Jump to content

Georgesalo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Georgesalo

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Georgesalo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα το s7 demo ξέρω ότι δεν παίρνει σιμ. Αλλά το fingerprint δουλεύει? Κατά τα άλλα είναι ίδιο?
  2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Μοολις ηρθε το κινητο μετα απο υπομονή πολλων εβδομάδων. Χαχαχα. Το κινητο ηρθε πολυ καλα ασφαλισμενο με χαρτια και το νεο ιμει. Ευχομαι σε ολους το εχουν για service na φτιαχτεί οσο πιο γρηγορα γινεται. :D:D:D:happy::rolleyes::)
  3. Ακριβώς ιδια απάντηση. Θα τους παρω αυριο λιγο να τους κράξω. Επρεπε να ειχαν ηδη ανταλλακτικά για ολα τα lg τηλέφωνα. Και απο που τα παραγγελνουν και αργουν τοσο? Τρελα μας πουλανε? Για να δουμε αν αυτη την εβδομαδα θα έχουμε κανα νεο
  4. Το μηνυμα μου: Καλησπέρα. Πανε 30 μερες και απο τοτε που εστειλα το κινητο για επισκευη μου ειπατε θα χρειαστεί πλακετα και κανατε παραγγελια εδω και 20 μερες περίπου. Σας παρακαλώ πολυ μπορείτε να μου πειτε ποτε θα ειναι ετοιμο το κινητο και θα το εχω στα χερια μου? Πιστευω πως ξερετε το ποτε θα ερθει το ανταλλακτικό.* Εχω μεινει χωρις κινητό.* Περιμενω απαντηση. Ευχαριστώ. Η απαντηση τους: Καλησπέρα σας, όπως ήδη γνωρίζεται στην συσκευή σας θα γίνει αλλαγή μητρικής πλακέτας η οποία προς το παρόν δεν υπάρχει διαθέσιμη απο την κατασκευάστρια εταιρία. Δεν μας έχει δοθεί χρόνος που θα γίνει η επόμενη παραλαβή και δεν μας έχει δοθεί κάποια άλλη σχετική οδηγία απο την κατασκευάστρια εταιρία ώστε να σας εξυπηρετήσουμε πιο άμεσα. Η συσκευή σας είναι παραεισαγωγής και δεν έχουμε την δυνατότητα να αιτηθούμε αντικατάσταση.Η LG σε αυτές τις συσκευές δίνει εγγύηση μόνο για επισκευή. Δυστυχώς σαν PROCORDIA δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε ανταλλακτικό ή κάποια άλλη οδηγία που θα δωθεί απο την LG. Αυτο το μήνυμα το εστειλα δευτερα. Τι να τους πω ρε παιδιά.
  5. Ειμαστε ακριβως στην ιδια περίπτωση...
  6. 30 + μερες πέρασαν μαγκες. Λετε να ερθει η πλακέτα αυτήν την εβδομάδα ? Πραγματικα κουραστικά.
  7. H lg επρεπε να ειχε ηδη τα ανταλλακτικά. Τωρα η υπομονή εχει και ενα οριο. Το κακο ειναι οτι λενε πως δεν ξερουν ποτε θα ερθει αν μας λεγαν θα ειχαμε το κεφάλι μας ήσυχο .
  8. Ήσουν τυχερός. Εγω το κινητό το πηρα απο ελληνικο καταστημα και το έστειλα με την απόδειξη. Btw οταν με το καλο μου αλλαξουν πλακετα :p θα αλλαχτεί και το imei ? Αν ναι τι θα γινει με την απόδειξη και το κουτι που τα γραφει επανω
  9. Οκ σε ευχαριστώ που με ενημέρωσες δεν το ήξερα
  10. Πριν απο 28 ημερες οπως λεει και ο τιτλος εστειλα to lg g flex2 για αλλαγη πλακέτας στο procordia. Τους παιρνω εδω και βδομαδα για το ποτε θα έρθει η πλακέτα για να επισκευαστεί και μ λενε πως δεν εχουμε και εχουμε κανει ηδη την παραγγελία. Υπάρχει κάποιος που να του εχει συμβεί το ίδιο? Ξερει κανεις ποτε περιπου θα γινει?
  11. 3 βδομαδες σημερα εκλεισα απο τοτε που εστειλα τo g flex 2 για φτιάξιμο. Απο την Πέμπτη βαζω το ιμει στο procordia και λεει waiting spare part πηρα τηλ την LG και τους ρωτησα ποτε θα ερθει το ανταλλακτικό. Μου ειπα πως δεν ξέρουν και έρχονται απο Ευρώπη. Τωρα η lg αντιπροσωπία γινεται να μην ξερει το ποτε???? Τελος πάντων, λεω μηπως ξερει κανεις ποτε περιπου θα ερθει? :worry::worry: Ευχαριστώ.
  12. Δηλαδη εχει επισκευαστεί για να το τιμολογισαν. Οταν ειναι το σταδιο αποστολείς θα το γράψουν?
  13. Ναι, δίκιο έχεις. Εγω εχω εγγυηση το προβλημα δεν ειναι σπασίματα και τετοια ειναι λογισμικό. Αν υπηρχε κοστος λογικα θα με ενημέρωναν,. Οταν λεει invoiced σημαίνει ότι έχει επισκευαστεί? Και θα το στείλουν?
×
×
  • Create New...