Jump to content

sevast99

Members
  • Δημοσιεύσεις

    324
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About sevast99

  • Ημ. Γέννησης 11/07/1955

Συσκευή

  • Συσκευή
    Samsung Z Flip3

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Θεσαλονικη

Φύλο

  • Φύλο
    Γυναίκα

sevast99's Achievements

  1. Αν και δεν ειμαι το ατομο που αλλαξε την μπαταρια, απλως κατοχος του ιδιου τηλεφωνου, η αγορα απο Alliexpres δεν εχει προβλημα με τελωνειο , μια που στην τιμη περιλαμβάνονται και οι φοροι! Κανω πολυ συχνα αγορες απο το συγκεκριμένο μερος
  2. Καλησπερα , κατοχος εδω και λιγο καιρο του συγκεκριμένου , κινητου (το ειχα βαλει στο ματι εδω και καιρο αλλά χιλιαρικο δεν εδινα)! Ολα καλα και αγια , αλλα βρε παιδια , ζεματαει με ελαχιστη χρηση, πριν λιγο ηρθε ενημέρωση λογισμικού (Παλι διοτι ξαναήρθε με το που το πρώτο ανοιξα) και με το ζορι το κρατησα, καηκε το χερρακι μου..., ετσι κανουν και τα δικα σας??Ζοριστικα πολυ να βρω πως κλεινει η να κανω ρισταρτ, δεν εκανε με τον παραδοσιακο τροπο (1 πληκτρο το power ) ηθελε συνδυασμο και των 2 πλαϊνων (εντασης + power) με εσκασε λεμε. τωρα κανει κανονικα με το 1 , συνεβει και σε εσας?Λιγο με χαλασε η αναλογία οθονης 22 x 16 πολυ στενόμακρο αδελφε, αλλα οκ το οτι κλεινει και χωραει παντου ειναι το μεγαλο του ατου οποτε μεχρι τωρα αρκετα ευχαριστημενη, μονο η υπερθέρμανση με προβληματίζει, το ιδιο προβλημα ειχα με το K Zoom της Samsung το οποιο ακομη εχω σε clone sim ενεκα φωτογραφικης! Αυτα προς το παρον, ΑΑΑ δεν διαβασα πουθενα στο ποστ οτι με διπλο κλικ του power γυρνα σε φωτογραφικη το μικρο μπροστινο Οθονακι!
  3. 178E Βρισκεις οτι ειναι χαμηλη τμη?Ταμπλετ αυτης της εταιρειας δεν εχω, εχω όμως κινητο (ανθεκτικο σε πτωση, νερο σκονη) μεχρι τωρα ολα καλα , αν και δεν εχει μεγαλη χρήση (2ο συζύγου)
  4. Ενα tv box θα έλυνε το προβλημα , φθηνό και αξιόπιστο για τα παντα , και απο Ελλαδα! με 40-50 Ε τζαμι
  5. Ουτε εμενα ειδε ολες τις Samsung μονο τις Smart
  6. Σε εμενα μια χαρα δουλευει , μολις το δοκιμασα παλι...
  7. Εχεις παρει την 11??αν ναι περιεργο..
  8. Χα χα μου ειδε 2 tv δειχνουν οκ.. μπηκα και Netflix Αν και στην Σαμσουνγ ενω ξεκινα σαν τηλεφωνο κανονικα και δειχνει ό,τι και η οθονη του mi max , οταν επιλέγω netfix ξεκινα αλλα ενεργοποιηται , το Netflix της τηλεόρασης που το εχει σαν δυνατότητα...Ενω στην Pany δεν το κανει, παροτι και αυτη εχει την ιδια δυνατότητα, χμμ θα το ψαξω οταν..Παντως παιζει μια χαρα..
  9. Το οτι εχω αλλο τηλ , το ανεφερα απλα, διοτι δεν το εχω πολυψαξει..Οκ θυμήθηκα νομιζω 7 φορες..Ευχαριστωωωω
  10. Καλημερα, βρε παιδια που ειναι το developer options δεν το βρίσκω..(Δεν εχω πολυασχοληθει με το κινητο ειναι αληθεια , μια που το εχω σαν δευτερο):rolleyes:
  11. Τελικα τα καταφερα :), τους ειδε ο MXplayer τωρα τι ακριβως εγινε..δεν ξερω με τοσα που δοκιμασα, καποιος file manager ειδε το usb (δεν το εβλεπαν ολοι)Γυρισα και την γλωσσα απο του συστήματος στα Ελληνικα..δεν ξερω αν αυτο βοηθησε..παντως τους ειδε και τους επαιξε κανονικα..Παιδεμα λιγο αλλα λυθηκε (ελπιζω να παραμενει λυμενο):)
  12. Δεν εφυγα ακομη ,εχω το προγραμμα που λες... Το θεμα μου ειναι αν λυνεται στο Xiaomi το θεμα, αυτο με ενοχλει, μηπως καποια ρυθμιση... απογοητευτηκα , δεν το συζητάμε....κανενα δεν ειχε προβλημα μεχρι τωρα...Ακομη μου λειτουργεί το Phablet της THL, αλλα η μπαταρια μετα απο 4-5 χρονια... Ουτε το Pipo ειχε και εχει προβλημα , ουτε το Lenovo.. και φυσικα ουτε το K zoom της Samsung που να φανταστω ...Πρωτη φορα συναντω κατι τετοιο, και αν δεν ειχα θεμα να μην ταιριαζουν τα στικακια , ενεκα micro C, δεν θα το έπαιρνα χαμπάρι..
  13. Αν ειμαι σπιτι δεν θα ειχα προβλημα.. ναι καμπινγ και ελευθερο.. με τροχοσπιτο,οποτε ρευμα με το σταγονομετρο..οποτε.. ειπα το εχω σαν 2ο..
  14. Κατεβασα εφαρμογη USB και οκ τα ειδε , παιζουν τα Βιντεο ... αλλα δεν μου εμφανιζει υποτιτλους , εχω διαφορους player (MX, HD, VLC, EES κλπ) το ιδιο στικακι usb που προσαρτω , το παιζουν κανονικα , και με υποτιτλους , ολα τα υπολοιπα που εχω , ειτε κινητά , ειτε Ταμπλετ ,με τους ίδιους pleyer!Αν απλα εχει θεμα το Xiaomi, μου ειναι παντελως άχρηστο..τι να την κανω την μεγαλη οθονη και την ισχυρή μπαταριά , αν δεν με εξυπηρετεί στο να δω καποια ταινια , τωρα στις διακοπες??(το εχω σαν δεύτερο)
  15. Καλησπερα παιδες, μπορει καποιος να μου πει πως περνώ καποια επεισόδια απο σειρές στην μνημη του τηλεφωνου??Το συνεδεσα με το pc αλλα ενω το "βλεπει" μου ανοιγει εναν χωρο στον οποιο δεν μπορω να περασω τιποτα.. δεν κανει copy paste.. Χρειαζετε καποια σουιτα κατεβασμα η πως αλλιως??(ημουν ήσυχη διοτι ειχα usb to micro usb adapter αλλα ξεxασα οτι τουτο παιρνει type C) Ευχαριστωωω
×
×
  • Create New...