Jump to content

nitram26

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nitram26

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

nitram26's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. nitram26

    iPhone 4S

    καλησπερα ηθελα να ρωτησω κατι μου εφεραν ενα iphone 4s αλλα ειναι κλειδωμενο σε orange france αγορασα την R-SIM 8 αλλα το τηλ δεν ειναι activate ξερει καποιος πως μπορω να το κανω activate για να μπορεσω μετα να το ξεκλειδωσω? ευχαριστω πολυ! κανενασ?????
  2. οχι δεν την εχω μηπως αν κανω downgrade γινει κατι?αλλα με ποιο προγραμμα να κανω?
  3. The sim card inserted in this iphone does not appear to be supported. Only compatible sim cards from a supported carrier may be used to activate iphone.Please insert the sim card that came with your iphone or visit a supported carrier's store to receive a replacement sim card. αυτο το μυνημα μου βγαζει στο i tunes
  4. σιγουρη δεν ειμαι αλλα δεν μου δουλευει με τιν σιμ στην συγκεκριμενη συσκευη ενω σε αλλο iphone δουλευει κανονικα η καρτα :(
  5. καλησπερα μου εφεραν ενα iphone 4 με ios 4.3.3 απο βουλγαρια προσπαθησα να το κανω unlock με redsnow αλλαα δεν μπορει να πιασει με τπτ το δικτυο μηπωσ εχει ιδεα κανεισ τι πρεπει να κανω για να δουλεψει κανονικα???ευχαριστω πολυ
  6. nitram26

    iOS 4

    και πως το απενεργοποιουμε??? σ ευχαριστω πολυ ελπιζω να βγαλω καποια ακρη και να μην μου βγαλει παλι error
  7. nitram26

    iOS 4

    καλησπερα παιδια πςσ γινετε να γυρισω απο την 4 στην 3.1????υπαρχει καποιοσ τροποσ??ευχαριστω πολυ!!
  8. παιδια καλησπερα ηθελα να ρωτησω κατι δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο τοπικ εχω βαλει την 4 σε 3g και προσπαθω να περασω το i go my way σπασμενο και ενς μοy το περναει κανονικα απο το i tunes οταν πας στο κιν κανει εκκινηση και με πεταει στην κεντρικη οθονη ξερει κανεις τπτ???ευχαριστω πολυ!!
  9. nitram26

    iOS 4

    καλημερα μηπως εχει βγει και το jailbreak για την 4.1????
  10. σ ευχαριστω πολυ!!! για το 3gs το ξερω οτι παει καλυτερα αλλα στο 3g ειναι για κλαμματα !!! μου εχουν πειραχτει τα νευρα τοσο ποου κολλαει...!!!
  11. καλησπερα παιδια εκανα την βλακεια και εβαλα την 4 στο 3g μου αλλα κολλαει τρελλα υπαρχει τροποσ να επιστρεψω απ' την έκδοση 4 στη 3.1.3????
  12. nitram26

    iOS 4

    καλημερα παιδια...μια ερωτηση γιατι κοντευω να το σπασω απο τα νευρα μου το κινητο...εχ 3g 16g προχτες το εβαλα να περασει την 4 αλλα δεν μου εμφανιζει τα mms και οταν παω να βαλω εικονα για wallpaper μου εχει μια μαυριλα και δεν μου εμφανιζει επιλογη για να το χρησιμοποιησω σε διαφορετικες επιφανειες :(( επισεις δεν μπαινει ιντερνετ ενω εχω κανονικα τις ρυθμισεις...μηπως ξερει κανεις τι μπορω να κανω???ευχαριστω πολυ!!
  13. nitram26

    iOS 4

    και εγω με vodafone εν μπορω να στειλω mms ξερει κανεις τι γινετε???
×
×
  • Create New...