Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανε κανεις ανανέωση απο χθες 5/5 όπου άλλαξε ο χρόνος λήξης απο 12 σε 6 μήνες ? Γιατι εγω έκανα ανανέωση στις 4/5 και ακόμα συνεχίζει να μου λέει οτι λήγει στις 4/5/15. Άρα να υποθέσουμε πως το εξάμηνο ισχύει για ανανεώσεις μετά τις 5/5/14 ;

Προσφορά?

Το Nokia 208 3g που κοστίζει στην "προσφορά" 59€, στο http://www.skroutz.gr το βρίσκει κάποιος από 45,25€ & το ενώ το LG optimus L1 II που μας το "προσφέρουν" στα 69€, στο http://www.skroutz.gr ξεκινάει από 55,75€...:blink::wacko::!:

Προσφορά είναι.. Σκέψου το λίγο πιο καλά, το χρόνο ομιλίας τον πρόσθεσες? Εξάλλου γνώμονας δεν είναι πάντα το σκρουτζ, σε πάμπολλες περιπτώσεις τα "φθηνότερα" μαγαζιά είναι αυτά με καθόλου διαθεσιμότητα ή διαθεσιμότητα άγνωστου ταυτότητος ιπτάμενο αντικείμενο..

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

Προσφορά είναι.. Σκέψου το λίγο πιο καλά, το χρόνο ομιλίας τον πρόσθεσες? Εξάλλου γνώμονας δεν είναι πάντα το σκρουτζ, σε πάμπολλες περιπτώσεις τα "φθηνότερα" μαγαζιά είναι αυτά με καθόλου διαθεσιμότητα ή διαθεσιμότητα άγνωστου ταυτότητος ιπτάμενο αντικείμενο..

Σωστό. Ο χρόνος ομιλίας είναι το "κλειδί" της προσφοράς. Όσο για τα σκρουτζομάγαζα, ας μην τα θεοποιούμε όυτε να τα δαιμονοποιούμε.Χρειάζεται σίγουρα κάποια επιφύλαξη και προσοχή.

Θέλω να καταγράψω τη σημερινή περιπέτεια και εμπειρία μου από μία από τις κάρτες Q που έχω τους τελευταίους 3 μήνες, με την ελπίδα ότι πιθανά θα βοηθηθούν και άλλοι.

Από χθες το κινητό έδειχνε ξαφνικά ότι δεν έχει κάλυψη δικτύου και σήμερα έβαλα την κάρτα σε άλλο κινητό, πιστεύοντας ότι κάτι συνέβη με την κεραία του κινητού, αλλά εμφανίστηκε η ίδια κατάσταση.

Πήρα την εξυπηρέτηση, είδαν ότι η κάρτα έχει υπόλοιπο και λεπτά ομιλίας και ότι φαίνεται να είναι ΟΚ.

Μάλιστα, μου είπε το κουφό ότι φαίνεται να είναι συνδεδεμένο με 3G και πρέπει να το ξεμπλοκάρω.

Πήγα στο κατάστημα και η κοπέλα, αφού τη δοκίμασε σε άλλη συσκευή, είπε ότι χρειάζεται νέα κάρτα και θα πληρώσω 5 ευρώ (!!!) επειδή πέρασε η δίμηνη εγγύηση. Προσπάθησε, όμως, πολλές φορές και, μετά τις προσπάθειες με την αυτόματη αναζήτηση δικτύου, δοκίμασε και χειροκίνητη και ... πέτυχε τη σύνδεση !!!

Δεν ξέρω αν θα ξαναπαρουσιαστεί το πρόβλημα, αλλά οφείλω να συγχαρώ και δημόσια την ευσυνείδητη υπάλληλο του καταστήματος Wind Ν. Ιωνίας (Βυζαντίου), η οποία με την επιμονή και τον επαγγελματισμό της πέτυχε αυτό που άλλοι θα ακολουθούσαν την εύκολη (άλλη) λύση.

Θέλω να καταγράψω τη σημερινή περιπέτεια και εμπειρία μου από μία από τις κάρτες Q που έχω τους τελευταίους 3 μήνες, με την ελπίδα ότι πιθανά θα βοηθηθούν και άλλοι.

Από χθες το κινητό έδειχνε ξαφνικά ότι δεν έχει κάλυψη δικτύου και σήμερα έβαλα την κάρτα σε άλλο κινητό, πιστεύοντας ότι κάτι συνέβη με την κεραία του κινητού, αλλά εμφανίστηκε η ίδια κατάσταση.

Πήρα την εξυπηρέτηση, είδαν ότι η κάρτα έχει υπόλοιπο και λεπτά ομιλίας και ότι φαίνεται να είναι ΟΚ.

Μάλιστα, μου είπε το κουφό ότι φαίνεται να είναι συνδεδεμένο με 3G και πρέπει να το ξεμπλοκάρω.

Πήγα στο κατάστημα και η κοπέλα, αφού τη δοκίμασε σε άλλη συσκευή, είπε ότι χρειάζεται νέα κάρτα και θα πληρώσω 5 ευρώ (!!!) επειδή πέρασε η δίμηνη εγγύηση. Προσπάθησε, όμως, πολλές φορές και, μετά τις προσπάθειες με την αυτόματη αναζήτηση δικτύου, δοκίμασε και χειροκίνητη και ... πέτυχε τη σύνδεση !!!

Δεν ξέρω αν θα ξαναπαρουσιαστεί το πρόβλημα, αλλά οφείλω να συγχαρώ και δημόσια την ευσυνείδητη υπάλληλο του καταστήματος Wind Ν. Ιωνίας (Βυζαντίου), η οποία με την επιμονή και τον επαγγελματισμό της πέτυχε αυτό που άλλοι θα ακολουθούσαν την εύκολη (άλλη) λύση.

Γενικά και εγώ από καταστήματα Wind μόνο τα καλύτερα έχω να πω από την εξυπηρέτηση. Βέβαια, αυτό με την κάρτα πρώτη φορά το ακούω ...

αν βαλω 10 ευρω ακριβως σε καταστημα wind κερδιζω τα 500mb/1000 λεπτα Q η πρεπει να βαλω 12+ ευρω?Την προηγουμενη φορα μου ειχε πει οτι πρεπει να βαλω 12+ για να αφαιρεθουν τα 2 ως φπα και να μεινουν 10 η δεν θυμαμαι καλα?

Την προηγουμενη φορα μου ειχε πει οτι πρεπει να βαλω 12+ για να αφαιρεθουν τα 2 ως φπα και να μεινουν 10 η δεν θυμαμαι καλα?

αυτα ειναι οι λαλακιες του καθενος εξυπνου που εχει καταστημα και προσπαθει να κανει οσο το δυνατον ανανεωσεις με μεγαλυτερα ποσα...

αν πας να παρεις 10αρα καρτα απο περιπτερο παλι την ιδια δουλεια κανει.

κατι τετοιες μπουρδες μου λεγανε και μενα,,ε μια δυο μια δυο..αησυχτιρ..βαρεθηκα την παρλα τους-παρακαλητα τους να βαζω +1 -2 ευρω παραπανω.

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

αν βαλω 10 ευρω ακριβως σε καταστημα wind κερδιζω τα 500mb/1000 λεπτα Q η πρεπει να βαλω 12+ ευρω?Την προηγουμενη φορα μου ειχε πει οτι πρεπει να βαλω 12+ για να αφαιρεθουν τα 2 ως φπα και να μεινουν 10 η δεν θυμαμαι καλα?

Εαν βγαλεις το φόρο απο το 12αρι, παλι κατω απο 10 θα ειναι. Εαν κανεις ανανεωση 10 ευρω, θα παρεις τα μπονους των 10 ευρω, ο φορος δεν παιζει κανεναν ρολο.

Εαν βγαλεις το φόρο απο το 12αρι, παλι κατω απο 10 θα ειναι. Εαν κανεις ανανεωση 10 ευρω, θα παρεις τα μπονους των 10 ευρω, ο φορος δεν παιζει κανεναν ρολο.

10.71 θα απομείνουν μετά την αφαίρεση του φόρου από τα 12 ευρώ.

Συντρέχει λόγος να πρέπει να έχεις 10 ευρώ καθαρό υπόλοιπο; Πχ. θα αγοράσεις πακέτα το μήνα που κοστίζουν 10+ ευρώ; Αν όχι, δεν συντρέχει λόγος να κάνεις ανανέωση 12 ευρω και να τρέχεις και σε κατάστημα.

Δικιο εχεις, ειχα συνηθισει με το 11αρι που μια περιοδο ζητουσαν ολα τα καταστηματα.

Δεν έχεις σήμα με Q και έχεις σήμα με wind????!!!! :blink:

Να το θεωρήσουμε λάθος εκ παραδρομής, ε ?!:)

με 3G κινητο δεν εχω προβλημα.

Ναι λαθος ειναι

:ninja:

Σωστό. Ο χρόνος ομιλίας είναι το "κλειδί" της προσφοράς. Όσο για τα σκρουτζομάγαζα, ας μην τα θεοποιούμε όυτε να τα δαιμονοποιούμε.Χρειάζεται σίγουρα κάποια επιφύλαξη και προσοχή.

Βρε παιδιά, διαβάστε στην ίδια σελίδα του θέματος, λίιιιιγο παραπάνω:

Τότε αξίζει σίγουρα για αγορά πακέτων!;)

Μια ερώτηση για αυτους που χρησιμοποιησαν το κουπονι της εφημεριδας, που δινει μπονους 10 ευρω με ανανεωση 10 ευρω απο καρφουρ και πρεπει να φαγωθει σε 15 μερες: οταν αγορασατε πακετο ομιλιας/σμσ/ιντερνετ, χρεωθηκε το μπονους ή το υπόλοιπο;

Δεν υπάρχει bonus

Και τα 20 ευρώ υπόλοιπο είναι

Στο πισω μερος του κουπονιου, γραφει στους ορους οτι πρεπει να καταναλωθει μεσα σε 15 ημερες. Εαν το συστημα το βλεπει ως ολοκληρο υπολοιπο, αυτο ειναι τελειο!

Στο πισω μερος του κουπονιου, γραφει στους ορους οτι πρεπει να καταναλωθει μεσα σε 15 ημερες. Εαν το συστημα το βλεπει ως ολοκληρο υπολοιπο, αυτο ειναι τελειο!

Βεβαια αυτο δεν χρειαζεται να το φωναξουμε σε καθε thread του myphone ή οποιοδηποτε αλλο forum. :p Ας το δει οποιος μπαινει εδω. :rolleyes:

Σωστος! Βαζοντας τα 10, παιρνουμε και τα 1000' προς κιου και τα 500μβ, σωστά;

Ναι και τα δυο παιρνεις. ;)

καλησπέρα, μια βοήθεια

έκανα μεταφορά απο frog σε Q.

Απο το κατάστημα wind μου είπαν ότι η σύνδεση με Q έχει ενεργοποιηθεί, εγώ βάζω την sim στο τηλέφωνο άλλα μου γράφει "Περιορισμένη υπηρεσία", προσπαθώ να πάρω κάποιο τηλέφωνο άλλα αυτό δεν είναι δυνατό, ούτε πουθενά βλέπω κάποια ένδειξη ότι έχω "πιαστεί" στο δίκτυο Q. Στην κεραία δείχνει κανονικά σήμα....τι πρέπει να κάνω για να ενεργοποιήσω την Q?

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

καλησπέρα, μια βοήθεια

έκανα μεταφορά απο frog σε Q.

Απο το κατάστημα wind μου είπαν ότι η σύνδεση με Q έχει ενεργοποιηθεί, εγώ βάζω την sim στο τηλέφωνο άλλα μου γράφει "Περιορισμένη υπηρεσία", προσπαθώ να πάρω κάποιο τηλέφωνο άλλα αυτό δεν είναι δυνατό, ούτε πουθενά βλέπω κάποια ένδειξη ότι έχω "πιαστεί" στο δίκτυο Q. Στην κεραία δείχνει κανονικά σήμα....τι πρέπει να κάνω για να ενεργοποιήσω την Q?

Μήπως πρέπει να ενεργοποιήσεις χειροκίνητα την περιαγωγή στην wind? Γιατί εκεί δουλεύει η q μόνο σε περιαγωγή στην wind

Μήπως πρέπει να ενεργοποιήσεις χειροκίνητα την περιαγωγή στην wind? Γιατί εκεί δουλεύει η q μόνο σε περιαγωγή στην wind

δηλαδη, τι ακριβώς να κάνω?

δοκίμασα την sim σε 2 τηλέφωνα, στο ένα μου βγάζει "περιορισμένη πρόσβαση" στο άλλο "άκυρη sim"

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

Η περιαγωγη για κλησεις ενεργοποιειται αυτοματα. Την περιαγωγη δεδομενων ειναι που πρεπει να ανοιξεις για να εχεις internet/mms.

δηλαδη, τι ακριβώς να κάνω?

δοκίμασα την sim σε 2 τηλέφωνα, στο ένα μου βγάζει "περιορισμένη πρόσβαση" στο άλλο "άκυρη sim"

Μιλα με καποιον εκπροσωπο τους ή γραψε τους στο facebook. Μαλλον δεν εχει ενεργοποιηθει ακομα απο την πλευρα τους.

Τα καρτοκινητα ψαχνουν αυτοματα ροαμινγκ (για φωνη, οπως ειπε και ο φιλος πριν). Σε περιπτωση που δεν ειναι ενεργο το αυτοματο ροαμινγκ, σου ερχεται μηνυμα στην οθονη να επιλεξεις δικτυο. Με άλλα λογια, δεν εχει καμμια σχεση το οτι η κιου ειναι σε εσωτερικο ροαμινγκ με τη γουιντ... Προφανως δεν εχει ολοκληρωθει η ταυτοποιηση του φιλου. Ας κλεισει και ας ανοιξει ξανα τη συσκευη του. Edited by eLeKtriK EyE

Συντρέχει λόγος να πρέπει να έχεις 10 ευρώ καθαρό υπόλοιπο; Πχ. θα αγοράσεις πακέτα το μήνα που κοστίζουν 10+ ευρώ; Αν όχι, δεν συντρέχει λόγος να κάνεις ανανέωση 12 ευρω και να τρέχεις και σε κατάστημα.

για να παρω τα 500mb bonus βασικα.Δεν χαλαω 10 τον μηνα,εβαλα 12 ευρω πριν 2 μηνες και θα μου βγαλουν και ολο τον Μαιο..!