Jump to content

kinitakias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    115
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

kinitakias's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Μολις μου δωσανε μια νεα καρτα σιμ απο καταστημα κοτε usim η οποια γραφει πανω 3G & "ο κοσμος μας εσυ" Δυστυχως τρεχω το simscanner και ενω κανει test μια χαρα, οταν παω να βρω το ki μου βγαζει: "RUN a38 ERROR! SIM is probably BLOCKED!" Προφανως αυτη η καρτα δεν μπορει να κλωνοποιηθει? Υπαρχει περιπτωση να παω σε καταστημα κοσμοτε και να μου κανουν αλλαγη με παλια καρτα σιμ που να κλωνοποειται? Ευχαριστω εκ των προτερων για τις οποιες απαντησεις σας.......... ΥΓ. Εχω κλωνοποιησει στο παρελθον ολες μου τις WIND-COSMOTE καρτες χωρις προβλημα
  2. Τα αυτονοητα τα κριτικαρουμε στην Ελλαδαρα!! Τα καρτοκινητα επρεπε να ηταν οπως και οι συνδεσεις! Ακριβως το ιδιο πραγμα, απλα χωρις εκδοση λογαριασμου!!
  3. Αραγε τα μαυρα ν82 που ειναι τωρα στα ραφια των καταστηματων εχουν την v.30 ή την v.20...? Εχετε καμμια ιδεα?:!:
  4. δηλαδη μονο η v30 του n82 και το n96 ειναι ασπαστα? Ολα τα υπολοιπα ειναι οκ σωστα? Εγω παντως στο ν82 εχω την v.20 και δεν προκειται να κανω αναβαθμιση ποτε! :!:
  5. Καλημερα σε ολους! :) Απο οτι καταλαβαινω προβλημα εχει μονο η καινουρια s/w version του n82 που ειναι ασπαστη.. Στο ε71 δεν εχουμε τετοια προβληματα σωστα..? :rolleyes:
  6. Ευχαριοστω για την απαντηση σου :) Προφανως ομως επειδη χρησιμοποιω τον 3σε1 οταν κλικαρω πανω στους λεπτομερεις χάρτες αναφερει απλα τους χαρτες και γραφει gmaptool all και δεν γραφει την version καθε χαρτη..
  7. το αφαιρεσα και μου βγαινει το ακολουθο σφαλμα χωρις ομως να επιρεαζει την λειτουργια του προγραμματος: ΣΦΑΛΜΑ e:/garmin/apps/symbian_arte.nvm
×
×
  • Create New...