pexths Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Εστειλες κενο μηνυμα στο 19234; και σου ηρθαν 3 απαντητικα μηνυματα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
labrosg Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Exω ένα πρόβλημα, μάλλον κάτι δεν θα κανω καλά. Λοιπον, ενεργοποίησα την προσφορά της Q και μου ήρθαν τρια μηνύματα, με ρυθμισεις, το ένα μετά το άλλο. Καθένα απ' αυτά ήθελε εγκατάσταση φυσικά και αλλαγή προφίλ. Εγκαθιστουσα το ένα, έφευγε το άλλο (μπορεί να διαβάζεται γελοίο, αλλά δεν υπήρχε αλλη επιλογή). Ε, ιντερνετ δεν εχω, ό΄,τι και να κανω. Κάποια βοήθεια παρακαλώ; Τα μέιλ μου θέλω να παίρνω μόνο και δεν μπορώ :( Πάλι καλά, εμένα μου ήρθε 1 μήνυμα που λέει ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζεται (SE W810i) παρόλο που στο site λέει ότι η συγκεκριμένη συσκευή υποστηρίζεται... Παράθεση Oukitel K6000 Pro LG G3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababa641 Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Μπορείς να κάνεις ανανέωση έως και 4 φορές σε 1 μήνα δηλ με 4 ευρώ έχεις 400 ΜΒ. απο οτι εχω διαβασει η ανανεωση δεν ισχυει για το ιντερνετ αλλα μονο για χρονο ομιλιας και μηνυματα. για ρωτηστε και στην wind οποιος ενδιαφερεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 απο οτι εχω διαβασει η ανανεωση δεν ισχυει για το ιντερνετ αλλα μονο για χρονο ομιλιας και μηνυματα. για ρωτηστε και στην wind οποιος ενδιαφερεται. εγώ πάντως έχω κατεβάσει 300mb περίπου και δεν με χρεώνει ακόμα... :D Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 jastonas έχω το samsung B5722. Πριν βάλω την Q είχα το f2g και το ιντερνετ μια χαρά λειτουργούσε. και μάλιστα ειχα και 1.5 μιας και ειχα προλάβει να βάλω την προσφορά! pexths βέβαια. τρία απαντητικά μηνύματα. Δυο φορές μάλιστα. Μάλλον να πάω στη wind να το δουνε εκεί; Μήπως τους έχω και εμπιστοσύνη; :( Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 jastonas έχω το samsung B5722. Πριν βάλω την Q είχα το f2g και το ιντερνετ μια χαρά λειτουργούσε. και μάλιστα ειχα και 1.5 μιας και ειχα προλάβει να βάλω την προσφορά! pexths βέβαια. τρία απαντητικά μηνύματα. Δυο φορές μάλιστα. Μάλλον να πάω στη wind να το δουνε εκεί; Μήπως τους έχω και εμπιστοσύνη; :( Όταν παω σπίτι μπορώ να το κοιτάξω αλλά...: η βρες στο κινητό σου που βάζεις τις ρυθμίσεις του NET ή ψάξε στο Google για το μόντελο σου και apn... στην ουσία βρίσκεις που ρυθμίζεις apn και γράφεις myq και είσαι έτοιμος Sent from my HTC Desire using Tapatalk Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 (edited) Όταν παω σπίτι μπορώ να το κοιτάξω αλλά...: η βρες στο κινητό σου που βάζεις τις ρυθμίσεις του NET ή ψάξε στο Google για το μόντελο σου και apn... στην ουσία βρίσκεις που ρυθμίζεις apn και γράφεις myq και είσαι έτοιμος Sent from my HTC Desire using Tapatalk Αυτό θα κάνω. Ελπίζω να δουλέψει. Ευχαριστώ : ) Μπαααα. Ούτε αυτό. Τι να πω.. Θα το αφήσω κι ας παίρνω τα μέιλ όποτε κάθομαι στον υπολογιστή. Edited August 24, 2010 by rodi Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Αυτό θα κάνω. Ελπίζω να δουλέψει. Ευχαριστώ : ) Μπαααα. Ούτε αυτό. Τι να πω.. Θα το αφήσω κι ας παίρνω τα μέιλ όποτε κάθομαι στον υπολογιστή. Μήπως το κινητό σου δεν υποστηρίζει 2g/3g?? Τότε μάλλον αλλάζεις κινητό.. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Ρε παιδια εβαλα και εγω την προσφορα αλλα μονο στο be-q μπαινω στην εξυπηρετηση πελατων μου ειπαν οτι εαν το υποστιριζει η συσκευη μου μπορω να μπαινω απευθειας σε κανονικα σιτε αλλιως μονο μεσω be-q η καθολου το θεμα ειναι οτι εχω το lg αρενα και με wind μπαινω κανονικα. Μηπως μπορει καποιος να βοηθησει ? Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Μήπως το κινητό σου δεν υποστηρίζει 2g/3g?? Τότε μάλλον αλλάζεις κινητό.. Μα πως λειτουργούσε με το f2g2 που είχα; Απο την ίδια περιοχή λίγες μέρες πριν, με το ιδιο κινητό, έπαιρνα τα μειλ μου κανονικά. Δεν πειράζει, τι να κάνουμε. Μπορεί κάποτε να του 'ρθει η έμπνευση και να επανέλθει :lol: Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Κάποιος που έχει το Desire για να μου δώσει τις ρυθμίσεις των mms; Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 η wind δινει δωρεαν καρτες q? παω σε καταστημα, λεω οτι θελω ενα νουμερο q και μου το δινουν δωρεαν? ισχυει κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 η wind δινει δωρεαν καρτες q? παω σε καταστημα, λεω οτι θελω ενα νουμερο q και μου το δινουν δωρεαν? ισχυει κατι τετοιο? Ναι, ισχύει. Απλά για να είσαι 100% σίγουρος, ρίξε μια ματιά εκεί μπροστά απ' το ταμείο, συνήθως τα έχουν σε ένα σταντ που φαίνεται ακόμα και έξω απ' το μαγαζί. Βασικά, έχεις να επιλέξεις σε όποια καρτοκινητή θέλεις, καρτοκινητή Wind, F2G, Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 η wind δινει δωρεαν καρτες q? παω σε καταστημα, λεω οτι θελω ενα νουμερο q και μου το δινουν δωρεαν? ισχυει κατι τετοιο? Κανονικά ναι, και αυτή είναι και η ενημέρωση που παρέχει το 1260, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα πακέτα. Στα καταστήματα είχαν στηθεί σταντ με νέα πακέτα f2g, q-card και νέας καρτοκινητής και την επισήμανση ότι μπορείς να πάρεις δωρεάν. Ωστόσο ορισμένα καταστήματα προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν την κατάσταση και να κερδίσουν χρήματα. Στο κατάστημα του mall προ μηνός μου ζητήθηκε να πληρώσω 5 ευρώ για ένα πακέτο που στην ουσία ήταν δωρεάν... Όταν είπα στον υπεύθυνο ότι στο σταντ αναφερόταν ότι τα πακέτα διατίθενται δωρεάν, αλλά και ότι είχα μιλήσει με το 1260, πριν πάω στο κατάστημα, μου απάντησε, υποτιμώντας τη νοημοσύνη μου, ότι είναι μεν δωρεάν, αλλά το δωρεάν αφορά μόνο «αναβαθμίσεις», χωρίς φυσικά αυτό να προκύπτει από κάπου. Επειδή υπάρχουν και τέτοιοι έμποροι, συνίσταται να είστε προσεκτικοί. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν έδωσα συνέχεια και αποχώρησα χωρίς το πακέτο, το οποίο και πήρα λίγο μετά από άλλο κατάστημα δωρεάν (από όμοιο σταντ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 για ινετερνετ το θελω πιο πολυ. συγκεκριμενα για τα 100mb που δινει δωρεαν + οτι εχουν καποιο φιλοι wind και q (για να μιλαμε δωρεαν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 δεν είναι δωρεάν, σου κρατάει 1 ευρω. μηδαμινό μεν αλλά όχι και δωρεάν. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 σε σχεση με αλλα πακετα, δωρεαν ειναι με 1€ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelina_F Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Χρειάζονται ρυθμίσεις για να μπαίνεις στο ίντερνετ από το κινητό σου??? Sent from my X10i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 γνωρίζει κανείς τί γίνεται με το tethering στο iphone και Q? Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. September 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2010 Κάνει κανονικά tethering σε iphone χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Κάνει κανονικά tethering σε iphone χωρίς καμιά επιπλέον χρέωση Ρε παιδιά τι είναι αυτό το περιβόητο tethering; Το έχω συναντήσει πολλές φορές αλλά ακόμα να καταλάβω τι είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2010 Ρε παιδιά τι είναι αυτό το περιβόητο tethering; Το έχω συναντήσει πολλές φορές αλλά ακόμα να καταλάβω τι είναι! Χρησιμοποιείς το ίντερνετ του κινητού από Q, cosmote κτλ και το μοιράζεσαι με τον υπολογιστή σου. Tethering is the use of a mobile device such as a mobile phone to supply Internet access for another devices. The mobile device is thus treated as an access point to which other devices connect via Bluetooth, Wi-Fi or USB. Tethering has become more common as Internet connectivity becomes more common in cell phones. http://en.wikipedia.org/wiki/Tethering Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelina_F Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Μου έστειλε η i Q τις ρυθμίσεις για mms και ίντερνετ τις εγκατέστησα .. προσπαθώ να μπω στο ίντερνετ αλλά τίποτα... γνωρίζει κάποιος κάτι??? Sent from my X10i using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Αν μπορείς βάλε εδώ τις ρυθμίσεις για mms που σου έδωσαν Για internet βάζεις μόνο σαν όνομα Q internet και στο APN myq ...τίποτα άλλο δεν θέλει Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
o_thalis Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Ενδιαφέρομαι μόνο για τα data της Q card και θα ήθελα να μου απαντήσετε στο εξής. Άμα π.χ. την 1 του μηνός ενεργοποιήσω τα 100 mb με ένα ευρώ και κατευθείαν ξοδέψω τα 50mb και στις 2 του μηνός ανανεώσω την προσφορά με τα 100mb, πόσα mb θα μου έχουνε μείνει; και μέχρι πότε; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts