pavlitakis1 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 θα το έκανα απο την εφαρμογή μιας και μιλάς για μια ανανέωση των 5€. Παίρνεις το μπόνους με κάρτα μέσα από την εφαρμογή? Ή είναι το ίδιο αν το κάνεις μέσω τηλεφώνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Παίρνεις το μπόνους με κάρτα μέσα από την εφαρμογή? Ή είναι το ίδιο αν το κάνεις μέσω τηλεφώνου? Εξαρτάται για τι bonus συγκεκριμένα αναφέρεσαι..! Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Εξαρτάται για τι bonus συγκεκριμένα αναφέρεσαι..! Μπόνους ανανέωσης, λεπτά προς wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Μπόνους ανανέωσης, λεπτά προς wind Αν επιλεξεις κάποιο πακέτο, ναι σου δίνει! Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Αν επιλεξεις κάποιο πακέτο, ναι σου δίνει! Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος με παραδειγμα γιατι βλεπω στα βγαζουν με το τσιγκελι. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Αν επιλεξεις κάποιο πακέτο, ναι σου δίνει! Δεν λέω για πακέτο. Αν βάλω 5€ σε κατάστημα μου δίνει δωρεάν λεπτά προς wind/Q. Αν βάλω από κάρτα μέσω της εφαρμογής, δεν μου έδινε τπτ. Έχει αλλάξει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 ουτε εγω ρωταω για πακετο.Για μια ανανεωση ρωταω, που στα σμς που μου στελνουν γραφουν πως αν ανανεωσω μεσα σε 2 μερες θα μου δωκουν 100 προς ολους΄(δε λεει γιοα ποσο θα ισχυει, υποθετω μηνα) και εξτρα μου στελνουν απο τα παμπλικ πως αν ανανεωσω σε αυτους θα εχω σουπερ προσφορες τις οποιες ομως δεν αναφερουν! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος με παραδειγμα γιατι βλεπω στα βγαζουν με το τσιγκελι. Δεν λέω για πακέτο. Αν βάλω 5€ σε κατάστημα μου δίνει δωρεάν λεπτά προς wind/Q. Αν βάλω από κάρτα μέσω της εφαρμογής, δεν μου έδινε τπτ. Έχει αλλάξει κάτι? Δεν αναφέρθηκα σε κάτι συγκεκριμένο! Είπα πως και στις δυο περιπτώσεις υπάρχουν οφέλη! Προσωπικά! Κάνοντας τις ανανεώσεις μόνος μου απο την εφαρμογή, λαμβάνω πάντα ένα διαφορετικό έξτρα δώρο! *δεν κατάλαβα γιατι "μπερδεύτηκαν" οι σκέψεις, σε μια απλη αναφορά; ουτε εγω ρωταω για πακετο.Για μια ανανεωση ρωταω, που στα σμς που μου στελνουν γραφουν πως αν ανανεωσω μεσα σε 2 μερες θα μου δωκουν 100 προς ολους΄(δε λεει γιοα ποσο θα ισχυει, υποθετω μηνα) και εξτρα μου στελνουν απο τα παμπλικ πως αν ανανεωσω σε αυτους θα εχω σουπερ προσφορες τις οποιες ομως δεν αναφερουν! Η προσφορά που αναφέρετε είναι για μια φορά! Το δε μήνυμα απο το Public προφανώς κερδίζεις με το Χ δώρο που θα σου δώσουν αλλα είναι για να μαζεύουν και κόσμο...! Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Δεν αναφέρθηκα σε κάτι συγκεκριμένο! Είπα πως και στις δυο περιπτώσεις υπάρχουν οφέλη! Προσωπικά! Κάνοντας τις ανανεώσεις μόνος μου απο την εφαρμογή, λαμβάνω πάντα ένα διαφορετικό έξτρα δώρο! *δεν κατάλαβα γιατι "μπερδεύτηκαν" οι σκέψεις, σε μια απλη αναφορά; Ναι φιλε μου ωραια αυτα αλλα και παλι μας αφηνεις με την απορια. Τι δωρα ειναι αυτα που ερχονται με την ανανεωση απο την εφαρμογη; (τουλαχιστον σε εσενα) πχ. χρονος ομιλιας προς ολους, προς wind , ΜΒ, sms , ποσοτητα, διαρκεια; Για να καταλαβουν και οι αλλοι αν συμφερει να κανεις ανανεωση απο την εφαρμογη ή να την κανεις σε καταστημα wind αν περνας απ'εξω. Αυτο εννοω με το "μπερδευτηκαν" που λες. Σε καθε σου post πετας μια πληροφορια λες και παιζουμε κρεμαλα. Δεν μπορεις να γραψεις αυτα τα 2-3 παραδειγματα να καταλαβουμε με την πρωτη τι ακριβως συμβαινει; Φιλικα Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Άρα ισχύει ότι το δώρο ανανέωσης (120' προς γουιντ) το παίρνεις μόνο αν γίνει ανανέωση σε ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΟΝΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Ναι φιλε μου ωραια αυτα αλλα και παλι μας αφηνεις με την απορια. Τι δωρα ειναι αυτα που ερχονται με την ανανεωση απο την εφαρμογη; (τουλαχιστον σε εσενα) πχ. χρονος ομιλιας προς ολους, προς wind , ΜΒ, sms , ποσοτητα, διαρκεια; Για να καταλαβουν και οι αλλοι αν συμφερει να κανεις ανανεωση απο την εφαρμογη ή να την κανεις σε καταστημα wind αν περνας απ'εξω. Αυτο εννοω με το "μπερδευτηκαν" που λες. Σε καθε σου post πετας μια πληροφορια λες και παιζουμε κρεμαλα. Δεν μπορεις να γραψεις αυτα τα 2-3 παραδειγματα να καταλαβουμε με την πρωτη τι ακριβως συμβαινει; Φιλικα Λοιπόν...άντε να γίνω ποιο αναλυτικός! Κάνω αγορά κάρτα των 20€ μέσω της Τράπεζας Πειραιώς. Ανανεώνω μέσω της εφαρμογής και λαμβάνω τα δώρα που παρέχει το πρόγραμμα Combo μαζί με τα δώρα που δίνει αυτό. Αν όχι άμεσα συνήθως μέσα στη εβδομάδα λαμβάνω με sms διάφορα δώρα όπως +500mb ή 100' προς Wind κλπ Σίγουρα όμως οι καθένας όπως βολεύεται! Εμένα προσωπικά προκειμένου να πάω σε κατάστημα με διευκολύνει να κάνω όλα αυτά απο τον καναπέ μου! Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neomichael Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 (edited) Εχω ενα LG L5 II Dual E466 με το οποίο έχω κανονικά Internet μέσω της Q αλλα δε μπορώ να το διαμοιράσω σε άλλες συσκευές. To θέμα είναι οτι : 1.Με την Q με άλλες παλαιότερες συσκευές εξακολουθώ να μπορώ να κάνω tethering 2.Με vodafone καρτα και το ίδιο κινητό το tethering παιζει κανονικά! Καταλήγω οτι έχει να κάνει με την έκδοση του android 4.1.2 και τις ρυθμίσεις τις Q.. Εχεις κανείς το ίδιο πρόβλημα? Στη Q έχω παρει τηλ 5 φορές και με συνδέουν με κάϊρο , δεν έχουν κάν τεχνικό τμήμα. Παιδιά μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει οτι κάνει tethering (wifi-hotspot ή usb) (διαμοιρασμό internet) σε άλλες συσκευές με Q με andoid 4.1.2 και πάνω??? Edited January 24, 2014 by neomichael Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Δοκίμασες να βάλεις την q στο ίδιο σλοτ με την βοντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris77 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Εαν εχω q κινητο και wind σταθερο παιρνω καποιο bonus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 nai. 120 λεπτα το μηνα στην q με 3 λεπτες χρεωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Καλημέρα.. επισκέφθηκα το κατάστημα wind στο Μεσολόγγι, ζήτησα αγορά χρόνου ομιλίας 6 ευρώ.. μου είπαν ότι έχει καταργηθεί αυτό το ποσό ανανέωσης. Η υπάλληλος του καταστήματος επέμενε ότι μπορώ να ανανεώσω με 5, 10 ή 20 ευρώ και όχι ενδιάμεσα ποσά.. ισχύει κάτι τέτοιο; Στο site της wind δεν αναγράφεται κάτι τέτοιο.. ευχαριστώ. Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Καλημέρα.. επισκέφθηκα το κατάστημα wind στο Μεσολόγγι, ζήτησα αγορά χρόνου ομιλίας 6 ευρώ.. μου είπαν ότι έχει καταργηθεί αυτό το ποσό ανανέωσης. Η υπάλληλος του καταστήματος επέμενε ότι μπορώ να ανανεώσω με 5, 10 ή 20 ευρώ και όχι ενδιάμεσα ποσά.. ισχύει κάτι τέτοιο; Στο site της wind δεν αναγράφεται κάτι τέτοιο.. ευχαριστώ. Μπορεις να βάλεις οτιδήποτε πάνω από 5. Εχω βάλει συχνά 6 €. Βάλε ονλαιν με πιστωτική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Εχω ενα LG L5 II Dual E466 με το οποίο έχω κανονικά Internet μέσω της Q αλλα δε μπορώ να το διαμοιράσω σε άλλες συσκευές. To θέμα είναι οτι : 1.Με την Q με άλλες παλαιότερες συσκευές εξακολουθώ να μπορώ να κάνω tethering 2.Με vodafone καρτα και το ίδιο κινητό το tethering παιζει κανονικά! Καταλήγω οτι έχει να κάνει με την έκδοση του android 4.1.2 και τις ρυθμίσεις τις Q.. Εχεις κανείς το ίδιο πρόβλημα? Στη Q έχω παρει τηλ 5 φορές και με συνδέουν με κάϊρο , δεν έχουν κάν τεχνικό τμήμα. Παιδιά μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει οτι κάνει tethering (wifi-hotspot ή usb) (διαμοιρασμό internet) σε άλλες συσκευές με Q με andoid 4.1.2 και πάνω??? Στα dual sim συνήθως η μια υποδοχή ειναι 3g και η άλλη 2g. Καταλαβαίνεις ότι αν πας να κάνεις διαμοιρασμό με 2g δεν θα γίνει ποτέ. Βάλε την Q στην άλλη υποδοχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Στα dual sim συνήθως η μια υποδοχή ειναι 3g και η άλλη 2g. Καταλαβαίνεις ότι αν πας να κάνεις διαμοιρασμό με 2g δεν θα γίνει ποτέ. Βάλε την Q στην άλλη υποδοχή Απο τη στιγμή που αναφέρει πως εχει κανονικά Ίντερνετ αλλα δεν μπορεί να μοιράσει το προβλημα κάπου αλλου οφείλεται. Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Γνωρίζει κάποιος πως μπορεί να διαγραφεί ένα username; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Γνωρίζει κάποιος πως μπορεί να διαγραφεί ένα username; Πάρε στην εξυπηρέτηση και ζήτησε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neomichael Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 (edited) pavlitakis1 highpriest kormos, εχω κανονικά internet στο κινητό μέσω της Q στη SIM1 μέσω 3G. Με τη vodafone μπόρεσα να κάνω tethering πάλι μεσω της SIM1. To θέμα πιστεύω έχει να κάνει με την έκδοση του Android και την Q. βλέπε εδώ:https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=38563 Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει οτι κάνει tethering (wifi-hotspot ή usb) (διαμοιρασμό internet) σε άλλες συσκευές με Q με andoid 4.1.2 και πάνω??? Οι τύποι στην Q δυστυχώς δεν έχουν ιδέα Edited January 27, 2014 by neomichael Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Θεωρητικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα, εκτός αν το ροαμινγκ της Q κάνει την διαφορά. Δυστυχώς εγώ δεν έχω 421. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neomichael Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Θεωρητικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα, εκτός αν το ροαμινγκ της Q κάνει την διαφορά. Δυστυχώς εγώ δεν έχω 421. Πιθανό αλλα ποιος ξέρει..:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 tethering με Q γινεται πάντως. κάνω στο iphone εγω. τώρα για android... μαλλον ειναι θεμα ρυθμίσεων Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts