Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άν έχεις στείλει το μήνυμα στο 12260 ισχύει 0,216 το λεπτό

Αν οχι ισχύει το 0,258

Ναι αυτό κάνει , σου δίνει τις νέες μειωμένες χρεώσεις. Αν δεν μπορείς να στείλεις μήνυμα σημάινει ότι ήδη έχεις στείλει.

Αυτή η Q card δεν την παλεύει...Ενώ καλώ προς αριθμό Wind μου βγάζει μήνυμα ότι το υπόλοιπό μου είναι πολύ χαμηλό. Με την δεύτερη προσπάθεια η κλήση επιτυγχάνεται.

Ναι αυτό κάνει , σου δίνει τις νέες μειωμένες χρεώσεις. Αν δεν μπορείς να στείλεις μήνυμα σημάινει ότι ήδη έχεις στείλει.

bill το μνμ πάει κενό στο 12260?γιατί εγώ που έστειλα εχθές μ ήρθε μνμ ότι "η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για τους συνδρομητές q στους οποίους απευθύνεται"

η καρτα μ ειναι κιου

Αυτό σημαίνει ότι έχεις στείλει κάποτε το μήνυμα άρα είσαι εντάξει

Αυτή η Q card δεν την παλεύει...Ενώ καλώ προς αριθμό Wind μου βγάζει μήνυμα ότι το υπόλοιπό μου είναι πολύ χαμηλό. Με την δεύτερη προσπάθεια η κλήση επιτυγχάνεται.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε μένα. Αφού κοιτάω το τηλέφωνο μήπως καταλάθος πήρα αλλού! :blink:

Η κλήση επιτυγχάνεται λογικά από την πρώτη φορά, απλά πρέπει να ακούσεις το μήνυμα πρώτα. Είναι πάρα πολύ εκνευριστικό. Σε κάνει να θες να βάλεις μονάδες μόνο και μόνο για να μην το ακούς κάθε φορά.

Η κλήση επιτυγχάνεται λογικά από την πρώτη φορά, απλά πρέπει να ακούσεις το μήνυμα πρώτα. Είναι πάρα πολύ εκνευριστικό. Σε κάνει να θες να βάλεις μονάδες μόνο και μόνο για να μην το ακούς κάθε φορά.

Εγώ το κλέινω και ξανακαλώ. :lol:

Σκέφτομαι να φύγω απο την Vodafone / CU και να πάω με φορητότητα στην Q λόγω της προσφοράς για τα 100ΜΒ internet.

Η Vodafone έχει γίνει πολύ ακριβή , ειδικά στο ιντερνετ (δεν κάνω λόγο για sms προς εξωτερικό)

Η προσφορά αυτή μέχρι πότε ισχύει;

Περιαγωγή έχει; Επειδή πηγαίνω εξωτερικό, θα μου λειτουργεί το νούμερο; (κυρίως για εισερχόμενα sms γιατί πάντα χρησιμοποιώ τοπικό καρτοκινητό)

Είναι αξιόπιστη τελικά η Q?

[ f i l i p p o s ]

Η Q δεν έχει κάλυψη σε όλες τις χώρες Αλλά στις περισσότερες ευρωπαϊκές δουλεύει .

Όταν λες εξωτερικό , σε πιά χώρα εννοείς ?

Ή δες τις χώρες στην παρακάτω παραπομπή

http://www.myq.gr/default.asp?siteID=1&pageID=255&langID=1

Ποια είναι η απάντηση της q στην συνέχιση της προσφοράς της frog για διαπλασιασμό της αξίας ανανέωσης μέχρι το τέλος του 2010?? Καμία, και αφού το easy recharge δεν λειτουργεί εδώ κάτι μήνες, που μάλλον δεν πρόκειται να λειτουργήσει ξανά..Αντίο q..

Ποια είναι η απάντηση της q στην συνέχιση της προσφοράς της frog για διαπλασιασμό της αξίας ανανέωσης μέχρι το τέλος του 2010?? Καμία, και αφού το easy recharge δεν λειτουργεί εδώ κάτι μήνες, που μάλλον δεν πρόκειται να λειτουργήσει ξανά..Αντίο q..

Χωρις να εχω Q ουτε frog θεωρω οτι το βατραχακι προσφερει υπηρεσιες του 1997! Τα 100mb internet που δεινει για μενα ειναι απιστευτα μα απιστευτα καλο! Πολυ καλυτερο απο οποιο δηποτε διπαλσιασμο!

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Συμφωνώ για το internet γιατί το χρησιμοποίησα και 100mb είναι υπεραρκετά για ένα μήνα.Απλά για το βασικό νούμερο θεωρώ ότι συμφέρει περισσότερο το frog λόγω φθηνότερης ομιλίας καθώς διπλασίαζει την αξία ανανέωσης.Θα κρατήσω όμως το internet της q σε άλλο αριθμό.

Καλημερα, Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει συσκευη HTC και γνωριζει τις ρυθμισεις για προσβαση στο ιντερνετ μεσω Q Card & το πακετο των 100ΜΒ.

Ευχαριστω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

καλησπερα..χτες το βραδυ μου εκλεψαν το κινητο..ειχα καρτα q..

ξερει κανεις αν γινεται να βγαλω αλλη καρτα sim με το ιδιο νουμερο;

Εγώ θα σου πρότεινα σε κάθε περίπτωση να επισκεφθείς το συντομότερο δυνατό (= αύριο το πρωί) ένα κατάστημα Wind και να αναφέρεις την κλοπή, ειδικά αν έχεις ταυτοποιήσει την κάρτα.

Εκεί θα μπορέσουν να σε εξυπηρετήσουν και στο θέμα μεταφοράς του υπάρχοντος αριθμού σε καινούργια SIM. Αν κάποιος συμφορουμίτης είχε αντίστοιχη εμπειρία ίσως μπορέσει να βοηθήσει περισσότερο.

έκανα αίτηση φορητότητας τηλεφωνικά χθές

και μετά απο ένα 5ωρο μ’έπαιρναν τηλ απο την vodafone για να ρωτήσουν τον λόγο που έφευγα, δεν απάντησα.

Απάντησα σήμερα που ξανα πήραν και τους είπα πως φεύγω λόγω ακριβού ιντερνετ.

Στην Q μου είπαν πως κατα τις 20 του μήνα θα είναι έτοιμο. Εγώ νόμιζα πως θα κάνουν γύρω στις 10 μέρες, όχι 20.

[ f i l i p p o s ]

έκανα αίτηση φορητότητας τηλεφωνικά χθές

και μετά απο ένα 5ωρο μ’έπαιρναν τηλ απο την vodafone για να ρωτήσουν τον λόγο που έφευγα, δεν απάντησα.

Απάντησα σήμερα που ξανα πήραν και τους είπα πως φεύγω λόγω ακριβού ιντερνετ.

Στην Q μου είπαν πως κατα τις 20 του μήνα θα είναι έτοιμο. Εγώ νόμιζα πως θα κάνουν γύρω στις 10 μέρες, όχι 20.

Τόσο είναι, 15 εργάσιμες, άρα τουλάχιστον 19 μέσα με τα σαββατοκύριακα κλπ. Πολύ χρονοβόρα διαδικασία αν σκεφτεί κανείς ότι σε άλλες χώρες της ΕΕ η ολοκλήρωση της φορητότητας γίνεται ακόμα και σε μία εργάσιμη ημέρα

[sIGPIC][/sIGPIC]

προβλημα με το q who called.

καλημέρα παιδιά, είχα φύγει εξωτερικό για 2 εβδομάδες και χρησιμοποιούσα άλλη κάρτα εκεί. έβαλα την κάρτα της κιού και παρατηρώ ότι δεν δουλεύει η υπηρεσία αυτή :lol:

με μύνημα ή με χειροκίνητη εισαγωγή γίνεται? κάπου είχα βρει ενα ποστ εδω΄μέσα που έλεγε πως ενεργοποιηται..δλδ ##002# πατάς το γές κοκ.. μπορεί κάποιος να το γράψει..

επίσης κάθε φορά που θα βγάζω την κάρτα θα πρεπει να βάζω και τις ρυθμίσεις??