blade_ Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 δε νομιζω...μονο τηλεφωνικως κ θα ακους κ ολο το προλογο :P Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 δε νομιζω...μονο τηλεφωνικως κ θα ακους κ ολο το προλογο :P Φαντάζομαι εννοείς τον πρόλογο να πάμε να δηλώσουμε το καρτοκινητό; Αν το δηλώσεις σταματάει ο πρόλογος ή μπα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 εαν πατίσετε την δίεση # δεν σταματά ο πρόλογος; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Εχουμε καμια πληροφορηση για το Q recharge; Γιατι βλεπω στο σαιτ οτι δεν ειναι διαθεσιμο. Θα ξανα-λειτουργησει ή το κοψαν τελειως; Σκεφτομαι να παω προς Q μερια αν λειτουργησει το recharge, συμφερει αρκετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να χρησιμοποιήσω την Q-Card σε περιαγωγή στην Ε.Ε . Θα ήταν χρήσιμο λοιπόν να ελέγχω το υπόλοιπο με SMS μια που η κλήση στοιχίζει αρκετά. Αλλά δεν βλέπω να υπάρχει τρόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 εαν πατίσετε την δίεση # δεν σταματά ο πρόλογος; (!) με έσωσες... τόσο καιρό με είχε ζαλίσει η wind :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Αίτηση για φορητότητα σήμερα (από wind f2g) και ενεργοποιηση είπαν στις 20/4. Σε ένα κατάστημα που πήγα είπαν ότι δεν υπάρχουν κάρτες sim Q αυτήν την περίοδο ούτε στα κεντρικά οπότε δε μπορώ να κάνω φορητότητα. Αμέσως πήγα σε άλλο όπου η υπεύθυνη έλεγε κάτι περίεργα ότι όταν κάποιος θέλει να πάει από wind σε q πρέπει να μιλήσει με τα κεντρικά της q και δεν μπορώ να το κάνω από κατάστημα. Ευτυχώς ένας "ψαγμένος" υπάλληλος μου έκανε σήμα τύπου "μην την ακούς" και τα ανέλαβε αυτός, οπότε όλα ΟΚ. Γιατι τέτοια γραμμή; Για να μη χάσουν πελάτες από wind; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Αίτηση για φορητότητα σήμερα (από wind f2g) και ενεργοποιηση είπαν στις 20/4. Σε ένα κατάστημα που πήγα είπαν ότι δεν υπάρχουν κάρτες sim Q αυτήν την περίοδο ούτε στα κεντρικά οπότε δε μπορώ να κάνω φορητότητα. Αμέσως πήγα σε άλλο όπου η υπεύθυνη έλεγε κάτι περίεργα ότι όταν κάποιος θέλει να πάει από wind σε q πρέπει να μιλήσει με τα κεντρικά της q και δεν μπορώ να το κάνω από κατάστημα. Ευτυχώς ένας "ψαγμένος" υπάλληλος μου έκανε σήμα τύπου "μην την ακούς" και τα ανέλαβε αυτός, οπότε όλα ΟΚ. Γιατι τέτοια γραμμή; Για να μη χάσουν πελάτες από wind; Και πριν κανένα χρόνο τα ίδια, μου έλεγαν προσωρινή έλλειψη και κουραφέξαλα. Και όταν χρειάστηκε να γίνει αντικατάσταση της κάρτας τα ίδια παντελάκη μου, τρέχα παίρνε τηλέφωνα σε όλα τα windstores του λεκανοπεδίου μπας και δεις φως. Παιδιά δεν θέλει πελάτες η εταιρεία, είναι υπεράνω τελικά! Πάντως τα καταστήματα wind έχουν ένα θέμα γενικά. Δεν καταλαβαίνω το γιατί, ίσως τους έχουν περιορίσει πολύ τα ποσοστά κέρδους. Έτσι κι ένας υπάλληλος, άμα τον κακοπληρώνεις την πληρώνουν οι πελάτες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Powerfull Δημ. April 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2010 Παιδιά η φτηνότερη κάρτα ανανέωσης χρόνου που κυκλοφορεί για Q αυτή τη στιγμή ποιά είναι; Μέσα στο site της Q βλέπω για 3 ευρώ, σε ένα κατάστημα wind όμως που είχα πάει μου είχαν πει για 6. Παράθεση Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2 Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Το Q easy recharge (πάλι) δε λειτουργεί. Αυτή τη φορά όμως επιπλέον έπαψαν να προσφέρουν το +50% στις κάρτες ανανέωσης σε όσους είχαν χρησιμοποιήσει την υπηρεσία έστω μια φορά. Το διαφημίζουν κανονικά σαν υπηρεσία βέβαια... Αν αυτό δεν είναι εμπαιγμός, τί είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. April 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2010 Το Q easy recharge (πάλι) δε λειτουργεί. Αυτή τη φορά όμως επιπλέον έπαψαν να προσφέρουν το +50% στις κάρτες ανανέωσης σε όσους είχαν χρησιμοποιήσει την υπηρεσία έστω μια φορά. Το διαφημίζουν κανονικά σαν υπηρεσία βέβαια... Αν αυτό δεν είναι εμπαιγμός, τί είναι? Τους πήρες τηλέφωνο και σου είπαν ότι δεν ισχύει πλέον δηλαδή; Γιατί αν είναι έτσι μου χαλάνε τα σχέδια :p Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barts Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Το Q easy recharge (πάλι) δε λειτουργεί. .................................................................... Στείλτε και κανένα μήνυμα διαμαρτυρίας στην Q για να καταλάβουν ότι το easy recharge και η προσφορά του 50% είναι σημαντικά για μας, αλλιώς θα την κάνουμε για άλλες "πολιτείες". http://www.myq.gr/default.asp?siteID=1&pageID=8&langID=1 Bart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Ναι τους πήρα τηλέφωνο και ενώ αρχικά μου είπαν ότι ισχύει, όταν τους ενημέρωσα πως έχω κάνει στο παρελθόν ανανέωση με το Q easy recharge αλλά δεν είχα την έκπτωση ανανεώνοντας με κάρτα μου είπαν πως δεν ισχύει τελικά...:rolleyes: Στείλτε και κανένα μήνυμα διαμαρτυρίας στην Q για να καταλάβουν ότι το easy recharge και η προσφορά του 50% είναι σημαντικά για μας, αλλιώς θα την κάνουμε για άλλες "πολιτείες". http://www.myq.gr/default.asp?siteID=1&pageID=8&langID=1 Bart Bart το μαιλ τους δε λειτουργεί!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Bart το μαιλ τους δε λειτουργεί!!! μαλλον φαγαν κραξιμο για το q easy charge και το απενεργοποιησαν και αυτο! :X:lol: με το ζορι να μας διωξουν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barts Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Ναι τους πήρα τηλέφωνο και ενώ αρχικά μου είπαν ότι ισχύει, όταν τους ενημέρωσα πως έχω κάνει στο παρελθόν ανανέωση με το Q easy recharge αλλά δεν είχα την έκπτωση ανανεώνοντας με κάρτα μου είπαν πως δεν ισχύει τελικά...:rolleyes: Bart το μαιλ τους δε λειτουργεί!!! Σε εμένα τι λινκ δουλεύει κανονικά και βγάζει την παρακάτω οθόνη. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15965&stc=1&d=1271054449 Για δοκιμάστε και με κανένα άλλο browser. Bart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Η υπηρεσία είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα. Q recharge :confused: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Η υπηρεσία είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα. Q recharge :confused: την ενεργοποιησαν ισα ισα να χαρουμε και μετα παλι στα ιδια. ντροπη για μια ακομη φορα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Οι διαφημίσεις ...απάντηση....στην Βονταφον τους μάραναν. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να χρησιμοποιήσω την Q-Card σε περιαγωγή στην Ε.Ε . Θα ήταν χρήσιμο λοιπόν να ελέγχω το υπόλοιπο με SMS μια που η κλήση στοιχίζει αρκετά. Αλλά δεν βλέπω να υπάρχει τρόπος. Μπορείς να στείλεις το μήνυμα «υπ1500» στο 12200. Ο δωρεάν χρόνος ομιλίας και τα δωρεάν SMS ισχύουν μόνον όταν βρίσκεσαι στην Ελλάδα. Δες τους όρους στη σελίδα http://www.myq.gr/default.asp?siteID=1&pageID=280&langID=1 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Οι διαφημίσεις ...απάντηση....στην Βονταφον τους μάραναν. εβγαλε και η q τετοια διαφημιση?και τι λεει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 εβγαλε και η q τετοια διαφημιση?και τι λεει? η ιδιοκτήτρια Wind.... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Ο λόγος που την απενεργοποιούν όπως και την αντίστοιχη της Wind είναι επειδή γίνονται πολλές ύποπτες ανανεώσεις από διευθύνσεις ΙΡ που δεν αντιστοιχούν σε γνωστές διευθύνσεις host ή που δεν αντιστοιχούν πουθενά δηλαδή δεν κάνουν dns resolve. Και επειδή είναι πολύ γνωστό και εκτενές το πρόβλημα με την αγοραπωλησία χρόνου ομιλίας στη μαύρη αγορά κατά περιόδους το κλείνουν μέχρι να βρουν κάποια καλύτερη δικλείδα ασφαλείας ώστε το σύστημα να φαίνεται διαθέσιμο μόνο στους επισκέπτες που φαίνονται "καθαροί". Βλακεία πολιτική αλλά δεν είναι στο μόνο σημείο που κάνουν βλακείες σαν εταιρεία οπότε ... τι να πεις :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 ε τοτε να το κλεισουν μεχρι να βρουν οριστικη λυση. ας μην το ανοιγουν για 3 μερες και μετα το ξανακλεινουν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Μπορείς να στείλεις το μήνυμα «υπ1500» στο 12200. Ο δωρεάν χρόνος ομιλίας και τα δωρεάν SMS ισχύουν μόνον όταν βρίσκεσαι στην Ελλάδα. Δες τους όρους στη σελίδα http://www.myq.gr/default.asp?siteID=1&pageID=280&langID=1 Προφανώς εννοεί το χρηματικό του υπόλοιπο, που είναι διαθέσιμο για κατανάλωση στην ΕΕ, σε όσες περιπτώσεις παρέχεται η δυνατότητα roaming. Δυστυχώς στην Q δεν υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου του υπολοίπου με γραπτό μήνυμα, όπως υπάρχει σε όλες σχεδόν τις καρτοκινητές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Την Παρασκευη που μας περασε, ηρθαν στην καφετερια καποιοι που μοιραζαν καρτες Q. Δωρεαν ηταν, 100mb internet με 1 ευρω το μηνα προσφεραν, οποτε πηρα μια καρτα και τα παιδια συμπληρωσαν την αντιστοιχη αιτηση δηλωσης στοιχειων ενω μου σκαναραν και την ταυτοτητα με φορητο σκανερ. Η ενημερωση ηταν οτι θα ενεργοποιηθει μεσα σε 24 ωρες. Μεχρι και αυτη τη στιγμη τοσες μερες μετα δεν εχει ενεργοποιηθει η καρτα. Γνωριζει κανεις αν ειναι συνηθισμενο το φαινομενο να αργει τοσο πολυ να περαστει η δηλωση στοιχειων, η θα εχουν κανει αυτοι καμια λαλακια και θα εχουν ενεργοποιησει αλλη καρτα με τη δικη μου ταυτοτητα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts