Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ονομα apn θα βαλεις q internet

Στο apn θα βάλεις myq

Αποθηκευεις και εισαι ready

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Δυστυχώς δε μπαίνει. Εχω ενεργοποιημενη τη περιαγωγη δεδομένων.

Κανε επανεκκίνηση. Θα πρέπει να μπει αν το έκανες σωστα

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

είχες δίκιο, ήθελε επανεκκίνηση, σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση βοήθεια!

Σε όσους σας αρνήθηκαν τα 1500' + 1.5 γιγα σε q ("ειδικό πακέτο") μέσω της φόρμας επικοινωνίας,υπήρχε όνομα υπαλλήλου που απάντησε? Υπάρχει περίπτωση σε 2η προσπάθεια να πέσω σε άλλον και να γίνει αποδεκτό το αίτημα?

Επίσης θυμάται κανείς μέχρι πότε ισχύει η αποκλειστική data προσφορά (1gb το μήνα) που δόθηκε και φέτος με εφάπαξ χρέωση? Αυγουστο ή Σεπτέμβριο μπαίνουν τα τελευταία?

Σε όσους σας αρνήθηκαν τα 1500' + 1.5 γιγα σε q ("ειδικό πακέτο") μέσω της φόρμας επικοινωνίας,υπήρχε όνομα υπαλλήλου που απάντησε? Υπάρχει περίπτωση σε 2η προσπάθεια να πέσω σε άλλον και να γίνει αποδεκτό το αίτημα?

Επίσης θυμάται κανείς μέχρι πότε ισχύει η αποκλειστική data προσφορά (1gb το μήνα) που δόθηκε και φέτος με εφάπαξ χρέωση? Αυγουστο ή Σεπτέμβριο μπαίνουν τα τελευταία?

Αυγουστο νομιζω το τελευταιο γιγα

Ευχαριστώ.

Νέο countdown με 100' & 300mb με 3 ευρώ. Αν το υπολογίζω σωστά,την Τρίτη θα υπάρχει καινούργιο με 1 ευρώ.

Γεια σας παιδια καινουργιος στην q wind θα ηθελα την βοηθεια σας.

1 Θελω να μου πειτε σε ποιον αριθμο παιρνω και μαθαινω το υπολοιπο μου

2 αν μπορω να κανω ανανεωση και να επιλεξω πακετο παιρνοντας τηλεφωνο και ποιος ειναι ο αριθμος αυτος

3Αν ειδοποιουμαι με μηνυμα οταν ληγει το πακετο που διαλεξα καθε μηνα

Αν γινεται παιδια λυστε με αυτες τις αποριες

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Γεια σας παιδια καινουργιος στην q wind θα ηθελα την βοηθεια σας.

1 Θελω να μου πειτε σε ποιον αριθμο παιρνω και μαθαινω το υπολοιπο μου

2 αν μπορω να κανω ανανεωση και να επιλεξω πακετο παιρνοντας τηλεφωνο και ποιος ειναι ο αριθμος αυτος

3Αν ειδοποιουμαι με μηνυμα οταν ληγει το πακετο που διαλεξα καθε μηνα

Αν γινεται παιδια λυστε με αυτες τις αποριες

Υπόλοιπο χρημάτων: 1225

Υπόλοιπο πακέτων και ενεργοποίηση πακέτων: 12200

Ξέρω ότι στο πακέτο των 100' προς όλους σε ειδοποιεί την ίδια ημέρα ότι θα λήξει το ίδιο βράδυ.

Αυτά ξέρω εγω, για τα υπόλοιπα ας συμπληρώσει κάποιος άλλος.

Υπόλοιπο χρημάτων: 1225

Υπόλοιπο πακέτων και ενεργοποίηση πακέτων: 12200

Ξέρω ότι στο πακέτο των 100' προς όλους σε ειδοποιεί την ίδια ημέρα ότι θα λήξει το ίδιο βράδυ.

Αυτά ξέρω εγω, για τα υπόλοιπα ας συμπληρώσει κάποιος άλλος.

Σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

Καλησπέρα! 'Έχω παραγγείλει online πακέτο σύνδεσης Q από το βράδυ της Τρίτης και εκτός από ένα αυτοματοποιημένο μέιλ επιβεβαίωσης δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μου.Τους έγραψα χθες στην φόρμα επικοινωνίας, ούτε από εκεί μου έχουν απαντήσει.Ένα τηλέφωνο εξωτερικού συνεργάτη που μου έδωσαν από την εξυπηρέτηση πελατών δεν απαντάει εδώ και κανένα μισάωρο. Είναι τόσο "τα ζώα μου αργά;"

Θελω να ευχαριστησω την Q ,η οποια χωρις να με ρωτησει,χωρις καμια συναινεση απο την πλευρα μου, με επελεξε να ειμαι εγω και λιγοι αλλοι(ηδη νιωθω μοναδικος), σε ενα φοβερο προγραμμα που δεν εχω καταλαβει....Αλλα για να μου ξεκλειδωσει αυτη την καταπληκτικη δυνατοτητα , την οποια δεν εχω καταλαβει αλλα ουτε μου χρειαζοταν, αφου ειμαι ηδη σε προγραμμα, επρεπε να μου αφαιρεσει απο τον λογαριασμο μου...ετσι στα βουβα 3 ευρουδακια....Καταπληκτικο. Οι διαλογοι, δε, στο live-chat και στην επικοινωνια μεσω της φορμας wind ειναι σπαρταριστοι....Πιστευω οτι με παπατζηδες , θα μιλουσα σοβαροτερα... (δεν εχω τιποτα με τους υπαλληλους , οι οποιοι εχουν δασκαλευτει να κανουν τον μ....)Τελος παντων ,περιμενω την οριστικη καταληξη και το μονο που μπορω μαλλον να κανω ειναι μια καταγγελια στην εεττ. Και εις ανωτερα......

υ.γ. Δεν μπορω να πιστεψω οτι τοσο μεγαλες εταιρειες μπορει να σκεφτονται με τοσο μικρουλικο τροπο....

Καλησπερα παιδια,ειχα δωσει την Q μου στον αδερφο μου,για την κατασκηνωση.Χθες πηγαν να παρουν το κινητο μεσα στη κατασκηνωση(τελευταια μερα,παντα κατι χανεις)αλλα τελικα το αφησαν πισω.Αλλα πεταξαν την καρτα σιμ.Αμα παω να παρω αλλη καρτα θα πληρωσω?

Sent from mTalk

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

σε λιγες μερες θα μου φαει το 0,90ε που εχει μεινει υπολοιπο.ληγει το ποσο οχι ο αριθμος δηλαδη.

το 1g που μπαινει αυτοματα λογω της προσφορας με τους 8 μηνες θα συνεχισει να μπαινει η θα πρεπει να βαλω καρτα;:cry::D

Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro

σε λιγες μερες θα μου φαει το 0,90ε που εχει μεινει υπολοιπο.ληγει το ποσο οχι ο αριθμος δηλαδη.

το 1g που μπαινει αυτοματα λογω της προσφορας με τους 8 μηνες θα συνεχισει να μπαινει η θα πρεπει να βαλω καρτα;:cry::D

Πιστευω θα μπαινει φιλε γιατι ειναι προπληρωμενο.

Καλό είναι να βάλεις κάρτα έστω και 5€, γιατί ακόμα και να μπει το 1GB, δε θα λειτουργεί το ίντερνετ. Θέλει υπόλοιπο τουλάχιστον 0,01€. :)

πρεπει να χει δικιο ο μητσος.διαβασα αυτο...''αλλά στη συνέχεια παραθέτω την απάντηση της q για αυτό και προσέξτε πως καταλήγει: ''Καλησπέρα! Για να μπορεί να γίνει σύνδεση στο internet μέσω δεδομένων ,πρέπει να υπάρχει χρηματικό υπόλοιπο από 0,01€ και άνω...'' σε αλλο ποστ.:mad:

Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro

Παιδια η προσφορα που ειχαμε παρει για το internet αν θυμαμαι καλα ηταν 8 ευρω για 8 μηνες? Καλα θυμαμαι? Οχι τιποτ'αλλο αλλα δυστυχως δεν θυμαμαι ποτε την ενεργοποιησα κ ποτε τελειωνει

Στάλθηκε από το SM-N910C μου

Παιδια η προσφορα που ειχαμε παρει για το internet αν θυμαμαι καλα ηταν 8 ευρω για 8 μηνες? Καλα θυμαμαι? Οχι τιποτ'αλλο αλλα δυστυχως δεν θυμαμαι ποτε την ενεργοποιησα κ ποτε τελειωνει

Καλά θυμάσαι.Δε νομίζω να έχει σημασία ποτέ το ενεργοποίησες.Μέχρι και το Σεπτέμβριο λογικά θα το δώσουν σε όλους μας.

Ακριβώς μια σελίδα πίσω είναι

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6805805#post6805805

Edited by Mark_K

Αν θυμάμαι καλά, η προσφορά πρέπει να βγήκε προς τα τέλη του Γενάρη, οπότε το τελευταίο GB θα μπει μάλλον την 1η Σεπτεμβρίου. Ας ελπίσουμε η WIND να δώσει παράταση στο πακέτο (όπως έκανε και πέρσι), ως τα τέλη του Δεκέμβρη και παράλληλα να βγάλει νέα προσφορά με 1GB. :up:

Διαγράφτηκαν και τροποποιήθηκαν δημοσιεύσεις. Γενικά κάνουμε μια αναζήτηση πριν δημοσιεύσουμε κάτι. Από εκεί και έπειτα, άνθρωποι είμαστε, μπορεί να μας ξεφύγει κάτι. Δεν είναι ωραίο να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση ούτε όταν σκοπευούμε να βοηθήσουμε κάποιον, ούτε όταν μας έχει βοηθήσει κάποιος. Ηρεμία. :)

Διαγράφτηκαν και τροποποιήθηκαν δημοσιεύσεις. Γενικά κάνουμε μια αναζήτηση πριν δημοσιεύσουμε κάτι. Από εκεί και έπειτα, άνθρωποι είμαστε, μπορεί να μας ξεφύγει κάτι. Δεν είναι ωραίο να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση ούτε όταν σκοπευούμε να βοηθήσουμε κάποιον, ούτε όταν μας έχει βοηθήσει κάποιος. Ηρεμία. :)

Ενα μπραβο απο εμενα για την ομορφη τοποθετηση σου.:)

Με εκτιμηση Ευαγγελος.