dimri Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 να σας ρωτησω κατι ρε παιδια επειδη δεν ξερω... εχω παραγγειλει το viewty απο τον κοτσοβολο... αν θα εχει καποιο προβλημα (χτυπα ξυλο) μπορω να παρω στην lg?? η να το παω στον κοτσοβολο?? ποση εγγυηση θα εχω??(το πηρα με 6 ατοκες) μακαρι να πιανει την εγγυση στην lg...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mexicanaki Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 Λοιπον και εγω το πηρα απο τον κωτσοβολο αλλα μποεισ να κανεισ σερβισ στην lg εγω αυριο θα το στειλω στην lg. Η εγγυηση ειναι κανονικα 1 χρονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimri Δημ. February 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2009 ευχαριστω πολυ φιλε!! αυτα ειναι!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. February 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2009 Ξερει κανεις αν και που βρισκεται Service της LG στο Ηρακλειο Κρητης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelnDisguise Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 αυριο θα ερθουν να παρουνε το κινητουλι μου!!! Παράθεση (^'(οο)'^) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelnDisguise Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Όποιοι το έχουν στείλει για σέρβις ας μου πουνε τι πρεπει να κανω για να το δωσω? ΤΙ εννοω, να το βαλω μεσα στο κουτι του μαζι με οσα είχε μέσα? Η' θα το τοποθετισουν αυτοι σε κουτακι? εχω πανω ενα screen protector να το βγαλω? Η κάρτα μνήμης? Η SIM (ειναι η πρωτη φορα που το στελνω και δεν ξερω πως γινεται!):D Παράθεση (^'(οο)'^) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Την σιμ θα την βγαλεις φυσικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 Το κινητό πρέπει να σταλεί όπως ήταν αρχικά όταν το αγόρασες.Αφήνεις το screen protecto πάνω δεν πειράζει,απλώς πάρε την κάρτα μνήμης και την sim.Τα άλλα θα πρέπει να είναι κομπλέ στο κουτί. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelnDisguise Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 εχουνε σπασει τα handsfree ομως δεν θα τους πειράξει? Παράθεση (^'(οο)'^) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostantinos19 Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 tha to valis mesa sto kouti tou opou sto kato meros tou koutiou tha tou exeis vali vanmpaki den th ato metakiniseis me aytokinito den se kaliptei i egkiisi tis lg, alla me ta podia kai me sinodia deyterou atomou. kantou ligo masaz prin to pas kai ola th apane mia xara Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelnDisguise Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 eeeeeeeeeee?????? eleos (lol) auto me to masaz einai upoxrewtiko??:lol: Παράθεση (^'(οο)'^) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. March 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2009 εχουνε σπασει τα handsfree ομως δεν θα τους πειράξει? Δεν θέλουν και τα ακουστικά.Εγώ πάντως που ρώτησα σε κατάστημα "Γερμανός" το μόνο που μου ζήτησαν είναι το κινητό μαζί με την μπαταρία του στο κουτί ή σε κάτι άλλο αν δεν έχω το κουτί μαζί με την απόδειξη αγοράς.Αν δεν έχεις την απόδειξη αγοράς μπορείς να πας στο κατάστημα απ'όπου το πήρες και να ζητήσεις επανέκδοση της απόδειξης.Μπορείς να το κάνεις γιατί το έχω κάνει και εγώ.:O:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelnDisguise Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Δεν θέλουν και τα ακουστικά.Εγώ πάντως που ρώτησα σε κατάστημα "Γερμανός" το μόνο που μου ζήτησαν είναι το κινητό μαζί με την μπαταρία του στο κουτί ή σε κάτι άλλο αν δεν έχω το κουτί μαζί με την απόδειξη αγοράς.Αν δεν έχεις την απόδειξη αγοράς μπορείς να πας στο κατάστημα απ'όπου το πήρες και να ζητήσεις επανέκδοση της απόδειξης.Μπορείς να το κάνεις γιατί το έχω κάνει και εγώ.:O:) ευχαριστώ πολύ σε λίγες ώρες θα έρθουν να το πάρουν! Παράθεση (^'(οο)'^) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 Σε δική μου περίπτωση με κινητό ΝΟΚΙΑ μου έδωσαν την μπαταρία και μου είπαν ότι δεν χρειάζεται. Επίσης μου είχε κρατήσει την κάρτα μνήμης αλλά το σημείωσε στο χαρτί που μου έδωσε. ΥΓ. Πάντως πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στην LG και σε αυτό το thread για το εξαιρετικό της service και την on-site παραλαβή του κινητού! Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelnDisguise Δημ. March 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2009 μολις το πήραν! Παράθεση (^'(οο)'^) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Τι έγινε με το KF600 σου;Στο έφτιαξαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelnDisguise Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 nai to eftiaksan Παράθεση (^'(οο)'^) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagiakoll Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 καλησπερα παιδες πραγματικα εχω αρχισει να αναρωτιεμαι τι εκανα εγω λαθος καθως οταν τους τηλ για να τους ρωτησω που πρεπει να παω το χαλασμενο μου κιν μου ειπαν την διευθυνση(καπου στους αμπελοκηπους)κ δεν μου ανεφεραν τιποτα για κουριερ.........εκανα εγω κατι λαθος?:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Γιατί δε ξανακαλείς? Θα πέσεις σε άλλη υπάλληλο, και θα ρωτήσεις αν μπορούν να το έρθουν να το πάρουν με κούριερ. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagiakoll Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 λες,ε? και γενικα τα κινητα τα επισκευαζουνε χωρις κοστος αμα υπαρχει εγγυηση ε?σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Ναι, δωρεάν. Ξανακάλεσε εσύ και κάνε αυτό που είπαμε.. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Πάντως εγώ έχω πάνω απο μήνα που τους έστειλα την οθόνη μου για σέρβις. Μου έστειλαν πρίν μερικές ημέρες συγγνώμη μαζί με ένα μπρελόκ. Τουλάχιστον μου έδωσαν άλλη οθόνη για αντικατάσταση, μέχρι να έρθει η δική μου. Αύριο θα έρθει ο κούριερ να παραλάβει το κινητό μου για να μου το κάνουν αναβάθμιση σε μια νέα έκδοση που δεν είναι διαθέσιμη στο pc suite. Ελπίζω να μην αργήσει το κινητό! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Λοιπον και εγω το πηρα απο τον κωτσοβολο αλλα μποεισ να κανεισ σερβισ στην lg εγω αυριο θα το στειλω στην lg. Η εγγυηση ειναι κανονικα 1 χρονο. 2 χρόνια εννοείς.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nagiakoll Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 παιδες να σας ρωτησω εσας με το που τηλεφωνησατε σας προτειναν οι ιδιοι την παραλαβη του κινητου μεσω κουριερ?φοβαμαι μην γινω ρεζιλι αμα τηλεφωνησω αυριο και ουσιαστικα τους το πω εγω....για αυτο σας ρωταω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 παιδες να σας ρωτησω εσας με το που τηλεφωνησατε σας προτειναν οι ιδιοι την παραλαβη του κινητου μεσω κουριερ?φοβαμαι μην γινω ρεζιλι αμα τηλεφωνησω αυριο και ουσιαστικα τους το πω εγω....για αυτο σας ρωταω Εμένα δεν με ρώτησαν (και για το κινητό και για την οθόνη) αν θέλω να έρθει κούριερ, αλλά μου είπανε: Θα έρθει κούριερ εκείνη την ώρα αν σας βολεύει να το παραλάβει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts