kmpatra Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 http://www.wind.com.gr/gr/q/paketa-q/paketa-data/ τα εχουν κάνει λίγο θάλασσα εδω ή νομίζω? Το πακέτο είναι διαθέσιμο για όλα τα πακέτα Καρτοκινητής και Καρτοσύνδεσης. .... Το Mobile Internet είναι συμβατό με όλα τα πακέτα και υπηρεσίες Internet. Τα ΜΒ αφορούν σε κίνηση μέσω των APN (Ρυθμίσεων Internet gint.b-online.gr gwap.b-online.gr). αυτά μάλλον δεν έχουν σχέση με την q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 Τα 50' θα λήξουν στην κανονικη ημερομηνια τους και τα αλλα 90' σε ενα μηνα αφοτου βάλεις τα 5 ευρώ? 'Η θα εχουν κοινή ημερομηνία λήξης? Προς όλους 49' Τα 49' λήγουν 03/09/2012 Bonus 90' Προς όλα τα κινητά και σταθερά στην Ελλάδα Τα 90' λήγουν 07/09/2012 Ε για λίγες μέρες διάφορα μόνο ... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epaminos Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Θα επανέρθω σε ένα παλαιότερο θέμα. Υπάρχει κάποιος να μου δώσει λογική εξήγηση γιατί το 3G μου είναι πολύ πιό αργό από το gprs/edge; Παράθεση Chown the world!!! :cool: iMessage: epaminos@me.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Μου ρθε ένα μήνυμα για προσφορά Bonus αν ανανεώσω με 5 ευρώ. Δίνει 90 λεπτά προς όλους για 30 ημέρες. Ο ρυθμός χρέωσης είναι ανά λεπτό ή τρίλεπτο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Αύριο (11/8) λήγει ο πρώτος μήνας των δωρεάν mb που είχα λάβει με την ενεργοποίηση του αριθμού μου. Τα υπολειπόμενα mb θα λήξουν σήμερα στις 24.00 ή αύριο το πρωί; Ευχαριστώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 όταν αλλάζει η ημέρα δηλ 24:00 το βράδι. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimokritos Δημ. August 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2012 Μου ρθε ένα μήνυμα για προσφορά Bonus αν ανανεώσω με 5 ευρώ. Δίνει 90 λεπτά προς όλους για 30 ημέρες. Ο ρυθμός χρέωσης είναι ανά λεπτό ή τρίλεπτο; ακόμα το περιμένω αυτό το μήνυμα και εγώ. ελπίζω να πάει σε όλους...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 με πήρανε τηλ(χωρις αποκρυψη) υποτιθεται απο τα κεντρικα της γουιντ να μου πουνε πως βλεπουνε πως βαζω 2 καρτες τον μηνα(ελα??ποιος??εχω να βαλω μηνες!!!) και πως εχω επιδοτηση.. σε καρτοκινητο? τους εκλεισα γτ βαριομουν. κανει και τετοιες μαγκιες πλεον?επιδοτηση σε καρτοκινητο? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 με πήρανε τηλ(χωρις αποκρυψη) υποτιθεται απο τα κεντρικα της γουιντ να μου πουνε πως βλεπουνε πως βαζω 2 καρτες τον μηνα(ελα??ποιος??εχω να βαλω μηνες!!!) και πως εχω επιδοτηση.. σε καρτοκινητο? τους εκλεισα γτ βαριομουν. κανει και τετοιες μαγκιες πλεον?επιδοτηση σε καρτοκινητο? Αμέ! Άμα το κάνεις συμβόλαιο θα πάρεις μια "υποτυπώδης" επιδότηση... Λαμόγια και ψεύτες αντιπρόσωποι θα ήταν ;) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 με πήρανε τηλ(χωρις αποκρυψη) υποτιθεται απο τα κεντρικα της γουιντ να μου πουνε πως βλεπουνε πως βαζω 2 καρτες τον μηνα(ελα??ποιος??εχω να βαλω μηνες!!!) και πως εχω επιδοτηση.. σε καρτοκινητο? τους εκλεισα γτ βαριομουν. κανει και τετοιες μαγκιες πλεον?επιδοτηση σε καρτοκινητο? Παρε τηλ την εξυπηρετηση ενημερωσε για το γεγονος δωσε νουμερο που σε πηραν να ειναι ενημεροι να προβουν στις καταλληλες ενεργειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2012 Μου ρθε ένα μήνυμα για προσφορά Bonus αν ανανεώσω με 5 ευρώ. Δίνει 90 λεπτά προς όλους για 30 ημέρες. Ο ρυθμός χρέωσης είναι ανά λεπτό ή τρίλεπτο; σε f2g2 που ειχε ερθει το μηνυμα ηταν ανα τριλεπτο και μετα ανα δευτερολεπτο.....υποθετω το ιδιο θα ειναι και στην q Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Αγόρασα ηλεκτρονικά το motorola fire με την προσφορά ανανέωσης των 69 ευρώ, εδώ και μία εβδομάδα (πριν εξαντληθεί). Μου ήρθε κανονικά email επιβεβαίωσης αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τη wind. Να πάρω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών ή το ξεχνάω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Αγόρασα ηλεκτρονικά το motorola fire με την προσφορά ανανέωσης των 69 ευρώ, εδώ και μία εβδομάδα (πριν εξαντληθεί). Μου ήρθε κανονικά email επιβεβαίωσης αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τη wind. Να πάρω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών ή το ξεχνάω; Να πάρεις κανονικα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να σου στείλουν το τηλεφωνο, μιας και εχεις email επιβεβαιωσης. Το ιδιο εκανα και εγω, και τωρα το εχω στα χερια μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. August 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2012 Αγόρασα ηλεκτρονικά το motorola fire με την προσφορά ανανέωσης των 69 ευρώ, εδώ και μία εβδομάδα (πριν εξαντληθεί). Μου ήρθε κανονικά email επιβεβαίωσης αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση από τη wind. Να πάρω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών ή το ξεχνάω; Πάρε στο 2105100100 και ρώτα τους πότε θα παραλάβεις. Η προσφορά είναι σε ισχύ κανονικά στα καταστήματα και δεν εχουν λόγο να μην στο στείλουν. Δεν έγινε χαμός όπως με το Samsung Pocket ;-) Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egigo Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 (edited) Θα επανέρθω σε ένα παλαιότερο θέμα. Υπάρχει κάποιος να μου δώσει λογική εξήγηση γιατί το 3G μου είναι πολύ πιό αργό από το gprs/edge; Και ομως Γκαρτασι γινεται εδω στη ΦραπεδουΠολη:lol: Μεχρι και ο πιου ποιο γρηγορος ειναι!!!:lol: Edited August 13, 2012 by egigo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epaminos Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Αρα δεν είμαι ο μόνος, να μην ανησυχώ! Το έχουνε δηλαδή κι άλλοι αυτό το πρόβλημα... Παράθεση Chown the world!!! :cool: iMessage: epaminos@me.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 το v.i.q τι ειναι ρε παιδια? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Και ομως Γκαρτασι γινεται εδω στη ΦραπεδουΠολη:lol: Μεχρι και ο πιου ποιο γρηγορος ειναι!!!:lol: επιβεβαιωνω κι εγω.εχει μια βδομαδα περιπου σερνεται.(ασε που την περασμενη δευτερα ηταν πραγματικα ...ΑΦΑΝΤΟ το3G Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Θα επανέρθω σε ένα παλαιότερο θέμα. Υπάρχει κάποιος να μου δώσει λογική εξήγηση γιατί το 3G μου είναι πολύ πιό αργό από το gprs/edge; Μπήκε ο Πιου στο παιχνίδι φίλε... για αυτό Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Καλησπέρα. :) Να δώσω μια πιθανή λύση, για όσους έχουν θέμα με το 3G τους.. Βγάλτε την κάρτα sim της Q, βάλτε μια sim άλλης εταιρείας και ενεργοποιήστε ό,τι έχει σχέση με το internet στη συσκευή σας, βγάλτε την κάρτα sim και βάλτε ξανά αυτή της Q. Σ' εμένα δούλεψε και εκεί που είχα μόνο Edge ταχύτητες, τώρα έχω 3G+... :D Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epaminos Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Από κατάστημα της Wind μου είπαν να βάλω για λίγες μέρες την sim της q σε ένα άλλο τηλέφωνο (οχι smartphone) ώστε να πάρει ΟΤΑ την αναβάθμιση και τις σωστές ρυθμίσεις κι έπειτα να την ξανατοποθετήσω στο iPhone μου! Παράθεση Chown the world!!! :cool: iMessage: epaminos@me.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 (edited) ξαναθυμίστε μου : αν γραφτείς στο site της q σου δίνουν τι? έχουμε λινκ? Edited August 15, 2012 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 ξαναθυμίστε μου : αν γραφτείς στο site της q σου δίνουν τι? έχουμε λινκ? Μπαίνεις σε κλήρωση για 10 smartphones και την ευκαιρία να βγείς ραντεβού με την Δούκισσα Νομικού. http://www.wind.com.gr/gr/q/ Αν δε κάνω λάθος με την εγγραφή παίρνεις και 300 λεπτά bonus. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 στη q δε παιρνεις μπονους εγγραφης.Μονο μερος στην κληρωση για να περιδρομιασεις με τον Νομικου αν εισαι αγόρι ή να ξεποδαριαστείτε παρέα αν εισαι κοριτσι Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2012 αρά κανένα ενδιαφέρον. άλλο ντέρτι δεν είχα να βγαίνω με το ψώνιο.:rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts