mary19 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Έστειλα και γω, μήπως φανώ τυχερή αλλά πήρα τα 3.... σουβλάκια από τη ψησταριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Έστειλα και γω, μήπως φανώ τυχερή αλλά πήρα τα 3.... σουβλάκια από τη ψησταριά. χαχαχαχα :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Ηρθε και σε μενα το μηνυμα και ενεργοποιησα την προσφορα.Εχω βαλει τελευταια φορα καρτα πριν 5 μηνες.Οταν περασει το εξαμηνο θα ακυρωθουν τα 120' ομιλιας.Μαλλον μου την εδωσε για να με αναγκασει να βαλω καρτα.Τοτε θα βαλω μια 10αρα καρτα για να συνεχισω να εχω την προσφορα αυτη.Η wind και η q μας κακομαθαινουν.Στο f2g μου εχω ηδη 600 λεπτα(300' ολους με ανανεωση δωρο, απο spin win προς wind, q, 120' σταθερα με χρεωση 0,30 λεπτα στο καταστημα και 2987' προς magic nambers.Επισης και δωρα ιντερνετ.Εχω ολα αυτα τα λεπτα με μονη χρεωση 0,30 λεπτα του ευρω.Θα βαρεθουμε να μιλουμε καποια στιγμη με τοσα λεπτα. Η προσφορα ειναι καθε μηνα; θελει να εχω βαλει καρτα; Αμα δεν θελει καρτα θα ειναι πολυ καλη λυση. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Ούτε σε μένα ήρθε. Ίσως να περιμένουν να τελειώσει το 8μηνο πακέτο των 8γιγα που έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Έστειλα και γω, μήπως φανώ τυχερή αλλά πήρα τα 3.... σουβλάκια από τη ψησταριά. τσικνοπέμπτη γαρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2016 Μου είχε έρθει μήνυμα για δωρεάν αλλαγή της κάρτας σε 4G. Τους έστειλα μήνυμα μέσω του site της WIND και θα μου την στείλουν ταχυδρομικως Πώς τους έπεισες να σου την στείλουν αντί να πας σε κατάστημα; Γλύτωσες το ζόρισμα από το κατάστημα που θα ζητούσε να την πληρώσεις. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Πώς τους έπεισες να σου την στείλουν αντί να πας σε κατάστημα; Γλύτωσες το ζόρισμα από το κατάστημα που θα ζητούσε να την πληρώσεις. Στην Αλεξανδρούπολη το κατάστημα τους κάνει ανακαίνιση. Δεν ξέρω αν αυτό έπαιξε ρόλο. Σε κάποιον άλλο πιο πίσω την έστειλαν χωρίς να συντρεχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Δοκίμασε και νομίζω ότι θα στην στείλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Η προσφορα ειναι καθε μηνα; θελει να εχω βαλει καρτα; Αμα δεν θελει καρτα θα ειναι πολυ καλη λυση. Οταν περασουν 6 μηνες απο την τελευταια ανανεωση τοτε εκτος απο το υπολοιπο της καρτας χανονται και τυχον προσφορες σε λεπτα ομιλιας οπως αυτη.Μονο τα mb ιντερνετ μπορουν να χρησιμοποιηθουν.Τα ξερω απο προσωπικη εμπειρια.Επισης τα 120' λεπτα ειναι μονολεπτα.Οχι τριλεπτα η ανα δευτερολεπτο.Ελαχιστη χρεωση το ενα λεπτο.Δηλαδη εως 120 κλησεις του ενος λεπτου.Ευτυχως που δεν τα εκαναν τριλεπτα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisos Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Σε μένα πάντως δεν συντρέχει λόγος ανανέωσης για να πω ότι με τον τρόπο αυτό θέλουν να με "υποχρεώσουν" να ανανεώσω. Τον προηγούμενο μήνα ανανέωσα... Ακόμα και 3λεπτα πάντως να ήταν, όταν κάτι είναι δώρο δε το κοιτάς στα δόντια... Πιστεύω πάντως η επιλογή είναι εντελώς τυχαία... Σε εμένα με ίδια πάνω κάτω χρήση από την πλευρά μου συνεχώς, έχει τύχει περίοδος μηνών που δεν έλαβα τίποτα, και περίοδος που στον ίδιο μήνα έσκασαν 3 προσφορές μαζί... ασχέτως ανανέωσης όλο αυτό. Παράθεση Letv X800 US Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Στελνω ... Χωρις να λαβω μηνυμα, και σας ενημερωνω αμεσα Απαντηση: H ΠPOΣΦOPA ΔEN EINAI ΔIAΘEΣIMH. και στανταρ το στελνουν μονο σε οσους εχουν ηδη ωρες ομιλιας μεσα και εχουν βαλει προσφατα λεφτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Έστειλα και γω, μήπως φανώ τυχερή αλλά πήρα τα 3.... σουβλάκια από τη ψησταριά. Δωρεαν ;;; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 ΔΩPO 1000Λ ΠPOΣ OΛH TH WIND/Q KAΘE MHNA ΓIA 6 MHNEΣ! Q ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA ΣENA, ΓIA NA MIΛAΣ ΔΩPEAN! ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH ΣTEIΛE 31 ΣTO 12410 EΩΣ 11/3 Εμενα πάλι μου έστειλαν αυτό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 και στανταρ το στελνουν μονο σε οσους εχουν ηδη ωρες ομιλιας μεσα και εχουν βαλει προσφατα λεφτα. Δεν ισχύει αυτό! Ήρθε σε άτομο που απλά βάζει 10 ευρώ κάθε 2μηνο, ίσα ίσα να ενεργοποιεί πακέτα SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros285 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 ΔΩPO 1000Λ ΠPOΣ OΛH TH WIND/Q KAΘE MHNA ΓIA 6 MHNEΣ! Q ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA ΣENA, ΓIA NA MIΛAΣ ΔΩPEAN! ΓIA ENEPΓOΠOIHΣH ΣTEIΛE 31 ΣTO 12410 EΩΣ 11/3 Μόλις ήρθε και σε μένα αν και προτιμώ 2 ώρες προς όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Μόνο σε μένα δεν έρχεται κάτι?????? Επίσης προτιμώ 2 ώρες προς ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 (edited) Μόνο σε μένα δεν έρχεται κάτι?????? Επίσης προτιμώ 2 ώρες προς ολους Πωωω... Κάτι πρέπει να γίνει... Συνέχεια μπερδεύω αυτά τα 2 threads.. :lol: Edited March 4, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laznokxd Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Ούτε σε μένα ήρθε κάτι, αν και προτιμώ να μου επιστρέψουν τα 8 ευρώ του πακέτου ίντερνετ ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- έχει πάρει κανείς ΚΑΙ τα 2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Δύσκολα και τα 2 να τα δώσουν στα ίδια ατομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Μόνο σε μένα δεν έρχεται κάτι?????? Επίσης προτιμώ 2 ώρες προς ολους Παρομοίως! Ή μάλλον όχι, δε μου αρέσει να λέω ψέματα, μου έρχεται η εκπληκτική προσφορά των 100' προς όλους με 3 ευρώ! Πάντως, έχει αρχίσει να με εξοργίζει αυτή η αδιαφορία της Wind. Τους στέλνω στη φόρμα και δε μου απαντούν, ούτε μου στέλνουν καμία προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Για ποια φόρμα μιλάτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Παρομοίως! Ή μάλλον όχι, δε μου αρέσει να λέω ψέματα, μου έρχεται η εκπληκτική προσφορά των 100' προς όλους με 3 ευρώ! Πάντως, έχει αρχίσει να με εξοργίζει αυτή η αδιαφορία της Wind. Τους στέλνω στη φόρμα και δε μου απαντούν, ούτε μου στέλνουν καμία προσφορά. Οκ μηπως να σταματησει λιγο αυτο γιατι κουραζει το thread; Το να γραφουμε καθε μερα αν μας ηρθε ή δεν μας ηρθε η προσφορα δεν εχει νοημα. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 (edited) Αυτήν την Κυριακή 06/03, η Q σου κάνει ΔΩΡΟ 1000 λεπτά προς όλους! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις με SMS “A” στο 12410 την ίδια μέρα για να λάβεις την προσφορά! Αντιγραφη απο το facebook Τα 1000 λεπτα πρεπει να καταναλωθουν σε μια ημερα ; !!!!! Edited March 4, 2016 by alfeios Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Αυτήν την Κυριακή 06/03, η Q σου κάνει ΔΩΡΟ 1000 λεπτά προς όλους! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις με SMS “A” στο 12410 την ίδια μέρα για να λάβεις την προσφορά! Αντιγραφη απο το facebook Τα 1000 λεπτα πρεπει να καταναλωθουν σε μια ημερα ; !!!!! Το εστειλα και μου λεει οτι δεν υπάρχει διαθέσιμη προσφορά Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Το εστειλα και μου λεει οτι δεν υπάρχει διαθέσιμη προσφορά Διαβασε τι λεει ..... Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να στείλεις με SMS “A” στο 12410 την ίδια μέρα για να λάβεις την προσφορά! Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. March 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2016 Γεια σας βρε παιδια.Σημερα εκανα διακοπη του καρτοσυμβολαιου στη cosmote:mad: γιατι αγανακτησα και τωρα σκεφτομαι να ερθω προς q μερια.Μπηκα στην ιστοσελιδα της q και θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με το πακετο ομιλιας με τα 3€.Αν το ενεργοποιησω online (online bonus το αναφερει) θα μου δωσει εκτος απο τα 60' και 40' επιπλεον?Επισης, με μια καρτα ανανεωσης των 10€ θα μου δινει καποιο δωρο (π.χ.1GB)?Σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts