Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σιριαλ εχουν γινει αυτα τα σποτακια.Αμεση απαντηση το ενα στο αλλο.Μηπως ειναι οι ιδιοι ανθρωποι που τα φτιαχνουν?:p

Πλάκα έχουν πάντως...

Ο χρονος θα δείξει. Τελικα το +50% απο ανανεωση από το site ισχύει?

Ξαναέγραψα πιο πάνω ότι ισχύει κανονικά!!! 30.01.2009 έκανα αγορά ;)

Και απότι είδα τώρα το αναφέρει κανονικά στο σαιτ...

:tease:

Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση, agnostos!

Άρα με αυτόν τον τρόπο ανανέωσης η Q έρχεται 0,14 ευρώ ανά λεπτό προς "Όλους".

Φτηνό .

Ρε σεις τι έπαθε η Qcard?? Εχω κάνει κλήσεις, έχω στείλει σμσ και αυτό ακόμα δεν μου τα έχει χρεώσει...12,13 ευρώ είχα 12,13 ευρώ έχω. Μάλλον το κάνει από την στιγμή που έστειλα σμσ για να μπουν οι νέες χρεώσεις (για τις οποίες δεν έχω λάβει ακόμα σμσ ενεργοποίησης αυτών).

Αυτό γίνεται και στης κοπέλας μου.

:ninja: :lol:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αν έχεις καινούριο πακέτο κάθε μήνα σου βάζει 1 ευρώ χωρίς να στο λέει

Απλά δεν σε χρεώνει για 1 Ευρώ , μετά σε χρεώνει κανονικά. Και αυτό συμβαίνει στην αρχή του μήνα.

Ρε σεις τι έπαθε η Qcard?? Εχω κάνει κλήσεις, έχω στείλει σμσ και αυτό ακόμα δεν μου τα έχει χρεώσει...12,13 ευρώ είχα 12,13 ευρώ έχω. Μάλλον το κάνει από την στιγμή που έστειλα σμσ για να μπουν οι νέες χρεώσεις (για τις οποίες δεν έχω λάβει ακόμα σμσ ενεργοποίησης αυτών).

Τα συστήματα της Wind τα 'χουν παίξει τελευταία...

Αυτά τα κάνει και στο Wind F2G.Πρόσεχε όμως μην κάνεις πολλές κλήσεις και sms μην σου πάει μείον το υπόλοιπο.Μέσα σε μία μέρα θα σου αφαιρεθεί το υπόλοιπο.:)

• 2 weeks later...

παιδες καλησπερα...

προσφατα ειδα κ αποειδα κ απο συνδεση cosmote 180 το γυρισα σε Q κυριως λογω της ονλαιν ανανεωσης της καρτας...

με μικρους υπολογισμους ενω τωρα δινω γυρω στα 35-37 ευρω μηνιαιως με τα ιδια πραματα στην Q δε προβλεπεται να ξεπερασει τα 28 ευρω....

το μονο που θα με ξενερωσει ειναι το σημα της wind...

πως τα πατε εσεις αληθεια?

Vamos Aris

Apo sima eimaste arketa kala de nomizw oti tha exeis problima! tha mas peis sto mellon...

Apo xtes xekinise k diagwnismos stin Q pou moirazei 7 TOYOTA IQ steile Q sto 54900! Mono i Q exei ayti tin periodo diagwnismo ektos an kanw lathos??!!??? gia perisoteres plirofories paidia sto site

http://www.myq.gr/default.asp?siteID=1&pageID=262&langID=1

το μονο που θα με ξενερωσει ειναι το σημα της wind...

πως τα πατε εσεις αληθεια?

Εγώ μια χαρά με το σήμα!Κανένα πρόβλημα...

παιδες χιλια ευχαριστω!επειδη οποιον ξερω με wind δεν εχει καλο σημα γι αυτο ηθελα να ρωτησω...βεβαια ειναι κ το που μενεις που το χρησιμοποιεις...

την ονλαιν ενημερωση την εχει καιρο?λογικα θα την κρατησει απο εδω κ περα ε?

Vamos Aris

η q παραμενει με τις ιδιες χρεωσεις,δεν εκανε μειωση αντιστοιχη με αυτη του frog,πηρε κεφαλι ο βατραχος και συνεχιζει.....

Πως βγαίνει η ενημέρωση κλήσεων απο καρτοκονητό της Q?
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

η q παραμενει με τις ιδιες χρεωσεις,δεν εκανε μειωση αντιστοιχη με αυτη του frog,πηρε κεφαλι ο βατραχος και συνεχιζει.....

Με την Q ΥΠΟΚΛΙΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και απολαμβάνεις χαμηλότερες χρεώσεις ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

* 0,10€/λεπτό προς Q

* 0,21€/λεπτό προς όλους

Για να επωφεληθείς αυτόματα από τις νέες χρεώσεις, στείλε χωρίς χρέωση SMS στο 12260.

Και έχεις τίς ίδιες τιμές με τον βάτραχο που πήρε κεφάλι. Οι χρεώσεις είναι ακριβώς ίδιες. enjoy

μια χαρα ειναι παιδια...κ κατι μου λεει οτι οι χρεωσεις θα πεσουν κ αλλο, με τετοιο ανταγωνισμο που υπαρχει...αντιθετα με τα συμβολαια που οσο πανε κ ανεβαινουν...
Vamos Aris

Με την Q ΥΠΟΚΛΙΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και απολαμβάνεις χαμηλότερες χρεώσεις ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

* 0,10€/λεπτό προς Q

* 0,21€/λεπτό προς όλους

Για να επωφεληθείς αυτόματα από τις νέες χρεώσεις, στείλε χωρίς χρέωση SMS στο 12260.

Και έχεις τίς ίδιες τιμές με τον βάτραχο που πήρε κεφάλι. Οι χρεώσεις είναι ακριβώς ίδιες. enjoy

Nαι εκανα λαθος αλλα σε καλυψη εχει μαυρα χαλια η wind οποτε ειναι ενα + αυτο για το βατραχο

Nαι εκανα λαθος αλλα σε καλυψη εχει μαυρα χαλια η wind οποτε ειναι ενα + αυτο για το βατραχο

Ο καθένας έχει την άποψη του. Άμα δεν σου αρέσει πας στην frog Και ηρεμείς. εγώ στα μέρη που κινούμαι είμαι πολύ ικανοποιημένος και συγκρίνω και με τις άλλες εταιρίες. Οι εταιρίες είναι 3 δώξα το θεό...βρές κάποια να σε καλύπτη αφου δεν σου αρέση το "μαύρο χάλι" της wind.

Και γιατί το λες αυτό σε εμάς ; :confused:

Εμείς την έχουμε κ ξέρουμε τι γίνεται. :rolleyes: Το σήμα της είναι μια χαρά. Δεν ζούμε στο 1998 που υπήρχαν ακόμα χάρτες κάλυψης για να πείσουν κάποιον να πάει στο δίκτυό τους.:shifty:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αυτο με το σημα δεν μπορω να το καταλαβω. Εγω ειχα και τις 3 εταιριες και δεν ειχα ποτε μα ποτε προβλημα με το σημα.

Αυτο με το σημα δεν μπορω να το καταλαβω. Εγω ειχα και τις 3 εταιριες και δεν ειχα ποτε μα ποτε προβλημα με το σημα.

Στην δική σου περιοχή...

Σε άλλες περιοχές δε συμβαίνει το ίδιο!

ετσι/..

γι αυτο κ ρωτησα εγω γιατι με οσους ξερω που εχουν wind ειναι αθλιοι απο σημα...

ιδωμεν παντως περιμενω τη μεταφορα....

Vamos Aris

Οσοι δεν εχουν βγει απο Αθηνα και θεσσαλονικη δε μπορουν να καταλαβουν τη διαφορα,ελατε επαρχια να δειτε τι εστι wind και μετα τα λεμε.... ;)