Evaggelos1 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Επειδη δεν το κατεχω το αθλημα.:O Απο μια διαφημιση της Q, καταλαβα οτι η εφαρμογη facebook δεν εχει χρεωση δεδομενων στην Q. Οταν ομως μου εφαγε το πακετο, καταλαβα οτι κατι αλλο ηθελε να πει ο ποιητης. Μπαινω στο My Q και εκει μιλαει για το 0.facebook.com. Τι στα κοματια ειναι αυτο? Εφαρμογη android που πρεπει να κατεβασω? Ιστοσελιδα? Ξερει καποιος? Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 δεν ειχε χρεωση μεχρι 31/7. δεν πηρε παραταση. αφορουσε την εφαρμογη και τον μεσεντζερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Παιδιά καλησπέρα, κατάλαβε κανείς, από την προχθεσινή ανακοίνωση για τις τιμολογιακές αλλαγές, αν από το Σεπτέμβριο, αλλάζει το βήμα χρέωσης της Q, από χρέωση ανά δευτερόλεπτο σε χρέωση ανά λεπτό? Εκτός πακέτων πάντα. Στο facebook, απέφυγαν να απαντήσουν και σε μένα, αλλά και σε κάποιον άλλο που τους παραπονέθηκε, ενώ στο live chat μου είπαν ότι αλλάζει. Μήπως ήρθε το τέλος της Q? Λέω εγώ τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Να μείνει το δευτερόλεπτο στα πακέτα είν το σημαντικό Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Να μείνει το δευτερόλεπτο στα πακέτα είν το σημαντικό Δεν είναι ακριβώς έτσι. Αν αρχίσει να εγκαταλείπεται η φιλοσοφία του ανά δευτερόλεπτο, δεν το έχουν σε τίποτα να βάλουν ελάχιστη χρέωση και στα πακέτα. Εκτός αυτού, είναι πολύ σημαντική για την Q, η χρέωση ανά δευτερόλεπτο και εκτός πακέτων. Για παράδειγμα, όταν κάνεις μία πολύ μικρής διάρκειας κλήση (π.χ λες "έλα, έφτασα"), δεν είναι απαραίτητη η αγορά κάποιου πακέτου. Αν γίνει ανά λεπτό, έχω φύγει και σίγουρα, δεν θα είμαι ο μοναδικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Επειδη δεν το κατεχω το αθλημα.:O Απο μια διαφημιση της Q, καταλαβα οτι η εφαρμογη facebook δεν εχει χρεωση δεδομενων στην Q. Οταν ομως μου εφαγε το πακετο, καταλαβα οτι κατι αλλο ηθελε να πει ο ποιητης. Μπαινω στο My Q και εκει μιλαει για το 0.facebook.com. Τι στα κοματια ειναι αυτο? Εφαρμογη android που πρεπει να κατεβασω? Ιστοσελιδα? Ξερει καποιος? Τα δεδομένα που καταναλώνεις μεσα απο την εφαρμογή του facebook δεν χρεώνονται ΑΛΛΑ: - εαν κάνεις κλικ σε κάποιο συνδεσμο ο οποίος σε παραπέμψει κάπου εκτός της εφαρμογής, τότε θα χρεωθείς τα δεδομένα απο το εκάστοτε πακέτο σου - εαν ανοίξεις τα δεδομένα στο κινητό σου θεωρώντας πως δεν θα χρεωθείς τίποτα κάνοντας χρήση μόνον της εφαρμογής του facebook κατα πάσα πιθανότητα θα χρεωθείς δεδομένα απο λειτουργίες που τρέχουν στο παρασκήνιο του κινητού σου οπότε προσοχή! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Δεν είναι ακριβώς έτσι. Αν αρχίσει να εγκαταλείπεται η φιλοσοφία του ανά δευτερόλεπτο, δεν το έχουν σε τίποτα να βάλουν ελάχιστη χρέωση και στα πακέτα. Εκτός αυτού, είναι πολύ σημαντική για την Q, η χρέωση ανά δευτερόλεπτο και εκτός πακέτων. Για παράδειγμα, όταν κάνεις μία πολύ μικρής διάρκειας κλήση (π.χ λες "έλα, έφτασα"), δεν είναι απαραίτητη η αγορά κάποιου πακέτου. Αν γίνει ανά λεπτό, έχω φύγει και σίγουρα, δεν θα είμαι ο μοναδικός. Και θα πας πού; Δεν υπάρχει εναλλακτική. Τουλάχιστον η Q έχει φθηνό πακέτο ομιλίας για όσους δε μιλάνε πολύ. Μονόδρομος λοιπόν Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Για παράδειγμα, όταν κάνεις μία πολύ μικρής διάρκειας κλήση (π.χ λες "έλα, έφτασα"), δεν είναι απαραίτητη η αγορά κάποιου πακέτου. Αν γίνει ανά λεπτό, έχω φύγει και σίγουρα, δεν θα είμαι ο μοναδικός. Για τέτοιες περιπτώσεις δεν χρειάζεται καν να απαντηθεί η κλήση. Μια προσυνεννοημένη αναπάντητη κλήση και είσαι ΟΚ Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Και θα πας πού; Δεν υπάρχει εναλλακτική. Τουλάχιστον η Q έχει φθηνό πακέτο ομιλίας για όσους δε μιλάνε πολύ. Μονόδρομος λοιπόν Υπάρχει εναλλακτική, βρεκεκέξ κουάξ κουάξ, και μάλιστα με 6,44 λεπτά το SMS προς Ελλάδα και εξωτερικό και τζάμπα (σχεδόν) διεθνείς κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 στην τελικη υπαρχει και το viber. μονιμα ανοιχτα τα δεδομενα και ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Τα δεδομένα που καταναλώνεις μεσα απο την εφαρμογή του facebook δεν χρεώνονται ΑΛΛΑ: - εαν κάνεις κλικ σε κάποιο συνδεσμο ο οποίος σε παραπέμψει κάπου εκτός της εφαρμογής, τότε θα χρεωθείς τα δεδομένα απο το εκάστοτε πακέτο σου - εαν ανοίξεις τα δεδομένα στο κινητό σου θεωρώντας πως δεν θα χρεωθείς τίποτα κάνοντας χρήση μόνον της εφαρμογής του facebook κατα πάσα πιθανότητα θα χρεωθείς δεδομένα απο λειτουργίες που τρέχουν στο παρασκήνιο του κινητού σου οπότε προσοχή! Αυτό που γράφεις πλεον δεν ισχύει, χρεώνονται τα πάντα όλα., η προσφορά εληξε στις 31/7 Υπάρχει εναλλακτική, βρεκεκέξ κουάξ κουάξ, και μάλιστα με 6,44 λεπτά το SMS προς Ελλάδα και εξωτερικό και τζάμπα (σχεδόν) διεθνείς κλήσεις. μέχρι που να το χαλάσουν και αυτό.... δεν θέλει πολύ ο βάτραχος, ένα φιλί και έγινε πρίγκιπας :) πάντως αν αλλάξουν την χρέωση ανά δευτερόλεπτο εγώ θα πάρω και τις τρεις γραμμές μου και θα πάω για άλλα λημέρια... τουλάχιστον θα έχω καλύτερο σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Επανέρχομαι: Εχει καταλάβει κανείς, αν τελικά ισχύει η αλλαγή του βήματος χρέωσης (εκτός πακέτων) στην Q Card? Μ'ενδιαφέρει, ώστε να προλάβω, αν ισχύει η αλλαγή, να καταγγείλω τη σύμβασή μου αζημίως, εντός ενός μηνός από την ανακοίνωση. Αν τεθεί σε ισχύ, θα έχει παρέλθει ο μήνας και δεν θα μπορέσω να πάρω πίσω το (τριψήφιο) υπόλοιπό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Επανέρχομαι: Εχει καταλάβει κανείς, αν τελικά ισχύει η αλλαγή του βήματος χρέωσης (εκτός πακέτων) στην Q Card? Μ'ενδιαφέρει, ώστε να προλάβω, αν ισχύει η αλλαγή, να καταγγείλω τη σύμβασή μου αζημίως, εντός ενός μηνός από την ανακοίνωση. Αν τεθεί σε ισχύ, θα έχει παρέλθει ο μήνας και δεν θα μπορέσω να πάρω πίσω το (τριψήφιο) υπόλοιπό μου. Ειναι σιγουρο οτι αν καταγγειλεις την συμβαση θα παρεις το υπολοιπο σου σε χρηματα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Ειναι σιγουρο οτι αν καταγγειλεις την συμβαση θα παρεις το υπολοιπο σου σε χρηματα? Δεν είμαι σίγουρος, αλλά εγώ, έτσι το καταλαβαίνω. Τι άλλο μπορεί να σημαίνει η "καταγγελία της σύμβασης" σε καρτοκινητό. Ρώτησα χθες στο live chat της Q Card, αν αλλάζει το βήμα χρέωσης. Μου απάντησαν "ναι" και τους έβρισα (τους είπα μπάχαλο). Η κοπελιά (υπάλληλος), μου είπε να μην ανησυχώ, αφού έχω τη δυνατότητα, εφόσον δεν συναινώ με τις επερχόμενες αλλαγές, να καταγγείλω τη σύμβασή μου αζημίως, αρκεί να το κάνω μέσα στο μήνα. Τη ρώτησα αν θα πάρω πίσω το υπόλοιπό μου και μου απάντησε ότι δεν είναι σίγουρη και γι'αυτό, να επικοινωνήσω απ'ευθείας με την Wind, μέσω της φόρμας επικοινωνίας που έχουν στο site. Επικοινώνησα, αλλά μεσολάβησε το σκ, οπότε περιμένω e-mail. Αλήθεια, είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα μου απαντήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 [...] μέχρι που να το χαλάσουν και αυτό.... δεν θέλει πολύ ο βάτραχος, ένα φιλί και έγινε πρίγκιπας :) πάντως αν αλλάξουν την χρέωση ανά δευτερόλεπτο εγώ θα πάρω και τις τρεις γραμμές μου και θα πάω για άλλα λημέρια... τουλάχιστον θα έχω καλύτερο σήμα.και ίντερνετ με διπλάσια χρέωση... και ποιότητα κλήσεων αλα whatsup... και τρελή καθυστέρηση στα sms... τρομερή εναλλακτική :lol: Δεν είμαι σίγουρος, αλλά εγώ, έτσι το καταλαβαίνω. Τι άλλο μπορεί να σημαίνει η "καταγγελία της σύμβασης" σε καρτοκινητό. Ρώτησα χθες στο live chat της Q Card, αν αλλάζει το βήμα χρέωσης. Μου απάντησαν "ναι" και τους έβρισα (τους είπα μπάχαλο). Η κοπελιά (υπάλληλος), μου είπε να μην ανησυχώ, αφού έχω τη δυνατότητα, εφόσον δεν συναινώ με τις επερχόμενες αλλαγές, να καταγγείλω τη σύμβασή μου αζημίως, αρκεί να το κάνω μέσα στο μήνα. Τη ρώτησα αν θα πάρω πίσω το υπόλοιπό μου και μου απάντησε ότι δεν είναι σίγουρη και γι'αυτό, να επικοινωνήσω απ'ευθείας με την Wind, μέσω της φόρμας επικοινωνίας που έχουν στο site. Επικοινώνησα, αλλά μεσολάβησε το σκ, οπότε περιμένω e-mail. Αλήθεια, είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα μου απαντήσουν. Το βήμα χρέωσης αποκλείεται να αλλάξει, ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης ναι Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Παιδιά καλησπέρα, κατάλαβε κανείς, από την προχθεσινή ανακοίνωση για τις τιμολογιακές αλλαγές, αν από το Σεπτέμβριο, αλλάζει το βήμα χρέωσης της Q, από χρέωση ανά δευτερόλεπτο σε χρέωση ανά λεπτό? Εκτός πακέτων πάντα. Στο facebook, απέφυγαν να απαντήσουν και σε μένα, αλλά και σε κάποιον άλλο που τους παραπονέθηκε, ενώ στο live chat μου είπαν ότι αλλάζει. Μήπως ήρθε το τέλος της Q? Λέω εγώ τώρα. Πες μας σε ποιο σημειο της ανακοινωσης διαβασες κατι τετοιο ωστε να το δουμε και οι υπολοιποι και να κρινουμε. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 "Επίσης, το βήμα χρέωσης για κλήσεις ή βίντεο κλήσεις προς εθνικούς προορισμούς μετά την κατανάλωση του ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας τυχόν ενεργοποιημένων πακέτων ή bonus ομιλίας για όλους τους παραπάνω συνδρομητές, διαμορφώνεται από χρέωση ανά δευτερόλεπτο σε χρέωση ανά λεπτό." Ολα καλά μέχρι εδώ, αλλά έλα που στον πίνακα αναφέρεται και στην Q Card (εκεί που λέει, ότι πάει από 0,0036 σε 0,0081 ευρώ/δευτ, δηλαδή 250% αύξηση στην Q και δεν αντιδρά κανείς!!!). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 το μονο που δε θελω ν πειραξουν ειναι τα πακετα των sms προς wind και mb, οπως και το πακετο 60' με 3€ και την χρεωση του ανα " Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 το μονο που δε θελω ν πειραξουν ειναι τα πακετα των sms προς wind και mb, οπως και το πακετο 60' με 3€ και την χρεωση του ανα " ... το οποίο εαν ενεργοποιήσεις ονλαιν σου δινει 100' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 "Επίσης, το βήμα χρέωσης για κλήσεις ή βίντεο κλήσεις προς εθνικούς προορισμούς μετά την κατανάλωση του ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας τυχόν ενεργοποιημένων πακέτων ή bonus ομιλίας για όλους τους παραπάνω συνδρομητές, διαμορφώνεται από χρέωση ανά δευτερόλεπτο σε χρέωση ανά λεπτό." Ολα καλά μέχρι εδώ, αλλά έλα που στον πίνακα αναφέρεται και στην Q Card (εκεί που λέει, ότι πάει από 0,0036 σε 0,0081 ευρώ/δευτ, δηλαδή 250% αύξηση στην Q και δεν αντιδρά κανείς!!!). Ποιος μιλάει χωρίς πακέτο ομιλίας πλέον; Κοιτάνε να φάνε λεφτά από κάνα ηλικιωμένο ή κάποιον άσχετο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 "Επίσης, το βήμα χρέωσης για κλήσεις ή βίντεο κλήσεις προς εθνικούς προορισμούς μετά την κατανάλωση του ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας τυχόν ενεργοποιημένων πακέτων ή bonus ομιλίας για όλους τους παραπάνω συνδρομητές, διαμορφώνεται από χρέωση ανά δευτερόλεπτο σε χρέωση ανά λεπτό." Ολα καλά μέχρι εδώ, αλλά έλα που στον πίνακα αναφέρεται και στην Q Card (εκεί που λέει, ότι πάει από 0,0036 σε 0,0081 ευρώ/δευτ, δηλαδή 250% αύξηση στην Q και δεν αντιδρά κανείς!!!). Ειναι οντως μπερδεμα. Απο τη μια η Q Card υπαρχει μονο στον πρωτο πινακα ενω αυτα που λες γραφονται κατω απο τον δευτερο πινακα. Απο την αλλη ομως γραφει "για όλους τους παραπάνω συνδρομητές", συνεπως πιανει και τον πρωτο πινακα; :wacko: Μοναδικη στο ειδος της η wind. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Ειναι οντως μπερδεμα. Απο τη μια η Q Card υπαρχει μονο στον πρωτο πινακα ενω αυτα που λες γραφονται κατω απο τον δευτερο πινακα. Απο την αλλη ομως γραφει "για όλους τους παραπάνω συνδρομητές", συνεπως πιανει και τον πρωτο πινακα; :wacko: Μοναδικη στο ειδος της η wind. Το αστείο είναι ότι ούτε αυτοί θα ξέρουν τι ισχύει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Βρε μου λένε εμένα ότι μπορώ να πάρω πίσω το διακοσοπενηνταρικάκι μου με καταγγελία της σύμβασης? Την έχω κάνει χαλαρά. Ούτως ή άλλως, αν κοπεί το ανά δευτερόλεπτο στην Q, αυτή δεν θα έχει πλέον λόγο ύπαρξης. Ποιός θέλει να είναι σε μία καρτοκινητή που χρεώνει όπως οι άλλες, χωρίς micro sim και με υποχρεωτική περιαγωγή δεδομένων? Γιατί μετά να μην είσαι στο F2G, που θα έχεις και log n win και magic numbers? Ολοι για το ανά δευτερόλεπτο καθόμαστε στην Q, για κανέναν άλλο λόγο. Και μη μου πείτε "εκτός πακέτων δε μιλάει κανείς", γιατί θα θυμηθώ το παράδειγμα του Vodafone International. Μόλις χάλασαν την ανά δευτερόλεπτο χρέωση, είδατε πώς κατάντησε το πακετάκι. Ούτε για το σκουπιδοτενεκέ δεν κάνει πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 για τους φανς των δευτερολέπτων, υπάρχει και το Frog :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 για τους φανς των δευτερολέπτων, υπάρχει και το Frog :D Αν το καταργησουν στην q για ποσο λες θα μεινει στον βατραχο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts