Finn Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Θα μπορούσε να μου θυμίσει καποιος ποιον IM χρησιμοποιούμε για MSN? Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 eBuddy χρησιμοποιώ εγώ! Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 παιδια μολισ εκανα την τελευταια αναβαθμιση se vodafone live κηνιτο και μου μπικε η επιλογη "συνομιλιες" στα μηνυματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitram26 Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 καλησπερα παιδια να κανς μια ερωτηση μηπως ξερει καποιοσ πως ενεργοποιητε η αναφορα παραδοσησ τςν μηνυματων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 καλησπερα παιδια να κανς μια ερωτηση μηπως ξερει καποιοσ πως ενεργοποιητε η αναφορα παραδοσησ τςν μηνυματων? πας μηνυματα ρυθμισεις κ εκει αναφορα παραδοσης το βαζεις ενεργο!!! υπαρχει περιπτωση παιδια να δουμε καμια καινουρια αναβαθμιση μεσα στο μηνα η κατα τα τελη αυτου? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Όχι...Το πολύ να βγάλουν ακόμη 1 προς Σεπτέμβρη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirarvak Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 παιδια το κινητο μετα τον 1ο του μηνα εβγαλε τα εξης: 1) το ακουστικο δεν ακουγεται! οταν μιλαω με καποιον δεν τον ακουω! στο βαθος ελαχιστα... 2) το Wi-Fi τα εφτυσε! δεν πιανει τπτ! κ μπροστα στην κεραια να ειναι τιποτα! 3) η μπαταρια τελειωνει σε 2 μερες με ελαχιστη χρηση! ενω πριν εβγαζε 4-5 μερες τι γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 1)Είναι καθαρά βλάβη υλικού.Το πηγαίνεις σε σέρβις. 2) και 3)Έχε υπόψη σου ότι η υψηλή κατανάλωση μπαταρίας οφείλεται στη συνεχή σύνδεση με κάποιο hot-spot ή στη δικτύωση 3g/hspa ή στην ενεργοποίηση του δέκτη GPS!Για απενεργοποίηση του GPS,πηγαίνεις Υπηρεσίες εντοπισμού,Ρυθμίσεις,Απενεργοποίηση GPS.Δοκίμασε επίσης να δεις ποια έκδοση λογισμικού χρησιμοποιεί το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirarvak Δημ. June 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2009 φιλε μου, 1) ναι ειναι βλαβη-το θεμα ειναι πως εγινε αυτο απο τη στιγμη που δεν επεσε.. (τεσπα αστο αυτο θα το παω ουτως η αλλως στο σερβις) 2) το Wi-Fi πως θολωσε ετσι μετα απο 1 μηνα;;; 3) η μπαταρια πινει σαν VFR800! :Ρ δεν ειναι απο το GPS ειναι απενεργοποιημενο! το κινητο θολωσε! το λογισμικο το εκανα αναβαθμιση πριν κανα μηνα (λιγο μετα που το πρωτοπηρα) δεν ξερω εκδοση αν κ δε νομιζω να εχει βγει αλλη! 4) δεν συνδεεται πλεον αυτοματα στον Η/Υ! θολουρα μεγαλη λεμε το τελευταιο 15ημερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lydiapap Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 σκοπευω να παρω αυτο τ κινητο αλλα μολις ειδα σε καποια sites πολλους που λενε οτι τους εμφανιζει συνεχεια προβληματα και τρεχουνε για service :(αν ξερετε κατι γ αυτο σας παρακαλω απαντηστε γτ ψαχνομαι κ ημουν ετοιμη να τ αγορασω!!θα περιμενω..:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 σκοπευω να παρω αυτο τ κινητο αλλα μολις ειδα σε καποια sites πολλους που λενε οτι τους εμφανιζει συνεχεια προβληματα και τρεχουνε για service :(αν ξερετε κατι γ αυτο σας παρακαλω απαντηστε γτ ψαχνομαι κ ημουν ετοιμη να τ αγορασω!!θα περιμενω..:D:D:D Το μόνο πρόβλημα υλικού που εμφάνισε έχει να κάνει με το πάνω μέρος του slider και κυρίως με το ακουστικό!Υπάρχει πιθανότητα κάποια στιγμή να σταματήσει να λειτουργεί!Η βλάβη καλύπτεται 100% απ'την εγγύηση και εφόσον είναι διαθέσιμο το ανταλλακτικό στο επισκευάζουν σχεδόν αμέσως(την ίδια μέρα ή το πολύ την επόμενη-μεθεπόμενη,ανάλογα το φόρτο εργασίας του σέρβις που θα το πας.).Επίσης,σε πολύ μικρό ποσοστό έχει εμφανιστεί πρόβλημα και με κάποια πλήκτρα του slider τα οποία δεν πατιούνται και είναι σκληρά.Αυτό όμως δεν είναι γενικό πρόβλημα,αλλά εφόσον έχει εμφανιστεί καλό είναι να στο αναφέρω :) Κατά τα άλλα δεν έχει προβλήματα ούτε υλικού ούτε λογισμικού!Και φυσικά,δε σημαίνει ότι επειδη μπορεί σε κάποιους να παρουσίασε πρόβλημα το ακουστικό,θα συμβεί και στο δικό σου!Τυχαίο είναι πιο πολύ!Η απόφαση δική σου! φιλε μου, 1) ναι ειναι βλαβη-το θεμα ειναι πως εγινε αυτο απο τη στιγμη που δεν επεσε.. (τεσπα αστο αυτο θα το παω ουτως η αλλως στο σερβις) 2) το Wi-Fi πως θολωσε ετσι μετα απο 1 μηνα;;; 3) η μπαταρια πινει σαν VFR800! :Ρ δεν ειναι απο το GPS ειναι απενεργοποιημενο! το κινητο θολωσε! το λογισμικο το εκανα αναβαθμιση πριν κανα μηνα (λιγο μετα που το πρωτοπηρα) δεν ξερω εκδοση αν κ δε νομιζω να εχει βγει αλλη! 4) δεν συνδεεται πλεον αυτοματα στον Η/Υ! θολουρα μεγαλη λεμε το τελευταιο 15ημερο! 1)Δε χρειάζεται να σου πέσει για να αποκτήσει βλάβη.Μπορεί να αγοράστηκε ελαττωματικό,μπορεί να δημιουργήθηκε στην πορεία το πρόβλημα,π.χ. από υπερβολική πίεση. 2),3) και 4)Για το Wi-Fi πρέπει να είναι πρόβλημα λογισμικού.Θυμάμαι και μένα με την 1η έκδοση λογισμικού μια φορά έχασε τα δίκτυα και όποτε τα ξανάβρισκε δε συνδεόταν ή έκανε επανεκκινηση. Γενικά,δοκίμασε για τα προβλήματα αυτά να του κάνεις επανεγκατάσταση/αναβάθμιση λογισμικού,διότι δε μου φαίνονται προβλήματα υλικου!Η πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού είναι η R1EA033. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chagg Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Ρε παίδες να ρωτήσω κατι (μπορεί να το εχετε ξανασυζητήσει αλλα που να δω 200 σελίδες), για να αλλάξεις απο fly mode (λειτουργία χωρίς σήμα τέλος πάντον) σε κανονικό πρέπει να κλείσεις την συσκευή και να την ξανα ανοίξεις, και στην εκκίνηση να επιλέξεις? Αν είναι έτσι είναι πολύ "παλικάρι" ο σχεδιστής λογισμικού της Sony (Δηλαδή να σκίσω τα πτυχία μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 εχω 5 φιλους με C905 και τα 5 μετα απο καποιους μηνες εβγαλαν προβλημα στο ακουστικο ! ελεος Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Ρε παίδες να ρωτήσω κατι (μπορεί να το εχετε ξανασυζητήσει αλλα που να δω 200 σελίδες), για να αλλάξεις απο fly mode (λειτουργία χωρίς σήμα τέλος πάντον) σε κανονικό πρέπει να κλείσεις την συσκευή και να την ξανα ανοίξεις, και στην εκκίνηση να επιλέξεις? Αν είναι έτσι είναι πολύ "παλικάρι" ο σχεδιστής λογισμικού της Sony (Δηλαδή να σκίσω τα πτυχία μου) οπως τα ειπες ειναι! στην εκκινηση επιλεγεις την επιλογη flight mode,εφοσον βεβαια την εχεις ενεργοποιησει απο το μενου.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Ρε παίδες να ρωτήσω κατι (μπορεί να το εχετε ξανασυζητήσει αλλα που να δω 200 σελίδες), για να αλλάξεις απο fly mode (λειτουργία χωρίς σήμα τέλος πάντον) σε κανονικό πρέπει να κλείσεις την συσκευή και να την ξανα ανοίξεις, και στην εκκίνηση να επιλέξεις? Αν είναι έτσι είναι πολύ "παλικάρι" ο σχεδιστής λογισμικού της Sony (Δηλαδή να σκίσω τα πτυχία μου) Είναι συνδυασμός hardware και software(όπως το ξυπνητήρι στα μοντέλα με UIQ λειτουργικό που δε λειτουργεί με κλειστή συσκευή).Οπότε,δεν ευθύνεται πλήρως η ομάδα σχεδιασμού της SE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 εχω 5 φιλους με C905 και τα 5 μετα απο καποιους μηνες εβγαλαν προβλημα στο ακουστικο ! ελεος Καλημέρα και από εμένα, είμαι και εγώ ένα από τα ....C905's Victims!:O Το κινητό το είχα στη πέννα[αγορασμένο από Cosmote-branded με my view:( , όχι πως έχει καμιά σχέση , απλά το αναφέρω] Για τους πρώτους 2-3 μήνες όλα κάλά...Σταδιακά άρχισε να παρουσιάζει μια συσκολία η κατεύθυνση κάτω στο τετράγωνο κουμπί [σαν joystick]...δε με πολυχάλαγε αυτό...ύστερα δοκίμασα να συνδεθώ ασύρματα στον router μου...ΤΖΙΦΟΣ.....ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ με χάλασε... Το τελευταίο..??? Άρχισαν να μην λειτουργούν κάποια κουμπιά!!! Όπως το "ok" στις διάφορες επιλογές...ε, ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ, δε πήγαινε άλλο...το πήγα σε ένα επίσημο sevice[υγενέστατος ο τύπος, όποιος θέλει πληροφορίες, ας με ενημερώσει - Κοντά στον Πύργο Αθηνών] γιατί στην επίσημη ericsson στη Θησέως στη Καλλιθέα με δουλεύανε..."Δεν έχουμε παράπονα από τον κόσμο...είναι πολύ αξιόπιστη συσκευή και άλλες πολλές @#%#%" και μου είπε ο τυπάκος: Μην αγχώνεσαι φίλε μου, 1 στα 3 έχει πρόβλημα...και το συνιθέστερο είναι αυτό με το ακουστικό.. ΕΜένα δεν μου το είχε βγάλει αυτό ακόμα...αλλά ποιός ξέρει...μπορεί στο μέλλον να μου το έβγαζε.. Καλύπτεται από την εγγύηση πάντως... Και το καλύτερο ΔΕΝ ΣΑΣ το είαπ ακόμα, υποτίθεται ότι την 1η φορά μου το έφτιαξαν...με το που πάω σπίτι...τα ίδια!!!:cry: ΄Καπάκι την επόμενη μέρα πάλια εκεί και ζήτησα την αντικατάσταση της συσκευής...τους πήρε σχεδόν 15 μέρες...αλλά από Τρίτη θα το έχω και πάλι στα χέρια μου...θα σας ενημερώσω αν έχω ΠΑΛΙ προβλήματα... Αυτά τα ολίγα... Άποψή μου: ΜΗ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ αυτό το κινητό...και για να μη με θεωρήσει κάποιος εμπαθή με τη συγκεκριμένη μάρκα, απλά να αναφέρω πως έχω στη κατοχή μου ένα G900, X1, K810i... Sorry αν σας κούρασε το μεγάλο Post μου...αλλά πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια σε υποψήφιους αγοραστές!!! Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrincessM Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Καλησπερα παιδάκια , μηπως ξέρετε αν υπαρχει κάποια εφαρμογή ποθ να κλειδώνει το πληκτρολόγιο με κωδικό κ κάθε που θέλω να το χρισιμοποιήσω να βάζω το κωδικό μου κ να μπαίνω στο menu ? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio519 Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 paidia epeidh skeftomai na t tsimphsw aurio exw na rwthsw t exhs to wifi pou exei mporeis na baleis msn messenger;;; k an t leitourghse kapoios ola ok;; Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish». Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 paidia epeidh skeftomai na t tsimphsw aurio exw na rwthsw t exhs to wifi pou exei mporeis na baleis msn messenger;;; k an t leitourghse kapoios ola ok;; Μπορεις να βαλεις εφαρμογη java! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio519 Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 dhladh tha paizei to messenger;;;mporei kapoios na m apanthsei; :!: Επισήμανση modetator :!: Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, [highlight]δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish»[/highlight]. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirarvak Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Καλημέρα και από εμένα, είμαι και εγώ ένα από τα ....C905's Victims!:O Το κινητό το είχα στη πέννα[αγορασμένο από Cosmote-branded με my view:( , όχι πως έχει καμιά σχέση , απλά το αναφέρω] Για τους πρώτους 2-3 μήνες όλα κάλά...Σταδιακά άρχισε να παρουσιάζει μια συσκολία η κατεύθυνση κάτω στο τετράγωνο κουμπί [σαν joystick]...δε με πολυχάλαγε αυτό...ύστερα δοκίμασα να συνδεθώ ασύρματα στον router μου...ΤΖΙΦΟΣ.....ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ με χάλασε... Το τελευταίο..??? Άρχισαν να μην λειτουργούν κάποια κουμπιά!!! Όπως το "ok" στις διάφορες επιλογές...ε, ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ, δε πήγαινε άλλο...το πήγα σε ένα επίσημο sevice[υγενέστατος ο τύπος, όποιος θέλει πληροφορίες, ας με ενημερώσει - Κοντά στον Πύργο Αθηνών] γιατί στην επίσημη ericsson στη Θησέως στη Καλλιθέα με δουλεύανε..."Δεν έχουμε παράπονα από τον κόσμο...είναι πολύ αξιόπιστη συσκευή και άλλες πολλές @#%#%" και μου είπε ο τυπάκος: Μην αγχώνεσαι φίλε μου, 1 στα 3 έχει πρόβλημα...και το συνιθέστερο είναι αυτό με το ακουστικό.. ΕΜένα δεν μου το είχε βγάλει αυτό ακόμα...αλλά ποιός ξέρει...μπορεί στο μέλλον να μου το έβγαζε.. Καλύπτεται από την εγγύηση πάντως... Και το καλύτερο ΔΕΝ ΣΑΣ το είαπ ακόμα, υποτίθεται ότι την 1η φορά μου το έφτιαξαν...με το που πάω σπίτι...τα ίδια!!!:cry: ΄Καπάκι την επόμενη μέρα πάλια εκεί και ζήτησα την αντικατάσταση της συσκευής...τους πήρε σχεδόν 15 μέρες...αλλά από Τρίτη θα το έχω και πάλι στα χέρια μου...θα σας ενημερώσω αν έχω ΠΑΛΙ προβλήματα... Αυτά τα ολίγα... Άποψή μου: ΜΗ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ αυτό το κινητό...και για να μη με θεωρήσει κάποιος εμπαθή με τη συγκεκριμένη μάρκα, απλά να αναφέρω πως έχω στη κατοχή μου ένα G900, X1, K810i... Sorry αν σας κούρασε το μεγάλο Post μου...αλλά πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια σε υποψήφιους αγοραστές!!! φιλε μου τελικα στο αλλαξανε το κινητο; γιατι μου ειπανε οτι μετα τις 28 μερες δεν το αλλαζουνε! :blink:ισχυει κατι τετοιο η παπαδες; γτ αν εχω προβληματα κ μετα αν ειναι να απαιτησω αλλαγη κινητου!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Κατ'εξαιρεση μπορεί να γίνει αντικατάσταση DOA,αν π.χ. δεν υπάρχουν ανταλλακτικά για πολύ καιρό,π.χ. για 2+ μήνες!Σε κάθε περίπτωση,καλείς την εξυπηρέτηση πελατών για παράπονα! Υ.Γ.:Η αντιπροσωπεία πάντως δεν υποχρεούται να το αντικαταστήσει,αλλά κατ'εξαίρεση και ίσως με λίγο "απειλητικό" τονο :p να το κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 dhladh tha paizei to messenger;;;mporei kapoios na m apanthsei; :!: Επισήμανση modetator :!: Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, [highlight]δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish»[/highlight]. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. στο site της vodafne νομιζω πως το εχει αν δεν ανω λαθοσ.ριξε μια ματια!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ee11ik Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 Χαιρετώ όλους τους φίλους.Θα ήθελα να μοιραστώ μαζι σας δύο προβληματισμούς που προέκυψαν μετά την αγορά του συγκεκριμένου κινητού πριν 1 εβδομάδα.Θα ήθελα τι γνώμη σας παρακαλώ. 1) Η δόνηση του κινητού είναι εξαιρετικά ασθενής(ισως ειχα παρασυνηθήσει την καλή δόνηση που προσέφερε το προηγούμενο κινητο - samsung D600). ¨Οταν το χω στην τσέπη ισα-ίσα που το νιώθω. Μήπως έχει πρόβλημα ¨η είναι ετσι τοσο ασθενης στο συγκεκριμένο μοντέλο? 2) ¨Εχει ειπωθεί πως η μπροστινή 'κάμερα΄ δεν είναι όντως κάμερα αλλα αισθητηρας φωτ'ος. Αν ισχύει αυτό τοτε γιατι εχει ρυθμισεις για την φωτεινοτητα της οθόνης και πώς λειτοθργεί ουσιαστικα ο αισθητήρας φωτός στο συγκεκριμένο κινητό? Σας Ευχαριστώ πολυ, χαιρετισμούσ σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2009 1.Η δόνηση δεν είναι και τόσο ασθενής..Νορμάλ θα τη χαρακτήριζα!Αλλά σίγουρα όχι δυνατή!Είχες και λεπτό κινητό πιο πριν και όσο νά'ναι στα λεπτά την καταλαβαίνεις περισσότερο. 2.Όντως,δεν έχει μπροστινή κάμερα.Είναι αισθητήρας φωτός του οποίου τη λειτουργία δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις.Οι ρυθμίσεις που υπάρχουν στο μενου των βιντεο-κλήσεων αφορούν την κύρια κάμερα,στο πίσω μέρος.Ρυθμίζεις τη φωτεινότητα,το άναμμα του φλας,τη νυχτερινή λειτουργία κάθε φορά πριν ξεκινήσεις μια βιντεο-κλήση.Καμία σχε΄ση οι ρυθμίσεις αυτές με τον αισθητήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts