Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κακά τα ψέμματα η σελίδα της Vodafone είναι απίστευτα εύχρηστη με πολλές δυνατότητες (νέα σύνδεση, αναβάθμιση, ανανέωση χρόνου ομιλίας και πολλά άλλα) με την CosmOTE να έρχεται δεύτερη με την σελίδα e-cosmote.gr και δυστυχώς την Wind τελευταία με μεγάλη διαφορά.

Κρίμα:(

Ειδικά αυτό με την ανανέωση χρόνου ομιλίας (για να μην κάνω λόγο για το e-shop) τόσο δύσκολο είναι πια?

Ασε που η vodafone με 20€ σου κάνει δώρο 4€ επιπλέον (online ανανέωση) Ενώ στα καταστήματα wind για 20€ σου κάνουν δώρο 2€

Ειδικά αυτό με την ανανέωση χρόνου ομιλίας (για να μην κάνω λόγο για το e-shop) τόσο δύσκολο είναι πια?

Ασε που η vodafone με 20€ σου κάνει δώρο 4€ επιπλέον (online ανανέωση) Ενώ στα καταστήματα wind για 20€ σου κάνουν δώρο 2€

Ναί εντάξει συμφωνώ μαζί σου αλλά η Vodafone έχει τουλάχιστον 60% πιο ακριβές χρεώσεις. Αλλά βέβαια δεν είναι αυτό το θέμα μας.

έψαχνα κάτι πολύ απλό σε αυτό το υπέροχο site, το πως απενεργοποιώ τον τηλεφωνητή.

λείπει. το βρήκα στο φόρουμ.

κακώς. αλλά φυσικά επίτηδες το κάνουν για να πάρεις την εξυπηρέτηση και να χρεωθείς με 12 λεπτά. αυτά είναι. κατά τα άλλα το site καλό είναι.

Ισχύει για όλα τα νέα συμβόλαια; Εγώ έκανα το απεριόριστα 1. Θα έχω τα 400 λεπτά;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Ισχύει για όλα τα νέα συμβόλαια; Εγώ έκανα το απεριόριστα 1. Θα έχω τα 400 λεπτά;

Ναί, θα τα έχεις.

Ενεργοποιησα μια σιμ απο φορητοτητα και ενω μου εστειλε καποιος αλλος χρονο ομιλιας 23 ευρω δεν εχω την προσφορα των 400 μηνυματων.οταν τουσ πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι πρεπει να φορτωσω χρονο κατευθειαν και οχι απο καποιο αλλοα χρηστη μεσω του sharing(19020).ΦΥΣΙΚΑ θα κανω αλλου φορητοτητα .οποιος κι να την παρει την εταιρια τελικα οι πονηριες τηςδεν αλλαζουν

den nomizw pws einai kati paralogo file mou!nai men o filos sou tha plirwsei gia to xrono pou sou esteile alla auto den legete ananewsh ypoloipou alla metafora ypoloipou...exei diafora to ena apo to allo.h rposofora leei me kathe ananewsh...elpizw na katalabes ti lew...

den nomizw pws einai kati paralogo file mou!nai men o filos sou tha plirwsei gia to xrono pou sou esteile alla auto den legete ananewsh ypoloipou alla metafora ypoloipou...exei diafora to ena apo to allo.h rposofora leei me kathe ananewsh...elpizw na katalabes ti lew...

Ο φίλος μου θα μπορούσε να πάρει μια κάρτα και να καλέσει στο 6935601268. Επίσης θα μπορούσε να πάει σε ένα κατάστημα, να πληρώσει και να μου περάσει χρόνο. Μπορεί, όπως σε αυτή τη περίπτωση να επιλέξει να μου ανανεώσει χρόνο με χρέωση στο λογαριασμό του ή στη κάρτα του, όντας συνδρομητής wind. Ανεξάρτητα από το τρόπο (που ναι, είναι μεταφορά) το υπόλοιπό μου θα ανανεωθεί. Άρα μιλάμε για ανανέωση. Στη τελική γιατι η Vodafone στη τρέχουσα προσφορά του cu δέχεται ως ανανέωση και τη μεταφορά μονάδων από συμβόλαιο vodafone?

Η ανανεωση και η μεταφορα χρονου ομιλιας ειναι διαφορετικα πραγματα.Με μεταφορα ουτε ποντους παιρνεις στο windclub.Ν'αναφερουμε και κατι αλλο αν κανεις επεκταση υπολοιπου μετα με Μεταφορα χρονου ομιλιας δεν σου παιρνει τα 2.85euro αλλα μονο οταν γινει ανανεωση!Αυτο ειναι μια ''πονηρια'' του καταναλωτη...

Η ανανεωση και η μεταφορα χρονου ομιλιας ειναι διαφορετικα πραγματα.

Kατά την άποψη της Wind. Αυτό δεν παύει να είναι πονηριά (όπως επίσης είναι πονηριά δική μας και αυτό που αναφέρεις με την επέκταση).

μην κανεις ετσι και η cosmote δεν θεωρει στο καρτοσυμβολαιο τα 20€ ως ανανεωση και αν δεν εχεις βαλει καρτα περα των 20 για 2 μηνες, δεν εχει επεκταση υπολοιπου!

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Πριν από λίγο με πήρε κάποιοs από την Wind και με ρωτούσε διάφορα πράγματα για να τα συζητήσουμε!

Μιλήσαμε για διάφορα θέματα...Με ρώτησε αν είμαι ευχαριστημένοs,αν χρησιμοποιώ διάφορα πακέτα non stop,αν πιστεύω ότι η Wind θα ανέβει ακόμα ψηλότερα.

Με ρώτησε σε ποια περιοχή μένω και αν έχω προβλήματα με το σήμα.

Επιπλέον συζητήσαμε για την μετονομασία τηs Tim σε Wind(αν μου άρεσε το όνομα) και για το Wind plus.Με ρώτησε αν μπαίνω και σε άλλα site αλλά και αν χρησιμοποιώ opera mini και πωs μου φαίνεται.

Μέχρι και για την μετονομασία τηs Cosmote μιλήσαμε!

Με ρώτησε και αν επιθυμώ κάποιεs προσφορέs ή υπηρεσίεs αντιστοιχεs με αλλεs εταιρίεs αλλά και αν έχω να του προτείνω εγώ κάποιεs προσφορέs ή υπηρεσίεs.

Εσάs σαs έχουν πάρει τηλέφωνο;Πιστεύω πωs είναι μια πολύ καλή κίνηση από την πλευρά τηs Wind γιατί έτσι μπορεί να ακούσει την γνώμη των πελατών τηs αλλά και να διορθωθεί ακόμα περισσότερο!

Μια τηλεφωνική έρευνα αγοράς ήταν που μπορεί να μην την έκανε ούτε κάν η wind, αλλά κάποιος ανταγωνιστής.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Μια τηλεφωνική έρευνα αγοράς ήταν που μπορεί να μην την έκανε ούτε κάν η wind, αλλά κάποιος ανταγωνιστής.

Από την Wind ήτανε!Πολύ καλή κίνηση πάντωs!

Και σε μένα πήραν στις 21:00 περίπου:). Με ρωτούσαν ακριβώς τα ίδια και η ομιλία κράτησε 9 λεπτά. Με ρώτησε αν είμαι ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες non stop, αν η κάλυψη του δικτύου είναι καλύτερη από τις άλλες εταιρίες στην περιοχή μου, αν είμαι ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες wap, opera mini και πολλές άλλες ερωτήσεις... Για να checkάρω πως δεν ήταν κάποια φάρσα από κάποιον φίλο (γιατί πήραν τηλ με απόκρυψη) πήρα στο 1260 και με επιβεβαίωσαν πως γίνεται κάποια έρευνα:). Όντως πολύ καλή κίνηση αυτή!

pet120991 όταν λες "πριν λίγο" τι ώρα περίπου εννοείς; Δουλεύουν στη wind τέτοια ώρα και παίρνουν και τηλέφωνα για να μαζέψουν γνώμες; περίεργο μου ακούγεται... Αλλά και να δουλέυουν βράδυ (π.χ. στις δέκα) δεν σκέφτηκαν ότι ίσως ενοχλούν;
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

pet120991 όταν λες "πριν λίγο" τι ώρα περίπου εννοείς; Δουλεύουν στη wind τέτοια ώρα και παίρνουν και τηλέφωνα για να μαζέψουν γνώμες; περίεργο μου ακούγεται... Αλλά και να δουλέυουν βράδυ (π.χ. στις δέκα) δεν σκέφτηκαν ότι ίσως ενοχλούν;

Το ότι η έρευνα γίνεται για λογαριασμό της wind δεν σημαίνει ότι την κάνει η ίδια η wind.:O

Όσοι σας κάλεσαν, έχετε συμβόλαιο ή καρτοκινητό?

Με πήραν γύρω στιs 10 παρά πέντε.Μόλιs είχα σχολάσει από το φροντιστήριο!

Βέβαια μου ζήτησε συγνώμη για την ενόχληση και με ρώτησε αν μπορώ να διαθέσω λίγη ώρα για να συζητήσουμε!

Η συνομιλία κράτησε 12 λεπτά περίπου!

Το ότι η έρευνα γίνεται για λογαριασμό της wind δεν σημαίνει ότι την κάνει η ίδια η wind.:O

Όσοι σας κάλεσαν, έχετε συμβόλαιο ή καρτοκινητό?

Αφού αυτόs που πήρε μου είπε ότι είναι από την Wind!

Εγώ καρτοκινητό έχω...Αλλά στην αρχή τηs συνομιλίαs με ρώτησε αν έχω συμβόλαιο ή καρτοκινητό.

Αφού αυτόs που πήρε μου είπε ότι είναι από την Wind!

Εγώ καρτοκινητό έχω...Αλλά στην αρχή τηs συνομιλίαs με ρώτησε αν έχω συμβόλαιο ή καρτοκινητό.

To ότι σου είπε ότι είναι από τη wind δεν λέει κάτι, πάντοτε έτσι λένε. Χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι δεν μπορεί να καλούν και υπάλληλοι της wind.

Άρα δεν καλούν ονομαστικά συγκεκριμένους πελάτες αλλά έχουν τυχαίο δείγμα.

To ότι σου είπε ότι είναι από τη wind δεν λέει κάτι, πάντοτε έτσι λένε. Χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι δεν μπορεί να καλούν και υπάλληλοι της wind.

Άρα δεν καλούν ονομαστικά συγκεκριμένους πελάτες αλλά έχουν τυχαίο δείγμα.

Τέλοs πάντων,νομίζω ότι δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία αν καλούν υπάλληλοι τηs Wind ή όχι.Σημασία έχει ότι είναι μία καλή κίνηση από την πλευρά τηs!

...Mε ρώτησε αν είμαι ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες non stop, ...

Ελπίζω να τους είπες, είτε εσύ, είτε κάποιος άλλος, ότι η υπηρεσία 1 λεπτό το λεπτό δεν θα πρέπει να λήγει κάθε μήνα. Μόνο στη wind γίνεται αυτό !!!

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked