tseapis Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 1222 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ € 0,0042/δευτ. Δεν ξέρω αν μπορείς να το "παρακάμψεις" με κάποιο τρόπο όπως γίνεται στη voda με το 13830 (χρεώσιμο) και το 1283 (δωρεάν). Ίσως μπορείς να τους πάρεις εσύ και μόλις συνδεθείς με εκπρόσωπο να πεις να σε καλέσουν αυτοί γιατί δεν έχεις μονάδες. EDIT: Κανένας άλλος ξέρει αν τελικά το δίνει το +50% στην ανανέωση από το σάιτ η Q; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Για να δούμε πότε θα αναπροσαρμόσει τις τιμές της η Qcard μετά από το σποτάκι κόλαφο για αυτήν από την Frog... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 παιδια γεια σας....εχω ενα προβλημα δεν μπορω να στειλω sms σε ενα συγκεκριμενο αριθμο της vodafone.τα sms που στελνω καποιεσ φορες πανε και καποιες αλλες οχι,τις περισσοτερες οχι δηλαδη...αυτο το γεγονος συμβαινει μονο με τον συγκεκριμενο αριθμο γιατι με ολους τους υπολοιπους μιλαω με sms κανονικοτατα...μπορω να κανω κατι,γιατι απο κινητο με cosmote τα sms φτανουν κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 παιδια γεια σας....εχω ενα προβλημα δεν μπορω να στειλω sms σε ενα συγκεκριμενο αριθμο της vodafone.τα sms που στελνω καποιεσ φορες πανε και καποιες αλλες οχι,τις περισσοτερες οχι δηλαδη...αυτο το γεγονος συμβαινει μονο με τον συγκεκριμενο αριθμο γιατι με ολους τους υπολοιπους μιλαω με sms κανονικοτατα...μπορω να κανω κατι,γιατι απο κινητο με cosmote τα sms φτανουν κανονικα... Μήπως ο αριθμός Vodafone δεν έχει ικανοποιητικό σήμα? Γίνεται συνέχεια αυτό? Μήπως κάνει κάτι ο χρήστης και χρειάζεται συνεχώς επανεκκινήσεις η συσκευή του? Γιατί εμένα κάτι τέτοια κουλά μου τα κάνει το κινητό μου όταν έχω πολύ καιρό να το κλείσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 xaxa1982 ευχαριστω για την γρηγορη ανταποκριση σου.δεν ξερω αν το κινητο του χρηστη στον οποιο προσπαθω να στειλω sms δεν εχει καλο ή καθολου σημα,παντως ναι αυτο γινεται συνεχεια εδω και αρκετο καιρο...τα χριστουγεννα και πριν μπορουσα κανονικα να στειλω sms σε αυτον τον αριθμο αλλα εδω και 1 περιπου μπορει και παραπανω βδομαδες δεν τα καταφερνω παντα...καποιες φορες πανε τα sms,καποιες αλλες οχι(τις περισσοτερες δεν πανε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Για να δούμε πότε θα αναπροσαρμόσει τις τιμές της η Qcard μετά από το σποτάκι κόλαφο για αυτήν από την Frog... Ότι και να κάνει πλέον η Q, το frog έχει πάρει πλέον τον τίτλο της πιο φτηνής καρτοκινητής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Ότι και να κάνει πλέον η Q, το frog έχει πάρει πλέον τον τίτλο της πιο φτηνής καρτοκινητής. Μπα τα ίδια είναι. Φωτοτυπία. Είναι θέμα ημερών να το κάνει κ αυτή 0.21/1' και 0.10 Q2Q. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XASAPAKOS Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 kalispera mipws mporei na mou peis kaneis se poio arithmo pernw til gia na ananewsw xrono omilias kai na akousw posa lefta exw se wind karta.. ekana foritothta arithmou Q se wind me idio arithmo alla enas ipalilos ths wind mou eipe oti mporw na exw xrewseis Q kai prosfores Q kai gia ayto metaferthika sthn wind.ayto egine giati xalase i karta sim ths Q kai den eixe kanena katastima ths WIND sthn thessaloniki kartes sim kai apogoiteutika.. Opoios kserei kati as me boithisei. euxaristw polu Nikos. Παράθεση Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 kalispera mipws mporei na mou peis kaneis se poio arithmo pernw til gia na ananewsw xrono omilias kai na akousw posa lefta exw se wind karta.. ekana foritothta arithmou Q se wind me idio arithmo alla enas ipalilos ths wind mou eipe oti mporw na exw xrewseis Q kai prosfores Q kai gia ayto metaferthika sthn wind.ayto egine giati xalase i karta sim ths Q kai den eixe kanena katastima ths WIND sthn thessaloniki kartes sim kai apogoiteutika.. Opoios kserei kati as me boithisei. euxaristw polu Nikos. Για να μάθεις το υπόλοιπο σου στο Wind F2G κάλεσε στο 1269.Για να έχεις τις χρεώσεις της Q στο Wind F2G κάλεσε στο 1342 και επέλεξε το F2G1.Το πακέτο μπορείς να το βάλεις χωρίς χρέωση.Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageID=1399 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XASAPAKOS Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 to ekana molis,se euxaristw para polu gia thn boitheia sou.. twra diladi exw tis prosfores ths Q? eida oti exw idies xrewseis me aytes pou eixa.. tha bazw kartes wind kai tha exw tis prosfores pou tha blepw gia paradeigma stis diafimiseis? filika nikos. Παράθεση Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Μπα τα ίδια είναι. Φωτοτυπία. Είναι θέμα ημερών να το κάνει κ αυτή 0.21/1' και 0.10 Q2Q. Μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου η Q έχει προσφορά δωρεάν χρόνο ομιλίας με κάθε κάρτα ανανέωσης Με αυτόν τον τρόπο σύμφωνα με την ιστοσελίδα της η χρέωση κατεβαίνει σε 0,18 και 0,10 Μόνο μετά τις 16 Φεβρουαρίου βλέπω να απαντά στην προσφορά της FROG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Δηλ έχασε το παιχνίδι των εντυπώσεων...δεν ξέρω εάν είδατε το σποτάκι της frog; Τους ξεφτιλίζει κανονικά ...iq ραδικιού και έχει κανονική σύγκριση χρεώσεων με ονομα...frog τόσο q τόσο... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 to ekana molis,se euxaristw para polu gia thn boitheia sou.. twra diladi exw tis prosfores ths Q? eida oti exw idies xrewseis me aytes pou eixa.. tha bazw kartes wind kai tha exw tis prosfores pou tha blepw gia paradeigma stis diafimiseis? filika nikos. Από προσφορές δεν ξέρω αν θα τις έχεις πάντως θα έχεις σίγουρα τις χρεώσεις της Q.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2009 Δηλ έχασε το παιχνίδι των εντυπώσεων...δεν ξέρω εάν είδατε το σποτάκι της frog; Τους ξεφτιλίζει κανονικά ...iq ραδικιού και έχει κανονική σύγκριση χρεώσεων με ονομα...frog τόσο q τόσο... η αλήθεια είναι ότι τους ξεφτίλησε λίγο και θα πρέπει να απαντήσει έξυπνα η Q απλά η wind ξέρει ότι απαντώντας θα πρέπει πλέον να ανανεώσει και τη δέσμευση τιμής οπότε όλοι οι free2go θα περάσουν στο αντίστοιχο πακετάκι Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Εάν δεν απαντήσει εμένα με έχασε... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Εάν δεν απαντήσει εμένα με έχασε... Εσένα και πάρα πολλούς ακόμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIMakias Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Αχοουυυ, Αχοουυυ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIMakias Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 κοτσανες που αμολησε το στομα του βατραχου ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIMakias Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Δεν θα γινεις πριγκιπας ποτεεεε βατραχεεεε βατραχεεεεε ! Κουαξ κουαξ κανουν στον Cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 κοτσανες που αμολησε το στομα του βατραχου ! ήταν πολύ επιτυχημένη η διαφήμιση, με το που έπεσε η μουσικούλα της q ήμουν σίγουρος ότι θα ναι η απάντηση και δεν έκανα λάθος. Βγάζει μάλιστα και το πινακάκι της frog με τα ίδια τιμολόγια, θα μπορούσε πάντως να βάλει έστω 1 λεπτό πιο κάτω στη τιμή να χτυπήσει και στο μάτι ότι ειναι φθηνότερη Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Η συγκριση στο πινακακι με την κοσμοκαρτα που κολλαει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. January 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2009 Η συγκριση στο πινακακι με την κοσμοκαρτα που κολλαει?? Και καλά για να φανεί πολύ φτηνή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laser Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Το θέμα είναι ότι σε όλα της τα πράγματα εχει sms ενεργοποίησης, σε αντίθεση με το Frog που τα δίνει αυτόματα. Πόσο θα τους κόστιζε να κάνουν το ίδιο; Απο τότε που τους πήρε η Wind έχουν ακολουθησει την στρατηγική του ομίλου, καλές διαφημήσεις για να δημιουργούν εντυπωσεις και προσφορές με προυποθέσεις που φέρνουν καινούργιους πελάτες και χάνουν παλιούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Σε ποιον αριθμο πρεπει να σταλει μηνυμα για την ενεργοποιηση των νεων χρεωσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laser Δημ. January 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2009 Δεν πρόλαβα να δω τον αριθμο ολόκληρο 122και κάτι ψιλά. Ενα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών θα βοηθούσε αλλά δεν έχω Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts