Jump to content

[Επίσημο] Nokia E66

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μηπως ο καταλογος που εχεις περασει ειναι απο αλλο τηλ ?Δοκιμασε να αλλαξεις σε μερικα ονοματα το πρωτο γραμμα και αντικατεστισε το με το αντιστιοιχο της γραμματοσειρας του66 ,και δες αν παρουσιαζει το ιδιο προβλημα

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια εκανα αναβαθμιση προχθες με το ΝΟΚΙΑ updater και μου εβαλε την εκδοση 400.21.013 και σημερα που εβαλα να του κανω παλι ανβαθμιση μου λεει οτι εχω την πιο καινουρια ηδη!!!τι παιζει με αυτο?
ola kala!!!!

μπααα το δοκιμασα 3-4 φορες και παλι το ιδιο βγαζει και λεει οτι η τρεχουσα ενημερωμενη εκδοση ειναι αυτη που εχω !!!εσεις δοκιμασατε να κανετε αναβαθμιση και σας το εβγαλε σωστα?
ola kala!!!!

το δικο μου συνεχομενο προβλημα με το Ε66 ειναι οτι πολυ συχνα σε μια μερα δεν μπορω να παρω τηλεφωνο με την χρηση καταλογου αλλα πρεπει να σχηματισω τον αριθμο με τα πληκτρα. και για να λυθει το προβλημα πρεπει να κανω συνεχεια επανεκκίνηση. Υπαρχει καποια λυση? και με αναβαθμιση λογισμικου παλι τα ιδια εχω.

Ειχα το ιδιο ακριβως προβλημα στο Ε65. Η λυση είναι να τα περασεις ολα τα τηλεφωνα ξανα από την αρχή με το χερι...:X

New Firmware Update v410.21.010

Εχει δικιο το προγραμμα, προχωρα.

τελικα εκανα εγκατασταση το καινουριο ΝΟΚΙΑ updater και το διαβασε κανονικα και εκανα την καινουρια αναβαθμιση 410.21.013:D

ola kala!!!!

Γεια σας,θελω να ρωτησω κατι για το τηλεφωνο,γιατι εχω μια υποψια οτι θελω σερβις.

Καταρχην τοχει η μανα μου κ δε το θυμαμαι πως ηταν στην αρχη αρχη,ως προς το προβλημα που αντιμετωπιζω,αλλα εχει παθει το εξης:το πληκτρολογιο δεν κλειδωνει ουτε ξεκλειδωνει καθως συρω το το κινητο πανω ή κατω(το πορτακι?πως το λεμε το slide up?)

Το θεμα ειναι οτι πρωτη φορα βλεπω σε κινητο να μην εχει ρυθμιση ξεκαθαρη για το κλειδωμα,οπως ολα τα κινητα..

Κ δε θυμαμαι στην αρχη αν τοκανε,ομως τουκανα επαναφορα ρυθμισεων,update,πηγα μετα στις ρυθμισεις,τοβαλα οσο πιο ενεργο γινεται(δλδ να απανταει τις κλεισεις με το σηκωμα κ να τις κλεινει με το κατεβασμα,να κλειδωνει με το κλεισιμο,αλλα τιποτα!!αναισθητο το κινητο!!

Λετε ναχει προβλημα?ειναι καινουριο σχετικα κ η μανα μου δεν ειναι να ξεμενει τωρα...

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Μετα απο 2 χρονια συμβιωσης με το Ε65 ο πατερας ψαχνει συσκευη και σκεφτετε το Ε66. Αυτα που διαβασα για την μπαταρια ομως με αποτρεπουν απ το να το επιλεξω. Ρωτησα εναν φιλο του πατερα μου που ξερω οτι το εχει για το θεμα της μπαταριας και μου ειπε:

" Ειχα ενα Ε66 και εμεινα πολυ ικανοποιημενος απ την μπαταρια του. Γι αυτο το λογο οταν μου δωθηκε η ευκαιρια λογο επιδοτησης αγορασα και δευτερο Ε66. Το 2ο δε κραταει ουτε μια ωρα ομιλια!!!!"

Τι παιζει ρε παιδια? Πως εγω να αγορασω τετοιο κινητο? Ειμαστε για τετοια τωρα? Να σου κατσει προβληματικο και να μην στο αλλαζουν? Με το νεο firmware αλλαζει κατι στην αυτονομια??

Φίλος το πήρε σήμερα και έχει το εξής πρόβλημα..

Όλες του οι επαφές είναι περασμένες στην κάρτα sim. Υπάρχει ρύθμιση στο τηλέφωνο όπου να εμφανίζει τις επαφές της κάρτας κατευθείαν ? ή πρέπει να τις περάσει όλες στο τηλέφωνο?

Επίσης, όταν τον παίρνουν τηλέφωνο δεν εμφανίζει το όνομα του καλούντος, αν και το έχει περασμένο σαν επαφή στη sim.

Φίλος το πήρε σήμερα και έχει το εξής πρόβλημα..

Όλες του οι επαφές είναι περασμένες στην κάρτα sim. Υπάρχει ρύθμιση στο τηλέφωνο όπου να εμφανίζει τις επαφές της κάρτας κατευθείαν ? ή πρέπει να τις περάσει όλες στο τηλέφωνο?

Επίσης, όταν τον παίρνουν τηλέφωνο δεν εμφανίζει το όνομα του καλούντος, αν και το έχει περασμένο σαν επαφή στη sim.

Θα πρέπει να τις κάνει αντιγραφή στην συσκευή. Θα πάει Επαφές > Επιλογές > Επαφές SIM > Φάκελος SIM > Επιλογή/Εξαίρεση > Επιλογή όλων και μετά πατάς ξανά Επιλογές > Αντιγραφή στις επαφές.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ευχαριστώ για την απάντηση! Τώρα είναι οκ!

Είχε την εντύπωση ότι οι επαφές θα δούλευαν κατευθείαν από τη sim, όπως και στα προηγούμενα τηλέφωνα που είχε. Προφανώς τα symbian phones έχουν άλλο τρόπο λειτουργίας.

Γειά σας!

είμαι καινούργια στο forum και όχι πολύ σχετική.

παρακαλώ έχω ένα Nokia E66, και με έχει μπερδέψει:

1. στην αρχική οθόνη εμφανίζεται "βρέθηκαν δίκτυα wlan". δεν ξέρω τι είναι, δεν

μου χρειάζεται και θέλω να εξαφανιστεί απο κει γιατί μου κρύβει τις φωτογραφιούλες μου στην ταπετσαρία.. προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα.

2. στα προηγούμενα nokia που είχα όταν σε μια επαφή έβαζα την ημερ. γενεθλιών ενός φίλου, την αντίστοιχη ημέρα , μου έβγαζε υπενθύμιση και πόσο χρονών είναι!!

Έχω εκνευριστεί με το ε66, δεν μπορώ να το βρω πουθενά κάτι αντίστοιχο.

παρακαλώ αν μπορείτε βοηθείστε με .

ευχαριστώ πολύ

Γειά σας!

είμαι καινούργια στο forum και όχι πολύ σχετική.

παρακαλώ έχω ένα Nokia E66, και με έχει μπερδέψει:

1. στην αρχική οθόνη εμφανίζεται "βρέθηκαν δίκτυα wlan". δεν ξέρω τι είναι, δεν

μου χρειάζεται και θέλω να εξαφανιστεί απο κει γιατί μου κρύβει τις φωτογραφιούλες μου στην ταπετσαρία.. προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα.

2. στα προηγούμενα nokia που είχα όταν σε μια επαφή έβαζα την ημερ. γενεθλιών ενός φίλου, την αντίστοιχη ημέρα , μου έβγαζε υπενθύμιση και πόσο χρονών είναι!!

Έχω εκνευριστεί με το ε66, δεν μπορώ να το βρω πουθενά κάτι αντίστοιχο.

παρακαλώ αν μπορείτε βοηθείστε με .

ευχαριστώ πολύ

Μπορείς να αφαιρέσεις εντελώς τις συντομεύσεις από:

Εργαλεία, Ρυθμίσεις, Γενικές, Προσαρμοσμένες, Κατάσταση αναμονής, Θέμα αναμονής -> Βασικό.

Για τα γενέθλια δεν ξέρω, σίγουρα όμως μπορείς να βρεις πρόγραμμα που να κάνει αυτό που θες.

• 2 weeks later...

Νέος συνάδελφος με Ε66.

Τα θετικα και τις δυνατότητες του κινητού θα τις βρούμε με τον καιρο.

Έχει πραγματι πολλές δυνατότητες κυρίως στον τομέα της συνδεσιμότητας και τις διαχείρισης επαφών,επικοινωνίας,ραντεβού,λειτουργίες γραφείου.

Το θέμα με την αυτονομία είναι το πιο σημαντικό μείον του.

Ποια είναι τα βήματα έτσι ώστε να το έχουμε ανοικτό με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση μπαταρίας?

Να έχουμε μόνο τα απαραίτητα ανοιχτα.

Νέος συνάδελφος με Ε66.

Τα θετικα και τις δυνατότητες του κινητού θα τις βρούμε με τον καιρο.

Έχει πραγματι πολλές δυνατότητες κυρίως στον τομέα της συνδεσιμότητας και τις διαχείρισης επαφών,επικοινωνίας,ραντεβού,λειτουργίες γραφείου.

Το θέμα με την αυτονομία είναι το πιο σημαντικό μείον του.

Ποια είναι τα βήματα έτσι ώστε να το έχουμε ανοικτό με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση μπαταρίας?

Να έχουμε μόνο τα απαραίτητα ανοιχτα.

Κλείδωμα σε GSM (κλειστό 3G δηλαδή), κλειστό Bluetooth, φωτεινότητα οθόνης τέρμα χαμηλά, ρύθμιση να σβήνει η οθόνη το δυνατόν πιο γρήγορα, τοποθέτηση συσκευής σε σημεία όπου έχει το μέγιστο σήμα, κλείσιμο ανοικτών εφαρμογών (δεν αφήνουμε στην αναμονή τίποτα).

Δεν πιστεύω να ξέχασα κάτι.

Βοήθεια!

Τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει από το OVI store το κινητό της ανοίγει με Vodafone live.Είναι προεπιλεγμένο απο το κινητό?Υπάρχει τροπος να τις χρησιμοποιώ με σύνδεση μέσω wi-fi?

Eπίσης το άνοιγμα ενός Browser αρχικά πάει να ανοίξει με Vodafone Live.Αφού βρω δίκτυο και το επιλέξω τότε ανοίγει browser μέσω wi-fi.Υπάρχει ρύθμιση για να ψάχνει η συσκευη πρώτα δίκτυο και τότε να ανοίγει εφαρμογές και browse

Ευχαριστώ εκ' των προτέρων!

Βοήθεια!

Τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει από το OVI store το κινητό της ανοίγει με Vodafone live.Είναι προεπιλεγμένο απο το κινητό?Υπάρχει τροπος να τις χρησιμοποιώ με σύνδεση μέσω wi-fi?

Eπίσης το άνοιγμα ενός Browser αρχικά πάει να ανοίξει με Vodafone Live.Αφού βρω δίκτυο και το επιλέξω τότε ανοίγει browser μέσω wi-fi.Υπάρχει ρύθμιση για να ψάχνει η συσκευη πρώτα δίκτυο και τότε να ανοίγει εφαρμογές και browse

Ευχαριστώ εκ' των προτέρων!

Λοιπόν, browser / options/ settings / General/ Access point / Always ask.

Κλείνεις τον browser (ή web) και όταν πλέον ξαναμπαίνεις στο browser ή Ovi ή κάποιο πρόγραμμα που απαιτεί σύνδεση θα σε ρωτάει πάντα τον τρόπο σύνδεσης που θέλεις εσύ να ορίσεις την συγκεκριμένη στιγμή.

Καλημέρα.

Έχω εγκαταστήσει τους χάρτες Ovi στο Ε66, αλλά όση ώρα και να το έχω ανοιχτό, δεν βρίσκει σήμα. Το ίδιο και με την σκέτη εφαρμογή της Νοκια για το GPS. Πρέπει να κάνω καμία ρύθμιση; Το έχω ψάξει, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βρίσκει δορυφόρους με τπτ. Το μόνιμο μήνυμα είναι "αναμονή σήματος GPS".

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

μια ερώτηση.

είναι δυνατόν, δημιουργώντας η τροποποιώντας μια επαφή και προσθέτοντας την ημερομηνία γέννησης, αυτή αυτόματα να ενημερώνει το ημερολόγιο??

μια ερώτηση.

είναι δυνατόν, δημιουργώντας η τροποποιώντας μια επαφή και προσθέτοντας την ημερομηνία γέννησης, αυτή αυτόματα να ενημερώνει το ημερολόγιο??

Όχι, δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο δυστυχώς. Μπορείς να το κάνεις με την εφαρμογή Best Birthdays.

Καλημέρα.

Έχω εγκαταστήσει τους χάρτες Ovi στο Ε66, αλλά όση ώρα και να το έχω ανοιχτό, δεν βρίσκει σήμα. Το ίδιο και με την σκέτη εφαρμογή της Νοκια για το GPS. Πρέπει να κάνω καμία ρύθμιση; Το έχω ψάξει, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βρίσκει δορυφόρους με τπτ. Το μόνιμο μήνυμα είναι "αναμονή σήματος GPS".

Δοκίμασες να ενεργοποιήσεις το A-GPS? Βγήκες σε κάποιο μπαλκόνι ή ανοιχτό χώρο? Αν είσαι σε κλειστό χώρο μάλλον δυσκολεύεται στο να κλειδώσει δορυφόρους.

Εννοείται οτι είμαι σε ανοιχτό χώρο (μπαλκόνι) στο οποίο το Ν97 μινι που έχω δίπλα στο Ε66 πιάνει αμέσως. Το A-GPS είναι ενεργοποιημένο, η μόνη διαφορά απο το Ν97 μινι είναι οτι το Ε66 είναι καρτοκινητό που μπορεί να μην δουλεύει η λήψη του A-GPS για γρήγορο εντοπισμό, αλλά θα έπρεπε κάποια στιγμή να πιάσει ούτως ή άλλως, κι ας αργήσει. Αυτό, όση ώρα κι αν το αφήσω, τπτ.
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό τώρα είναι να δοκιμάσεις στις ρυθμίσεις του AGPS να επιλέξεις να συνδέεται με προφίλ για ίντερνετ και όχι για wap. Δοκίμασε το να δεις.

Λοιπόν, browser / options/ settings / General/ Access point / Always ask.

Κλείνεις τον browser (ή web) και όταν πλέον ξαναμπαίνεις στο browser ή Ovi ή κάποιο πρόγραμμα που απαιτεί σύνδεση θα σε ρωτάει πάντα τον τρόπο σύνδεσης που θέλεις εσύ να ορίσεις την συγκεκριμένη στιγμή.

Thanks panosth!

Με τη ρύθμιση αυτή κάνει την ερωτηση για τον παροχέα δικτύου και έπειτα μπορείς να τρέξεις τις εφαρμογές.