Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν αξίζει για 20% δώρο την κάθε φορά; :blink:

χαχα ελα μου ντε; :p

Αυτό που μετράει, στην προκειμένη περίπτωση, είναι η συμφωνία μεταξύ Wind και PayPal για την προσφορά του 20% στους συνεργαζόμενους με το δεύτερο.

Κανείς δεν σε υποχρεώνει να συνεργαστείς με το PayPal, αφού μπορείς να κάνεις ανανέωση και με άλλους τρόπους, χωρίς βέβαια το συγκεκριμένο bonus, αλλά, αν το σκεφτείς μακροπρόθεσμα, αξίζει, και μόνο από αυτή την αιτία, να ξεκινήσεις τη συνεργασία με το PayPal.

ακριβώς έτσι παει;)

Αυτό που μετράει, στην προκειμένη περίπτωση, είναι η συμφωνία μεταξύ Wind και PayPal για την προσφορά του 20% στους συνεργαζόμενους με το δεύτερο.

Κανείς δεν σε υποχρεώνει να συνεργαστείς με το PayPal, αφού μπορείς να κάνεις ανανέωση και με άλλους τρόπους, χωρίς βέβαια το συγκεκριμένο bonus, αλλά, αν το σκεφτείς μακροπρόθεσμα, αξίζει, και μόνο από αυτή την αιτία, να ξεκινήσεις τη συνεργασία με το PayPal. Άλλωστε, η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που επικοινωνούν με τα fora και χρησιμοποιούν το ίντερνετ συνεργάζονται με το PayPal για τις αγορές τους τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Δεν τα δίνει με το ζόρι η Paypal. Οποιος δεν θέλει ας μην βάζει κάρτα μέσω Paypal. Κάτι μου λέει ότι αν τα έδινε πχ με ανανέωση σε κατάστημα τώρα θα το υμνούσατε. :rolleyes:

Δεν είπα ότι μας υποχρεώνει, ούτε ότι τα δίνει με το ζόρι. Όσοι έχουν κάρτα με την τράπεζα, δημιουργούν κι ένα λογαριασμό Paypal και ανανεώνουν με αυτό τον τρόπο. Ενώ αυτοί που δεν έχουν έλεγα, αξίζει μόνο και μόνο γι αυτό το λόγο να πάνε στην τράπεζα να βγάλουν κάρτα? Εγώ προσωπικά δεν τσιμπάω(αφού δεν έχω κάρτα) και ναι θα το προτιμούσα με την ανανέωση μέσω καταστήματος.

H προσφορά του Μαρινόπουλου μέσω πρώτου Θέματος είναι ότι το καλύτερο

Με 10 ευρώ + 2 ευρώ κόστος εφημερίδας αν δεν σε ενδιαφέρουν οι άλλες προσφορές πέρνεις 20 .

Να σημειώσω ότι η Νέα κάρτα είναι προσφορά, δεν υπάρχουν κανονικές κάρτες των 20 ευρώ, άρα αυτό που λέει ότι τα 10 ευρώ πρέπει να καταναλωθούν σε 15 ημέρες, πιθανόν ισχύει . Στην παλιώτερη προσφορά ήταν παραμύθι δεν ίσχυε γιατί σου δίναν κανονικές κάρτες των 15 ευρώ και σου κάναν έκπτωση. Τώρα δώσαν ειδικό κωδικό για την κάρτα των 20 ευρώ.

Όντως η προσφορά απο το πρωτο θεμα ειναι η καλύτερη αυτη τη στιγμή....ουσιαστικά με 12€ κερδίζεις 8€...

[ATTACH]43336[/ATTACH]

Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

Δεν είπα ότι μας υποχρεώνει, ούτε ότι τα δίνει με το ζόρι. Όσοι έχουν κάρτα με την τράπεζα, δημιουργούν κι ένα λογαριασμό Paypal και ανανεώνουν με αυτό τον τρόπο. Ενώ αυτοί που δεν έχουν έλεγα, αξίζει μόνο και μόνο γι αυτό το λόγο να πάνε στην τράπεζα να βγάλουν κάρτα? Εγώ προσωπικά δεν τσιμπάω(αφού δεν έχω κάρτα) και ναι θα το προτιμούσα με την ανανέωση μέσω καταστήματος.

Eγώ την εβγαλα μόνος μου από τ ο σπίτι μου και την σύνδεσα στο paypal. Πληρώνω 2 ευρω κάθε γέμισμα (βάζω περίπου 50€ το εξάμηνο)

http://www.piraeusbank.gr/el/idiotes/kartes/propliromenes-kartes?ft=%CE%921|C2

http://www.piraeusbank.gr/el/idiotes/kartes/propliromenes-kartes?ft=A1|%CE%921|C3

αν δεν εχεις λογαριασμό στην Πειραιως,βολεύει και αυτή απλά δίνεις 5 ευρω στην αρχη (είχα της αγροτικής και με μετέφεραν σε αυτή δωρεάν :D )

Τα 2 ευρω στη φορτιση βέβαια είναι λίγο μανίκι,επι της ουσιας δεν κερδιζεις πολλα αν φορτισεις μονο και μονο για ανανεωση χρόνου...

Αντίστοιχη προσφορά με αυτή που ισχύει τώρα για ανανέωση χρόνου 10' η Q είχε και παλιά;

Ρωτάω, γιατί χωρίς την προσφορά με τα 1000' προς Q και 500ΜΒ (η οποία ισχύει έως τις 30/5/2014), τα πακέτα της φαίνονται πιο ακριβά από της Wind (βέβαια έχει και χρέωση ανά δευτερόλεπτο).

Επιπλέον έχει υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης πακ΄τεων (π.χ. το 3€ to all) ή σου στέλνει SMS όταν τελειώνει;;

111s

Αντίστοιχη προσφορά με αυτή που ισχύει τώρα για ανανέωση χρόνου 10' η Q είχε και παλιά;

Ρωτάω, γιατί χωρίς την προσφορά με τα 1000' προς Q και 500ΜΒ (η οποία ισχύει έως τις 30/5/2014), τα πακέτα της φαίνονται πιο ακριβά από της Wind (βέβαια έχει και χρέωση ανά δευτερόλεπτο).

Επιπλέον έχει υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης πακ΄τεων (π.χ. το 3€ to all) ή σου στέλνει SMS όταν τελειώνει;;

Αντίστοιχη δεν θυμάμαι να είχε, είχε όμως τα κλασσικά μπόνους ανανέωσης με δωρεάν χρόνο προς wind/q που ισχύουν και σήμερα.

Αυτόματη ενεργοποίηση δεν υπάρχει, έρχεται όμως ενημερωτικό μήνυμα μόλις καταναλωθεί ο χρόνος ομιλίας. Αν δεν καταναλωθεί, το μήνυμα έρχεται μια μέρα πριν τη λήξη του.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Καλημερα!!!

Ήθελα να ρωτήσω κατι όσων αφορά το 3G.

Εχει σημασία που ειμαι στο δίκτυο της Q κ δεν εχω 3G η γενικά η Wind στην περιοχή που ειμαι δεν εχει 3G...;

Περιοχή Δράμα...

Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

H Q ρε παιδιά δεν έχει δικές της κεραίες. Ημαρτον δηλ. Στην Wind ανήκει της Wind χρησιμοποιεί. Αρα προφανώς δεν έχει καλό σήμα η Wind.

Είναι σαν να λες ότι η Frog που είναι της Cosmote δεν έχει 3G αλλά στο ίδιο μέρος η Cosmote έχει. Γίνεται; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Ι need a six month vacation, twice a year.

έκανα κάποιους υπολογισμούς και βγήκα στο συμπέρασμα ότι με 11 ευρώ/μήνα κάποιος μπορεί να έχει:

800'+ 800sms προς όλη τη wind+q (4ε)

80'+ 60sms προς όλους (5ε)

400mb internet (2ε)

εαν έχεις βάλει και κάρτα από 10ε, βάλε και το μπόνους:

1800' (τα 1000' προς Q μόνο)+ 800sms προς όλη τη wind+q

80'+ 60sms προς όλους

900mb internet

όσοι έχετε ακόμη συμβόλαιο, ψαχτείτε.......

Edited by wirelesslover

Σωστά αυτά αλλά επιπλέον υπολόγισε και :

- Aπό τη στιγμή που η ανανέωση γίνεται online έχεις και 120' προς WIND/Q

- Aν γίνει με paypal παίρνεις 12 και όχι 10€

Οπότε ακόμα πιο συμφέρουσα!

Letv X800 US

Δυστυχως με ανανεωση 10 ευρω παιρνεις 1000' μονο προς Q (και οχι προς Wind/Q)...

έχεις δίκιο, μόλις το διόρθωσα

Πολύ σωστό!

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

ναι αλλά τόσο η προσοφρα με το πεηπαλ όσο και με τα 1000 με καθε ανανεωση εχουν πολυ περιορισμένο χρόνο ισχύος οπότε δεν τα βλέπω να ισχύουν περα του διμηνου... ας μην ειναι αυτα τα δυο κριτηριο
:tease:

έκανα κάποιους υπολογισμούς και βγήκα στο συμπέρασμα ότι με 11 ευρώ/μήνα κάποιος μπορεί να έχει:

800'+ 800sms προς όλη τη wind+q (4ε)

80'+ 60sms προς όλους (5ε)

400mb internet (2ε)

εαν έχεις βάλει και κάρτα από 10ε, βάλε και το μπόνους:

1800' (τα 1000' προς Q μόνο)+ 800sms προς όλη τη wind+q

80'+ 60sms προς όλους

900mb internet

Στο site αναφέρει "Η ενεργοποίηση των πακέτων μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και 4 φορές ανά 30 ημέρες." Δεν καταλαβαίνω εάν εννοεί ότι μπορείς να ενεργοποιήσεις εώς 4 πακέτα το μήνα ή εάν μπορείς να ενεργοποιήσεις εώς 4 φορές το ίδιο πακέτο το μήνα. Εάν όμως ισχύει το πρώτο τότε με 11 ευρώ δεν μπορείς να έχει όσα ανέφερες γιατί πρέπει να αγοραστούν 5 πακέτα

Στο site αναφέρει "Η ενεργοποίηση των πακέτων μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και 4 φορές ανά 30 ημέρες." Δεν καταλαβαίνω εάν εννοεί ότι μπορείς να ενεργοποιήσεις εώς 4 πακέτα το μήνα ή εάν μπορείς να ενεργοποιήσεις εώς 4 φορές το ίδιο πακέτο το μήνα. Εάν όμως ισχύει το πρώτο τότε με 11 ευρώ δεν μπορείς να έχει όσα ανέφερες γιατί πρέπει να αγοραστούν 5 πακέτα

Μπορεί να ενεργοποιηθεί 4 φορες το ιδιο πακέτο ανα μήνα.:)

Μπορεί να ενεργοποιηθεί 4 φορες το ιδιο πακέτο ανα μήνα.:)

όχι ανα μήνα (1η του μηνός ή ημερολογιακό μήνα) αλλά ανά 30 ημέρες δλδ αν ενεργοποιήσεις πακετο 12 του μηνός, μπορείς να βάλεις μέχρι 4 για τις επόμενες 30 ημέρες (αν ο μήνας ήταν 12 Φεβρουαρίου που ενεργοποίησες το "πρώτο πακέτο", το 5ο πακέτο δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί πρις τις 14 Μαρτίου).

Άρα καλά το λέει "ανά 30 ημέρες" ;)

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Παίδες έτυχε να μου δωσει κάποιος φιλος αρκετά κουπόνια απο την εφημερίδα Πρωτο Θεμα...οσο τα τσεκαρα είδα οτι δεν έχουν ημερομηνία λήξης...Παιζει να μην ισχύουν...;

Οκ το τσεκαρα....

Λήγουν κανονικά στο τελος της εβδομάδας...

Edited by gagarin

ναι αλλά τόσο η προσοφρα με το πεηπαλ όσο και με τα 1000 με καθε ανανεωση εχουν πολυ περιορισμένο χρόνο ισχύος οπότε δεν τα βλέπω να ισχύουν περα του διμηνου... ας μην ειναι αυτα τα δυο κριτηριο

Μπορει και να καταργηθουν.Αλλά αυτό που εγω βλέπω είναι οτι η wind/q συνέχεια βγάζει καλύτερα πακέτα...

Μπορει και να καταργηθουν.Αλλά αυτό που εγω βλέπω είναι οτι η wind/q συνέχεια βγάζει καλύτερα πακέτα...

Το βασικότερο πλεονέκτημα της wind εκφράζεται από την έκφραση <<ουδέν μονιμότερον/καλύτερον των "προσωρινών" προσφορών>>!!!:D;)

Ξύπνησε και η Wind! Στους 6 μήνες χάνεται το υπόλοιπο από την τελευταία ανανέωση και στους 13 καταργείται ο αριθμός. Περισσότερα εδώ

Το βασικότερο πλεονέκτημα της wind εκφράζεται από την έκφραση <<ουδέν μονιμότερον/καλύτερον των "προσωρινών" προσφορών>>!!!:D;)

Χαχα ναι ετσι ειναι:D