Dimis164 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 μόνο κυριακάτικη το έχει... αλλά για να μην πας άδικα κοιτάς σε ένα site τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων... βρίσκεις το "πρώτο θέμα" και αν το έχει μπροστά ξεκινάς για περίπτερο... Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Την τσίμπησα σήμερα την εφημερίδα, οπότε μιας και ήθελα να κάνω ανανέωση 10€ μου έκατσε κουτί. Στην έκδοση των 2€ είχε και κουπόνι 5€ για τον Μαρινόπουλο οπότε μιας και πάω για ανανέωση θα κάνω και τα ψώνια του σπιτιού. Άρα με 2€ πήρα + 8€ Q + 5€ ψώνια = 13€ κέρδος, not bad at all. Ευχαριστώ για την ενημέρωση παίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Είπαμε : Μύθος είναι οι 15 ημέρες., και δεν το έχω αναφέρει μόνο εγώ, το έχουν αναφέρει και άλλοι . Με χαρά περιμένω και την δική σου επιβεβαίωση ύστερα από δύο εβδομάδες. Λοιπόν αφού πέρασαν 20 μέρες που ενεργοποίησα τη κάρτα από το κουπόνι του Θέματος, επιβεβαιώνω ότι η κάρτα ισχύει κανονικά κι όχι μόνο για 15 μέρες. Ευχαριστώ και πάλι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Κοπρίτης Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 (edited) ρε παιδες, δεν μπορω να βγαλω με τπτ ακρη με τις ρυθμισεις των MMS η συσκευη ειναι Galaxy S2 (4.0.4) Στη λιστα με τα APNs εχω ενα για το internet κι ενα για τα MMS ειτε με τις ρυθμισεις του site της Q, ειτε με το APN που ερχεται με το αυτοματοποιημενο sms της Q δεν γινεται δουλεια any ideas? Edited August 6, 2014 by Κοπρίτης Παράθεση www.slackerxl.com Custom PC Creations Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Μα τα εχουνε παιξει λογω ζεστης αυτοι στην Q......... βαζω 5 ευρω και μου δινουν και 5 ευρω δωρο για ολες τις κλησεις κανω 2-3 κλησεις των 2,5-3 λεπτων και ως δια μαγειας εξαφανιστηκαν τα 5 ευρω δωρο και μου παιρνει και απο τα δικα μου:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Μα τα εχουνε παιξει λογω ζεστης αυτοι στην Q......... βαζω 5 ευρω και μου δινουν και 5 ευρω δωρο για ολες τις κλησεις κανω 2-3 κλησεις των 2,5-3 λεπτων και ως δια μαγειας εξαφανιστηκαν τα 5 ευρω δωρο και μου παιρνει και απο τα δικα μου:mad: Με 0,372 που στοιχίζει το λεπτό ποσο περιμένεις να μιλήσεις με τα 5 ευρώ; Εχεις ενεργοποιήσει πακέτο ομιλίας; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gboy Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 (edited) Με 0,372 που στοιχίζει το λεπτό ποσο περιμένεις να μιλήσεις με τα 5 ευρώ; Εχεις ενεργοποιήσει πακέτο ομιλίας; :worry: τσεκαρα τις κλησεις μου ηταν 3 με χρονο 2,21-2,38-2,12 = ουτε 7 λεπτα συνολο !! δε δικαιολογειται να παρει ολο το ταληρο και παλι,.....πακετο δεν ενεργοποιησα γιατι μου εδωσαν τα 5 ευρω δωρο και ειναι μονο για ομιλια δεν ισχυουν για αγορα πακετου. Edited August 6, 2014 by gboy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 ρε παιδες, δεν μπορω να βγαλω με τπτ ακρη με τις ρυθμισεις των MMS η συσκευη ειναι Galaxy S2 (4.0.4) Στη λιστα με τα APNs εχω ενα για το internet κι ενα για τα MMS ειτε με τις ρυθμισεις του site της Q, ειτε με το APN που ερχεται με το αυτοματοποιημενο sms της Q δεν γινεται δουλεια any ideas? πρεπει να εχεις επιλεγμενο το mms apn για να σου ρθει το mms.Μερικες φορες κατα την αλλαγη απο internet apn σε mms apn θελει και reboot το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Κοπρίτης Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 ρε παιδες, δεν μπορω να βγαλω με τπτ ακρη με τις ρυθμισεις των MMS η συσκευη ειναι Galaxy S2 (4.0.4) Στη λιστα με τα APNs εχω ενα για το internet κι ενα για τα MMS ειτε με τις ρυθμισεις του site της Q, ειτε με το APN που ερχεται με το αυτοματοποιημενο sms της Q δεν γινεται δουλεια any ideas? 06/08/14 UPDATE: Μετα απο επισκεψη σε καταστημα wind οπου μου προτειναν να βαλω τις ρυθμισεις της Wind για τα mms!!! (κατι το οποιο φυσικα δεν επαιξε) και πολλα τηλεφωνηματα στην γραμμη τεχνικης υποστηριξης επεσα σε ενα παλικαρι που ετυχε να ξερει οτι στο MMS APN σε καποιες συσκευες δεν παιζει με τη default ρυθμιση "τυπος APN:MMS" αλλα πρεπει να παραμεινει κενο. Ετσι απλα λοιπον το θεμα MMS λυθηκε! Αντε τωρα να βρω αλλον γνωστη να μου εξηγησει γιατι ενω ειναι περασμενα και τα δυο APN (Internet & MMS) ΔΕΝ γινεται αυτοματη ενεργοποιηση αλλα πρεπει χειροκινητα να διαλεξω ποιο θελω να ισχυει αναλογα με τη χρηση που θελω να κανω... κοινως με ενεργο το MMS APN δεν μπαινει internet και με το Internet APN δεν στελνει MMS πρεπει να εχεις επιλεγμενο το mms apn για να σου ρθει το mms.Μερικες φορες κατα την αλλαγη απο internet apn σε mms apn θελει και reboot το κινητο Ταυτοχρονα με την απαντηση σου εγραφα κι εγω το μνμ φιλε μου. Ευχαριστω για την πληροφορια απλα μου κανει εντυπωση που δεν επιλεγει αυτοματα το απαιτουμενο APN κατι που με Vodafone πριν δουλευε κανονικα κι απροβληματιστα... Παράθεση www.slackerxl.com Custom PC Creations Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 τα χθεσινοβραδινά μνμ που αφορουσαν στα προβληματα (και το κραξιμο) της Q μεταφερθηκαν αλλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Κάτοχος Q από Νοέμβρη του '13 έχω βάλει μέχρι τώρα 40 ευρώ κάρτες...περίπου 4,4 ευρώ/μήνα !!! Το θέμα με το 3G δίκτυο της Q/Wind έχει να κάνει όπως καλά όλοι γνωρίζουμε με τις κεραίες της εκάστοτε εταιρίας . Εγω π.χ στην Θεσσαλονίκη που μένω...ανατολικά, μέσα στο σπίτι μου είμαι με 2G και ούτε για πλάκα να ανοίξω σελίδα στο ίντερνετ !!! Μέσα σε καφετέριες στο κέντρο της πόλης, βλ. οδούς Σβώλου, Ροτόντα, Μητροπόλεως κτλ δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσω ούτε καν 2G. Έξω από τα καταστήματα το σήμα στο κέντρο της πόλης είναι φυσιολογικό. Τώρα το καλοκαίρι που πήγα Χαλκιδική...στην Καλλιθέα δεν είχε ούτε 2G στους εξωτερικούς χώρους ενώ στον Χανιώτη που βρέθηκα και μάλιστα πάνω στο βουνό...το 3G σήμα ήταν καμπάνα και αυτό γιατί ακριβώς απέναντι και σε απόσταση περίπου 2 χλμ. είχε κεραία που μάλλον ήταν της Wind γιατί η Cosmote στο ίδιο σημείο είχε χειρότερο σήμα !!! Αυτά με τα σήματα... Τώρα θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο για την προσφορά του Πρώτου Θέματος μιας και θέλω να πάρω και εγω αυτήν την εβδομάδα αλλά θέλω να ρωτήσω τα 6 ευρώ που δίνει για αγορές από τα Carrefour. Αναφέρεται στην εφημερίδα ότι αν κάνεις αγορές 20 ευρώ έχεις έκπτωση 6 ευρώ...στα 20 ευρώ συμπεριλαμβάνεται και η αγορά της κάρτας Q ;;; Και επίσης η ανανέωση γίνεται αυτόματα ή σου δίνουν κάρτα ανανέωσης των 20 ευρώ ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Πάντως η εξυπηρέτηση της Q είναι @@... - απάντησαν εντελώς άσχετα πράγματα για το ότι στα iphone δεν έχουμε 160 χαρακτήρες στα μηνύματα αλλά 70 (είπαν ότι οι χαρακτήρες στο δίκτυο της wind στο οποιο εντάσσεται και η q είναι 160 πεζά και 70 κεφαλαία!!!!!!!!!!!.... μας περνάνε για ηλίθιους μάλλον), - ξαφνικά αφαιρέθηκε από το υπόλοιπο της κάρτας 1 ευρώ παρά κάτι χωρίς να έχω κάνει κάποια ενέργεια παρά μόνο κλήσεις όπου και έχω ενεργοποιημένο το πακέτο... τους έχω ρωτήσει από τις 29/7 γιατί έγινε αυτο και ακόμα περιμένω απάντηση - και φυσικά είναι εντελώς αγένεια να σου μιλάνε στον ενικό... δύο φορές έχω επικοινωνήσει μαζί τους και μιλάνε λες και είμαστε φιλαράκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 τα χθεσινοβραδινά μνμ που αφορουσαν στα προβληματα (και το κραξιμο) της Q μεταφερθηκαν αλλου; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164504 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abdul Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 (edited) Έχω μια συσκευή Nexus 4 με την τελευταία έκδοση android λειτουργικού. Θα εκτιμούσα αν κάποιος με διαφώτιζε όσον αφορά το πώς μπορώ να έχω συγχρόνως και internet και υποστήριξη mms μηνυμάτων, χωρίς να χρειάζεται χειροκίνητα και αλλάζω τις ρυθμίσεις του apn κάθε φορά. Επισημαίνω ότι για να δουλέψει το apn πρέπει το πεδίο apn type να είναι κενό. Σε αντίθετη περίπτωση δεν δουλεύει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited August 7, 2014 by abdul Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Όλα τα τηλέφωνα έχουν δύο διαφορετικά APN settings. Δεν πιστεύω ότι το NEXUS αποτελεί εξαίρεση . Στο VIDEO βλέπω settings και για internet και για MMS . Άρα πρέπει να ρυθμίσεις και τα δύο . Εδώ στο forum της Q αυτό που ξέρω είναι ότι το ΑΡΝ του INTERNET είναι myq , και το Roaming πρέπει να είναι ανοικτό. Για ειδικές περιπτώσεις ρώτα στο Forum του NEXUS 4 . Κάποιος θα ξέρει να σε ενημερώσει καλύτερα Forum Nexus 4 : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=351750 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Πάντως η εξυπηρέτηση της Q είναι @@... ... - ξαφνικά αφαιρέθηκε από το υπόλοιπο της κάρτας 1 ευρώ παρά κάτι χωρίς να έχω κάνει κάποια ενέργεια παρά μόνο κλήσεις όπου και έχω ενεργοποιημένο το πακέτο... τους έχω ρωτήσει από τις 29/7 γιατί έγινε αυτο και ακόμα περιμένω απάντηση ... το προβλημα ειναι μαλλον ιδιο με αυτο του συνφορουμιτη που το δημοσιευσε χθες. Δεν μπορω να βγαλω το λινκ απο τη δημοσιευση του, οποτε θα το διαβασεις απο το f/b https://www.facebook.com/Qkiniti?fref=ts κ https://www.facebook.com/WindHellas?fref=ts Λεω το νεο σλογκαν της κιου να ειναι: Q Σε κλεβουν τοσο απλα! Θα πας εκει που λεει δημοσιευσεις στην σελιδα (αριστερο μερος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Τώρα θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο για την προσφορά του Πρώτου Θέματος μιας και θέλω να πάρω και εγω αυτήν την εβδομάδα αλλά θέλω να ρωτήσω τα 6 ευρώ που δίνει για αγορές από τα Carrefour. Αναφέρεται στην εφημερίδα ότι αν κάνεις αγορές 20 ευρώ έχεις έκπτωση 6 ευρώ...στα 20 ευρώ συμπεριλαμβάνεται και η αγορά της κάρτας Q ;;; Και επίσης η ανανέωση γίνεται αυτόματα ή σου δίνουν κάρτα ανανέωσης των 20 ευρώ ;;; Δεν μπορώ να σου απαντήσω με απόλυτη σιγουριά αλλά στο σύνολο των αγορών που έκανα είχε και το ποσό των 20€ για την κάρτα, έδωσα και τα δύο κουπόνια που έχει η εφημερίδα και πλήρωσα - 15€. Ρώτα την υπάλληλο να σου πει με σιγουριά αλλά δε νομίζω μόνο με την αγορά της κάρτας να σου περάσουν την επιπλέον έκπτωση των 5€. Σου δίνουν μια κάρτα (απόδειξη με τον κωδικό) και περνάς τον κωδικό στην εφαρμογή ή μέσω τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisice Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Εδω και αρκετους μηνες κλεινω τα δεδομενα στη συσκευη android πριν τελειωσει ο μηνας και παρ ολα αυτα την επομενη μερα με χρεωνει με ενα ευρω για χρηση dayli mobile internet.Τους περνω τηλεφωνο Στην Q για παραπονα και δεν ξερουν τιποτα λενε οτι φτεω εγω . Αυτο συμβαινει και σε αλλους φιλους που εχουν Q και κανουν χρηση internet Τι να κανω! ξερει καποιος να μου απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ohristou Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 (edited) Aκριβως το ιδιο θεμα εχω και εγω οπως θα ειδες φιλε μου με το σεντονι που υπαρχει στο αναφορες προβληματων καλυψη, Το θεικο με μενα ειναι οτι το κινητο δεν ειναι smarthone με android ios και τα τοιαυτα οποτε και η γνωστη δικαιολογια με τα δεδομενα στα smartphone καταριπτεται. Ο εκπροσωπος οταν του ελεγα τι κινητο ειναι μουγκα στην στρουγκα. Αποψη μου μετα απο πανω εξι μηνων ταλαιπωρια (ακριβως ποσοι μηνες ειναι εχω ξεχασει πραγματικα) και μηνυματων στο facebook q/wind και τηλεφωνα στην εξ. πελατων ειναι οτι ειτε ειναι προβλημα συστηματος που η εταιρεια αρνειται να το διορθωσει (υπηρχουν αρκετοι χρηστες με το ιδιο θεμα) ειτε ακριβως οτι επειδη αρνειται να το διορθωσει ειναι εσκεμενο και εν γνωσει της εταιρειας. Ειμαι απολυτος βεβαιος οτι δεν εκανα καμια χρηση δεδομενων κατι που το επιβεβαιωσε το ιδιο το 1225 που αναφερει το υπολοιπο. Επειδη υποψιασμενος καθως ημουν παρακολουθησα μεχρι και την τελευταια λεπτομερεια γιατι δεν μπορουσα να αντεξω αλλο τις ******** απο την εξυπηρετηση πελατων το θεμα ειναι φανερο. Ληγει πχ 08/08 σημερα το πακετο ιντερνετ. Κανω την τελευταια χρηση δεδομενων εσκεμενα στις 23:50 το βραδυ και κλεινω αμεσως τα παντα(το πακετο δεν εχει ληξει), αυριο 09/08 παιρνω μεχρι της δωδεκα το βραδυ 00:00 το 1225 το οποιο μου λεει το υπολοιπο μου κανονικα χωρις χρεωση 1 ευρω, μεθαυριο 10/08 μου ερχεται μηνυμα πως στις 09/08 (την μερα που το 1225 μου ειπε το υπολοιπο μου χωρις καμια χρεωσγη 1 ευρω) εγινε χρεωση 1 ευρω για internet daily. Σε αυτη την περιπτωση ο εκπροσωπος δεν μπορουσε να μου απαντησει και μου ειπε οτι το 1225 θα επρεπε να μου πει το υπολοιπο μου μειωμενο κατα 1 ευρω και πως το μηνυμα που ερχεται την επομενη μερα ειναι ενημερωτικου χαρακτηρα αλλα η χρεωση γινεται real time. Επομενως εχω δικιο επομενως κατι εδω δεν κολλαει. Εφοσον λοιπον ειναι απροθυμη η εταιρεια να δει σοβαρα το θεμα και καθως πολλα ατομα με το ιδιο προβλημα δεν μπορει να ειναι ηλιθια η να βρισκονται σε ομαδικη παρακρουση, προσωπικα για μενα ειναι σκοπιμη ενεργεια. Τελια και παυλα. Πιο αναλυτικα δεν μπορω να αναφερω το θεμα. Και οποιος επιασεν επιασεν που λεγανε καποιοι κυπριοι συμφοιτητες μου. Στο δια ταυτα τωρα. Δεν μπορεις να κανεις απολυτως τιποτα παρα μονο να ζητησεις απο την εξυπηρετηση να σου απενεργοποιησουν τα δεδομενα τελειως και καθε φορα να πρεπει να τους ξαναπερνεις για να στα ενεργοποιησουν αν θελεις να κανεις χρηση δεδομενων γεγονος που δεν ξερω αν γινεται αμεσως, Και η χρεωση 0,25 λεπτα τι γινεται καθυε φορα που καλεις την εξ. πελατων; Εμενα λοιπον αυτο δεν με καλυπτει. Το αλλο ειναι να αλλαξεις εταιρεια και να ελπιζεις πως δεν θα ειναι τοσο μακακες η οτι δεν θα εισαι εσυ ο τυχερος που θα κανουν τις ******** τους. Τεσσερις μερες τωρα η q στο facebook δεν μου εχει δωσει καμια απαντηση. Περιεργο καθως το αργοτερο την επομενη αντε την μεθοπομενη μερα απαντουν κατι τυποποιημενο εστω. Τι κανει νιαου νιαου;;; Edited August 8, 2014 by ohristou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Το ίδιο και στο δεύτερο νούμερο που έχω, με το που τελείωσε τα δωρεάν mb, χωρίς να τα έχω χρησιµοποιήσει, ήρθε μήνυμα για χρέωση 1€.:mad::mad: Μίλησα με το 1222, καταγράφηκε το αίτημα και θα προωθηθεί στο αρμόδιο τμήμα. Ίδωμεν!:X Εαν δεν γίνει τίποτα καταγγελία στο ΕΕΤΤ και στα κομμάτια να πάνε, όσο και να συμφέρει η Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos29 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Τα MB του internet μεταφέρονται στον επόμενο μήνα αν κάνουμε ανανέωση πριν λήξουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Οχι Χανονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 άρα μόνο στην κοσμοτε δεν χάνονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Όχι , η σωστή έκφραση είναι :Μόνο στην WIND και στην Q χάνονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 (edited) Εδω και αρκετους μηνες κλεινω τα δεδομενα στη συσκευη android πριν τελειωσει ο μηνας και παρ ολα αυτα την επομενη μερα με χρεωνει με ενα ευρω για χρηση dayli mobile internet.Τους περνω τηλεφωνο Στην Q για παραπονα και δεν ξερουν τιποτα λενε οτι φτεω εγω . Αυτο συμβαινει και σε αλλους φιλους που εχουν Q και κανουν χρηση internet Τι να κανω! ξερει καποιος να μου απαντηση Θα πας σε ένα κατάστημα WIND και θα ζητήσεις αναλυτική κατάσταση κλήσεων στην συνέχεια θα μας ενημερώσεις . Σε ευχαριστούμε προκαταβολικά. Την ίδια συμβουλή έδωσα και στον ohristou αλλά αυτός προτιμά να γράφει σεντόνια. Είναι πιο εύκολο ίσως να καταγγέλεις παρά να τεκμηριώνεις. Edited August 9, 2014 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts