filippos Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Όλο το μήνυμα πρέπει να είναι έτσι; Πρέπει να εναλλάσσω πληκτρολογια δηλαδή; Μόνο κεφαλαία έχω αναφορά; Ναι, όλο το μήνυμα. Θα πρέπει να εναλλάσεις τα πληκτρολόγια κάθε φορά που θες να γράψεις ελληνικό χαρακτήρα (Σ,Δ,Φ,Γ,Λ,Ω,Ψ κτλ) και πάντα κεφαλαία! Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foris Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Ναι, όλο το μήνυμα. Θα πρέπει να εναλλάσεις τα πληκτρολόγια κάθε φορά που θες να γράψεις ελληνικό χαρακτήρα (Σ,Δ,Φ,Γ,Λ,Ω,Ψ κτλ) και πάντα κεφαλαία! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Είχα θέμα πολύ καιρό τώρα και μου δώσατε λύση. Τώρα με λίγο κόπο θα έχω και αναφορα παραδοσης. Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 (edited) Πρέπει να ενεργοποιήσεις το data roaming (μέσω wind υποτίθεται) για να δουλέψει το internet και φυσικά να βάλεις το apn "myq". Το 3g δουλεύει κανονικά όπου και της wind. Επίσης δοκίμασε να ενεργοποιείς τα πακέτα online έχει κάποια bonus είτε σε χρόνο είτε σε δεδομένα. Edited January 18, 2014 by okapi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Είχα θέμα πολύ καιρό τώρα και μου δώσατε λύση. Τώρα με λίγο κόπο θα έχω και αναφορα παραδοσης. Ευχαριστώ και πάλι. Αν έχεις σμαρτφον (δεν πρόσεξα) Στο μάρκετ υπάρχει ένα Greek keyboard. Γράφει ελληνικά με κεφαλαία εκτός από το θέμα που το αλλάζεις με το 8, χωρίς εναλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foris Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Αν έχεις σμαρτφον (δεν πρόσεξα) Στο μάρκετ υπάρχει ένα Greek keyboard. Γράφει ελληνικά με κεφαλαία εκτός από το θέμα που το αλλάζεις με το 8, χωρίς εναλλαγή. Υπάρχει και στο AppStore? iPhone 4s έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Πρέπει να ενεργοποιήσεις το data roaming (μέσω wind υποτίθεται) για να δουλέψει το internet και φυσικά να βάλεις το apn "myq". Το 3g δουλεύει κανονικά όπου και της wind. Επίσης δοκίμασε να ενεργοποιείς τα πακέτα online έχει κάποια bonus είτε σε χρόνο είτε σε δεδομένα. Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσει το data roaming μεσω wind. Απλά να ενεργοποιήσει την αντίστοιχη επιλογή στο κινητό ωστε το κινητό να μην μπλοκάρει τα δεδομένα όταν θα βλέπει οτι υπάρχει περιαγωγή (εσωτερική ή εξωτερική) Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 (edited) Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσει το data roaming μεσω wind. Απλά να ενεργοποιήσει την αντίστοιχη επιλογή στο κινητό ωστε το κινητό να μην μπλοκάρει τα δεδομένα όταν θα βλέπει οτι υπάρχει περιαγωγή (εσωτερική ή εξωτερική) To ιδιο πραγμα λες. Στην Q χρειαζεται να ειναι ενεργοποιημενο το data roaming για το internet γιατι παιρνει σημα απο wind. Edited January 19, 2014 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Όπως και να έχει παιδιά σας ευχαριστώ όλους...τελικά ήταν το ασθενές σήμα μέσα στο σπίτι που δεν έπιανε καλά το 3G δίκτυο....έξω που το δοκίμασα πήγαινε αρκετά καλά θα έλεγα, όχι και άριστα βέβαια !!!Πάντως ακόμα περιμένω τις ρυθμίσεις από την Q να μου τις στείλουν...φοβερή εξυπηρέτηση πελατών και ας πήρα 4 τηλέφωνα και ας χρεώθηκα 4Χ0,24 ευρώ (πάλι καλά που είχα τον διπλασιασμό και μου βγήκαν τζάμπα). Παράπονο βέβαια δεν έχω σε γενικές γραμμές από την εταιρεία γιατί είναι η πλέον φτηνή σε όλα. Τώρα βέβαια σκέφτομαι να πάω σε κάποιο εταιρικό πρόγραμμα αλλά δεν ξέρω τι να διαλέξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Όπως και να έχει παιδιά σας ευχαριστώ όλους...τελικά ήταν το ασθενές σήμα μέσα στο σπίτι που δεν έπιανε καλά το 3G δίκτυο....έξω που το δοκίμασα πήγαινε αρκετά καλά θα έλεγα, όχι και άριστα βέβαια !!!Πάντως ακόμα περιμένω τις ρυθμίσεις από την Q να μου τις στείλουν...φοβερή εξυπηρέτηση πελατών και ας πήρα 4 τηλέφωνα και ας χρεώθηκα 4Χ0,24 ευρώ (πάλι καλά που είχα τον διπλασιασμό και μου βγήκαν τζάμπα). Παράπονο βέβαια δεν έχω σε γενικές γραμμές από την εταιρεία γιατί είναι η πλέον φτηνή σε όλα. Τώρα βέβαια σκέφτομαι να πάω σε κάποιο εταιρικό πρόγραμμα αλλά δεν ξέρω τι να διαλέξω... Εταιρικό; Διατηρείς κάποια επιχείρηση; Να υπόθεσω δεν έχουν σχέση τα καρτοκινητά...! Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Τώρα βέβαια σκέφτομαι να πάω σε κάποιο εταιρικό πρόγραμμα αλλά δεν ξέρω τι να διαλέξω... Το μόνο πλεονέκτημα του εταιρικού συμβολαίου είναι η επιστροφή του ΦΠΑ και του φόρου, όπως και η συμμετοχή στα έξοδα. Στην πράξη όμως με 1€/500' δεν συμφέρουν τα πάγια. Πάρτε όλοι μια Q card και μιλήστε ακούραστα μεταξύ σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Το μόνο πλεονέκτημα του εταιρικού συμβολαίου είναι η επιστροφή του ΦΠΑ και του φόρου, όπως και η συμμετοχή στα έξοδα. Στην πράξη όμως με 1€/500' δεν συμφέρουν τα πάγια. Πάρτε όλοι μια Q card και μιλήστε ακούραστα μεταξύ σας. Αυτο το πακέτο μόνο τηλεφωνικά μπορείς να το αγοράσεις; Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Αυτο το πακέτο μόνο τηλεφωνικά μπορείς να το αγοράσεις; ναι..................ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Προς άλλους τι προσφέρει; ισχύει ακόμα το 3/60; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Προς άλλους τι προσφέρει; ισχύει ακόμα το 3/60; 3/80 ονλαιν ανα 1' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Λίγα είναι δυστυχώς... Θέλω να φύγω από συμβόλαιο και μάλλον πάω για φοιτητικό wu προς το παρόν.. Ευχαριστώ! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Νέος στο thread αφού μετά από ταλαιπωρία 26 ωρών μεταφέρθηκαν από F2G σε Q δύο εταιρικά κινητά που είχα. Είχα αγοράσει 5€ για το καθένα από χθες (για να έχω) και ενώ στο ένα ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικασία ενεργοποίησης και αγοράς του πακέτου των 80', και είδα το σύνολο με τα bonus στο λογαριασμό που άνοιξα στο MyQ, στο δεύτερο υπήρξαν προβλήματα την ώρα της επικοινωνίας με το 1223, άνοιξα λογαριασμό στο MyQ και αφενός δείχνει υπόλοιπο 3€ και όχι 5 μείον το φόρο, αφετέρου στο λογαριασμό μου φαίνονται τα bonus των 300' προς Wind και όχι βέβαια το πακέτο των 80'. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με κάποιον στην Q αλλά όλα είναι με χρέωση. Μπορώ, βέβαια, να ενεργοποιήσω το πακέτο των 80' αλλά θα αφαιρεθεί από το ποσό των 3€ που δείχνει ο λογαριασμός και όχι των 5€. Τι άλλο μπορώ να κάνω για να μην χάσω τα 2€; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 (edited) στο δεύτερο υπήρξαν προβλήματα την ώρα της επικοινωνίας με το 1223, άνοιξα λογαριασμό στο MyQ και αφενός δείχνει υπόλοιπο 3€ και όχι 5 μείον το φόρο, αφετέρου στο λογαριασμό μου φαίνονται τα bonus των 300' προς Wind και όχι βέβαια το πακέτο των 80'. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με κάποιον στην Q αλλά όλα είναι με χρέωση. Μπορώ, βέβαια, να ενεργοποιήσω το πακέτο των 80' αλλά θα αφαιρεθεί από το ποσό των 3€ που δείχνει ο λογαριασμός και όχι των 5€. Τι άλλο μπορώ να κάνω για να μην χάσω τα 2€; το πιο πιθανο ειναι απλά να μην εγινε η ανανεωση στο 2ο νουμερο. Τα 3 ευρω πιθανον είναι αρχικό μπονους που υπάρχει μετά την φορητότητα στην q. Δοκίμασε να ξανακάνεις την ανανέωση.Μπορεί να γίνει και online απο το site. Επίσης το 1222 για την εξυπηρετηση τραβάει από το υπόλοιπο και οχι απο το πακετο των 80'. Η χρέωση είναι 0,24 ευρω ανά κληση. Το πακέτο των 80' πρέπει εσυ να το ενεργοποιήσεις,δεν ενεργοποιηται από μονο του στο myq. Χρειάζεται βέβαια να εχεις αρκετό υπόλοιπο για να ενεργοποιηθεί.(πάνω από 3 ευρώ,με 3 ευρώ ακριβως δεν νομιζω να ενεργοποιείται). Όπως επίσης εσύ ενεργοποιείς το μπόνους των 300' προς wind/q, δεν ενεργοποιούνται αυτόματα. Edited January 22, 2014 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά τα 3€ υπόλοιπο δεν μπορεί να είναι bonus γιατί αν ήταν έτσι θα έπρεπε να τα έδινε και στο άλλο. Άλλωστε, δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο πουθενά. Εννοείται ότι έκανα τη διαδικασία ενεργοποίησης των 80', όπως και στο άλλο, αλλά φαίνεται ότι δεν πέρασε. Τους έστειλα μήνυμα, μέσω της φόρμας επικοινωνίας, και θα περιμένω 1-2 μέρες για την απάντηση και αν δεν γίνεται διαφορετικά θα ξανακάνω τη διαδικασία. Προς το παρόν υπάρχει το bonus προς Wind. Με την ευκαιρία, όταν είχα κάνει την αίτηση μετατροπής (19/12) είχα διαβάσει ότι τα 80' κόστιζαν 2€, ενώ τώρα κοστίζουν 3€. Πότε έγινε αυτό; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Με την ευκαιρία, όταν είχα κάνει την αίτηση μετατροπής (19/12) είχα διαβάσει ότι τα 80' κόστιζαν 2€, ενώ τώρα κοστίζουν 3€. Πότε έγινε αυτό; Παντα 3€ κοστιζε το πακετο με χρονο ομιλιας προς ολους. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά τα 3€ υπόλοιπο δεν μπορεί να είναι bonus γιατί αν ήταν έτσι θα έπρεπε να τα έδινε και στο άλλο. Άλλωστε, δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο πουθενά. απ'οτι είδα και εγω δεν αναφέρεται πλέον στους τιμοκαταλόγους το μπόνους αυτό,μέχρι πριν λίγο καιρό ίσχυε σίγουρα για αριθμούς που μεταφέρονταν στην q. Πάντως επειδή ανέφερες πρόβλημα κατά την ανανέωση,θα συνιστούσα να ξαναπεράσεις τον κωδικό ανανέωσης των 5 ευρώ άλλη μια φορά στο 1223 ή μέσα από το myq (αν δεν το εχεις κάνει ήδη),μήπως και δεν έγινε σωστά την πρώτη φορά. Περίεργο πάντως,το να έχεις 3 ευρω και να μην περαστεί το ποσό της κάρτας σωστά,πρώτη φορά το ακούω.Ελπίζω να σου απαντήσουν γρήγορα και να ξεμπλεχτεί το πράγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Τελικά, έκανες πρόβλεψη διάνα. Δεν θα σκεφτόμουν να το κάνω με τίποτα ... Έκανα ανανέωση μέσω του myQ με τον ίδιο κωδικό, τον δέχτηκε, άρχισαν να πέφτουν τα μηνύματα, ανοίγω το υπόλοιπο και βλέπω ... 7,46€ (είχα αγοράσει άυλη κάρτα από περίπτερο 5€ !!!) και, φυσικά, αγόρασα το πακέτο των 80' όπως ήθελα εξ αρχής. Να είσαι καλά και να δίνεις πάντα σωστές συμβουλές ... Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 επειδη με εχουν ζαλισει στα σμς να ανανεωσω, και μιας και ληγει το υπολοιπο λεω να της δωσω της σιμ μια παραταση ενος ετους. ΠΟια η διαφορά αν ανανεωσω σε καταστημα γουιντ, απο περίπτερο ή απο public? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 επειδη με εχουν ζαλισει στα σμς να ανανεωσω, και μιας και ληγει το υπολοιπο λεω να της δωσω της σιμ μια παραταση ενος ετους. ΠΟια η διαφορά αν ανανεωσω σε καταστημα γουιντ, απο περίπτερο ή απο public? Από περίπτερο δεν παίρνεις το μπόνους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 επειδη με εχουν ζαλισει στα σμς να ανανεωσω, και μιας και ληγει το υπολοιπο λεω να της δωσω της σιμ μια παραταση ενος ετους. ΠΟια η διαφορά αν ανανεωσω σε καταστημα γουιντ, απο περίπτερο ή απο public? Από το περίπτερο παίρνεις τον κωδικό με το ποσό και από το MyQ αγοράζεις πακέτο με bonus. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 επειδη με εχουν ζαλισει στα σμς να ανανεωσω, και μιας και ληγει το υπολοιπο λεω να της δωσω της σιμ μια παραταση ενος ετους. ΠΟια η διαφορά αν ανανεωσω σε καταστημα γουιντ, απο περίπτερο ή απο public? Σε έπεισαν τελικα ε; Χα χα Και στις δυο περιπτώσεις έχεις κάποιο όφελος. Στη θέση σου όμως αν έχεις (πιστεύω πως ναι!) συσκευή smartphone θα το έκανα απο την εφαρμογή μιας και μιλάς για μια ανανέωση των 5€. Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts