JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Καλησπερα παιδια. Θα ηθελα την βοηθεια σας οταν μπορεσετε. Διαπιστωσα σημερα οτι η ειδοποιηση κλησεων δεν λειτουργει καθολου. Παρολο που οταν καποιος με καλει οταν το εχω κλειστο και λεει πως θα ειδοποιηθω για την κληση του, εγω δεν λαμβανω κανενα απολυτως μηνυμα. Ειναι η υπηρεσια Q WHO CALLED. Πηρα στην εξυπηρετηση πελατων και το δηλωσα σαν βλαβη. Απλα θα ηθελα καποιος φιλος να μου πει αν στο δικο του νουμερο Q Telecom λειτουργει η οχι η υπηρεσια ειδοποιησης κλησεων **62*6995554444# και μετα το πληκτρο της κλησης. Αν μπορει να το δοκιμασει καποιος κλεινοντας το τηλεφωνο του και να κανει μια-δυο κλησεις και να πει αν του ηρθε μηνυμα ειδοποιησης. Σας ευχαριστω πολυ παιδια :) μην πως δεν έχεις το επαρκείς υπόλοιπο που χρειάζεται για να λειτουργήσει η γραμμή σου;. Γενικά στα καρτοκινητα τις γουίντ άμα δεν υπάρχει το ελάχιστο πόσο των 10 λεπτών ασφαλείας στο υπόλοιπο του καρτοκινητου δεν λειτουργούνε οι υπηρεσίες ειδοποίησης κλήσεων , ίντερνετ και μμς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 μην πως δεν έχεις το επαρκείς υπόλοιπο που χρειάζεται για να λειτουργήσει η γραμμή σου;. Γενικά στα καρτοκινητα τις γουίντ άμα δεν υπάρχει το ελάχιστο πόσο των 10 λεπτών ασφαλείας στο υπόλοιπο του καρτοκινητου δεν λειτουργούνε οι υπηρεσίες ειδοποίησης κλήσεων , ίντερνετ και μμς εγω είχα υπόλοιπο, άρα δν ήταν αυτό. τώρα πάντως που δοκίμασα δουλεύει, μάλλον το φτιάξανε Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Καλησπέρα παιδιά.Υπάρχει δυνατότητα στην υπηρεσία ειδοποίησης κλήσεων της Qcard ο καλούμενος να μην γνωρίζει οτι θα λάβουμε γραπτό μήνυμα για την κλήση που μας έκανε?Κάτι σαν την υπηρεσία που έχει η Wind οπού την ενεργοποιούμε στέλνοντας sms «κρυφά ΝΑΙ»στο 1265. Ευχαριστώ. δοκίμασες να το στείλεις από κινητό κίου;. Νομίζω ότι το ίδιο ισχύει και στην κίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoug100 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Και σε εμενα εφτιαξε η ειδοποιηση κλησεων. Παντως για την Q μιας και ρωτησε ο φιλος νομιζω οτι δεν υπαρχει η δυνατοτητα να επιλεγεις αν αυτος που σε καλει θα μαθαινει αν εσυ θα ενημερωθεις ή οχι για την κληση του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clubman Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Παιδια, καλησπερα και συγγνωμη αν εχει χιλιωειπωθει.. Επειδη πραγματικα εχω χασει τη μπαλα με το Q internet και τις προσφορες, μια 100 ως 31/3, τωρα διαβαζω κατι για 500, απο το site τους που εχει windoποιηθει δε βγαζω ακρη, τελικα εγω τι πρεπει να κανω για να εχω internet τις 2 ερχομενες εβδομαδες? Μ. βδομαδα δηλαδη και την επομενη.. Τι πακετα ισχυουν τωρα? Ποσα πρεπει να δωσω? Σας ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Παιδια, καλησπερα και συγγνωμη αν εχει χιλιωειπωθει.. Επειδη πραγματικα εχω χασει τη μπαλα με το Q internet και τις προσφορες, μια 100 ως 31/3, τωρα διαβαζω κατι για 500, απο το site τους που εχει windoποιηθει δε βγαζω ακρη, τελικα εγω τι πρεπει να κανω για να εχω internet τις 2 ερχομενες εβδομαδες? Μ. βδομαδα δηλαδη και την επομενη.. Τι πακετα ισχυουν τωρα? Ποσα πρεπει να δωσω? Σας ευχαριστω πολυ! Ως 30/4 500ΜΒ με 5€ Στείλε 500 στο 1210 κ για το υπόλοιπο ΥΠ στο 1210 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clubman Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Ωραια, σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrsaccess Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Μετά τις 30/4 γνωρίζει κάποιος τι θα γίνει με το internet; Εννοώ θα υπάρχει έστω πακέτο με 5€ και 100MiB; Παράθεση σας αρέσει το linux; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Μετά τις 30/4 γνωρίζει κάποιος τι θα γίνει με το internet; Εννοώ θα υπάρχει έστω πακέτο με 5€ και 100MiB; θα υπάρχουν τα 100, ή κάτι καινούριο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το Πάσχα να ταξιδέψω στη Σερβία. Τα 300 λεπτά ομιλίας προς wind και q που έχω, ισχύουν από εκεί; Επίσης έχω 500mb με τα 5 €. Θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω από εκεί; Και τέλος αν στέλνω μηνύματα είτε σε σέρβικο αριθμό είτε σε ελληνικό είναι η ίδια χρέωση ή αυξημένη; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το Πάσχα να ταξιδέψω στη Σερβία. Τα 300 λεπτά ομιλίας προς wind και q που έχω, ισχύουν από εκεί; Επίσης έχω 500mb με τα 5 €. Θα μπορώ να τα χρησιμοποιήσω από εκεί; Και τέλος αν στέλνω μηνύματα είτε σε σέρβικο αριθμό είτε σε ελληνικό είναι η ίδια χρέωση ή αυξημένη; http://www.wind.com.gr/%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%8D/%CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE/Q-Card/Q-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE-/%CE%A7%CF%81%CE%B5%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-roaming.aspx Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 (edited) Η Σερβία από ότι βλέπω είναι στην 5 ζώνη και οι χρεώσεις είναι φωτιά και λαύρα! Μάλλον για όσο διάστημα είμαι εκεί θα αγοράσω από εκεί κάποια κάρτα. Να υποθέσω ότι δεν μπορώ να έχω και τα 500mb internet. Σωστά; Edited April 17, 2011 by ostvarivanje Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Η Σερβία από ότι βλέπω είναι στην 5 ζώνη και οι χρεώσεις είναι φωτιά και λαύρα! Μάλλον για όσο διάστημα είμαι εκεί θα αγοράσω από εκεί κάποια κάρτα. Να υποθέσω ότι δεν μπορώ να έχω και τα 500mb internet. Σωστά; εννοείται πως όχι. Πάρε μια τοπική sim για να είσαι ήσυχος Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Έτσι πιστεύω και εγώ να πάρω από εκεί κάρτα, αλλά όταν θα θέλω να επικοινωνήσω με Ελλάδα; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Έτσι πιστεύω και εγώ να πάρω από εκεί κάρτα, αλλά όταν θα θέλω να επικοινωνήσω με Ελλάδα; Φίλε η λύση είναι μία... Θα κάνεις μικρές κλήσεις από Q σε Ελλάδα και θα λες στους άλλους να σε καλούν. Οπότε έτσι εσύ θα πληρώνεις μόνο το κόστος περιαγωγής και ο άλλος από Ελλάδα θα χρεώνεται με εθνικές κλήσεις (δωρεάν προς Q και λοιπά) Δεν συμφέρει να κάνεις εσύ τις κλήσεις από έξω! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 (edited) Φίλε η λύση είναι μία... Θα κάνεις μικρές κλήσεις από Q σε Ελλάδα και θα λες στους άλλους να σε καλούν. Οπότε έτσι εσύ θα πληρώνεις μόνο το κόστος περιαγωγής και ο άλλος από Ελλάδα θα χρεώνεται με εθνικές κλήσεις (δωρεάν προς Q και λοιπά) Δεν συμφέρει να κάνεις εσύ τις κλήσεις από έξω! Μόνο που μια μικρή κλήση από Σερβία για Ελλάδα στοιχίζει 4,86 Ευρώ το λεπτό ελάχιστο 1 λεπτό!!!!! Από Cosmokarta 2,34 Το λεπτό Από Vodafone κάρτες 2,40 το λεπό http://www.wind.com.gr/Βασικό-μενού/Κινητή/Για-τον-Ιδιώτη/Καρτοκινητή/Q-Card/Q-περιαγωγή-/Χρεώσεις-roaming.aspx Edited April 17, 2011 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 (edited) Μόνο που μια μικρή κλήση από Σερβία για Ελλάδα στοιχίζει 4,86 Ευρώ το λεπτό ελάχιστο 1 λεπτό!!!!! Από Cosmokarta 2,34 Το λεπτό Από Vodafone κάρτες 2,40 το λεπό http://www.wind.com.gr/Βασικό-μενού/Κινητή/Για-τον-Ιδιώτη/Καρτοκινητή/Q-Card/Q-περιαγωγή-/Χρεώσεις-roaming.aspx ας κάνει αναπάντητη. Edited April 17, 2011 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Μόνο που μια μικρή κλήση από Σερβία για Ελλάδα στοιχίζει 4,86 Ευρώ το λεπτό ελάχιστο 1 λεπτό!!!!! Από Cosmokarta 2,34 Το λεπτό Από Vodafone κάρτες 2,40 το λεπό http://www.wind.com.gr/Βασικό-μενού/Κινητή/Για-τον-Ιδιώτη/Καρτοκινητή/Q-Card/Q-περιαγωγή-/Χρεώσεις-roaming.aspx Εννοούσα να βρει ένα τρόπο να επικοινωνεί με άτομα στην Ελλάδα και να τον παίρνουν αυτοί τηλέφωνο. (ας κάνει αναπάντητη) Ακόμα και έτσι να είναι πιο οικονομικά θα βγει να τους κάνει μια κλήση και μετά να τον καλούν για ένα 10λεπτο από ελληνικό νούμερο Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Εννοούσα να βρει ένα τρόπο να επικοινωνεί με άτομα στην Ελλάδα και να τον παίρνουν αυτοί τηλέφωνο. (ας κάνει αναπάντητη) Ακόμα και έτσι να είναι πιο οικονομικά θα βγει να τους κάνει μια κλήση και μετά να τον καλούν για ένα 10λεπτο από ελληνικό νούμερο Ναι το κατάλαβα , αλλά για να μην παρεξηγηθεί έκανα την διόρθωση . Πέρισυ ένας φίλος μου πήγε στην Κούβα , και έκανε ακριβώς αυτό, έπερνε τηλέφωνο την γυναίκα του και τις έλεγε πάρε με και το έκλεινε .... Κάθε κλήση χρεώθηκε 5,5 ευρώ στην Cosmote. Τρελάθηκε ο άνθρωπος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Η Σερβία από ότι βλέπω είναι στην 5 ζώνη και οι χρεώσεις είναι φωτιά και λαύρα! Μάλλον για όσο διάστημα είμαι εκεί θα αγοράσω από εκεί κάποια κάρτα. Να υποθέσω ότι δεν μπορώ να έχω και τα 500mb internet. Σωστά; ρε σεις έλεος, τρόμαξα προς στιγμή. Η Σερβία φυσικά ανήκει στη ζώνη 1, οι βλκς στη wind χουν κάνει λάθος :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 ρε σεις έλεος, τρόμαξα προς στιγμή. Η Σερβία φυσικά ανήκει στη ζώνη 1, οι βλκς στη wind χουν κάνει λάθος :p Είναι σίγουρο αυτό ότι ανήκει στη ζώνη 1; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 Είναι σίγουρο αυτό ότι ανήκει στη ζώνη 1; απ ότι ξέρω από φίλο μου που είναι από σερβία ναι. τώρα που κοίταξα από περιέργια στους τιμοκαταλόγους άλλων εταιρειών, άλλοι την έχουν στην ζώνη 1 και άλλοι δεν την έχουν καθόλου:wacko:. τι να σου πω, η wind απ ότι πρόσεξα τώρα έχει αλλιώς τις ζώνες:blink: Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2011 λοιπόν λάθος μου, στην περιαγωγή είναι αλλιώς οι ζώνες. η cosmo κι η voda φαίνεται πώς την σερβία την έχουν στην 3η ζώνη, εξού κι η χρέωση στα 2,4 περίπου. Κανονικά η σερβία είναι μαζί με το μαυροβούνιο, το οποίο η wind το χει στην 3η ζώνη (2,79€) οπότε κανονικά και τη σερβία εκεί έπρεπε να την έχει κι όχι μαζί με το χονκ κονγκ κ τις σεϋχέλες :p Πάρε κι ένα τηλέφωνο να βεβαιωθείς (την wind) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 (edited) Προσπαθώ να περάσω τις ρυθμίσεις για νετ σε ένα Alcatel OT-806D αλλά τζίφος. Περίεργο τηλ και το κακό είναι ότι δεν μου ήρθαν αυτόματα γιατί λέει δεν υποστηρίζεται η συσκευή μου. Εστειλα σμσ στο 19234 αλλά τίποτα. Xειροκίνητα δεν έβγαλα άκρη. Ξέρω ότι είναι αυτές. Αλλά δεν κατάλαβα πως τις περνάω. Α ρε γάλλοι σε όλα ανάποδοι είστε. Any ideas ? :( Edited April 18, 2011 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2011 Προσπαθώ να περάσω τις ρυθμίσεις για νετ σε ένα Alcatel OT-806D αλλά τζίφος. Περίεργο τηλ και το κακό είναι ότι δεν μου ήρθαν αυτόματα γιατί λέει δεν υποστηρίζεται η συσκευή μου. Εστειλα σμσ στο 19234 αλλά τίποτα. Xειροκίνητα δεν έβγαλα άκρη. Ξέρω ότι είναι αυτές. Αλλά δεν κατάλαβα πως τις περνάω. Α ρε γάλλοι σε όλα ανάποδοι είστε. Any ideas ? :( Παρε τηλ να τους ρωτησεις.λογικα καπου θα υπαρχει ξαταχωρημενο το μοντελο και ο τροπος που περνας τις ρυθμισεις Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts