Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εβαλα 5 φιλε μου rodi...

Πες μου οτι δεν σου ειρθε 3ο μνμ να λεει απο σημερα και για 30 μερες εχετε 90λ προς ολους...

Γιατι δν πηρα κατι τετοιο και φορτωνω...:mad::worry::blink:

Που μαθαινω υπολοιπα γενικα γιατι δν ειναι και ιδια με το φ2γ, τα οποια επιτελους συρρυκνωσανε ακουσα.

Aκόμα δεν έχω βάλει την προσφορά.

Το υπόλοιπο σου (εκτός προσφορών) θα το ακούσεις στο 1225.

Αν θυμάμαι καλά, το υπόλοιπο του χρόνου των προσφορών το ακούς στο 12200, αλλά δεν είναι σίγουρο. Ας με διορθώσει όποιος το γνωρίζει.

Scotty, beam us up.

κακώς... :p

σας 'ερχονται και σας sms για διπλασιασμό; κάθε μέρα(σχεδόν) με στέλνουν

τι κατανάλωση κάνεις κάθε μήνα;

εμένα πλην μιας φοράς που είχα βάλει δωρεάν τότε με 3€ 300'+300σμσ δεν έχω ξαναενοχληθεί με κάποια προσφορά.:down:

κάθε μήνα δίνω 5€ για ιντερνετ, και άλλα 2€ για σμσ και ομιλία συν τα εξτραδάκια για εκτός wind κλήσεις.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Για έλεγχο υπολοίπου της πρσφοράς προς όλα τα δίκτυα μπορείτε να στέλνετε ΥΠ60 στο 12200!

Chown the world!!! :cool:

iMessage: epaminos@me.com

:mad::mad::mad:

Τπτ... τηλεφωνο να παρω να κραξω??

στο 12200 αν καταλαβα καλα ειναι για τα πακετα.

Το καταλαβα οτι θα εχω θεμα γιατι αννανεωσα δεν ειρθε κανενα να λεει 90 λεπτα και ενημερωση υπολοιπου στο ταδε νουμερο...

Ερωτηση παιδες, ενω μας εκαναν μπονους 350ΜΒ για το mobile internet και στελνω μηνυμα στο 1210 60ΜΒ ΟΧΙ αυτο μου τραβηξε 3 ευρω ΕΝΩ εγω δεν ηθελα, σε τετοια περιπτωση τι γινετε???? :mad:

Ερωτηση παιδες, ενω μας εκαναν μπονους 350ΜΒ για το mobile internet και στελνω μηνυμα στο 1210 60ΜΒ ΟΧΙ αυτο μου τραβηξε 3 ευρω ΕΝΩ εγω δεν ηθελα, σε τετοια περιπτωση τι γινετε???? :mad:

το μπόνους είναι για νέες συνδεσεις, γιατί έστειλες 60ΜΒ ΟΧΙ ?

Το μπόνους δεν είναι μόνο για νέες συνδέσεις αλλά και για τυχαίες παλιές Qcard. Εγώ το πήρα σε ένα νουμεράκι που δεν πολυχρησιμοποιώ...

Το μήνυμα σε χρέωσε αφού είναι το μήνυμα ενεργοποίησης των 60mb και προφανώς δεν αναγνωρίζει το ΟΧΙ που έγραψες. Δεν υπήρχε λόγος να το στείλεις αυτό.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Από 2 Ιουλίου αν τελικά ισχύσει ελάχιστη χρέωση στο f2g2 σκέφτομαι να το κάνω q.Γίνεται φορητότητα απευθείας;

Ελπιζω να παραμεινει ως εχει, διαφορετικα θα φυγουν πολλοι!

Πως βλέπουμε το υπόλοιπο από τα 350 mg που κάνουν Δώρο στην αρχική ενεργοποίηση της Q???

Πως βλέπουμε το υπόλοιπο από τα 350 mg που κάνουν Δώρο στην αρχική ενεργοποίηση της Q???

ΥΠ στο 1210

Το μπόνους δεν είναι μόνο για νέες συνδέσεις αλλά και για τυχαίες παλιές Qcard. Εγώ το πήρα σε ένα νουμεράκι που δεν πολυχρησιμοποιώ...

Το μήνυμα σε χρέωσε αφού είναι το μήνυμα ενεργοποίησης των 60mb και προφανώς δεν αναγνωρίζει το ΟΧΙ που έγραψες. Δεν υπήρχε λόγος να το στείλεις αυτό.

Ισως δεν καταλαβες τι ειπα, αναφερθηκα στο γεγονος οτι ηθελα να ακυρωσω τα 60ΜΒ εφοσον μου ηρθε το μπονους των επιπλεον ΜΒ Δωρεαν,αλλα το διευθετησαν απο το κεντρο εξυπηρετησης πελατων που μιλισα, προσπαθω να το ακυρωσω και δεν δεχοταν την εντολη, αυριο θα εχω νεοτερα.

το θεμα διευθετηθηκε και ετσι τα 3 ευρω πιστωθηκαν και παλι, λογο του λαθους που εκαναν και Εννοειτε οτι Δεν τα χρησιμοποιησα ωστε να γινει κατι τετοιο δηλ πιστωση, Ισως οταν τελικα εχεις δικιο και με καλο τροπο το βρισκεις ,ασχετως μερικων εξαιρεσεων

Εμενα τελικα μου την φορεσαν στο 90'.(Τα 90λ προς ολους που ειχα την αυταπατη πως θα παρω λεω)

Μου πιστωσαν 5ε για να χρυσωσουν το χαπι και τπτ.Πηρα και τηλεφωνο να ρωτησω και ειναι τυχεροι που επεσα σε ενα γλυκιτατο θυλικο που με ηρεμισε με την φωνουλα της και δεν τους στολησα κανονικα...Ακους εκει το "Λυση στην κριση" να μου πει οτι μου το'χαν στηλει απο το μαρτιο...

Εμενα τελικα μου την φορεσαν στο 90'.(Τα 90λ προς ολους που ειχα την αυταπατη πως θα παρω λεω)

Μου πιστωσαν 5ε για να χρυσωσουν το χαπι και τπτ.Πηρα και τηλεφωνο να ρωτησω και ειναι τυχεροι που επεσα σε ενα γλυκιτατο θυλικο που με ηρεμισε με την φωνουλα της και δεν τους στολησα κανονικα...Ακους εκει το "Λυση στην κριση" να μου πει οτι μου το'χαν στηλει απο το μαρτιο...

Αυτο ρωταω ρε αγορινα,σημερα σου ειρθε δλδ,γιατι εγω το ειχα κλειστο μηνες και λεω μιπως εχει λειξει ασ πουμε και βαλω 5 χωρις να παρω τπτ...

τα μηνύματα κρατούνται στους σερβερς 4 μέρες, μετα διαγράφονται αν δεν παραδοθουν. προφανώς όταν έκανες την ανανέωση ειχαν περάσει οι 5 μέρες.

Καλησπέρα παίδες!

Μεταξύ Συμβολαίου Q και Καρτοκινητής Q τι θα διαλέγατε;

Ο συνήθης χρόνος ομιλίας μου (το μήνα) είναι γύρω στα 60' και μαζί με τα SMSδίνω γύρω στα €15.

Καλησπέρα παίδες!

Μεταξύ Συμβολαίου Q και Καρτοκινητής Q τι θα διαλέγατε;

Ο συνήθης χρόνος ομιλίας μου (το μήνα) είναι γύρω στα 60' και μαζί με τα SMSδίνω γύρω στα €15.

καρτοκινητο Q, πακέτο 60'/3€ και τα μηνύματα 0.065€/μνμ

Φορητότητα από wind καρτοσύνδεση σε Q καρτοκινητό γίνεται;

Εννοείται :)

Κάλεσε στο 13899

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

http://www.wind.com.gr/gr/q/

ονλινε πακετα, bonus, ενημερωση υπολοιπου κτλ. οπως το f2g

Με 8 ευρω 1600 λεπτα + 1600 sms προς wind/q. Ασε τους what's up να πληρωνουν χαχαχαχαχαχα

Edited by gm45

http://www.wind.com.gr/gr/q/

ονλινε πακετα, bonus, ενημερωση υπολοιπου κτλ. οπως το f2g

Με 8 ευρω 1600 λεπτα + 1600 sms προς wind/q. Ασε τους what's up να πληρωνουν χαχαχαχαχαχα

Το Bonus 300' προς Wind & Q που λέει οτι σου δίνει με την εγγραφή στο my Q account σου τα έδωσε;

Το Bonus 300' προς Wind & Q που λέει οτι σου δίνει με την εγγραφή στο my Q account σου τα έδωσε;

οταν γραφτηκα εγω δεν ελεγε τιποτα για bonus μετα το προσθεσαν οποτε απο στιγμη σε στιγμη και ο μ@λακς ενεργοποιησα πακετο τεσπα 1 ευρω κανει.

Να ρωτησω απο θελω να μεταφερω κατι νουμερα απο f2g σε q αλλα εχω υψηλο υπολοιπο. Επειση ειναι ιδια εταιρια θα το χασω κατα την αλλαγη?

Να ρωτησω απο θελω να μεταφερω κατι νουμερα απο f2g σε q αλλα εχω υψηλο υπολοιπο. Επειση ειναι ιδια εταιρια θα το χασω κατα την αλλαγη?

Λογικά θα τα χάσεις αφου σου δίνουν και νεα κάρτα sim απο F2G σε Q.

Λογικά θα τα χάσεις αφου σου δίνουν και νεα κάρτα sim απο F2G σε Q.

Μην το λες γιατι στην αντικατασταση σιμ τα χανεις? Οχι!

Τωρα τι γινεται με τη μεταφορα σε Q δεν ξερω.

WIND 7 χρονια περασαν απο τοτε που εξαγορασες την q και ακομα να φτιαξεις το θεματακη της μεταφερσιμοτητας!!!