Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια θα με πειτε αχαριστο αν ζητησω οι ενεργοποιησεις για τα λεπτα καθε μηνα να μην ειναι μονο 4 και να πανε 5; :p Δεν μου φτανουν μονο οι 4.

Μπορεις να χρησιμοποιησεις το εβδομαδιαιο πακετο για επεκταση χρονου :)

Απο οτι βλεπω ομως δεν συμφερει και πολυ.

Ρε παιδια θα με πειτε αχαριστο αν ζητησω οι ενεργοποιησεις για τα λεπτα καθε μηνα να μην ειναι μονο 4 και να πανε 5; :p Δεν μου φτανουν μονο οι 4.

εγω με τη κοπέλα μου το χα λύσει έχοντας 2 αριθμους Q..4 πακέτα στον ένα αριθμό, κι άλλο 1-2 στον άλλο, κι όταν έβαζα τον 2ο αριθμο στο κινητό έκανα προώθηση τις κλήσεις απ το βασικό, στο 2ο, μ ένα πακετάκι 1€ για λεπτά..:p

Απο οτι βλεπω ομως δεν συμφερει και πολυ.

Απ το τιποτα, κατι ειναι και αυτο ομως, εφοσον δε μπορεις να ενεργοποιησεις πανω απο 4 φορες το πακετο ανα μηνα

Στην συνεχεια απο χτες... τελικα και το 6ο αιτημα μεταφορας απο vodafone σε Q αποτυχημενος!!! τι να πεις, ειναι απαιχτοι της Wind, παλι λαθος στοιχεια εστειλαν! Δεν υπαρχουν πουθενα, τι να πεις!
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Σχετικά με το δικό μου θέμα είπαν πως έχει ενημερωθεί ο υπεύθυνος, θα πάω μέσα στην εβδομάδα να δω αν θα μου βάλει από 1 ευρώ... :shifty:

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Στην συνεχεια απο χτες... τελικα και το 6ο αιτημα μεταφορας απο vodafone σε Q αποτυχημενος!!! τι να πεις, ειναι απαιχτοι της Wind, παλι λαθος στοιχεια εστειλαν! Δεν υπαρχουν πουθενα, τι να πεις!

πήγαινε στο κατάστημα που κανες την αίτηση φορητότητας, ζήτα την αίτηση, κι αν έχει λάθος στοιχεία, ξέσπασε ελεύθερα στον ηλήθιο υπάλληλο:!:

Exoυν κολλήσει από χτες τα mb που έχω ως υπόλοιπο στα 198 ενώ σερφάρω κανονικά. :lol:

Εχω το 5€ για 600ΜΒ online.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Γεια σας! Πήγε σήμερα ο πατέρας μου να βάλει 2 ευρώ στην κάρτα του και του είπαν πως πλέον καταργείται το "απο 1 ευρώ" και γίνεται 5 ευρώ. Τι συμβαίνει τελικά;;;;;
WIND :D

Γεια σας! Πήγε σήμερα ο πατέρας μου να βάλει 2 ευρώ στην κάρτα του και του είπαν πως πλέον καταργείται το "απο 1 ευρώ" και γίνεται 5 ευρώ. Τι συμβαίνει τελικά;;;;;

Και γω τα ίδια έχω, στείλε μου με μήνυμα αν θες σε ποιο κατάστημα αναφέρεσαι...

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

πήγαινε στο κατάστημα που κανες την αίτηση φορητότητας, ζήτα την αίτηση, κι αν έχει λάθος στοιχεία, ξέσπασε ελεύθερα στον ηλήθιο υπάλληλο:!:

ουτε καν δε πρωκειτε να ξανα ασχοληθω!!! σιγα μη καθομαι να ασχολουμε με αυτους, ρημαδι εταιρεια ειναι.

Στο κατάστημα Γιαννιτσών έγινε! Μέχρι πρότινος έβαζα κι εγω και η οικογενεια μου ακομη και 1 ευρώ από εκεί. Τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση της q αλλα καμια γραμμή δεν ήταν διαθέσιμη. Ωστόσο το ηχογραφημένο μήνυμα έλεγε καθαρά "ανανέωση από 1-50 ευρώ".

Τηλεφώνησα στο κατάστημα και ο υπευθυνος μου παραδέχτηκε ότι είναι παρανομο αυτο που κάνει αλλά δεν συμφέρει να σπαταλά μελάνι για 1 ευρώ. Μου είπε κι άλλα πολλά που σηκώνουν μήνυση..

Να ενημερώσεις τη Wind γι' αυτό και να τους πείς ότι περιμένεις προσωπικά τηλεφώνημα από το τμήμα παραπόνων.

δηλαδη? τι ακριβως?

Εγινε η καταγγελια! Περιμένω τώρα τηλεφώνημα από την wind

Εγώ που έκανα δεν με πήραν τηλέφωνο, πήρα εγώ σήμερα (15/3 έγινε η καταγγελία) για να μάθω τι έγινε...

Το πιο κορυφαιο το ειχα δει πριν 1-2 μηνες στην Wind πλατεια κυψελης, οπου για να παρεις καρτοκινητο πρεπει να πας με μια φωτοτοιπια της ταυτοτητας σου!!!!!! Αλλιως δε μπορεις να παρεις καρτοκινητο!!!

Άσχετο λίγο... αν ήθελε να ενεργοποιήσει το πακέτο με τα 300' WIND/Q με 1€, αν βάλει 3€ μπορεί να περάσει 2 μήνες αν ελέγχει το υπόλοιπο και δεν το αφήσει μέχρι να του τα φάει

Σχετικό... καιρός είναι να το πάει επίσημα στο 5€ όπως οι άλλες δυο (δεν κρίνω αν είναι σωστό ή όχι αλλά θα γίνει κάποια στιγμή)

Προσωπική άποψη τα παραπάνω!

Σχετικό... καιρός είναι να το πάει επίσημα στο 5€ όπως οι άλλες δυο (δεν κρίνω αν είναι σωστό ή όχι αλλά θα γίνει κάποια στιγμή)

Και τότε πως θα διαφοροποιείτε από τις άλλες δύο; Η ανανέωση από 1 ευρώ ήταν από τα κύρια χαρακτηριστικά της Q που με έκαναν να γυρίσω πίσω...

Καλησπέρα. Σεβαστή η άποψή σου, δε μπορώ να συμφωνήσω. Δηλαδή, επειδή οι άλλοι 2 είναι "φαρμακεία", πρέπει να γίνει και ο 3ος; Αντί να λέμε να μη γίνει και να μείνει και κάποιος να κάνει τη διαφορά; Και το δικό μου post είναι η προσωπική μου γνώμη.

P.S.: Προς Θεού, δε θέλω να στην πω. :)

Huawei Nova 5T

Ειναι προβληματικη ολη η δομη της Wind και σε αυτα τα καταστηματα που τα κανουν αυτα, οι επιθεωρητες που υποτιθεται ειναι μεσα απο την Wind ειναι τα ιδια χαλια με τα λαμογια ιδιοκτητες των καταστηματων, ξερω τι σας λεω, δε φταινε αποκλειστικα τα συγκεκριμενα καταστηματα που τα κανουν αυτα.

Και τότε πως θα διαφοροποιείτε από τις άλλες δύο; Η ανανέωση από 1 ευρώ ήταν από τα κύρια χαρακτηριστικά της Q που με έκαναν να γυρίσω πίσω...

Δεν το έθεσα σωστά! Η ελάχιστη ανανεώση από κατάστημα θα πάει 5€ το πακέτο με το 1€ της Q θα ισχύει κανονικά!

Εγώ σωστά απαντησα να μην παει η ελάχιστη ανανέωση απο 5 ευρώ να παραμείνει όπως είναι...προφανώς το πακέτο θα παραμείνει ενα ευρώ...

Δεν ξέρω, πολύ φοβάμαι πως θα το αλλάξουν κι επίσημα. Τώρα όπως έγραψαν παραπάνω τα παιδιά αν ένα κατάστημα κάνει ανανέωση και μπαίνει και μέσα, δεν ξέρω πόσοι θα βάζουν κάτω από 5€ σε λίγο! Βέβαια η λογική είναι αν δεν μπορεί να το κλείσει, τόσα λεφτά έβγαλε τόσα χρόνια... τί να πω!

Πιστεύω η λύση είναι κάπου στη μέση!

• This topic was unpinned, featured and pinned