Dimis164 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Καλημέρα και χρονια πολλα. το myq application δεν υπαρχει για windows mobile?Πως αλλιως μπορούμε να βλέπουμε το υπολοιπο χρηματων και χρονων ομιλιας? άνοιξε το site. παίζει αρκετά καλά μέσα από το κινητό. εγώ έτσι το δουλεύω. Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 άνοιξε το site. παίζει αρκετά καλά μέσα από το κινητό. εγώ έτσι το δουλεύω. Σε ευχαριστώ πολύ, δεν το σκέφτηκα να το δοκιμάσω. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittasso Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Android OS Terminals (All versions) Ρυθμίσεις Internet: Ρυθμίσεις -> Ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> Ονόματα σημείου πρόσβασης -> Eπιλέγουμε “Νέο APN” Όνομα: Q Internet APN: myq MCC: 202 MNC: 09 Τύπος APN: Internet Όλα τα άλλα στοιχεία μένουν κενά Ρυθμίσεις Q MMS: Ρυθμίσεις -> Ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> Ονόματα σημείου πρόσβασης -> Eπιλέγουμε “Νέο APN” Όνομα: Q MMS APN: q-mms.myq.gr MMSC: http://mms.myq.gr Διακομιστής μεσολάβησης ΜΜS: 192.168.80.134 Θύρα ΜΜS: 8080 MCC: 202 MNC: 09 Τύπος APN: MMS Όλα τα άλλα στοιχεία μένουν κενά Internet Settings: Settings -> Wireless & Networks -> Mobile Networks -> Access Point Names -> Options New APN Name: Q Internet APN: myq MCC: 202 MNC: 09 APN Type: Internet MMS Settings: Settings -> Wireless & Networks -> Mobile Networks -> Access Point Names -> Options -> New APN Name: Q MMS APN: q-mms.myq.gr MMSC: http://mms.myq.gr ΜΜS proxy: 192.168.80.134 ΜΜS port: 8080 MCC: 202 MNC: 09 APN type: MMS ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ DATA ROAMING ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Ρυθμίσεις -> Ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> Περιαγωγή δεδομένων Έκανα όλες της παραπάνω ρυθμίσεις .. δε δούλεψε..καμιά βοήθεια? Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 διεγραψε στο APN type τελειως το Internet,αστο κενο δλδ Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittasso Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Φίλε μου ευχαριστώ!Δούλεψε!:D(Δε θα το έβρισκα ούτε σε 10 χρόνια ) Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Παιδιά μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα από q : "Η διάρκεια ισχύος σας έληξε και η σύνδεση θα ακυρωθεί σε πέντε ημέρες. Για να παρατείνετε τη διάρκεια ισχύος, ανανεώστε άμεσα το χρόνο ομιλίας σας". Πράγματι ο υπολειπόμενος χρόνος ομιλίας (1,24€ υπάρχουν στην κάρτα) λήγει 31/12/2014 αλλά είχα ενεργοποιήσει προχθές άλλο ένα πακέτο των 3€ και έχω συνολικά μέχρι και 22/1/2015 άλλα 112 λεπτά!!! Αυτά θα χαθούν? Αν δεν ανανεώσω το χρόνο ομιλίας υπάρχει περίπτωση να χαθεί το νούμερό μου? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εκτός από αυτό, επειδή έχω και σταθερό wind έχω βάλει στο νούμερό μου το μπόνους των 120λεπτών. Θα σταματήσει και αυτό αν δεν ανανεώσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Πρέπει να βάζεις χρόνο ομιλίας κάθε 6 μήνες αλλιώς το νούμερό σου θα χαθεί. Δεν εχει σημασία εαν σου βάζουν bonus ή εαν ενεργοποιείς πακέτα. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 (edited) Δεν είναι ακριβώς έτσι. Στους 6 μήνες χάνεται το χρηματικό υπόλοιπο που έχεις αν δεν το χρησιμοποιήσεις. Το νούμερο έχει 12 μήνες(και κάτι ψιλά νομίζω σαν περιθώριο) από τη στιγμή της ανανέωσης. edit: δεν μας λέει πότε έκανε τελευταία φορά ανανέωση, αλλά υπάρχει η πιθανότητα να μην είχε κάνει από πέρυσι. Σε αυτήν την περίπτωση η ισχύς της ανανέωσης ήταν 12μηνη, οπότε τότε ναι, μάλλον πρέπει να βάλει κάρτα. Από εκεί και έπειτα όμως θα θέλει μία ανανέωση το χρόνο για να μην χάνει το νούμερο. Edited December 26, 2014 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 1/7/2014 είχα ανανεώσει το χρόνο με 20€ και επειδή είχε γίνει μέσω paypal έγιναν 24. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 31/12 το υπόλοιπο σου θα μηδενιστεί Η κάρτα θα ακυρωθεί 13 μήνες και 5 ημέρες μετα την τελευταία ανανέωση άρα θα ισχύει μέχρι 6/08/15 Το πακέτο που έχεις αγοράσει δεν θα χαθεί αλλά δεν θα μπορείς να καλείς αν έχεις κάτω από 0.01 ευρώ . Άρα θα πρέπει να αναεώσεις μέχρι 31/12 . Βάλε 20 ευρώ να πάρεις και το UNO !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Έβαλα 20€ μέσω πιστωτικής κάρτας, μου βγήκε το μήνυμα ότι κέρδισα δωρεάν ένα uno, αλλά όταν πήγα στο κατάστημα της wind μου ζήτησε να πληρώσω άλλα 10€ για να πάρω το uno επειδή έκανα την ανανέωση ηλεκτρονικά!!!!! (Φυσικά και δεν τους τα έδωσα) Ρε τι απατεώνες είναι αυτοί!!!!! Έστειλα μήνυμα στα κεντρικά της wind και τους είπα το συμβάν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είμαι περίεργος να δω τι θα απαντήσουν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Έβαλα 20€ μέσω πιστωτικής κάρτας, μου βγήκε το μήνυμα ότι κέρδισα δωρεάν ένα uno, αλλά όταν πήγα στο κατάστημα της wind μου ζήτησε να πληρώσω άλλα 10€ για να πάρω το uno επειδή έκανα την ανανέωση ηλεκτρονικά!!!!! (Φυσικά και δεν τους τα έδωσα) Ρε τι απατεώνες είναι αυτοί!!!!! Έστειλα μήνυμα στα κεντρικά της wind και τους είπα το συμβάν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είμαι περίεργος να δω τι θα απαντήσουν!!! Οι προσφορές ισχύουν για τα καταστήματα WIND http://www.wind.gr/gr/wind/katastimata-wind/katastimata-wind σε όλη την Ελλάδα και online http://www.wind.gr/gr/f2g/upiresies/online-ananeosi-hronou-omilias/online-ananeosi-hronou-omilias-meso-myf2g-/ μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. ειναι απαραδεκτοι! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Έβαλα 20€ μέσω πιστωτικής κάρτας, μου βγήκε το μήνυμα ότι κέρδισα δωρεάν ένα uno, αλλά όταν πήγα στο κατάστημα της wind μου ζήτησε να πληρώσω άλλα 10€ για να πάρω το uno επειδή έκανα την ανανέωση ηλεκτρονικά!!!!! (Φυσικά και δεν τους τα έδωσα) Ρε τι απατεώνες είναι αυτοί!!!!! Έστειλα μήνυμα στα κεντρικά της wind και τους είπα το συμβάν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είμαι περίεργος να δω τι θα απαντήσουν!!! και εγω τα ιδια ,εκανα ανανεωση ηλεκτρονικα με πληρωμη paypal με παιρνει τηλεφωνο καποιος απο την wind να παραλαβω το παιχνιδι με courier ,κανονιζουμε ημερομηνια παραλαβης και απο τοτε τιποτα μιλαω με την wind και δεν ξερουν τιποτα λεει και να περιμενω να με ξανακαλεσουν οτι να ναι Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Έβαλα 20€ μέσω πιστωτικής κάρτας, μου βγήκε το μήνυμα ότι κέρδισα δωρεάν ένα uno, αλλά όταν πήγα στο κατάστημα της wind μου ζήτησε να πληρώσω άλλα 10€ για να πάρω το uno επειδή έκανα την ανανέωση ηλεκτρονικά!!!!! (Φυσικά και δεν τους τα έδωσα) Ρε τι απατεώνες είναι αυτοί!!!!! Έστειλα μήνυμα στα κεντρικά της wind και τους είπα το συμβάν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είμαι περίεργος να δω τι θα απαντήσουν!!! :X Στην κυριολεξια... Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocom Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Εχει χαθεί ο έλεγχος στα καταστήματα της wind! Μετά εμείς φταίμε που θέλουμε να κλείσουν όλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Αφού αφήνουν τον κάθε άσχετο επιχειρηματία της κακιάς ώρας, που πριν είχε ψιλικατζίδικο, να ανοίγει υποκαταστήματα Wind τι περιμένετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Αφού αφήνουν τον κάθε άσχετο επιχειρηματία της κακιάς ώρας, που πριν είχε ψιλικατζίδικο, να ανοίγει υποκαταστήματα Wind τι περιμένετε... Και να ήταν μόνο στα υποκαταστήματα της wind αυτή η κατάσταση.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Εχω πάνω από μήνα που προσπαθώ να κάνω εγγραφή στο myq αλλά δεν λαμβάνω τον προσωρινό κωδικό με sms για να συνεχίσω. Εχω κάνει 5 τηλεφωνήματα στην μη εξυπηρέτηση πελατών και 3 φορές εχω στείλει μειλ αλλά δεν βρέθηκε κανείς άξιος να λύσει ενα πρόβλημα που φαντάζει βουνο σε αυτούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Εχω πάνω από μήνα που προσπαθώ να κάνω εγγραφή στο myq αλλά δεν λαμβάνω τον προσωρινό κωδικό με sms για να συνεχίσω. Εχω κάνει 5 τηλεφωνήματα στην μη εξυπηρέτηση πελατών και 3 φορές εχω στείλει μειλ αλλά δεν βρέθηκε κανείς άξιος να λύσει ενα πρόβλημα που φαντάζει βουνο σε αυτούς. δοκιμασε να καθαρισεις τον ιστορικο του browser σου αλλα και να κλεισεις να ξανα ανοιξεις το κινητο σου και ξανα προσπαθησε απο την αρχη , μπορει να εχει κολλησει κατι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Εχω πάνω από μήνα που προσπαθώ να κάνω εγγραφή στο myq αλλά δεν λαμβάνω τον προσωρινό κωδικό με sms για να συνεχίσω. Εχω κάνει 5 τηλεφωνήματα στην μη εξυπηρέτηση πελατών και 3 φορές εχω στείλει μειλ αλλά δεν βρέθηκε κανείς άξιος να λύσει ενα πρόβλημα που φαντάζει βουνο σε αυτούς. Από άλλα 4ψήφια ή 5ψήφια νούμερα δέχεσαι sms; Εάν δεν δέχεσαι τότε πιθανώς να φταίει η rom. Δοκίμασε να κάνεις freeze την stock sms εφαρμογή με Titanium Backup και εγκατάσταση μια από το market πχ Go sms κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Εχω πάνω από μήνα που προσπαθώ να κάνω εγγραφή στο myq αλλά δεν λαμβάνω τον προσωρινό κωδικό με sms για να συνεχίσω. Εχω κάνει 5 τηλεφωνήματα στην μη εξυπηρέτηση πελατών και 3 φορές εχω στείλει μειλ αλλά δεν βρέθηκε κανείς άξιος να λύσει ενα πρόβλημα που φαντάζει βουνο σε αυτούς. δοκίμασε οταν κανεις την εγγραφη καποια αλλη συσκευη, εστω να σου ερθει το sms. δεν νομιζω πως εχει αναφερει καποιος απο εδω μεσα κατι αντιστοιχο Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 (edited) δοκιμασε να καθαρισεις τον ιστορικο του browser σου αλλα και να κλεισεις να ξανα ανοιξεις το κινητο σου και ξανα προσπαθησε απο την αρχη , μπορει να εχει κολλησει κατι.. Το έχω προσπαθήσει και απο pc φίλου μου και απο το κινητό μου. Το έχω προσπαθήσει τουλάχιστον 50 φορες. Η συσκευή μου δέχεται μηνύματα. Μέσα σε αυτό τον μήνα έκανα άλλους δυο αριθμούς σύνδεση στο myq.Τίποτε. Edited December 29, 2014 by soleman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Μήπως ο αριθμός ήταν γραμμένος παλιότερα στο f2g? Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irida25 Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Έβαλα 20€ μέσω πιστωτικής κάρτας, μου βγήκε το μήνυμα ότι κέρδισα δωρεάν ένα uno, αλλά όταν πήγα στο κατάστημα της wind μου ζήτησε να πληρώσω άλλα 10€ για να πάρω το uno επειδή έκανα την ανανέωση ηλεκτρονικά!!!!! (Φυσικά και δεν τους τα έδωσα) Ρε τι απατεώνες είναι αυτοί!!!!! Έστειλα μήνυμα στα κεντρικά της wind και τους είπα το συμβάν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είμαι περίεργος να δω τι θα απαντήσουν!!! Οταν κάνεις ανανεώση online απο 20€ και ανώ το Uno σου το στέλνουν σπίτι μέσω κούριερ δεν χρειάζεται να πας να το πάρεις απο το κατάστημα!! Τουλάχιστον με εμένα έτσι έγινε!!! Ολο δωράκια είναι η Wind!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Μήπως ο αριθμός ήταν γραμμένος παλιότερα στο f2g? Θα μου έβγαζε το ανάλογο μήνυμα ή τουλάχιστον μετά από 8 επικοινωνίες με την εξυπηρέτηση πελατών θα το είχαν βρει. Πάντως είναι μυστήριο να μην μπορούν οι τεχνικοί τους (αν ψάχνουν) να βρουν το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts