Nikolas14 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Αγοράζεις χρονο ομιλιας απ το νετ: 60 λεπτα Προς ολους και παίρνεις δώρο 40 λεπτα. Όλα αυτά με 3 ευρώ. Με 2 ευρώ παίρνεις 250μβ ίντερνετ συν δώρο 150μβ. Αυτά με 2 ευρώ. (Υπάρχει και επιλογή με 3€ 350μβ + δώρο 500μβ) Κανεις ανανέωση 10€ και παίρνεις δώρο 1000 λεπτα προς q και 500mb internet.(αν την κάνεις σε καταστημα ή ονλινε παίρνεις δώρο 524μβ) Τα βάζεις κάτω, υπολογιζεις ποσο μιλάς και βλέπεις τι οικονομία κάνεις!!!! Η χρέωση ομιλίας είναι ανα δευτερολεπτο Υπαρχουν ακομα τα 2€ πακετα; Τα 800'? Τελικα τα βρηκα! Παλι στα 5€ θα γυρισω.Στα WP δεν εχει apps,μονο απο το σαιτ. Edited January 6, 2016 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ναι, αν εχεις την εφαρμογή, θα πας στα "αλλά πακέτα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Υπαρχουν ακομα τα 2€ πακετα; Τα 800'? Ναι, υπάρχουν, εκεί που λέει άλλα πακέτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ναι, υπάρχουν, εκεί που λέει άλλα πακέτα Ναι τα ειδα,ελπιζω να μεινουν εκει μονιμα.Τα 2ευρα πιστευω εχουν μεγαλυτερη απηχηση γιατι βολευει ανανεωσεις 5€ και 10€ Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Αυριο τηλεφωνο cosmote για να μαθω ποσο πεναλτι πληρωνω και μαλλον παω για φορητοτητα.Ευχαριστω πολυ παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Τι λες; Εχει η Q κανονικα 3G και 4G παρολο που ειναι με το γ.... roaming. Απλα ανοιγεις περιαγωγη δεδομενων.Το κακο ειναι οτι με το roaming εχουμε χαμηλη προτεραιοτητα σε κλησεις,sms,data.Δηλαδη αμα η κεραια γεμισει πρωτα εμεις θα εχουμε θεματα με κλησεις,sms,δεδομενα,μεταπτωση απο 3G σε 2G.Το τελευταιο μου εχει τυχει οπου στο ιδιο σημειο ειχε 3G το F2G φιλου και η Q μου επεφτε σε Edge.Και οταν το εγραψα στο fb μου ελεγαν οτι εχει το ιδιο σημα.Παντε σε ενα πολυσυχναστο σημειο με αυτοματο 2G/3G σε ενα Q και ενα F2G(σε 2 συσκευες,ξεχωριστα οι καρτες) και δειτε με δεδομενα ποιο θα γυρισει πρωτο σε 2G. ετσι ειναι και το λεω χρονια.Απλα υπαρχουν και καποιοι που χωρις να εχουν κανει δοκιμες και για να πουν κατι βγαινουν και γραφουν ατακες του στυλ εμενα ιδιες μου φαινονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) ετσι ειναι και το λεω χρονια.Απλα υπαρχουν και καποιοι που χωρις να εχουν κανει δοκιμες και για να πουν κατι βγαινουν και γραφουν ατακες του στυλ εμενα ιδιες μου φαινονται Πες τα,προσωπικα εχω δοκιμασει. https://m.facebook.com/#!/story.php?story_fbid=1081715551892405&id=162615073802462&fs=0 Οριστε και τι απαντηση εδωσαν οταν το εγραψα στη σελιδα τους. Edited January 6, 2016 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Αυριο τηλεφωνο cosmote για να μαθω ποσο πεναλτι πληρωνω και μαλλον παω για φορητοτητα.Ευχαριστω πολυ παιδια. Απλα να δεις αν σε καλύπτει το σήμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Τι λες; Εχει η Q κανονικα 3G και 4G παρολο που ειναι με το γ.... roaming. Απλα ανοιγεις περιαγωγη δεδομενων.Το κακο ειναι οτι με το roaming εχουμε χαμηλη προτεραιοτητα σε κλησεις,sms,data.Δηλαδη αμα η κεραια γεμισει πρωτα εμεις θα εχουμε θεματα με κλησεις,sms,δεδομενα,μεταπτωση απο 3G σε 2G.Το τελευταιο μου εχει τυχει οπου στο ιδιο σημειο ειχε 3G το F2G φιλου και η Q μου επεφτε σε Edge.Και οταν το εγραψα στο fb μου ελεγαν οτι εχει το ιδιο σημα.Παντε σε ενα πολυσυχναστο σημειο με αυτοματο 2G/3G σε ενα Q και ενα F2G(σε 2 συσκευες,ξεχωριστα οι καρτες) και δειτε με δεδομενα ποιο θα γυρισει πρωτο σε 2G. Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες απλά εγώ την πήρα τηλέφωνο και της ζήτησα τις ρυθμίσεις για να μου εμφανιστεί το 4Τζι στο κινητό κι αυτή μου απάντησε άλλα αντί άλλων. (Αυτό που έγραψα) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Γειά σας παιδιά. Από την ημέρα που έληξε το πακέτο μου έχω χρεωθεί 3 ευρώ για mobile ίντερνετ σύνολο με κλειστά δεδομένα. Του πείρα τηλ και περιμένω την επιστροφή. Υπάρχει κάποιος τρόπος να σταματήσει να γίνεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Γειά σας παιδιά. Από την ημέρα που έληξε το πακέτο μου έχω χρεωθεί 3 ευρώ για mobile ίντερνετ σύνολο με κλειστά δεδομένα. Του πείρα τηλ και περιμένω την επιστροφή. Υπάρχει κάποιος τρόπος να σταματήσει να γίνεται αυτό; Να σταματήσει δε νομίζω. Να πάρεις τα λεφτά σου πίσω, γίνεται. Γράψε στη σελίδα τους στο facebook, ΌΧΙ μήνυμα, post, για να φαίνεται σε όλους. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Σβήσε τελείως το APN. Θεωρώ οτι θα στρώσει. Αλλιως τους στέλνειε κάθε φορά και σε πιστωνουν το ποσο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Απλα να δεις αν σε καλύπτει το σήμα! Μενω βορεια προαστια και το κινητο της κορης μου(q card)δεν εχει προβλημα με σημα και πιανει 3g στις περιοχες που κινουμαστε.Για να της ενεργοποιησω το 4g πρεπει να τους παρω τηλεφωνο ή πρεπει να περασω χειροκινητα ρυθμισεις?Εχει iphone με καινουργια σιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Να σταματήσει δε νομίζω. Να πάρεις τα λεφτά σου πίσω, γίνεται. Γράψε στη σελίδα τους στο facebook, ΌΧΙ μήνυμα, post, για να φαίνεται σε όλους. Τους πείρα τηλ και έγινε αίτηση και θα επιστραφούν από βδομάδα. Δοκίμασα να αλλάξω την διεύθυνση apn σε κάτι άλλο όπως είπε και ο mol παραπάνω Edited January 6, 2016 by Sdouze Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Γειά σας παιδιά. Από την ημέρα που έληξε το πακέτο μου έχω χρεωθεί 3 ευρώ για mobile ίντερνετ σύνολο με κλειστά δεδομένα. Του πείρα τηλ και περιμένω την επιστροφή. Υπάρχει κάποιος τρόπος να σταματήσει να γίνεται αυτό; α) Να κλείσεις το Data Roaming. β) Να αλλάξεις το APN γ) Να κλείσεις τα δεδομένα παρασκηνίου δ) Να αγοράσεις με μόλις δύο ευρώ ένα πακέτο Internet. δ) Να αλλάξεις το smartphone με ένα απλό τηλέφωνο. κ.τ.λ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Μενω βορεια προαστια και το κινητο της κορης μου(q card)δεν εχει προβλημα με σημα και πιανει 3g στις περιοχες που κινουμαστε.Για να της ενεργοποιησω το 4g πρεπει να τους παρω τηλεφωνο ή πρεπει να περασω χειροκινητα ρυθμισεις?Εχει iphone με καινουργια σιμ Ίσως θέλει να μιλησεις με την εξυπηρέτηση να ενεργοποιήσουν το 4g. Σε μένα επαιξε απευθείας μόλις αλλαξα σιμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Μενω βορεια προαστια και το κινητο της κορης μου(q card)δεν εχει προβλημα με σημα και πιανει 3g στις περιοχες που κινουμαστε.Για να της ενεργοποιησω το 4g πρεπει να τους παρω τηλεφωνο ή πρεπει να περασω χειροκινητα ρυθμισεις?Εχει iphone με καινουργια σιμ Αλλαζεις sim και θα πιασει αυτοματα.Αλλιως κανεις τηλεφωνο στην εξυπερετηση. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 α) Να κλείσεις το Data Roaming. β) Να αλλάξεις το APN γ) Να κλείσεις τα δεδομένα παρασκηνίου δ) Να αγοράσεις με μόλις δύο ευρώ ένα πακέτο Internet. δ) Να αλλάξεις το smartphone με ένα απλό τηλέφωνο. κ.τ.λ. Ευχαριστώ πολύ φίλε. Θα δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 (edited) Eνω στο q app,λεει οτι εχει 419 mb υπολοιπο,μολις ανοιγω τον browser μου γραφει οτι δεν ειναι δυνατη η ενεργοποιηση κινητου δικτυου δεδομενων και οτι δεν ειμαι συνδρομητης σε υπηρεσια δεδομενων κινητου δικτυου.Γραφει 3g αλλα δεν μπαινει στο δικτυο Edited January 6, 2016 by gfilip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Έχεις ανοιχτό το roaming δεδομένων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Έχεις ανοιχτό το roaming δεδομένων; Ολα καλα,επρεπε να γραψω στο APN myq Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ίσως θέλει να μιλησεις με την εξυπηρέτηση να ενεργοποιήσουν το 4g. Σε μένα επαιξε απευθείας μόλις αλλαξα σιμ. Αλλαζεις sim και θα πιασει αυτοματα.Αλλιως κανεις τηλεφωνο στην εξυπερετηση. Καλά μην είστε και απόλυτοι πως θα βγάλουν άκρη στην εξυπηρέτηση. εγώ 2 στις 2 φορές δεν έβγαλα άκρη. μάλλον είναι σε ποιον θα πέσεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Στο fb πάντως απαντανε σχετικα γρήγορα και γνωρίζουν κάποια πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyricmyth Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Προσπαθεί μια φίλη να στείλει μήνυμα για να τις σταλούν αυτόματα οι ρυθμίσεις ιντερνετ στην Q και της είπα απ οτι θυμόμουνα οτι στέλνεις internet στο 19234. Και της έρχεται απαντητικό μήνυμα ότι δεν ισχύει η εντολή. Άλλαξε κάτι? Γιατί και στο σάιτ δεν μπορώ να βρω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ας περάσει αυτόματα το APN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts