Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βλακεία ερώτηση, τώρα το κατάλαβα!

Όσο για τα hard resets έχω κάνει πολλά και τα βαρέθηκα γιατί περνάω χίλια πράγματα!

Πάντως Γιάννη ευχαριστώ για τη βοήθεια (με είχες βοηθήσει και με το destinator), θα κάνω την αναβάθμιση βέβαια, σιγά μην την έχανα!

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν είμαι σε θέση να σου απαντήσω μιας και την έχω αποχωριστεί εκείνη τη συσκευή εδώ και πολύ καιρό τώρα.

Πάντως είναι ξεκάθαρο. Οι ROM είναι διαφορετικές ανάλογα με την προέλευση της συσκευής. Εγώ είχα αγοράσει από τα πρώτα Diamond που κυκλοφόρησαν και το θεώρησα λογικό να είναι παραεισαγωγή. Είχε γίνει θέμα τότε με το expansys και απορώ πως το κάνουν ακόμα. Κατά τη γνώμη μου είναι σκέτη απατεωνιά να θέλουν να σπρώξουν μη ευρωπαϊκές συσκευές εν αγνοία του πελάτη-αγοραστή!!! :mad:

κα εγω το θεωρω απατεωνια και μαλιστα τους εγραψα ξανα με ολες τις ερωτησεις και προβληματισμους μου δυστυχως ομως παπαλα. απλα την επομενη φορα θα ειμαι πιο προσεχτικος

Είχε γίνει θέμα τότε με το expansys και απορώ πως το κάνουν ακόμα. Κατά τη γνώμη μου είναι σκέτη απατεωνιά να θέλουν να σπρώξουν μη ευρωπαϊκές συσκευές εν αγνοία του πελάτη-αγοραστή!!! :mad:

Και είναι πολύ περίεργο το ότι γίνεται μετά από τόσους μήνες που κυκλοφορεί η συσκευή... Υποψιάζομαι ότι τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας είχαν κάνει παραεισαγωγή μεγάλο αριθμό συσκευών, που σταμάτησαν την διάθεση τους όταν τους πήραν είδηση, και προσπαθούν να το σπρώξουν τώρα.

κα εγω το θεωρω απατεωνια και μαλιστα τους εγραψα ξανα με ολες τις ερωτησεις και προβληματισμους μου δυστυχως ομως παπαλα. απλα την επομενη φορα θα ειμαι πιο προσεχτικος

Δυστυχώς αυτό δεν μπορείς να το ξέρεις από πριν, απλά απαίτησε αλλαγή συσκευής γιατί από εγγύηση θα έχεις μόνο του expansys και όχι της εδώ αντιπροσωπείας.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

• Administrators

Μπορείς να τους πάρεις τηλέφωνο και να τους τα πεις στα ίσια. Μην ανησυχήσεις που η κ. Λίνα θα είναι άνετη και ατάραχη... έχει συνηθίσει!

Modpic.gif

Παιδια μιλησα σημερα με expansys στο τηλεφωνο γιατι ενδιαφερομαι να αγορασω το diamond.Λοιπον στην αρχη νομιζα οτι το επαιζε κινεζος ο υπαλληλος.Μετα καταλαβα οτι απλα ηταν ασχετος.Τον ρωτησα αν οι συσκευες που εχει τωρα στο ελληνικο site ειναι κινεζικες και μου ειπε οχι.Ηταν,είπε,καποιες που ειχαν γινει στην αρχη εισαγωγη.Επειδη ομως οπως ειπα μου φανηκε ασχετος,μιλησα και με την ACE.Αν εχετε παρατηρησει στο ελληνικο site του expansys κατω απο την τιμη υπαρχει ο κωδικος κατασκευαστη οπως το λεει.Λοιπον συμφωνα με αυτο

* Κωδικός αριθμός κατασκευαστή: 99HEJ035-00

* Κωδικός eXpansys: 167599

η ACE μου ειπε πως είναι ευροπαικη η συσκευη με εγγυηση 2 χρονια.Τωρα στο expansys αν αγορασεις απο το ελληνικο site τα πραγματα ερχονται απο Γαλλια,αν παλι αγορασεις απο το αγγλικο δεν ερχονται απο Γαλλια αλλα απο Αγγλια και υπαρχει και καποια διαφορα στην τιμη της ταξης των 20€.

Εδω θα ηταν χρησιμο να μας πουνε οι φιλοι που το αγορασαν απο το expansys απο πια σελιδα ψωνισαν,Αγγλικη ή Ελληνική?????

Αυτα προς το παρον....

To αγγλικό site στέλνει μόνο σε Αγγλία/Αμερική και χώρες εκτός ευρωπαικής ένωσης. Ανγκαστικά πας από Γαλλία. Δοκίμασε από άλλο κατάστημα έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα.

Twitter.

Παντως αν πας να πληρωσεις απο το Αγγλικο site σου λεει στο shipping

"Shipping Type:

Europe Euro Zone:1-2 days 11.90 pounds"

οποτε μαλλον στελνει.Δεν ξερω αυτο το μαγαζι ειναι αινιγμα.....

αυριο θα στειλω Mail τοσο στο γενικο οσο και στο ελληνικο Mail και θα απαιτησω αλλαγη συσκευης. βεβαια μαλλον θα παρω να μην πω τι αλλα θα κανω προσπαθεια

• Administrators
To αγγλικό site στέλνει μόνο σε Αγγλία/Αμερική και χώρες εκτός ευρωπαικής ένωσης. Ανγκαστικά πας από Γαλλία.

Δεν ισχύει αυτό. Έχω αγοράσει κανονικά από το αγγλικό expansys αρκετές φορές και χωρίς πρόβλημα.

Modpic.gif

αυριο θα στειλω Mail τοσο στο γενικο οσο και στο ελληνικο Mail και θα απαιτησω αλλαγη συσκευης. βεβαια μαλλον θα παρω να μην πω τι αλλα θα κανω προσπαθεια

Φίλε perdiko και εγώ που παρέλαβα το διαμάντι την Δευτέρα έστειλα μαιλ παραπόνων και η μόνη απάντηση που έλαβα ήταν το μαιλ που στείλανε και σε σένα για την νέα ρομ.

Την δοκίμασες ακόμα την καινούρια ρομ?

Μόλις δοκίμασα την καινούρια ρομ προτείνει το expansys και μολις φτάνει στο 1% μου λέει πως το update tool δεν είναι για την συσκευή μου.Μας δουλεύουν ή κάνω κάτι λάθος?

Υπάρχει καμία ιδέα για το που θα βρω τη νέα ROM για το HTC Diamond από Vodafone; Ούτε στο site της ACE, αλλά ούτε και στο επίσημο της HTC αποδέχεται το IMEI μου...:blink:

Υπάρχει καμία ιδέα για το που θα βρω τη νέα ROM για το HTC Diamond από Vodafone; Ούτε στο site της ACE, αλλά ούτε και στο επίσημο της HTC αποδέχεται το IMEI μου...:blink:

Πρέπει να βαλεις το serial number της συσκευής.Όχι το ΙΜΕΙ;)

Πρέπει να βαλεις το serial number της συσκευής.Όχι το ΙΜΕΙ;)

:lol: Ναι, έχεις δίκιο... Στο site της ACE ζητάει IMEI και στο site της HTC το S/N. Και στις δύο περιπτώσεις έχω βάλει το σωστό νούμερο, αλλά στο μεν ACE μου βγάζει ότι το IMEI δεν είναι καταχωρημένο, ενώ στης HTC (που βάζω το S/N) ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο software γι αυτή τη συσκευή...

Δεν ισχύει αυτό. Έχω αγοράσει κανονικά από το αγγλικό expansys αρκετές φορές και χωρίς πρόβλημα.

Μερικές ακόμα ερωτισούλες γιατι είμαι μισο κλικ πρίν το αγοράσω.

1) αγοράζοντας απο το αγγλικό expansys υπάρχει διαφορα της τάξης των 35€. Αηίζει το μπέρδεμα? Υπάρχει θέμα με τις εγγυησεις?

2) κάνοντας hard reset επαναφέρεται το τηλέφωνο στην εργοστασιακή του rom ή στην τελευταια επιτυχώς εγκατεστημένη?

3) Η μπαταρία αποτι εχω διαβάσει και στο forum της htc είναι πολυ μικρή. Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις πόσο διαρκεί περίπου?

4) Η διαφορά στις επιδόσεις με το PRO και το X1 είναι μεγάλες λόγω μικρότερης ram? Σε μεμονωμένες εφαρμογές έχει τόση διαφορά?

Ευχαριστώ :)

• Administrators

1) αγοράζοντας απο το αγγλικό expansys υπάρχει διαφορα της τάξης των 35€. Αηίζει το μπέρδεμα? Υπάρχει θέμα με τις εγγυησεις?

Εάν είναι ευρωπαϊκή συσκευή κανένα θέμα.

2) κάνοντας hard reset επαναφέρεται το τηλέφωνο στην εργοστασιακή του rom ή στην τελευταια επιτυχώς εγκατεστημένη?

Στην τελευταία ROM που έχεις περάσει.

3) Η μπαταρία αποτι εχω διαβάσει και στο forum της htc είναι πολυ μικρή. Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις πόσο διαρκεί περίπου?

Για τα δεδομένα της τα καταφέρνει μια χαρά. Φυσικά δεν φτάνει την απόδοση κάποιων άλλων συσκευών αλλά δεν τα πάει άσχημα.

4) Η διαφορά στις επιδόσεις με το PRO και το X1 είναι μεγάλες λόγω μικρότερης ram? Σε μεμονωμένες εφαρμογές έχει τόση διαφορά?

Δεν θα καταλάβεις κάτι. Η διαφορά στην απόδοση εξαρτάται κυρίως από το πόσο καλή είναι η ROM που φοράει η συσκευή. Με την καινούργια ROM πηγαίνει καλύτερα από το Pro (μέχρι βέβαια να βγει και γιαυτό η αναβάθμιση του και ίσως αλλάξει κάτι).

Modpic.gif

Παντως σε συμβουλευω να μιλησεις με την Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη γιατι συμφωνα με τον σχετικο νόμο που επισυναπτω το να προερχεται η συσκευη απο Κινα είναι μη συνομολογημενη ιδιοτητα αφου δεν το εγγραφε στο site.Διαβασε τον νομο και θα καταλαβεις,και απο οτι ξερω κατι αντιστοιχο ισχυει και στην ευρωπαικη ενωση.

Αλλα παλι ρε παιδια δεν μου απαντατε εσεις που το αγορασατε.Απο ελληνικο ή απο αγγλικο site εγινε η αγορα???????

η αγορα εχει γινει απο ελληνικο site tou expansys.

δεν εχω δοκιμασει τη νεα rom και δεν προκειται εκτος και αν ειναι απο το επισημο site της HTC.

ακομα με την expansys ασχολειστε ? :down:

Εδω κι αν ταιριαζει το δεν ηξερες , δεν ρωταγες...

Ε λοιπόν ρωτάω! :lol:

Απο πού? :D

Εναλλακτικά καταστήματα είναι το http://www.clove.co.uk / http://www.htcdirect.co.uk και άλλα που δεν γνωρίζω. Αν αγοράσεις από expansys πάντως βάλε έναν από τους παρακάτω εκπτωτικούς κωδικούς.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2569435#post2569435

Twitter.

δεν καταλαβαινω τι παιζει με το expansys παντως πρεπει να ειναι ευρωπαικα..HTC Touch Diamond (EU, Black, English)