Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλώς ήρθες στο κλαμπ της οικονομίας!

Αύριο κάνω φορητότητα σε Q από συμβόλαιο Vodafone. Λογικά τρελό ακούγεται

Σε όσους έχουμε Q και την γνωρίζουμε, ακούγεται λογικό, ως και αυτονόητο.

δεύτερη γραμμή σε δίκαρτο τηλέφωνο

Μη σου φανεί παράξενο αν σύντομα δεις ότι σε συμφέρει και ως 1η :happy:

Το θέμα είναι ότι κανείς από φίλους και γνωστούς δεν έχει Q

Αυτοί χάνουν ;)

Όταν βάζεις Q μπορείς να μιλάς φθηνά με όλους!

πολλοί την σνομπάρουν

Ακριβώς! Οι περισσότεροι δεν κοιτάζουν πόσο πληρώνουν εκεί που είναι, ούτε τι προσφέρει η Q. Επειδή δεν είναι μεγάλο όνομα (δηλαδή δεν ρίχνει τόσα χρήματα σε διαφήμιση), δεν κοιτάζουν καν να δουν αν τους συμφέρει.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

αυτό που θα ήθελα είναι να βλέπω το υπόλοιπο από πολλούς αριθμούς ώστε να τους γεμίζω κατάλληλα όλους!

Με τις εφαρμογές για f2g και MyQ έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθείς όλους τους αριθμούς και να κάνεις ότι χρειάζεται, είτε από τον υπολογιστή είτε από το κινητό.

Έτσι, διαχειρίζομαι 4 αριθμούς f2g και 2 Q.

Αύριο κάνω φορητότητα σε Q από συμβόλαιο Vodafone. Λογικά τρελό ακούγεται αλλά με ενδιαφέρει η χρέωση ανά δευτερόλεπτο σαν δεύτερη γραμμή σε δίκαρτο τηλέφωνο που έχω. Το θέμα είναι ότι κανείς από φίλους και γνωστούς δεν έχει Q γιατί την θεωρούν εταιρία δεύτερης και τρίτης επιλογής. Και τα 1000 λεπτά που δίνει είναι κρίμα να πηγαίνουν χαμένα. Θα προτιμούσα να έδιναν 30 λεπτά προς όλους να πιάνουν τόπο.

Και το κακό είναι ότι πολλοί την σνομπάρουν ενώ εγώ την έχω πολύ σε εκτίμηση αυτή την εταιρία με τις έξυπνες και τίμιες χρεώσεις.

Δεν ακούγεται καθόλου τρελό. Το αντίθετο είναι μάλλον το τρελό;)

Σιγά σιγά ο κόσμος στρέφεται προς q, όπως το λες λόγω των χαμηλών της χρεώσεων. Οπότε θα επωφελήσε σταδιακά όλο και περισσότερο από αυτές τις προσφορές, όπως τα 1000';)

Το θέμα είναι να μην πάνε και ΤΟΣΟ πολλοί στην Q, καθώς μετά τίποτα δεν τους εμποδίζει να τα αλλάξουν όλα στις χρεώσεις...

Αύριο κάνω φορητότητα σε Q από συμβόλαιο Vodafone. Λογικά τρελό ακούγεται αλλά με ενδιαφέρει η χρέωση ανά δευτερόλεπτο σαν δεύτερη γραμμή σε δίκαρτο τηλέφωνο που έχω. Το θέμα είναι ότι κανείς από φίλους και γνωστούς δεν έχει Q γιατί την θεωρούν εταιρία δεύτερης και τρίτης επιλογής. Και τα 1000 λεπτά που δίνει είναι κρίμα να πηγαίνουν χαμένα. Θα προτιμούσα να έδιναν 30 λεπτά προς όλους να πιάνουν τόπο.

Και το κακό είναι ότι πολλοί την σνομπάρουν ενώ εγώ την έχω πολύ σε εκτίμηση αυτή την εταιρία με τις έξυπνες και τίμιες χρεώσεις.

Το ερώτημα δεν είναι εάν την θεωρούν δεύτερης και τρίτης επιλογής κτλ...το ερώτημα είναι εάν στην περιοχή σου έχει καλό σήμα. Εφόσον έχει καλό σήμα, τότε ναι θεωρώ πως είναι ανάμεσα στις 2 πιο οικονομικές επιλογές που μπορεί να κάνει κανείς και αποτελεί έξυπνη επιλογή.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλώς ήρθες στο κλαμπ της οικονομίας!

Σε όσους έχουμε Q και την γνωρίζουμε, ακούγεται λογικό, ως και αυτονόητο.

Μη σου φανεί παράξενο αν σύντομα δεις ότι σε συμφέρει και ως 1η :happy:

Αυτοί χάνουν ;)

Όταν βάζεις Q μπορείς να μιλάς φθηνά με όλους!

Ακριβώς! Οι περισσότεροι δεν κοιτάζουν πόσο πληρώνουν εκεί που είναι, ούτε τι προσφέρει η Q. Επειδή δεν είναι μεγάλο όνομα (δηλαδή δεν ρίχνει τόσα χρήματα σε διαφήμιση), δεν κοιτάζουν καν να δουν αν τους συμφέρει.

Συμφέρει κυρίως για internet μιας και έχει το φθηνότερο πακέτο-εξαιρουμένων των φοιτητικών προσφορών-.

Μα πως; Η Q έχει τη τρίτη μεγαλύτερη διαφημιστική καμπάνια μετά απο vodafone και wind..σαφώς και διαφημίζεται αρκετά.

----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το θέμα είναι να μην πάνε και ΤΟΣΟ πολλοί στην Q, καθώς μετά τίποτα δεν τους εμποδίζει να τα αλλάξουν όλα στις χρεώσεις...

Συμφωνώ απόλυτα....

Δεν νομίζω να γίνει άμεσα τουλάχιστον, αλλά και πάλι αν πάνε ΤΟσοι πολλόι και αλλάξουν τις χρεώσεις, τότε όλοι (έστω οι περισσότεροι) αυτοί θα ξαναφύγουν οπότε δεν τους συμφέρει να το κάνουν ;)

Δεν νομίζω να γίνει άμεσα τουλάχιστον, αλλά και πάλι αν πάνε ΤΟσοι πολλόι και αλλάξουν τις χρεώσεις, τότε όλοι (έστω οι περισσότεροι) αυτοί θα ξαναφύγουν οπότε δεν τους συμφέρει να το κάνουν ;)

Φυσικα και θα το κανουν. Ετσι δουλευει η αγορα. Τα ιδια εγιναν και στο whats'up, τα ιδια συμβαινουν σε οτιδηποτε γινεται δημοφιλες. Γιατι ο καθενας μετα θα σκεφτεται οτι εχει πολλους φιλους στην Q και οτι εχει πολυ χρονο ομιλιας μαζι τους και ετσι δυσκολα θα φευγουν.

λεβεντες θελω να μεταφερω ενα νουμερο απο whats up σε Q , αποριες :

1ον χρεωνετε η μεταφορα? 2ον το ελαχιστο ποσο αναναιωσης ποσο ειναι? 3ον μπορω να κανω αναναιωση απο τριτο καταστημα? 4ον επειδη θα χρησιμοποιηθει μονο για τηλεφωνικες κλησεις προς ολους τι μου προτεινετε?

λεβεντες θελω να μεταφερω ενα νουμερο απο whats up σε Q , αποριες :

1ον χρεωνετε η μεταφορα? 2ον το ελαχιστο ποσο αναναιωσης ποσο ειναι? 3ον μπορω να κανω αναναιωση απο τριτο καταστημα? 4ον επειδη θα χρησιμοποιηθει μονο για τηλεφωνικες κλησεις προς ολους τι μου προτεινετε?

1) Κάποια στιγμή η wind είχε βγάλει μια ανακοίνωση για χρέωση 10 ευρώ για ενεργοποίηση καρτοκινητού αλλά ακόμη δεν έχει εφαρμοστεί στην πράξη. Μάλλον έχουν βάλει αυτή τη χρέωση για να μην κάνουν τα συμβόλαια καρτοκινητά.

2) Ελάχιστο ποσό ανανέωσης είναι 5 ευρώ αν κάνεις online με χρεωστική ή paypal. Στα καταστήματα wind νομίζω είναι 10 το ελάχιστο. Επί της ουσίας όμως προτιμότερο είναι να κάνεις ανανέωση με 10 ευρώ καθώς σου δίνεται bonus 1GB internet και 1000 λεπτά προς q για 30 μέρες στην πρώτη ανανέωση από 10 ευρώ και άνω του μήνα.

3) Μπορείς να αγοράσεις κάρτα wind από περίπτερα και διάφορα άλλα καταστήματα αλλά το bonus είναι 500MB αντί για 1GB. Αν δεν έχεις κατάστημα wind κοντά σου είναι προτιμότερο να κάνεις ανανέωση online που γενικά είναι η πιο άνετη και γρήγορη διαδικασία από όλες.

4) Για να μιλάς με όλους συμφέρει το πακέτο που δίνει 100 λεπτά προς όλους με 3 ευρώ αλλά πρέπει να το αγοράσεις είτε από την ιστοσελίδα τους είτε από την εφαρμογή τους για smartphone. Αλλιώς παίρνεις 60 λεπτά. Σε περίπτωση που έχεις και πολλούς σε wind έχει πακέτο με 2 ευρώ 800 λεπτά προς όλη τη wind. Σε όλα τα πακέτα δεν υπάρχει ελάχιστη χρέωση και η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο

Σε καταστήματα Wind κάνεις και 5€ ανανέωση. Σε άλλα καταστήματα που πουλάνε κάρτες ή περίπτερα θα βρεις μόνο 10.

Kαλημερα σας.Τωρα το πρωι αλλαξα τον αριθμο μου με καινουργιο.Μου πιστωσε το μαγαζι της wind 80 λεπτα προς ολους και τον αλλον μηνα θα μου πιστωσουν αλλα 160 λεπτα.Μεχρι εδω καλα.Τωρα που μπηκα στον λογαριασμο μου στο σαιτ της Q μου δειχνει ακομα τον παλιο αριθμο και 4 ευρω υπολοιπο που εχω ακομα μεσα.Τι κανω παιδια;Πως αλλαζω τον αριθμο και με τα χρηματα τι γινεται που εχω με τον παλιο αριθμο;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

1) Κάποια στιγμή η wind είχε βγάλει μια ανακοίνωση για χρέωση 10 ευρώ για ενεργοποίηση καρτοκινητού αλλά ακόμη δεν έχει εφαρμοστεί στην πράξη. Μάλλον έχουν βάλει αυτή τη χρέωση για να μην κάνουν τα συμβόλαια καρτοκινητά.

2) Ελάχιστο ποσό ανανέωσης είναι 5 ευρώ αν κάνεις online με χρεωστική ή paypal. Στα καταστήματα wind νομίζω είναι 10 το ελάχιστο. Επί της ουσίας όμως προτιμότερο είναι να κάνεις ανανέωση με 10 ευρώ καθώς σου δίνεται bonus 1GB internet και 1000 λεπτά προς q για 30 μέρες στην πρώτη ανανέωση από 10 ευρώ και άνω του μήνα.

3) Μπορείς να αγοράσεις κάρτα wind από περίπτερα και διάφορα άλλα καταστήματα αλλά το bonus είναι 500MB αντί για 1GB. Αν δεν έχεις κατάστημα wind κοντά σου είναι προτιμότερο να κάνεις ανανέωση online που γενικά είναι η πιο άνετη και γρήγορη διαδικασία από όλες.

4) Για να μιλάς με όλους συμφέρει το πακέτο που δίνει 100 λεπτά προς όλους με 3 ευρώ αλλά πρέπει να το αγοράσεις είτε από την ιστοσελίδα τους είτε από την εφαρμογή τους για smartphone. Αλλιώς παίρνεις 60 λεπτά. Σε περίπτωση που έχεις και πολλούς σε wind έχει πακέτο με 2 ευρώ 800 λεπτά προς όλη τη wind. Σε όλα τα πακέτα δεν υπάρχει ελάχιστη χρέωση και η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο

Σε καταστήματα Wind κάνεις και 5€ ανανέωση. Σε άλλα καταστήματα που πουλάνε κάρτες ή περίπτερα θα βρεις μόνο 10.

Σας ευχαριστώ πολύ, με καλυψατε πλήρως.

@giorgos1966 Τι εννοεις άλλαξες τον αριθμο? Αν πήρες νεα κάρτα sim τοτε μιλαμε για νεα συνδεση. Τα 4 ευρώ που έχεις στο παλιό νούμερο δεν μεταφερονται. Για να δεις το υπόλοιπο και τα πακέτα του νεου αριθμού πρεπει να κανεις νεα εγγραφή στο myq με το νεο νούμερο. Edited by kmpatra

Ήμουν έτοιμος να το γυρίσω σε καρτοκινητό Q, αλλά σήμερα με ενημέρωσαν από τη WIND ότι μπορώ να συνεχίσω να έχω το W στα 23 ευρώ/μήνα (συμπεριλαμβανομένων φόρων). Δηλαδή 1500' προς όλους + 1500MB (+1500SMS αλλά ποιος τα λογαριάζει :lol:). Το συμβόλαιο θα είναι 18μηνο.

Αξίζει να παραμείνω στο συμβόλαιο ή να πάω στην κάρτα;;

OnePlus 6, A6000

βαλτα κατω και δες τι σε συμφερει.

(σκεψου οτι με την πρωτη ανανεωση απο 10 ευρω και πανω εχεις 1gb και 1000 λεπτα προς q. με αλλα 2 ευρω εχεις αλλα 400mb. αρα εισαι κοντα στα 1500 που σε δινει το προγραμμα.)

καλημερα το καρτοκινητο το κατηργησε,μου εχη χαλαση η καρταμου και σε οποιο καταστημα και αν παω μου λενε οτι δεν εχουν καρτα q-card ψαχνω 15 μερες δυστυχως δεν βρισκω καρτα τι γινεται? ολοι μου λενε οτι δεν μας εχει φερει καρτες Edited by moyro

καλημερα το καρτοκινητο το κατηργησε,μου εχη χαλαση η καρταμου και σε οποιο καταστημα και αν παω μου λενε οτι δεν εχουν καρτα q-cart ψαχνω 15 μερες δυστυχως δεν βρισκω καρτα τι γινεται? ολοι μου λενε οτι δεν μας εχει φερει καρτες

Σε ποια περιοχή συμβαίνει αυτό ;

Αν είσαι στην Αθήνα είναι εύκολο

Δεν την λίστα καταστημάτων από το link και ρώτα τους τηλεφωνικά αν έχουν http://www.wind.gr/gr/wind/katastimata-wind/katastimata-wind/

Αν είσαι στην Αθήνα είναι εύκολο

Δεν την λίστα καταστημάτων από το link και ρώτα τους τηλεφωνικά αν έχουν http://www.wind.gr/gr/wind/katastimata-wind/katastimata-wind/

ευχαριστω πολυ και αυτο θα κανω να δουμε?

@giorgos1966 Τι εννοεις άλλαξες τον αριθμο? Αν πήρες νεα κάρτα sim τοτε μιλαμε για νεα συνδεση. Τα 4 ευρώ που έχεις στο παλιό νούμερο δεν μεταφερονται. Για να δεις το υπόλοιπο και τα πακέτα του νεου αριθμού πρεπει να κανεις νεα εγγραφή στο myq με το νεο νούμερο.

Nαι φιλε μου σωστα τα λες.Ετσι εκανα κ δημιουργησα νεο λογαριασμο.Ο παλιος αριθμος γινεται να ακυρωθει αμμεσα;

Λογικά όχι. Τι σε πειράζει όμως; Ας τον έχεις κλειστό και κάποια στιγμή θα απενεργοποιηθεί αν δεν ανανεώσεις. 12 μήνες και κάτι μετά την τελευταία φορά που έβαλες κάρτα.

Λογικά όχι. Τι σε πειράζει όμως; Ας τον έχεις κλειστό και κάποια στιγμή θα απενεργοποιηθεί αν δεν ανανεώσεις. 12 μήνες και κάτι μετά την τελευταία φορά που έβαλες κάρτα.

Bγαινει αυτοματο μυνημα κ λεει οτι θα ειδοποιηθει ο συνδρομητης για αυτη την κληση η θα σταλει μυνημα...Καταλαβαινεις τωρα καποια ατομα που δεν εχω ενημερωσει για τον νεο αριθμο να παιρνουν κτλ.....

• This topic was unpinned, featured and pinned