Jump to content

XASAPAKOS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    293
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

5 Followers

About XASAPAKOS

  • Ημ. Γέννησης 18/03/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

XASAPAKOS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. XASAPAKOS

    iPhone X

    Οταν βγει η official iOS 12 εμεις με τις beta θα πρεπει να κανουμε restore & μετα να την βαλουμε ή θα μπει καρφι απο πανω; ευχαριστω!!
  2. XASAPAKOS

    iPhone X

    Για fast charging για να δει καποιος διαφορα πρεπει να παρει και πριζακι φορτισης και καλωδιο usb c τα οποια κοστιζουν απο iStorm νομιζω κοντα στα 30 το καλωδιο και κοντα στα 50 το πριζακι. Αρκετα λεφτα αλλα με απλο usb κανει παρα πολυ ωρα.Αντι να το εχουν στο κουτι δωσαμε ποσα λεφτα και εχουν το απλο,δλδ ελεος.Ακομα και με ασυρματη φορτιση παει πολυ αργα.:X / και εκτος απο αυτα εμενα παγωνει σε Black screen οταν ειμαι πανω στην μηχανη πολλες φορες,και για 5-7 λεπτα δεν μπορω να κανω τιποτα..
  3. XASAPAKOS

    iPhone X

    Παμε ξανα σε αριστο τελειο σιροκο 8800 χαχα! :) Ναι ισχυει με ζεστη και κρυο,απλα πχ και στους 0 εχει θεμα γιατι Θεσσαλονικη τοσο ειχε εκεινη την ημερα,ασε που δινεις 1200€ δεν θα επρεπε να το κανει.. Αλλα αγαπαμε μηλο! :)
  4. XASAPAKOS

    iPhone X

    Παω και εγω βουνο καθε χρονο,δλδ φετος το Χ θα ειναι κυριολεκτικα παγωμενο στα βουνα; χαχαχ απιστευτο :/ Ακομα αργει αρκετα να φορτισει,θελει φυσικα το Fast New Charger της Apple που εχει καλωδιο και φορτιστης κοντα στα 90€! υπαρχει κατι πιο φθηνο; εχει αγορασει κανεις; η εστω το apple σε αλλη τιμη..
  5. XASAPAKOS

    iPhone X

    Ναι σημερα εχω κανει και την last,αντε να δουμε,αρα ειχε θεμα. ευχαριστω :)
  6. XASAPAKOS

    iPhone X

    Καλησπερα και απο μενα ξανα,iPhone X και εγω και εχω ζησει ενα παγωμα του Χ χωρις λογο ημουν επανω στην μηχανη και ειχε λιγο κρυο ωσπου που ειδα το κινητο να εχει “Black Frozen Screen” δεν μπορουσε να γινει τπτ ουτε force restart ουτε να το κλεισω.Αλλα το κινητο ηταν ανοιχτο αφου ακουγα ηχους να ξεκλειδωνει.Ακραιο και δεν ξερω πως εγινε και γιατι αφου περιμενα 10-15 λεπτα ανοιξε μονο του ξαφνικα.Μηπως εχει καποιο θεμα με κρυο; Το εχει παθει κανεις αλλος; Κατα τα αλλα ερωτας το Χ πεταει απλα.. #BlackScreen Περιμενω νεα σας,ευχαριστω!! :)
  7. XASAPAKOS

    iPhone X

    Καλησπερα μολις σημερα και εγω με X! Αριστο - ερωτας! Ας με βοηθησει καποιος,οταν κοιταμε το κιν κλειστο πως ανοιγει το φως της οθονης; Που μπορω να βρω να το κανω On,γιατι το ψαχνω και δεν το βρισκω! Ευχαριστωωω πολυ! :O ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οταν δεν εχει ακουστικα ναι ειναι Demo,ποσο το αγορασες; Ιδια τιμη; και απο ποιο καταστημα;:shifty:
  8. XASAPAKOS

    iPhone X

    Αν αγορασουμε απο εδω εχουμε κανονικα εγγυηση απο istorm ως ευρωπαικη συσκευη; Πιστευω παντως οτι δεν θα εχει συσκευες.. Ειναι πολυ καλη τιμη,το σκεφτομαι να το παρω απο εκει.
  9. Δοκίμασα έκανα ένα νέο τώρα,απλά μάλλον δεν θέλει να κάνω πολλά requests μαζί μαζικά σωστά? μόνο να αποδέχομαι ή να τους λέω να μου κάνουνε? ευχαριστω πολύ!
  10. Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι,μου έκαναν disabled τον λογαριασμό μου στο facebook,έκανα έναν καινούργιο με το ίδιο όνομα και μου το κλεισαν και αυτο μετα απο 10 ώρες.τι ακριβώς μπορώ να κάνω? Αν σου κλείσουν τον λογαριασμό δεν μπορείς να κάνεις άλλον? Περιμένω νέα σας. ευχαριστώ πολύ!! Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει έχω μείνει χωρίς λογαριασμό και δεν ξέρω τι να κάνω.απίστευτο. ύπαρχει κάποιο tip? να βάλω διαφορετικά το όνομα μου? ευχαριστώ
  11. Σε ευχαριστω πολυ! παρολο που εχω vista το βρηκα :)
  12. Γεια σας, θα ηθελα να ρωτησω αν μπορουσατε να μου πειτε που μπορω να βρω τα αρεια που γινονται back up απο ολα τα iphone σε ενα pc. ειναι τα αρχεια που εχει ως επιλογες οταν πας να το κανεις restore from back up file. μπορω να τα βρω ως αρχεια στο Pc? ευχαριστω πολυ! :O
  13. Καλησπερα και Παλι! ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες για το προβλημα που ειχα,παντως βλεπω οτι μετα απο jb της συσκευης 4.3.2 εχω αρκετα crash του springboard και δεν μπορω να καταλαβω γιατι,συνηθως οταν το κλεινω απο πανω σε κλειδωμα μου κανει respring και μπαινει σε safemode μορφη. Εσεις εχετε τετοια προβληματα? πως θα μπορουσα να το αποφυγω μηπως γνωριζετε? ευχαριστω πολυ και παλι παιδια! :)
  14. Γιατι ενοω ειναι το new :P Απαντηση δεν εχω παρει ακομα ομως :P
×
×
  • Create New...