WPerty Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Βασικά δεν σου λέει ότι το υπόλοιπο σου δεν επαρκεί. Άκου προσεκτικά τι σου λέει . Λέει : Το υπόλοιπο σας είναι πολύ χαμηλό. Αν περιμένεις θα ολοκληρωθεί κανονικά η κλήση . Επιπλέον δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο διάστημα , Απλά το λέει στην πρώτη κλήση της ημέρας. Μετά τις 00:00 θα στο ξαναπεί μία και μόνο φορά κάθε 24ώρο TIP : Καλώντας το 1226 πατάς 1 και πέρνεις επέκταση 0,50 ευρώ. Δεν θα στο ξαναπεί. Η επέκταση δεν έχει κόστος, απλά στην επόμενη ανανέωση θα κρατήσει αυτά τα 0,50 Α, μάλιστα. Δεν είχα κάτσει να ακούσω ολόκληρο το μήνυμα γιατί το έκλεινα. Τώρα δοκίμασα και όντως παίρνει κανονικά. Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Υπάρχει η δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης κάποιου πακέτου ή όλα γίνονται manually? Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Πολύ μ' αρέσουν αυτές οι "πρακτικές" των παρόχων... Ενημερώσου πάλι για το υπόλοιπό σου αύριο κι αν δεν έχουν προστεθεί, ξεκινάς τα "διαδικαστικά" τηλέφωνα.. το μονο που δουλευει ειναι ξεμπροστιασμα με πολλαπλα post στην σελιδα τους στο facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 θα σε πουν οτι δεν εγινε ετσι. και λογω καλης συνεργασιας σου πιστωνουν το 1 ευρω. Σε πόσες μερες υπολογιζεις οτι θα το πουν αυτο ? Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 3 January 06:30: τους στελνω στο fb οτι χρεωθηκα 1 ευρω χωρις να φταιω, κλπ 5 January 03:04: απαντανε αυτο "Καλησπέρα. Προωθήσαμε το αίτημά σου στο αρμόδιο τμήμα και θα σε ενημερώσουμε το συντομότερο. Στη διάθεσή σου." 8 January 08:38: "Καλησπέρα. Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι μολονότι έχει γίνει κίνηση data και η χρέωση του Internet daily είναι ορθή, στο πλαίσιο της καλής μας συνεργασίας πιστώσαμε στο λογαριασμό σου 1€. Στη διάθεσή σου." οποτε 3 μερες απ την στιγμη που τους ενημερωσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 3 January 06:30: τους στελνω στο fb οτι χρεωθηκα 1 ευρω χωρις να φταιω, κλπ 5 January 03:04: απαντανε αυτο "Καλησπέρα. Προωθήσαμε το αίτημά σου στο αρμόδιο τμήμα και θα σε ενημερώσουμε το συντομότερο. Στη διάθεσή σου." 8 January 08:38: "Καλησπέρα. Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι μολονότι έχει γίνει κίνηση data και η χρέωση του Internet daily είναι ορθή, στο πλαίσιο της καλής μας συνεργασίας πιστώσαμε στο λογαριασμό σου 1€. Στη διάθεσή σου." οποτε 3 μερες απ την στιγμη που τους ενημερωσα Λογικος χρονος, αλλα επρεπε να τους απαντησεις οτι επιμενεις οτι η χρεωση δεν ηταν ορθη Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 για την ακριβεια τους εγραψα γιατι χρεωθηκα 1 ευρω για mobile internet, ΕΝΩ εχω κλειστα τα δεδομενα; παρακαλω να το δειτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 για την ακριβεια τους εγραψα: γιατι χρεωθηκα 1 ευρω για mobile internet, ΕΝΩ εχω κλειστα τα δεδομενα; παρακαλω να το δειτε Η δική μου περιπτωση ειναι λιγο διαφορετικη. Ανοιξα τα δεδομενα, αλλα εκεινη την ημερα ειχα πακετο ενεργο Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Από σήμερα αντί για 1000 λεπτά προς Q έχουμε νέο Bonus εγγραφής στο MYQ Συγκεκριμένα η σελίδα λέει: Νέος χρήστης; Γράψου τώρα και κέρδισε 500 MB και επιπλέον online bonus για κάθε ενεργοποίηση πακέτου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 το μονο που δουλευει ειναι ξεμπροστιασμα με πολλαπλα post στην σελιδα τους στο facebook. Και με τηλέφωνα/mails στην προστασία καταναλωτή. Από σήμερα αντί για 1000 λεπτά προς Q έχουμε νέο Bonus εγγραφής στο MYQ Συγκεκριμένα η σελίδα λέει: Νέος χρήστης; Γράψου τώρα και κέρδισε 500 MB και επιπλέον online bonus για κάθε ενεργοποίηση πακέτου! Δηλαδή, δεν ισχύουν πλέον τα 1000 λεπτά ή "μετακινήθηκαν" στην ανανέωση των 10€; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 μιλαει για εγγραφη στο myq, οχι ανανεωση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Παιδιά έχω σύνδεση wind που λήγει τέλος Μαρτίου. Ποτέ πρέπει να ξεκινήσω την διαδικασία για να μετατρέψω σε q κάρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Σήμερα κιόλας Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Παιδιά έχω σύνδεση wind που λήγει τέλος Μαρτίου. Ποτέ πρέπει να ξεκινήσω την διαδικασία για να μετατρέψω σε q κάρτα? Για ξεκινα απο τωρα , γιατι δεν τους ενθουσιαζει η ιδεα να χανουν πελατες με συμβολαιο Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 μιλαει για εγγραφη στο myq, οχι ανανεωση ;) Ουπς... :O Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Λοιπόν σήμερα λήγουν τα δεδομένα απο αγορά προγράμματος. Θα κάνω ένα πείραμα: 1) Κλείνω δεδομένα κάρτας 2) Φτιάχνω και ενεργοποιώ ένα ψεύτικο APN, ώστε να μην τραβήξει "κατά λάθος" δεδομένα (περί του λόγου το αληθές) [ATTACH]57071[/ATTACH] 3) Ανοίγω τα Wifi και μόνο με αυτά θα έχω αύριο δεδομένα. Είμαι πολύ περίεργος να δω εάν αύριο θα έχω χρέωση 1€ daily internet!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 99% θα εχεις χρεωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Λοιπόν σήμερα λήγουν τα δεδομένα απο αγορά προγράμματος. Θα κάνω ένα πείραμα: 1) Κλείνω δεδομένα κάρτας 2) Φτιάχνω και ενεργοποιώ ένα ψεύτικο APN, ώστε να μην τραβήξει "κατά λάθος" δεδομένα (περί του λόγου το αληθές) [ATTACH]57071[/ATTACH] 3) Ανοίγω τα Wifi και μόνο με αυτά θα έχω αύριο δεδομένα. Είμαι πολύ περίεργος να δω εάν αύριο θα έχω χρέωση 1€ daily internet!;) Και εγώ αυτό κάνω όποτε έχω ενεργοποιήσει δεδμένα.Αλλάζω το APN μια μέρα πριν λήξουν και ποτέ μου δε χρεώθηκα το 1 ευρώ.Το θέμα φυσικά είναι να κάνει κάτι η Wind με αυτό το θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 99% θα εχεις χρεωση Μπα μην το λες. Σε εμενα τον ένα μηνα με χρεωσαν, τον επομενο (παντα με τη ληξη του πακετου) οχι. Γενικοτερα ο,τι να ναι. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Λοιπόν σήμερα λήγουν τα δεδομένα απο αγορά προγράμματος. Θα κάνω ένα πείραμα: 1) Κλείνω δεδομένα κάρτας 2) Φτιάχνω και ενεργοποιώ ένα ψεύτικο APN, ώστε να μην τραβήξει "κατά λάθος" δεδομένα (περί του λόγου το αληθές) [ATTACH]57071[/ATTACH] 3) Ανοίγω τα Wifi και μόνο με αυτά θα έχω αύριο δεδομένα. Είμαι πολύ περίεργος να δω εάν αύριο θα έχω χρέωση 1€ daily internet!;) Αυτό ακριβώς έκανα και εγώ σήμερα που έληγε πακέτο δεδομένων, (εννοείται πολλές ώρες πριν τις 00:00), σε F2G και μόλις παρατήρησα πως το υπόλοιπό μου είναι -1€ χωρίς καμία χρήση, αύριο περιμένω και το μήνυμα για Daily Internet :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Λοιπόν σήμερα λήγουν τα δεδομένα απο αγορά προγράμματος. Θα κάνω ένα πείραμα: 1) Κλείνω δεδομένα κάρτας 2) Φτιάχνω και ενεργοποιώ ένα ψεύτικο APN, ώστε να μην τραβήξει "κατά λάθος" δεδομένα (περί του λόγου το αληθές) [ATTACH]57071[/ATTACH] 3) Ανοίγω τα Wifi και μόνο με αυτά θα έχω αύριο δεδομένα. Είμαι πολύ περίεργος να δω εάν αύριο θα έχω χρέωση 1€ daily internet!;) Μαντέψτε τι μήνυμα μου ήρθε;;; Χθες χρεωθήκατε (...) 1€ για χρήση στο κινητό mobile internet daily :mad::mad: Είναι ξεφτίλες τελικά και δεν πρόκειται για λάθος αλλά εσκεμμένη και επαναλαμβανόμενη ψεύτικη χρέωση με σκοπό την εξαπάτηση του πελάτη. Την πρώτη φορά με χρεώνουν σε Nokia 100 mobile internet daily 1€ (δεν έχει καν δεδομένα) και τώρα σε ψεύτικο APN!!!!!!:X Είναι αίσχος για την εταιρεία Wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 εχω περιεργεια αν εχουν χρεωσει καποιον και 2η φορα το 1 ευρω αφου τους το εχει πει την πρωτη και το εχουν επιστρεψει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokalpas Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Πριν λίγο έστειλα στην Q μεσω facebook το παρακατω μηνυμα : "Στις 11/01015 στις 14.02 έκανα online αναναίωση χρόνου ομιλιας στο καρτοκινητό μου αξίας 10,00 € μέσω Paypal. Αμέσως ελαβα το sms οτι πήρα δωρο 1000 λεπτα προς Q και 500 mb + 500 mb που ισχυουν για 30 ημερες. Επιπλέον στο myQ εγραφε οτι τόσο τα 1000 λεπτα πρός Q, όσο και τα 1000 mb ισχυουν μεχρι 10/02. Στις 10/2 εκανα κληση προς Q και χρήση δεδομενων. Για την κληση αφαιρέθηκαν λεπτα απο τα 1000 δωρεαν, ενω για την χρηση δεδομενων ήρθε sms την επομενη μερα, οτι χρεωθηκα με 1 €. Επειδη στις 10/02 ειχα αρκετα mb απο το δωρο που ισχυε ακομη σας παρακαλω να μου επιστρεψετε στο κινητό μου το 1 €. Ευχαριστω." Έπαθα κι εγώ το ίδιο, έστειλα email στην εταιρία για να μου επιστρέψουν το 1Ε στην κάρτα γιατί είχα πολλά mb δεδομένων ακόμα διαθέσιμα και μέσα στην ίδια ημέρα μου επιστράφηκε το 1Ε. Στείλε απ'ευθείας email στην εταιρία και άσε το facebook.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) Συνεχίζοντας τη συζήτηση για τη χρέωση του 1€, θα περιγράψω την πρόσφατη εμπειρία μου. Στο δίκαρτο έχω ένα φοιτητικό και τον παλιό αριθμό που από πέρυσι το γύρισα σε f2g. Δεδομένου ότι α) τα 1000ΜΒ επαρκούν και με το παραπάνω το μήνα και β) όποτε χρειαστώ data τα ενεργοποιώ στη συγκεκριμένη sim, δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Προχθές, χωρίς να θυμάμαι ότι έληγε το πακέτο, άνοιξα τα data και, για πρώτη φορά, ξέχασα να τα απενεργοποιήσω όταν τελείωσα το σερφάρισμα. Χθες, ήρθε μήνυμα χρέωσης 1€, έλεγξα την κατάσταση και κατάλαβα το προχθεσινό λάθος μου, (data ανοικτά έστω και αν δεν είχα κάνει χρήση ίντερνετ). Τα απενεργοποίησα πιστεύοντας ότι το λάθος μου είχε περιοριστεί στη χρέωση του 1€. Αμ δε. Δεν σκέφτηκα ότι, μέχρι χθες που πήρα το μήνυμα και εξακολουθούσαν να είναι ανοικτά, είχα χρεωθεί και δεύτερο ευρώ, και το κατάλαβα σήμερα με το δεύτερο μήνυμα. Αμέσως, βέβαια, ανανέωσα χρόνο βάζοντας 10€ για να πάρω τα 1024ΜΒ και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο για κάθε ενδεχόμενο. Συμπέρασμα: Από τη μία φταίμε στις περισσότερες φορές και από την άλλη το σύστημά τους ενεργοποιείται αυτόματα μόλις δει ανοικτά τα data, ανεξάρτητα αν κάνεις χρήση ή όχι. Πρέπει, λοιπόν, να παίρνουμε τα μέτρα μας όσο πιο ασφαλέστερα μπορούμε αφού η Wind δεν αλλάζει την πολιτική και το σύστημά της, τουλάχιστον, στο συγκεκριμένο θέμα. Edited February 18, 2015 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleman Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Μαντέψτε τι μήνυμα μου ήρθε;;; Χθες χρεωθήκατε (...) 1€ για χρήση στο κινητό mobile internet daily :mad::mad: Είναι ξεφτίλες τελικά και δεν πρόκειται για λάθος αλλά εσκεμμένη και επαναλαμβανόμενη ψεύτικη χρέωση με σκοπό την εξαπάτηση του πελάτη. Την πρώτη φορά με χρεώνουν σε Nokia 100 mobile internet daily 1€ (δεν έχει καν δεδομένα) και τώρα σε ψεύτικο APN!!!!!!:X Είναι αίσχος για την εταιρεία Wind Έχεις καλέσει στο 1231 και να αιτηθείς την διακοπή της υπηρεσίας? Παράθεση “Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts