DIMITRIS26 Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 εχω αγορασει το v98 mobile tv αλλα δεν δεχεται την εποικινωνεια to bluetooth του αυτοκινητου μου νηπως ξερεται γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. August 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Παιδιά πουλάω v98 σε άριστη κατάσταση...'Οποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει μια ματιά στις αγγελίες Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jdrossos Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Να διευκρινίσω και γω με τη σειρα μου κατι? Το v98 τελικα στελνει και δεχεται κανονικα MMS ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Να διευκρινίσω και γω με τη σειρα μου κατι? Το v98 τελικα στελνει και δεχεται κανονικα MMS ? NAI ΔΕΧΕΤΑΙ Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Παιδια θελω να παραγγειλω απο το ipmart το ctc p5i ποια μεταφορικη να επιλεξω να εχει λιγοτερο πιθανοτητες να περασει απο τελωνειο ? Μου λεει feedex - ups - ems ,dhl γιατι δεν μου εμφανιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eyripidis1975 Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 γεια σας καινουριος ειμαι κι εγω που μολις αγορασα το jc777.φιλε droulis το εκανα με NOKIA 6220 και μου λεει οτι η υπηρεσια δεν υποστηριζεται απο τη συσκευη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Παιδια θελω να παραγγειλω απο το ipmart το ctc p5i ποια μεταφορικη να επιλεξω να εχει λιγοτερο πιθανοτητες να περασει απο τελωνειο ? Μου λεει feedex - ups - ems ,dhl γιατι δεν μου εμφανιζει? ups φιλε μου εχω παρει 2 συσκευες ως τωρα και κανενα προβλημα. Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. August 25, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 γεια σας καινουριος ειμαι κι εγω που μολις αγορασα το jc777.φιλε droulis το εκανα με NOKIA 6220 και μου λεει οτι η υπηρεσια δεν υποστηριζεται απο τη συσκευη μου kalimera sas, gia mena telos oi diakopes . tou xronou pali:) file mou kai ego to paratirisa AKIRO GIA TO NOKIA 6220 kai psaxnoume na broume to katallilo (eno mas dextike kanonika to mnm ritmiseon ton etairion den douleuei ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristos87 Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Παιδια θελω να παραγγειλω απο το ipmart το ctc p5i ποια μεταφορικη να επιλεξω να εχει λιγοτερο πιθανοτητες να περασει απο τελωνειο ? Μου λεει feedex - ups - ems ,dhl γιατι δεν μου εμφανιζει? Eγω με EMS παίρνω και δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα! UPS και Feedex οποτε πήρα έτρεχα αεροδρόμιο.... :down: Παράθεση Χρήστης: Nokia 5140i,PSP 1004k EU Παλαιότερα: nokia 3510, Ipaq 1915, nokia 3200,Ipaq 1940, nokia 6600, Κ700i,6230i,K750i,W900i,Mitac Mio 168,K800i,N73 Music Edition,N95 8GB, HP 614c,Κ810i,JC777s,Nokia 5800,Nokia n97 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typaki1 Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 καλημερα σε ολους.μπορουμε να βρουμε πιο φθηνα το jaga v22??η καποιο αλλο με 150Ε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gentlegiant Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 kalhmera se olous... tha ithela na rothso thn sevast99 h kai opoio allo kserei me poio montelo gnostou kinhtou einai idies oi rythmiseis MMS tou Ktech T200+ 5.0MP CCD TV Dual Sim NES Game PDA Phone... EPISHS AN YPARXEI PERIPTOSH NA TOU VALO ELLHNIKA.... dokimasa na tou fortoso mp3 alla anagnorise liga apo aft.. kserei kaneis giati? efxaristo ek ton proteron gia thn vohtheia.. sevast99 tha ithela an ginetai na ta poume mias kai exeis to idio.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Svvtiris Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Παιδιά γειά σας.είμαι καινούργιος στην παρέα.νομίζω πως βρήκα λύση για ένα σοβαρό θέμα.σε αυτό το site http://www.9volto.gr λένε οτι μπορούν να βάλουν ελληνικα σε όλα τα κινέζικα κινητά.αν θέλετε τσεκαρετε γιατί εγώ δεν το ελενξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Eγω με EMS παίρνω και δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα! UPS και Feedex οποτε πήρα έτρεχα αεροδρόμιο.... :down: φίλε μου όταν λες EMS εννοείς το mail service ή το parcel service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevast99 Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 kalhmera se olous... tha ithela na rothso thn sevast99 h kai opoio allo kserei me poio montelo gnostou kinhtou einai idies oi rythmiseis MMS tou Ktech T200+ 5.0MP CCD TV Dual Sim NES Game PDA Phone... EPISHS AN YPARXEI PERIPTOSH NA TOU VALO ELLHNIKA.... dokimasa na tou fortoso mp3 alla anagnorise liga apo aft.. kserei kaneis giati? efxaristo ek ton proteron gia thn vohtheia.. sevast99 tha ithela an ginetai na ta poume mias kai exeis to idio.. Xai ξανα δεν εχω κανενα προβλημα με τα mp3 Οτι εβαλα τα αναγνωριζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Grafo greek lish giati apo wind plus ebgene kinezika Kinito me psifiaki TV. Kserete poio einai? Nomizo einai tis X-TEN. Kserete se poio thema mporo na to bro? Eyxaristo. Giati apo Noembrio ksekinane oi psifiakes dokimes ton idiotikon kanalion, opote nomizo einai poli kalitera na exoume kinito me psifiako sima,para me analogiko pou einai xalia. Nomizo me psifiako sima blepeis tileorasi poli kalitera en kinisi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNSighT Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Με SAR κλπ, έχουμε καμία ιδέα τι παίζει; Παράθεση all-time favorites: Alcatel OT-701, Siemens SL45i, Ericsson T39m, Nokia N-Gage, Samsung D500, Nokia N78, Sony Ericsson Xperia Play, Motorola Moto G, One Plus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Τελικά ρε παιδιά ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνουμε συγχρονισμό με Outlook σε αυτά τα κινητά ; Ποιό πρόγραμμα θεωρείτε οτι κάνει καλύτερα την δουλειά ; Γιατί δεν μπορούμε να βρούμε τρόπο συγχρονισμού που να διατηρούνται τα πολλαπλά πεδία επαφών στο κινητό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Με SAR κλπ, έχουμε καμία ιδέα τι παίζει; είχαν πει κάποια παιδιά οτι θα προσπαθήσουν να μετρήσουν μέσω ΕΜΠ αλλά δεν υπήρξε νεότερο - να'ναι οι διακοπές ή μήπως το σοκ από τα αποτελέσματα των μετρήσεων????? Πάντως αν πρέπει να είμαστε προσεκτικοί 1 φορά με τα επώνυμα κινητά, προφανώς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί 21 φορές με αυτά.... και να το dual sim standby σημαίνει και διπλό δέκτη ασ'τα να πάνε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. August 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 είχαν πει κάποια παιδιά οτι θα προσπαθήσουν να μετρήσουν μέσω ΕΜΠ αλλά δεν υπήρξε νεότερο - να'ναι οι διακοπές ή μήπως το σοκ από τα αποτελέσματα των μετρήσεων????? Πάντως αν πρέπει να είμαστε προσεκτικοί 1 φορά με τα επώνυμα κινητά, προφανώς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί 21 φορές με αυτά.... και να το dual sim standby σημαίνει και διπλό δέκτη ασ'τα να πάνε.... den exei diplo dekti exei enan alla dinei ennalax sima kai stis dio kartes se xronous dt.episis den nomizo akoma oti prepei na proektathoume se psifiaki tileorasi. dokimes den simenei kanoniko programa;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 To montelo me psifiaki TV to brika E-TEN Glofiish V900 As aniksi kapios thema Den ksero an exei k analogiki TV http://www.clove.co.uk/viewProduct.aspx?Manufacturer=&Item=E-TENGlofiishV900%28PRE-ORDER%29&Product=60F1E4AE-8463-4317-915A-34006E959940&Category=53CBB673-7691-4262-9F5A-789D88147983 I psifiaki einai to sintomo melon. Akoma k ta 4 kanalia pu dixnei tora tha ta blepis kampana. Eno ta analogika nomizo tha exun pola problimata,(an ta leo sosta,as mas poun autoi pu exoun tora to kineziko me tin analogiki TV an blepoun xionia en kinisei.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astalavista_thes Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Kserete to montelo me psifiaki TV? I psifiaki einai to sintomo melon. Akoma k ta 4 kanalia pu dixnei tora tha ta blepis kampana. Eno ta analogika nomizo tha exun pola problimata,(an ta leo sosta,as mas poun autoi pu exoun tora to kineziko me tin analogiki TV an blepoun xionia en kinisei.) Nomizo pos se ayto exeis dikio. Ego en kinisi me to analogiko exo polla xionia kai paramorfosi ston ixo... Παράθεση Nothing is colder than ice... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. August 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 To montelo me psifiaki TV to brika E-TEN Glofiish V900 As aniksi kapios thema Den ksero an exei k analogiki TV http://www.clove.co.uk/viewProduct.aspx?Manufacturer=&Item=E-TENGlofiishV900%28PRE-ORDER%29&Product=60F1E4AE-8463-4317-915A-34006E959940&Category=53CBB673-7691-4262-9F5A-789D88147983 I psifiaki einai to sintomo melon. Akoma k ta 4 kanalia pu dixnei tora tha ta blepis kampana. Eno ta analogika nomizo tha exun pola problimata,(an ta leo sosta,as mas poun autoi pu exoun tora to kineziko me tin analogiki TV an blepoun xionia en kinisei.) φιλε εγω πηγα αθηνα-θεσσαλονικη και εμεινα εκπληκτος. σε ορισμενα σημεια δεν επιανε καθολου αλλα αυτο ειναι το 1/4 της διαδρομης, στα υπολοιπα εβλεπα ολυμπιακους αγωνες... με την ψηφιακη μονο αθηνα -θεσσαλονικη και πατρα αν θυμαμαι καλα για αρχη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileMan Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 To montelo me psifiaki TV to brika E-TEN Glofiish V900 As aniksi kapios thema Den ksero an exei k analogiki TV http://www.clove.co.uk/viewProduct.aspx?Manufacturer=&Item=E-TENGlofiishV900%28PRE-ORDER%29&Product=60F1E4AE-8463-4317-915A-34006E959940&Category=53CBB673-7691-4262-9F5A-789D88147983 I psifiaki einai to sintomo melon. Akoma k ta 4 kanalia pu dixnei tora tha ta blepis kampana. Eno ta analogika nomizo tha exun pola problimata,(an ta leo sosta,as mas poun autoi pu exoun tora to kineziko me tin analogiki TV an blepoun xionia en kinisei.) Καλησπέρα φίλε, το κινητό είναι windows mobile, και μπορείς να βρεις το θέμα του στο υποφόρουμ του myphone -> "Windows Mobile Pocket PCs", κάνε μια αναζήτηση για V900. Eπίσης στο ζήτημα "τιμή" μην περιμένεις να κοστίζει λιγότερο από 650-700 ευρώ :) Παράθεση Αυτό το έργο το έχω ξαναδεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimHellas Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 φιλε κωστα(droulis) εχεις καποιο νεο για τις μικροτερες συσκευες που ειχες πει. την θελω για μια κοπελα κ ειναι ανυπομονη (οπως παντα). πολυ ησυχια επεσε στο forum....:O:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. September 2, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 φιλε κωστα(droulis) εχεις καποιο νεο για τις μικροτερες συσκευες που ειχες πει. την θελω για μια κοπελα κ ειναι ανυπομονη (οπως παντα). πολυ ησυχια επεσε στο forum....:O:O:O sinotma file mou sintoma:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts