Jump to content

iNSighT

Members
  • Δημοσιεύσεις

    130
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by iNSighT

  1. iNSighT

    OnePlus X

    Σε κλήση με Viber μέσω Wifi (Network Quality Excellent) σε ανοιχτή ακρόαση ο συνομιλητής δεν με άκουγε, ενώ μόλις έκλεινα το μεγάφωνο με άκουγε κανονικά. Έχει συμβεί και σε άλλον?
  2. iNSighT

    OnePlus X

    Παρήγγειλα 12 Ιανουαρίου με paypal (κανονικά - χωρίς πρόβλημα), standard shipping, μου δώσανε tracking number με DHL, έφυγε 13 Ιανουαρίου από London Heathrow, αυτή τη στιγμή είναι Αθήνα και μου έστειλαν e-mail ότι θα μου επιστρέψουν τα λεφτά που πλήρωσα για το shipping λόγω της νέας προσφοράς που ανακοίνωσαν (αν και δεν είχε ανακοινωθεί όταν έκανα την παραγγελία).
  3. iNSighT

    Sony Xperia Play

    theprodigy, οι emulators βρίσκονται στο Android Store ή στο slideme.org και οι περισσότεροι είναι free, ενώ για κάποιους πρέπει να πληρώσεις αυτό που αναφέρεις ως "συμβολικό ποσό" (3-4 ευρώ). Σχετικά με το PSX, υπάρχουν διάφοροι emulators, ο πιο γνωστός (FPSe) το μόνο που χρειάζεται είναι ένα bios file (για να bootάρει τα παιχνίδια) και το iso του παιχνιδιού (για το ποια παιχνίδια υποστηρίζει δες compatible games).
  4. iNSighT

    Sony Xperia Play

    (Εντυπώσεις μετά από ένα μήνα συμβίωσης με το Xperia Play) Ένα θέμα που συζητιέται αρκετά είναι το πάχος του που αν και θεωρείται μεγάλο - για τα δεδομένα των smartphones της εποχής - δεν είναι ενοχλητικό (υποκειμενικό αυτό) και το κάνει και ιδιαίτερα βολικό στο κράτημα (λόγω του καμπυλωτού σχήματος του πίσω μέρους). Δύο πράγματα που θα περίμενα καλύτερα είναι η αίσθηση των πλήκτρων στο κάτω μέρος της οθόνης (μικρά και άβολα), ενώ ακόμα πιο μικρό και άβολο είναι το πλήκτρο του on/off/lock/unlock (σχεδόν "κρυμένο" στο πάνω μέρος της συσκευής). Επίσης, εμφανίζει ελαφρύ (ίσως όχι και τόσο ελαφρύ) τζογάρισμα ανάμεσα στα δύο μέρη του, κάτι που στην αρχή με ξένισε αρκετά. Η τιμή του φαίνεται να σταθεροποιείται σε λογικά πλαίσια, κάτω από τα 300 ευρώ, και πλέον αποτελεί μία ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση. Σε ζητήματα "τηλεφώνου" και multimedia δυνατοτήτων δε θα επεκταθώ, είναι λίγο πολύ γνωστά και υπάρχουν στα specs. Αξίζει να αναφερθεί το ιδιαίτερα χαμηλό SAR (0,36) και η καλή μπαταρία του. Το Xperia Play αποτελεί must-have για τους "retro gamers", ανώτερο από οτιδήποτε έχει κυκλοφορήσει μέχρι τώρα. Σε συνδιασμό με την υποδοχή micro-SD κάρτας και λόγω Android, μπορείτε να έχετε παντού μαζί σας οποιοδήποτε παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει για Atari 2600, NES, Master System, Game Boy (απλό, color, advance), Game Gear, SNES, Mega Drive, Neo-Geo Arcade, Playstation εως και Nintendo 64, ενώ υπάρχει και emulator συμβατός με συγκεκριμένη έκδοση για roms του Mame. Ακόμα κι αν δεν έχετε περάσει όλα τα roms στην κάρτα, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να κατεβάσετε το παιχνίδι που θέλετε δωρεάν από τη σχετική εφαρμογή, Emulator Roms. Πέραν του emulation, όσον αφορά το gaming συνυπολογίστε όλα τα παιχνίδια για συσκευές Android, συν κάποια με ειδικό σχεδιασμό για το Xperia Play. Σαν γενική εντύπωση, να πω ότι είχα χρόνια να ενθουσιαστώ τόσο με συσκευή/τηλέφωνο/gadget. Η ωρίμανση του Android σε συνδιασμό με το gaming χειριστήριο του Play, προσφέρουν μία δυνατή ψυχαγωγική εμπειρία και παρέχουν κάποιους ωραίους συνδιασμούς που μέχρι τώρα ήταν δύσκολο να βρεθούν σε μία gaming/multimedia συσκευή (όπως το να ακούς μουσική από άλλη εφαρμογή, ενώ παράλληλα παίζεις κάποιο παιχνίδι).
  5. Έχω βάλει γενικά στις συνδέσεις να με ρωτάει, αλλά εδώ στις ρυθμίσεις "Music > Radio > Internet Radio > Options > Settings" είχε οριστεί default access point... και το γύρισα στο "Always Ask". Ευχαριστώ!
  6. Ένα προγραμματάκι που δε βλέπω να έχει αναφερθεί: Mobbler - Mobile Scrobbler, last.fm radio player για S60 συσκευές...
  7. Το internet radio στις Vodafone συσκευές είναι κλειδωμένο να παίζει μόνο με χρέωση (και όχι από WLAN) ή είναι ιδέα μου; Δε μου ζητάει επιβεβαίωση για το ποια σύνδεση να χρησιμοποιήσει και ξεκινάει να παίζει αμέσως...
  8. Πράγματι είναι πολύ σημαντικό... Εγώ με την 10.136 είχα σοβαρά προβλήματα (διακοπή κατα τη διάρκεια κλήσεων κτλ), προσπάθησα να βάλω την τελευταία έκδοση μέσω Software Updater και κάπου στη μέση της διαδικασίας μου έβγαλε failed! Αφού έπαθα ένα σοκ, και αφού άνοιξε το κινητό κανονικά, έκανα την αναβάθμιση "over the air" πολύ πιο γρήγορα και απροβλημάτιστα! (το αν λύθηκε το θέμα με τις κλήσεις θα δείξει στην πορεία)
  9. Καλησπέρα... Μόλις παρέλαβα κι έγω ενα N78 (από Vodafone και πράγματι δεν έχει πάνω Vodafone logo κτλ)! Έχω χρόνια να ασχοληθώ με Symbian (για την ακρίβεια από την εποχή του OS 6.1) οπότε μάλλον έχω μείνει λίγο πίσω... :P Βλέπω το κινητό έχει πολύ πράγμα σε trial κτλ, και γενικά "σαβούρα". Υπάρχει κάποιος οδηγός εκκίνησης για να μετατρέψω σιγά-σιγά το τηλέφωνο σε full εκδόσεις; Τι εφαρμογές να εγκαταστήσω, Από που να ξεκινήσω τις "επεμβάσεις", ποια είναι τα βασικά σε πρώτη φάση; Ευχαριστώ!
  10. Με SAR κλπ, έχουμε καμία ιδέα τι παίζει;
  11. Themes, games και λοιπά καλούδια που μπορούμε να βρούμε;
  12. Πράγματι θέλουν προσοχή τα πλήκτρα... είναι αρκετά εύθραυστα!
  13. Να ρωτήσω κι εγώ κάτι: Υπάρχει η δυνατότητα να ορίσεις όποιον ήχο θέλεις στο Ξυπνητήρι και στα SMS ή είναι, ακόμα, μόνο οι (εκνευριστικοί) standard preset ήχοι; H ποιότητα και η ένταση του ακουστικού κατα την κλήση πως είναι;
  14. iNSighT

    Nintendo Wii

    Σύντροφοι, γνωρίζετε αν υπάρχει κάπου διαθέσιμο το περίφημο Wii VGA Cable; Θέλω να συνδέσω το Wii με την οθόνη του PC... Υπάρχει άλλος τρόπος;
  15. Γνωρίζει κανείς πόσο κοστίζει μία αλλαγή οθόνης για το 6310i;
  16. Είναι η διάταξη που έχουν από τα παλιά Alcatel, και αν θυμάμαι καλά την είχαν και τα Siemens για ένα διάστημα (σειρά 45) πριν βάλουν το ελληνικό Τ9... Αρκετά εύχρηστη πάντως (είναι κυρίως θέμα συνήθειας). Ελπίζω να μην εννοεί Unicode... :X (ήλπιζα ότι αυτές οι εποχές πέρασαν ανεπιστρεπτί)
  17. Με γειες engelo! Με τα ελληνικά στα SMS τι γίνεται; Στον κατάλογο;
  18. iNSighT

    Nintendo Wii

    Wii θα είναι τελικά το όνομα της νέας κονσόλας... http://www.nintendo.gr/news/showmediano.asp?arid=625
  19. Πως ακριβώς γίνεται το emulation, έχει προβλήματα; Υπάρχουν συγκεκριμένα emulators στο πακέτο της μνήμης flash που τρέχουν στο game boy; Διάβασα ότι μπορείς να φορτώσεις και άλλα roms (από NES κτλ). Ισχύει και για το Nintendo DS;
  20. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει ακόμα το ADSL in-a-box με το Nintendo DS;
  21. Υπάρχει αρκετός κόσμος που δε θέλει camera στο κινητό του. Αν το Ε60 είναι άριστο σαν ταχύτητα/ευχρηστία κτλ, θα πάει πολύ καλά! (μάλλον θα είμαι ο τρίτος :D )
  22. Έχουμε κανένα νέο; :X Πότε να το περιμένουμε και σε τι τιμή; :)
  23. Για παράδειγμα, κατεβάζεις το patchάκι και μετά δεν θες ούτε να ακούσεις για FIFA... :D
  24. Σωστός, εφόσον θα προτιμούσες μία απάντηση τύπου "σίγουρα θα είναι εδώ μέχρι τα Χριστούγεννα! Ο ήχος και η κάμερα έχουν φοβερή ποιότητα, σίγουρα ανώτερα από τον ανταγωνισμό κτλ". Τελικά το κινητό μετά από αρκετές αναβολές στην ημερομηνία που σου έλεγαν θα ερχόταν και στην ελληνική αγορά, αλλά θα συνειδητοποιούσες ότι δεν είναι αυτό που περιμένες τόσους μήνες και ότι έχουν ανακοινωθεί πολύ καλύτερα μοντέλα (και πάει λέγοντας). Τι θες να λέμε όταν δεν υπάρχουν πληροφορίες; :X
×
×
  • Create New...