Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δε νομιζω...μονο τηλεφωνικως κ θα ακους κ ολο το προλογο :P

Φαντάζομαι εννοείς τον πρόλογο να πάμε να δηλώσουμε το καρτοκινητό; Αν το δηλώσεις σταματάει ο πρόλογος ή μπα;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχουμε καμια πληροφορηση για το Q recharge; Γιατι βλεπω στο σαιτ οτι δεν ειναι διαθεσιμο. Θα ξανα-λειτουργησει ή το κοψαν τελειως;

Σκεφτομαι να παω προς Q μερια αν λειτουργησει το recharge, συμφερει αρκετα.

Το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να χρησιμοποιήσω την Q-Card σε περιαγωγή στην Ε.Ε .

Θα ήταν χρήσιμο λοιπόν να ελέγχω το υπόλοιπο με SMS μια που η κλήση στοιχίζει αρκετά.

Αλλά δεν βλέπω να υπάρχει τρόπος.

Αίτηση για φορητότητα σήμερα (από wind f2g) και ενεργοποιηση είπαν στις 20/4.

Σε ένα κατάστημα που πήγα είπαν ότι δεν υπάρχουν κάρτες sim Q αυτήν την περίοδο ούτε στα κεντρικά οπότε δε μπορώ να κάνω φορητότητα.

Αμέσως πήγα σε άλλο όπου η υπεύθυνη έλεγε κάτι περίεργα ότι όταν κάποιος θέλει να πάει από wind σε q πρέπει να μιλήσει με τα κεντρικά της q και δεν μπορώ να το κάνω από κατάστημα.

Ευτυχώς ένας "ψαγμένος" υπάλληλος μου έκανε σήμα τύπου "μην την ακούς" και τα ανέλαβε αυτός, οπότε όλα ΟΚ.

Γιατι τέτοια γραμμή; Για να μη χάσουν πελάτες από wind;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Αίτηση για φορητότητα σήμερα (από wind f2g) και ενεργοποιηση είπαν στις 20/4.

Σε ένα κατάστημα που πήγα είπαν ότι δεν υπάρχουν κάρτες sim Q αυτήν την περίοδο ούτε στα κεντρικά οπότε δε μπορώ να κάνω φορητότητα.

Αμέσως πήγα σε άλλο όπου η υπεύθυνη έλεγε κάτι περίεργα ότι όταν κάποιος θέλει να πάει από wind σε q πρέπει να μιλήσει με τα κεντρικά της q και δεν μπορώ να το κάνω από κατάστημα.

Ευτυχώς ένας "ψαγμένος" υπάλληλος μου έκανε σήμα τύπου "μην την ακούς" και τα ανέλαβε αυτός, οπότε όλα ΟΚ.

Γιατι τέτοια γραμμή; Για να μη χάσουν πελάτες από wind;

Και πριν κανένα χρόνο τα ίδια, μου έλεγαν προσωρινή έλλειψη και κουραφέξαλα. Και όταν χρειάστηκε να γίνει αντικατάσταση της κάρτας τα ίδια παντελάκη μου, τρέχα παίρνε τηλέφωνα σε όλα τα windstores του λεκανοπεδίου μπας και δεις φως.

Παιδιά δεν θέλει πελάτες η εταιρεία, είναι υπεράνω τελικά!

Πάντως τα καταστήματα wind έχουν ένα θέμα γενικά. Δεν καταλαβαίνω το γιατί, ίσως τους έχουν περιορίσει πολύ τα ποσοστά κέρδους. Έτσι κι ένας υπάλληλος, άμα τον κακοπληρώνεις την πληρώνουν οι πελάτες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά η φτηνότερη κάρτα ανανέωσης χρόνου που κυκλοφορεί για Q αυτή τη στιγμή ποιά είναι; Μέσα στο site της Q βλέπω για 3 ευρώ, σε ένα κατάστημα wind όμως που είχα πάει μου είχαν πει για 6.

Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2

Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro

Το Q easy recharge (πάλι) δε λειτουργεί.

Αυτή τη φορά όμως επιπλέον έπαψαν να προσφέρουν το +50% στις κάρτες ανανέωσης σε όσους είχαν χρησιμοποιήσει την υπηρεσία έστω μια φορά.

Το διαφημίζουν κανονικά σαν υπηρεσία βέβαια...

Αν αυτό δεν είναι εμπαιγμός, τί είναι?

Αυτή τη φορά όμως επιπλέον έπαψαν να προσφέρουν το +50% στις κάρτες ανανέωσης σε όσους είχαν χρησιμοποιήσει την υπηρεσία έστω μια φορά.

Το διαφημίζουν κανονικά σαν υπηρεσία βέβαια...

Αν αυτό δεν είναι εμπαιγμός, τί είναι?

Τους πήρες τηλέφωνο και σου είπαν ότι δεν ισχύει πλέον δηλαδή; Γιατί αν είναι έτσι μου χαλάνε τα σχέδια :p

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

....................................................................

Στείλτε και κανένα μήνυμα διαμαρτυρίας στην Q για να καταλάβουν ότι το easy recharge και η προσφορά του 50% είναι σημαντικά για μας, αλλιώς θα την κάνουμε για άλλες "πολιτείες".

http://www.myq.gr/default.asp?siteID=1&pageID=8&langID=1

Bart

Ναι τους πήρα τηλέφωνο και ενώ αρχικά μου είπαν ότι ισχύει, όταν τους ενημέρωσα πως έχω κάνει στο παρελθόν ανανέωση με το Q easy recharge αλλά δεν είχα την έκπτωση ανανεώνοντας με κάρτα μου είπαν πως δεν ισχύει τελικά...:rolleyes:

Στείλτε και κανένα μήνυμα διαμαρτυρίας στην Q για να καταλάβουν ότι το easy recharge και η προσφορά του 50% είναι σημαντικά για μας, αλλιώς θα την κάνουμε για άλλες "πολιτείες".

http://www.myq.gr/default.asp?siteID=1&pageID=8&langID=1

Bart

Bart το μαιλ τους δε λειτουργεί!!!

μαλλον φαγαν κραξιμο για το q easy charge και το απενεργοποιησαν και αυτο!

:X:lol:

με το ζορι να μας διωξουν!!!

Ναι τους πήρα τηλέφωνο και ενώ αρχικά μου είπαν ότι ισχύει, όταν τους ενημέρωσα πως έχω κάνει στο παρελθόν ανανέωση με το Q easy recharge αλλά δεν είχα την έκπτωση ανανεώνοντας με κάρτα μου είπαν πως δεν ισχύει τελικά...:rolleyes:

Σε εμένα τι λινκ δουλεύει κανονικά και βγάζει την παρακάτω οθόνη.

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15965&stc=1&d=1271054449

Για δοκιμάστε και με κανένα άλλο browser.

Bart

Η υπηρεσία είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Q recharge

:confused:

την ενεργοποιησαν ισα ισα να χαρουμε και μετα παλι στα ιδια. ντροπη για μια ακομη φορα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να χρησιμοποιήσω την Q-Card σε περιαγωγή στην Ε.Ε .

Θα ήταν χρήσιμο λοιπόν να ελέγχω το υπόλοιπο με SMS μια που η κλήση στοιχίζει αρκετά.

Αλλά δεν βλέπω να υπάρχει τρόπος.

Μπορείς να στείλεις το μήνυμα «υπ1500» στο 12200.

Ο δωρεάν χρόνος ομιλίας και τα δωρεάν SMS ισχύουν μόνον όταν βρίσκεσαι στην Ελλάδα.

Δες τους όρους στη σελίδα

http://www.myq.gr/default.asp?siteID=1&pageID=280&langID=1

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Οι διαφημίσεις ...απάντηση....στην Βονταφον τους μάραναν.

εβγαλε και η q τετοια διαφημιση?και τι λεει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο λόγος που την απενεργοποιούν όπως και την αντίστοιχη της Wind είναι επειδή γίνονται πολλές ύποπτες ανανεώσεις από διευθύνσεις ΙΡ που δεν αντιστοιχούν σε γνωστές διευθύνσεις host ή που δεν αντιστοιχούν πουθενά δηλαδή δεν κάνουν dns resolve. Και επειδή είναι πολύ γνωστό και εκτενές το πρόβλημα με την αγοραπωλησία χρόνου ομιλίας στη μαύρη αγορά κατά περιόδους το κλείνουν μέχρι να βρουν κάποια καλύτερη δικλείδα ασφαλείας ώστε το σύστημα να φαίνεται διαθέσιμο μόνο στους επισκέπτες που φαίνονται "καθαροί". Βλακεία πολιτική αλλά δεν είναι στο μόνο σημείο που κάνουν βλακείες σαν εταιρεία οπότε ... τι να πεις :)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

ε τοτε να το κλεισουν μεχρι να βρουν οριστικη λυση. ας μην το ανοιγουν για 3 μερες και μετα το ξανακλεινουν
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορείς να στείλεις το μήνυμα «υπ1500» στο 12200.

Ο δωρεάν χρόνος ομιλίας και τα δωρεάν SMS ισχύουν μόνον όταν βρίσκεσαι στην Ελλάδα.

Δες τους όρους στη σελίδα

http://www.myq.gr/default.asp?siteID=1&pageID=280&langID=1

Προφανώς εννοεί το χρηματικό του υπόλοιπο, που είναι διαθέσιμο για κατανάλωση στην ΕΕ, σε όσες περιπτώσεις παρέχεται η δυνατότητα roaming. Δυστυχώς στην Q δεν υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου του υπολοίπου με γραπτό μήνυμα, όπως υπάρχει σε όλες σχεδόν τις καρτοκινητές.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την Παρασκευη που μας περασε, ηρθαν στην καφετερια καποιοι που μοιραζαν καρτες Q.

Δωρεαν ηταν, 100mb internet με 1 ευρω το μηνα προσφεραν, οποτε πηρα μια καρτα και τα παιδια συμπληρωσαν την αντιστοιχη αιτηση δηλωσης στοιχειων ενω μου σκαναραν και την ταυτοτητα με φορητο σκανερ.

Η ενημερωση ηταν οτι θα ενεργοποιηθει μεσα σε 24 ωρες.

Μεχρι και αυτη τη στιγμη τοσες μερες μετα δεν εχει ενεργοποιηθει η καρτα.

Γνωριζει κανεις αν ειναι συνηθισμενο το φαινομενο να αργει τοσο πολυ να περαστει η δηλωση στοιχειων, η θα εχουν κανει αυτοι καμια λαλακια και θα εχουν ενεργοποιησει αλλη καρτα με τη δικη μου ταυτοτητα ?

• This topic was unpinned, featured and pinned