dmpatanis Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Οταν λες να ανοιξω τα data περιαγωγης τι εννοεις?? Ενω τα εχω κανει ολλα,οταν ενεργοποιω τα δεδομενα δεν μου εμφανιζει τιποτα ουτε 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Αυτο που ειπωθηκε και παραπανω, η περιαγωγή δεδομένων πρεπει να ειναι ενεργή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Το σύνηθες πρόβλημα στην Q είναι ότι οι χρήστες ανοίγουν το Roaming για να έχουν φωνή αλλά αφήνουν κλειστό το Dara Roaming Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Οταν μιλαμε για περιαγωγη εξυπακουεται οτι μιλαμε για τα δεδομενα αφου μονο αυτη μπορεις να πειραξεις (ενεργοποιησεις-απενεργοποιησεις). Την περιαγωγη φωνης δεν ειναι κατι που μπορεις να πειραξεις (τουλαχιστον στο android). Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Το πακέτο των 150 προς όλους και 150 προς wind q με 3€ έχει τρίλεπτη χρέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Το πακέτο των 150 προς όλους και 150 προς wind q με 3€ έχει τρίλεπτη χρέωση; Δεν ξερω,αλλα οι προσφορες εχουν τριλεπτη χρεωση νομιζω.Το ιδιο ισχυει για τα 120' για εξι μηνες που διναν τον Μαρτιο και την εχω ενεργοποιημενη. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 το ενεργοποιησα αλλα δε προσεξα :p νομιζω ανα δευτερολεπτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. April 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2016 Εμενα μου ειπαν απο την εξυπηρετηση της q (δωρεαν κληση στο 1227) οτι τα 120 λεπτα για 6μηνες τα οποια πηρακαι εγω ειναι με μονολεπτη ελαχιστη χρεωση ενω τα 150+150 σε ολους+ wind,q ειναι χωρις ελαχιστη χρεωση, αλλα ανα δευτερολεπτο απο το πρωτο δευτερολεπτο.Αυτα!!! Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Εμενα μου ειπαν απο την εξυπηρετηση της q (δωρεαν κληση στο 1227) οτι τα 120 λεπτα για 6μηνες τα οποια πηρακαι εγω ειναι με μονολεπτη ελαχιστη χρεωση ενω τα 150+150 σε ολους+ wind,q ειναι χωρις ελαχιστη χρεωση, αλλα ανα δευτερολεπτο απο το πρωτο δευτερολεπτο.Αυτα!!! Ωραια,σε ευχαριστω πολυ. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 γεια σας.το πακετο 3 ευρω εχει χρονο ομιλιας 60 λεπτα τον μηνα? για 30 μερες? εχει αυτοματη ενεργοποιηση? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 γεια σας.το πακετο 3 ευρω εχει χρονο ομιλιας 60 λεπτα τον μηνα? για 30 μερες? εχει αυτοματη ενεργοποιηση? Οχι,δυστυχως.Αλλα αμα ειναι για καποιον μεγαλο,μπορεις μεσω myQ να το βαλεις και παιρνεις 100' προς ολους.Ετσι κανω στο f2g της γιαγιας μου. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 30 μερες 1 ωρα τον μηνα. αλλα δεν ανανεωνεται αυτοματα,τα λεω σωστα? και αν κανω ανανεωση απο νετ εχει 100 λεπτα. Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Δεν υπάρχει αυτόματη ενεργοποίηση. Το πακέτο έχει 100' με 3 ευρώ online,και με ενεργοποίηση από το 12200,δίνει 80'. Μέχρι νεωτέρας, με ενεργοποίηση και από το κατάστημα,πάλι 100'. Χρέωση ανα δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cafeblack Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι 4 φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Παιδια μηπως αλλαξε η ληξη των δεδομενων?Γιατι εχω ακομα 50MB και δεν εληξαν στις 8,ως συνηθως.Αμα ειναι οντως ετσι και το οριο πηγε στις 12 τα μεαανυχτα οπως τα λεπτα και τα sms,μπραβο στην Wind. Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Παιδια μηπως αλλαξε η ληξη των δεδομενων?Γιατι εχω ακομα 50MB και δεν εληξαν στις 8,ως συνηθως.Αμα ειναι οντως ετσι και το οριο πηγε στις 12 τα μεαανυχτα οπως τα λεπτα και τα sms,μπραβο στην Wind. Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα Και εμένα που έληγαν στο f2g 30/4 μέχρι τις 11:40 ακόμα δεν είχαν λήξει και μου έκανε εντύπωση. Μακάρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Το πακέτο των 150 προς όλους και 150 προς wind q με 3€ έχει τρίλεπτη χρέωση; σημερα το ειδα το πακετο αυτο στην εφαρμογη. Πρεπει να γινει πιο πριν ενεργοποιηση; Ισχυει για όλα τα νουμερα ή ερχεται στον καθενα ξεχωριστα μεσω μηνυματος; την εφαρμογη την χρησιμοποιω για νουμερο που ειναι στην κατοχη αλλου ατομου κ δεν γνωριζω τι ισχυει. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 σημερα το ειδα το πακετο αυτο στην εφαρμογη. Πρεπει να γινει πιο πριν ενεργοποιηση; Ισχυει για όλα τα νουμερα ή ερχεται στον καθενα ξεχωριστα μεσω μηνυματος; την εφαρμογη την χρησιμοποιω για νουμερο που ειναι στην κατοχη αλλου ατομου κ δεν γνωριζω τι ισχυει. Είναι κανονικό πακέτο, όχι προσφορά. Το είδα κι εγώ τυχαία σε 2 νούμερα, το δικό μου και της μάνας μου. Το ενεργοποίησα στη μάνα μου κι έχει χρέωση ανά δευτερόλεπτο όπως όλα τα πακέτα. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 σημερα το ειδα το πακετο αυτο στην εφαρμογη. Πρεπει να γινει πιο πριν ενεργοποιηση; Ισχυει για όλα τα νουμερα ή ερχεται στον καθενα ξεχωριστα μεσω μηνυματος; την εφαρμογη την χρησιμοποιω για νουμερο που ειναι στην κατοχη αλλου ατομου κ δεν γνωριζω τι ισχυει. Ήρθε μήνυμα με την προσφορά σε ένα από τα Q που έχω (της συζύγου), έχω τις 2 εφαρμογές στο δικό μου f2g, και από την MyQ αγόρασα την προσφορά πρώτα για το Q της συζύγου και μετά από μέρες για το άλλο, που δεν είχε πάρει μήνυμα. Μέχρι τώρα αγόραζα τα 100' με 3€ και αυτή η προσφορά καλύπτει με το παραπάνω τις χρήσεις των δύο Q. Περιμένω να λήξει ο μήνας για να δω αν εξακολουθήσει να υπάρχει στην εφαρμογή. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 θεωρείται πακέτο αποκλειστικό της εφαρμογής (δεν δίνεται απο το site ή αλλού). Το παρουσιάζουν σαν πασχαλινή προσφορά ως 8/5. Όποιος το ενεργοποιήσει ως τότε θα έχει 150' προς όλους και 150' προς wind/q για 1 μήνα. Αν αποφασίσουν να το κρατήσουν ως πακέτο και μετά τις 8/5,πιστέυω οτι θα έχει λιγότερο χρόνο προς όλους,μιας και εξακολουθεί να υπάρχει το πακέτο των 100' στην ίδια τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Έχεις την πηγή των όσων γράφεις; Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάποια σχετική ανακοίνωση. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 (edited) Πηγή για ποιο πράγμα? Οι 3 πρώτες προτάσεις αναφέρονται στο sms που στάλθηκε. Το τελευταίο που λέω είναι προσωπική εκτίμηση. Να το διευκρινήσω αν δεν είναι κατανοητό, αν αποφασίσουν από την εταιρία να το κρατήσουν ως πακέτο μετά τις 8/5 πιστεύω οτι θα εχει λιγότερο χρόνο προς όλους ΠAΣXAΛINH ΠPOΣΦOPA: 150Λ ΠPOΣ OΛOYΣ + 150Λ ΠPOΣ W/Q ANA ΔEYTEPOΛEΠTO ME 3€, AΠOKΛEIΣTIKA AΠO TO MYQ APP! KATEBAΣE ΔΩPEAN THN EΦAPMOΓH KAI ENEPΓOΠOIHΣE TO EΩΣ 8/5! θεωρείται πακέτο αποκλειστικό της εφαρμογής (δεν δίνεται απο το site ή αλλού). Το παρουσιάζουν σαν πασχαλινή προσφορά ως 8/5. Όποιος το ενεργοποιήσει ως τότε θα έχει 150' προς όλους και 150' προς wind/q για 1 μήνα. Αν αποφασίσουν να το κρατήσουν ως πακέτο και μετά τις 8/5,πιστέυω οτι θα έχει λιγότερο χρόνο προς όλους,μιας και εξακολουθεί να υπάρχει το πακέτο των 100' στην ίδια τιμή. Edited May 3, 2016 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Το post σου έγινε κατανοητό αλλά, επειδή η σύζυγος έσβησε το μήνυμα από το κινητό της, δεν το έχω για να διαβάσω αυτά που λες ότι γράφονταν σ' αυτό. Επομένως, δεν θα ισχύσει για τον επόμενο μήνα, όπως περίμενα, και ευτυχώς που την πήρα στα δύο Q. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 διαβασε παλι θα δεις οτι το λεει ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μια ερωτηση για να μην την ξαναπατησω οπως παλιοτερα. Παιρνω το μπόνους 120' απο το συνδυασμό με το σταθερό κάθε πρώτη του μήνα.Αυτού του μήνα τα λεπτά λήγουν 1/5 οπότε την 1/5 θα εχω ότι εχει απομείνει +120' που θα μου δώσει. Αν θέλω να βάλω το συγκεκριμένο πακέτο της προσφοράς,πότε συμφέρει να το ενεργοποιήσω για να καταναλώνει πρώτα από αυτο (150'+150' ανα 1') και οχι απο το μπόνους? Υποθέτω οτι αν το κανω μετά την 1/5 θα συνεχισει να τραβαει από το μπόνους.Αν το το κάνω πριν φύγει ο Απρίλης λογικά θα τραβάει από το αγορασμένο,έτσι δεν είναι? Υπάρχει προσφορά για 120' όταν έχεις σταθερό wind? Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Υπάρχει προσφορά για 120' όταν έχεις σταθερό wind? Υπάρχει. Ανανεώθηκαν τα δικά μου και αυτό το μήνα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts