Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχει αρκετες μερες που ειναι εκτος λειτουργιας. αρχιζω και φοβαμαι οτι δεν θα επανελθει ποτε

εχει αρκετες μερες που ειναι εκτος λειτουργιας. αρχιζω και φοβαμαι οτι δεν θα επανελθει ποτε

Ας μην ξεχνάμε ότι το ίδιο πράγμα έγινε και με την ιστοσελίδα της wind, όπου αρχικά η ηλεκτρονική ανανέωση ήταν "προσωρινά" μη διαθέσιμη μέχρι που καταργήθηκε εντελώς... Ας ελπίσουμε ότι δεν θα κάνει και σε αυτήν την περίπτωση την ίδια "πατάτα" η wind...

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Αν σταματήσεις και από την Q την ηλεκτρονική ανανέωση, θα κάνει όσους συνδρομητές ήταν στο δίκτυο της Wind μόνο και μόνο για την ηλεκτρονική ανανέωση, να κάνουν αίτηση φορητότητας προς άλλα δίκτυα.. Μα τα'χουν χάσει τελείως εκεί στη Wind; Κάνουν τα πάντα για να έχουν κακή φήμη και καθόλου υπηρεσίες;

Off:

Το μόνο που βλέπω είναι ότι όλες οι εταιρείες φτιάχνουν υπηρεσίες/προγράμματα για να ελκύσουν πελάτες και η Wind κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια.. Έχει καταφέρει να αποκτήσει όσους συνδρομητές θα ήθελε και τώρα αναπαύεται στις δάφνες της; :confused:

Ας μην ξεχνάμε ότι το ίδιο πράγμα έγινε και με την ιστοσελίδα της wind, όπου αρχικά η ηλεκτρονική ανανέωση ήταν "προσωρινά" μη διαθέσιμη μέχρι που καταργήθηκε εντελώς... Ας ελπίσουμε ότι δεν θα κάνει και σε αυτήν την περίπτωση την ίδια "πατάτα" η wind...

Αν την καταργήσει θα χάσει ένα από τα μεγαλύτερα ατού της. Η Frog καραδοκεί και περιμένει τέτοια λάθη.

Αν την καταργήσει θα χάσει ένα από τα μεγαλύτερα ατού της. Η Frog καραδοκεί και περιμένει τέτοια λάθη.

H frog συχνα πυκνα βαζει το 0,10 λεπτα το λεπτο. Την ανταγωνιζοταν η Q με το μονιμο 0,14e/λεπτο απο αυτην την ανανεωση...αν το καταργησει καλα να παθει.

H frog συχνα πυκνα βαζει το 0,10 λεπτα το λεπτο. Την ανταγωνιζοταν η Q με το μονιμο 0,14e/λεπτο απο αυτην την ανανεωση...αν το καταργησει καλα να παθει.

κατι μου λεει οτι δεν προκειται να επανελθει η ανανεωση. τοσες μερες πια αναβαθμιση?

συχνα πυκνα υπαρχει προβλημα με την ανανεωση εδω και 5 μηνες περιπου αλλα μετα απο καμια δεκαρια μερες επανερχεται!ειδωμεν!!

συχνα πυκνα υπαρχει προβλημα με την ανανεωση εδω και 5 μηνες περιπου αλλα μετα απο καμια δεκαρια μερες επανερχεται!ειδωμεν!!

εχει πανω απο δεκα μερες που ειναι εκτος η ηλεκτρονικη ανανεωση. δεν μου φαινεται οτι θα επανελθει. θα εχει την τυχη που ειχε και η ηλεκτρονικη ανανεωση της wind?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η πλακα ειναι οτι ο αριθμος που εχω στην Q ειναι της γυναικας μου!!οποτε καταλαβενεται τι συμβαινει οταν μου λεει να της ανανεωσω την καρτα !!(ακομα ?το ξεχασες?κλπ αλλα)αντε τωρα να εξηγω την καταντια της Q!αν με χωρισει η γυναικα μου θα βαλω δικηγορο να βγαλει διατροφη απο την Q!!χαχα!!

Τα 400' Q προς Q με 3,9 ευρώ είναι καινούρια προσφορά;

http://www.myq.gr/default.asp?siteID=1&pageID=268&langID=1

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Καλή προσφορά, όντως :)

Ξέρει κανείς αν γίνεται να έχουμε ανaλυτική σε Q-Card? Είτε online ή να μου την στείλουν...

If you're going through hell, keep going

οχι δεν ειναι καινουρια προσφορα, εχει αρκετο καιρο που βγηκε

[sIGPIC][/sIGPIC]

βασικα μπορουσαν να χουν με την ιδια τιμη 500 λεπτα!!!!εδω οι αλλοι δινουν με 5ευρω 600!!!τεσπα!!!!!!!

βασικα μπορουσαν να χουν με την ιδια τιμη 500 λεπτα!!!!εδω οι αλλοι δινουν με 5ευρω 600!!!τεσπα!!!!!!!

Με 3 λεπτά ελάχιστο χρόνο χρέωσης ... Ευχαριστώ, δεν θα πάρω!

Έχει όμως κατι που λείπει από την προσφορά της Q... Σου δίνει την δυνατότητα να δεις πόσα λεπτά ομιλίας από τα 600 σου απομένουν... Τόσο δύσκολο είναι να το κάνουν και στην Q??

Τι θα γίνει τελικά με το easy recharge; Ήταν το μόνο που μου έβγαζε τη σκέψη της νέας σύνδεσης.

οτι εγινε και την ηλεκτρονικη ανανεωση της wind.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδή δεν πρόκειται να το ξανα ενεργοποιήσουν ?

αν κρινω απο το προσφατο παρελθον, μετα λυπης μου λεω οχι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από Forthnet σταθερό δεν μπορώ να καλέσω το 2119993000 και το 6995551222, όπως και από κινητό Wind... Πρέπει να πάω σε θάλαμο δηλαδή για να τους πάρω τηλ???

Μια ερώτηση να κάνω... Είχα ένα καλό νουμεράκι της Q εδώ και κάτι χρόνια σφραγισμένο... Πήγα πριν 2-3 μέρες σε μία Wind και μου το ξανά-ενεργοποιήσαν σε μιά καινούρια κάρτα Q δωρεάν... Όλα αυτά χωρίς χρέωση :) Μου είπαν ότι σε 2-3 μέρες θα είναι ενεργό, αλλά σήμερα ήταν η τρίτη μέρα και ακόμη δεν μπορώ να κάνω κλήση... Πότε επιτέλους θα το ενεργοποιήσουν? Και πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους???

ΑΝΑΝΕΩΣΗ... Μετά από 2-3 προσπάθεις έβγαλα γραμμή από το κινητό wind προς το 699... Μου είπαν ότι μάλλον είναι τεχνικό πρόβλημα και να καλέσω το πρωί... Για να δούμε...

Παιδια μηπως γνωριζεται πως να κανω τις ρυθμησεις για τα μμς εχω το lg arena?

ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Αγγελίες μόνο στο Buy & Sell !

Από την Q τώρα που μίλησα, με ενημέρωσε ότι με ανανέωση χρόνου ομιλίας των 15€ (όχι τρεις κάρτες των 5€, μία κάρτα των 15€), μπορώ να καλέσω στο 1227 που είναι χωρίς χρέωση και να μου βάλουν το +50% που έδινε το Easy Recharge.

Από την Q τώρα που μίλησα, με ενημέρωσε ότι με ανανέωση χρόνου ομιλίας των 15€ (όχι τρεις κάρτες των 5€, μία κάρτα των 15€), μπορώ να καλέσω στο 1227 που είναι χωρίς χρέωση και να μου βάλουν το +50% που έδινε το Easy Recharge.

και γιατι ολη αυτη η ιστορια? τους ρωτησες αν θα επανελθει η ηλεκτρονικη ανανεωση?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ότι να ναι λένε ....δεν τους εμπιστεύομαι πλέον. Τέλος.

τι διαφορά έχει αυτό που έκανα;

Εδώ μέσα είχα διαβάσει ότι εάν πάρεις 15 ε σου βάζει 15 ε.

Αγόρασα 15 ε κάρτα (εκείνα τα χαρτάκια που βγάζουν σαν απόδειξη ταμειακής) από περίπτερο και μου έβαλε 13.39 ε. :mad:

Τι να πω...:confused::down:

έχουν δει πόσα περίπτερα έχουν 15αρες κάρτες ή γίνεται επίτηδες ;:rolleyes:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Παιδιά το έχει καταφέρει κανένας αυτό ή δεν ισχύει? :confused: