Jump to content

DIMITRISCHAT

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

DIMITRISCHAT's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Την βρήκα την απάντηση για το TE9HKE.:happy: Έχω αρχίσει να ψήνομαι πολύ για τα Sharp. Το Sharp-AY-XPC18LR θεωρείτε οτι υστερεί του αντίστοιχου Panasonic λόγω ποιότητας κατασκευής πχ (δεύτερης κλάσης εταιρίας στο κλάδο);
  2. Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για την πραγματικά express απάντηση. Κατάλαβα οτι αυτό που πρέπει να προσέξω στο μηχάνημα και θα με βοηθήσει στην αντιμετώπιση της υγρασίας είναι το να υπολογίζει και τις εξωτερικές συνθήκες. :happy: Το Panasonic CS/CU-TE9HKE έχει εξωτερικό αισθητήρα θερμοκρασίας; Πιο οικονομικό σε ρεύμα, είναι αυτό, ή το Sharp AY-XP9HR; Σαν τιμή, κοστίζουν το ίδιο. Πέρα από θέμα design (από την στιγμή που μου αρέσουν και τα δυο) κάνουν και τα δυο πολύ καλό καθαρισμό του αέρα. Έγραψες αρκετά πιο πίσω οτι "To CS-CU-TE9HKE είναι από τα καλύτερα κλματιστικά της αγοράς και με ότι αναφέρεις σαν επιλογή δεν γίνεται σύγκριση" σε σύγκριση με Panasonic CS/CU-PW9GKE Panasonic CS/CU-UE9JKE και Panasonic CS/CU-RE9JKE . Θα σου έκανε κόπο να μου εξηγήσεις λίγο γιατί; Συγνώμη αν τυχόν σε κάνω να επαναλαμβάνεσαι, αλλα δεν μπόρεσα να βρω κάτι σχετικό :(
  3. Πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο αυτό το θέμα. Ότι πρέπει για περίπτωσή μου είναι. Να χαιρετήσω καταρχήν την παρέα σας. Ανακαινίζω ένα παλιό σπίτι και ήρθε η ώρα να αγοράσω και κλιματιστικά τα οποία θα με καλύψουν σε ψύξη και θέρμανση. Φώναξα έναν ψυκτικό στο σπίτι και με κατατόπισε ως προς τι ανάγκες έχω. Χρειάζομαι ένα 9άρι για κουζίνα, ένα 9άρι για κρεβατοκάμαρα και ένα 18άρι για σαλόνι και χολ. Για μοντέλα μου πρότεινε Mitsubishi αλλά τα απέκλεισα λόγο υψηλού κόστους. Ρωτώντας λοιπόν ειδικούς και μη, κατάλαβα ότι δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Το forum αυτό πραγματικά μου έλυσε πολλές απορίες. Θα ήθελα να ακούσω και την δική σας πρόταση πάντως πριν προχωρήσω σε αγορά. Θέλω όλα τα μηχανήματα να είναι inverter, να έχουν καλή απόδοση και στην ψύξη αλλά και στην θέρμανση και να βοηθήσουν στην καταπολέμηση της υγρασίας που έχει το σπίτι (είναι παλιά κατασκευή). Μέχρι στιγμής καταλήγω στην εξής λύση: Panasonic CS/CU-XE9JKEW για κρεβατοκάμαρα. Νομίζω οτι είναι αρκετά αθόρυβο και θέλω ο αέρας που θα αναπνέω όλο το βράδυ να είναι οσο το δυνατόν υγιεινότερος. Panasonic CS/CU-RE9JKE για την κουζίνα. Είναι μια οικονομικότερη λύση για έναν χώρο που έτσι κι'αλλιώς θα έχει πολλές μυρωδιές και νομίζω οτι όσο καλό φίλτρο και να είχε δεν θα έκανε και ιδιαίτερη διαφορά. Panasonic CS/CU-RE18JKE για το σαλόνι. Η ερώτησή μου είναι, τί άλλες επιλογές έχω σε αυτά τα χρήματα και με αυτές τις προδιαγραφές που έχω θέσει; Πραγματικά κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη. :help:
  4. Καλη επένδυση! Εγω νομιζα οτι μπορεις να προσθεσεις με αυτο το πακετο, οτι γλωσσα θελεις στο κινητο. Καταλογο σε αλφαβητικη σειρα δεν μπορεις να βάλεις? Στο jc777 μπορεις να φτιάξεις το ελληνικο π και σε κεφαλαιο (το εχει μονο μικρο)?
  5. Φιλε Κωστα (drouli) θα ηθελα να ρωτησω κατι, αν μπορεις βεβαια. Την αναβαθμιση με ποιο μηχανημα την περνας? Με MC TOOL BOX, με infinity box? Τα ελληνικο menu το εχεις φτιαξει εσυ ή το στειλανε απο Κινα (σαν αναβαθμιση)?
  6. Ελα βρε....μια χαρα ειναι!!!! :dash: :dash: :dash:
  7. Κοιταξε να δεις Αλκη, εγω τα εχω κεφαλαια. Βαριεμαι να τα ξαναγραφω με μικρα. Οταν ειναι να μπω στον καταλογο ξεκιναω απο την αρχη του, παταω με το penακι μου δεξια την "μπαρα κυλισης" και βρισκω στο μπαμ το τηλεφωνο που θελω. Στην TV δεν μπορεις να κανεις manual καταχωριση απ'οσο ξερω, αλλα μπορεις να φτιαξεις την λιστα με καναλι=σταθμο π.χ στην TV πατας option>Channel list και εκει αν ξερεις οτι εχεις στο 13 το mega το γραφεις κιολας για να το βρισκεις πιο γρηγορα.
  8. Settings>Phone Setup>4.Preferred Input Methods και εισαι ετοιμος στα μηνυματα. Για συγχρονισμο αστα να πανε. Στα xp που εχω εγω, το προγραμμα περναει μονο ενα τηλ σε καθε επαφη! Οσο για την TV, μην κανεις τιποτα. Οποτε αλλαζεις μερος πχ απο σπιτι, αυτοκινητο, δουλεια, Μυκονο κλπ κανε καινουργιο search για να πιανει το καλυτερο τοπικο σημα. Μην καθεσαι να αποθηκευεις τιποτα, δεν αξιζει.
  9. Παιδια αργησα γιατι δεν μπορουσα να πιστεψω αυτα που ακουσα. Κατ'αρχην, εχει μια κεραια και οχι δυο! Απλα δουλευει σε διαφοτικο χρονισμό, μια εκπεμπει στην μια γραμμη και μια στην αλλη . Σε standby η εκπομπη του ηταν στα επιπεδα των υπολοιπων κινητων:blink::blink::blink:. Σε ομιλία οι διαφορες πολυ μικρες!!! Ολα αυτα τηλεφωνικος μου τα ειπαν. Δεν μου εχουν δωσει τιμες. Μακαρι να ειχαμε τελειωσει και με το SAR, αλλα εχει προβλημα το μηχανημα. Μολις ετοιμαστει θα γινει και αυτο. Το SAR ειναι η σπουδαιότερη και ποιο αξιοπιστη μετρηση που μπορει να γινει. Εν ολίγης ομως, μας κουφαναν! Παιδια, μηπως ο Κινέζος τελικά ειναι.....πολυ μπροστα???? (υπ'οψιν, δεν ειμαι εισαγωγεας, δεν περνω μιζα και δεν εχω καμια σχεση με Κινα:cool:. Το ενδιαφερον μου ειναι πραγματικο γιατι και εγω χρησιμοποιω αυτο το τηλεφωνο.) Ακουω τα σχολια σας
  10. Αποτελέσματα αύριο μεσημέρι το πιθανότερο!!! Στο πολυτεχνείο εχουν και μοναδα μετρησης SAR!!!! αλλα δυστυχως για την ωρα δεν δουλευει. Θα μαθουμα αποτελέσματα ακτινοβολίας σε standby και εκπομπή (ομιλία) και ταυτοχρονα θα συγκριθούν οι τιμές με αυτες των απλων τηλεφώνων για να εχουμε μια εικόνα.
  11. Auti ti stigmi to kinito einai sto polutexneio. Apotelesmata anamenontai....
  12. οχι ανανεωση καταλόγου!!!! πατας ξανα προαιρεση>προσθήκη> επιλέγεις τον φακελο που εχεις την μουσική και μετα προαίρεση. το αφαιρεση περιεχομενου στο βγάζει επειδη δεν εχεις κανει προσθηκη φακέλου!
  13. Πρωτα στον mp3 player πατας Κατάλογος>προαίρεση>Ρυθμίσεις και επιλέγεις κάρτα μνήμης και οκ Μετα πατας ξανα προαιρεση>προσθήκη> επιλέγεις τον φακελο που εχεις την μουσική και μετα προαίρεση. Είσαι έτοιμος!!!:happy:
×
×
  • Create New...