konandrio Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Καλημερα. Σε ευχαριστω για την απαντηση σου! Το εχεις παθει? Η αληθεια ειναι οτι εβαλα αρκετα και δεν θυμαμαι ποια ειναι :lol: Τα βγαζω ενα ενα και ελπιζω να ξεκολησει τι λες? Στη χειρότερη hard reset :) Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 ηθελα και γω νατο δοκιμασω σαν συσκευη αλλα με λυπη μου βλεπω παραπολλες αγγελιες πωλησης της συγκεκριμενης συσκευης και δεν μπορω να καταλαβω γιατι?υπαρχει καποιο προβλημα λογισμικου,hardware.τι?ακι μην μου πειτε οτι ολοι δοκιμαζουν πρωτη φορα windows mobile? καταλαβα διαβαζοντας 3 μονο προηγουμενες σελιδες.αγοαραζεται για τραγουδια και βιντεο και οχι για ολα... τα αλλα καταλαβα Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 εχετε κανει custumize το taskbar? κανενα hint για σωστη εγκατασταση? Αν σου αρεσουν τα εικονιδια του darklord πηγαινε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=437307&page=59 και κανε ο,τι λεει στο post #582. Σε εμενα λειτουργησε χωρις προβλημα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 ηθελα και γω νατο δοκιμασω σαν συσκευη αλλα με λυπη μου βλεπω παραπολλες αγγελιες πωλησης της συγκεκριμενης συσκευης και δεν μπορω να καταλαβω γιατι?υπαρχει καποιο προβλημα λογισμικου,hardware.τι?ακι μην μου πειτε οτι ολοι δοκιμαζουν πρωτη φορα windows mobile? καταλαβα διαβαζοντας 3 μονο προηγουμενες σελιδες.αγοαραζεται για τραγουδια και βιντεο και οχι για ολα... τα αλλα καταλαβα γιατι απλα τα περισσοτερα παιδια το εχουν απο τον αυγουστο και τους αρεσει να αλλαζουν συχνα συσκευες και τωρα απλα ψαχνουν κατι αλλο.μια χαρα συσκευη ειναι..πρωτη μου επαφη με wm και δε θα ειναι η τελευταια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 ηθελα και γω νατο δοκιμασω σαν συσκευη αλλα με λυπη μου βλεπω παραπολλες αγγελιες πωλησης της συγκεκριμενης συσκευης και δεν μπορω να καταλαβω γιατι?υπαρχει καποιο προβλημα λογισμικου,hardware.τι?ακι μην μου πειτε οτι ολοι δοκιμαζουν πρωτη φορα windows mobile? καταλαβα διαβαζοντας 3 μονο προηγουμενες σελιδες.αγοαραζεται για τραγουδια και βιντεο και οχι για ολα... τα αλλα καταλαβα Φιλε δεν ξερω γιατι το πουλανε. Εγω απο ολα τα pocket pc που εχω παρει ειναι το καλυτερο και ομορφοτερο. Το μονο αρνητικο του ειναι η μπαταρια που κραταει λιγο και το πολυ χαμηλο μεγαφωνο για μενα. Απο την αλλη και μικρο ειναι και ομορφο και με πολες δυνατοτητες. Το λατρευω και το θεωρω απο τα καλυτερα κινητα που εχω παρει ποτε. (Ειμαι πρωην χρηστης Sony ericsson p1 kai htc p330) Στη χειρότερη hard reset :) Ευτυχως βγαζοντας ενα ενα τα προγραματα δουλεψε και αυτο που μπλοκαρε ηταν το Vito voice reminder το οποιο ειναι λατρεμενο προγραμα και θα βρω εναν τροπο να μην μπλοκαρει το touch flo,ισως το κανω εγκατασταση αλλου θα δω..... Σε ευχαριστω και παλι για την πολυτιμη βοηθεια σου :) Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 εγω παντως θα βουτηω και θα παρω ρ3650.μου αρεσει περισσοτερο αν και πιο παλιο Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 εγω παντως θα βουτηω και θα παρω ρ3650.μου αρεσει περισσοτερο αν και πιο παλιο Αν σου αρεσει πιο πολυ βουτα το εγω παντως θεςρω το πιο ομορφο και πιο μικρο windows mobile κινητο το touch diamond. Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Αν σου αρεσει πιο πολυ βουτα το εγω παντως θεςρω το πιο ομορφο και πιο μικρο windows mobile κινητο το touch diamond. +1 :D Touch Diamond rocks!!! Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 μετά από καιρό θα γράψω και εγώ κάτι για το θέμα της πώλησης πολλών diamond. βασικα εχω την συσκευή σχεδόν από την πρώτη μέρα και αν βγάλουμε το θέμα της μπαταρίας που το θεωρώ και εγώ πολύ βασικό δεν έχει κανένα πρόβλημα.Είμαι χρήστης χρόνια σε αυτή την τεχνολογία δεν την αλλάζω με κάτι διαφορετικόγιατί δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο! Φυσικα αυτή είναι η γνώμη μου. Βλέπω τόσο καιρό εδώ μέσα κόσμο και κοσμάκηπου έχουντην πρώτη τους επαφή με wm και έχουν την ιδέα ότι βρήκανέ ένα κινητό nokia η sonyericsson με οθόνη αφής! Αλλά δε είναι έτσι και γι αυτό πιστεύω ότι έχουμε και τόσα πολλά για πώληση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karpathoslsa Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 paidia gia sas prwti fora xrisimopeio to forum exw megalo provlima exw to htc diamond kai egatestisa kati me apotelesma otan anigo to kinito twra vazw ton kwdiko siskevis meta paw na valw to pin kai kwlaei den kanei tpt xerei kaneis ti prepei na kanw estw kai format alla pws help me plz:(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liberostelios Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Βασικά, είναι μια εξαιρετική επιλογή για συνειδητοποιημένους χρήστες. Αυτοί που δεν τους ικανοποίησε είναι άνθρωποι που δεν ήταν προετοιμασμένοι για τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν (μειωμένη ευχρηστία, χαμηλή μπαταρία, κακό ηχείο) και περίμεναν να βρουν έναν iPhone clone πιο ψαγμένο... Το κινητό αυτό (δυστυχώς ή ευτυχώς) δεν είναι για όλους. Αν δεν είσαι διατεθειμένος να σπαταλήσεις λίγο χρόνο για να το φέρεις στα μέτρα σου, αλλά κυρίως αν δεν έχεις σκοπό να αξιοποιήσεις τις εξτρά λειτουργίες του θα έχεις πετάξει τα λεφτά σου αν πας να το πάρεις! Γενικώς, έχει εξαιρετικά στοιχεία. Είναι η μόνη συσκευή από τις σύγχρονες (iPhone, HD κλπ.) που δουλεύεται με το ένα χέρι (λόγω μεγέθους και διάταξης), έχει δουλευτεί εξαιρετικά η "συσκευασία" της (το μαγνητικό πενάκι κλπ.) και έχει φοβερή οθόνη. Ίσως είναι το πιο "κινητό" από όλα τα άλλα της κατηγορίας του, γενικώς. Από εκεί και πέρα είναι δεδομένο ότι έχει κακή μπαταρία (αν και μου φαίνεται λογικό με βάση το είδος της συσκευής) και πολύ φτωχό ηχείο, ενώ τα WM το κάνουν πιο δύσχρηστο σε μερικές λειτουργίες. @karpathoslsa: αφού δεν μπορείς να μπεις για να απεγκαταστήσεις μία-μία τις εφαρμογές, η μόνη λύση μου φαίνεται το hard reset. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 xerei kaneis ti prepei na kanw estw kai format alla pws Hard reset είναι η λύση σου. (και αν μπορείς... γράφε ελληνικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mprinia Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Από τότε που έβαλα το diamond tweak δεν μου ξαναδούλεψε το destinator .τι πρέπει να κάνω για να ξαναδουλέψει το destinator εκτός από hard reset?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Από τότε που έβαλα το diamond tweak δεν μου ξαναδούλεψε το destinator .τι πρέπει να κάνω για να ξαναδουλέψει το destinator εκτός από hard reset?:( Γινε ποιο συγκεκριμένος. Πατας dest απο τα προγράμματα και δεν κανει τιποτα? το tweak δεν νομίζω να το επηρεάζει. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 μια ερωτηση.. υπαρχει hardware μερος για το gps? δηλαδή γίνεται να δουλευει px το wi-fi και να μην δουλευει το gps?εχω ακόμα το πρόβλημα με το κλείδωμα δορυφόρων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 μια ερωτηση.. υπαρχει hardware μερος για το gps? δηλαδή γίνεται να δουλευει px το wi-fi και να μην δουλευει το gps?εχω ακόμα το πρόβλημα με το κλείδωμα δορυφόρων.. Δε νομίζω ότι είναι hardware πρόβλημα (από τη στιγμή που βλέπει δορυφόρους). Έχεις χρησιμοποιήσει το GPS Test όπως προτείνουμε πιο πάνω χωρίς αποτέλεσμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 βλεπει δορυφόρους???χρησιμοιποίησα το gps test του βάζω χειροκίνητα την com4 και κάποιο ευρος,λέει gps starting και τίποτα..κανω hard reset παιρνάω μόνο το dest,βάζω com 4 ,ευρος,ΝΜΕΑ..κανω αναζητηση gps..λέει έγινε σύνδεση του Gps και τίποτα..εχω skin panosha αν και πιστευώ δεν παίζει καποιο ρόλο..πάντως πριν το πάω για service (πρόβλημα μικροφώνου-αλλαγή πλακέτας πληκτρολογιου και calibration το wifi) έπαιζε κανονικά..είχα πάρει και backup..βάζω το backup τίποτα..hard reset τίποτα..έχω απογοητευθεί..και κατεβαίνω συνέχεια αθήνα και μου χρειάζεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Δοκίμασε αυτά και πές μου αποτελέσματα... (Δεν χρειάζεται να ανοίξεις Destinator. Μόνο να δεις εάν θα κλειδώσει το GPS Test. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 ok!thanks!athanaso.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 ok!thanks!athanaso.. Αφού τα βάλεις... άσε τη συσκευή σου πολύ ώρα σε εξωτερικό χώρο να βλέπει ουρανό με το GPS Test ανοιχτο. (Με με ευχαριστείς ακόμα... κάτσε να δούμε τα αποτελέσματα πρώτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 ειναι cab? δεν μπορω να το "ξεζιπάρω"..στο ένα μου λεει "the archive is corrupt",και το άλλο δεν μπορει να μου το ανοιξει..δεν έχει extension..μπορεις να μου πεις τι προγραμμα είναι να το κατεβάσω? ή να τα ξανασηκώσεις? sorry αν σε κουραασα... YΓ..ΣΤΟ pts_gps πηγα να το ανοιξω με το rescoκαι βλέπω ένα ποσοστό 60% και 75κb/190 kb..μαλλον δεν έχει συμπιεστεί καλά το αρχειο..το άλλο δεν ανοιγει με τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 ειναι cab? Και τα δύο .cab είναι συμπιεσμένα σε .zip. Δοκίμασε και από εδώ... XDA JCEspi2005 GPS Lag Fix Raphael.zip PT_GPS_0707.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkis_13 Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Και τα δύο .cab είναι συμπιεσμένα σε .zip. Δοκίμασε και από εδώ... XDA JCEspi2005 GPS Lag Fix Raphael.zip PT_GPS_0707.zip τίποτα..σίγουρα είναι ολόκληρο το αρχείο?το pt είναι μόνο 75k και το Jcespi2005 gps είναι 1k? να τα κατεβάσω απο το google?τι λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. November 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Έχει δοκιμάσει κανεις mToday / SecondTοday για το αν δουλεύει κάποιο από τα δύο καλύτερα κι αν αξίζει ή δημιουργεί καθυστερήσεις / είναι μνημοβόρο;;; Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2008 Έχει δοκιμάσει κανεις mToday / SecondTοday για το αν δουλεύει κάποιο από τα δύο καλύτερα κι αν αξίζει ή δημιουργεί καθυστερήσεις / είναι μνημοβόρο;;; Το SecondToday που έχω δουλέψει κάνει μια χαρά τη δουλειά του, δεν δημιουργεί προβλήματα ταχύτητας στη συσκευή και δεν "τρώει" μνήμη σαν εφαρμογή. τίποτα..σίγουρα είναι ολόκληρο το αρχείο?το pt είναι μόνο 75k και το Jcespi2005 gps είναι 1k? να τα κατεβάσω απο το google?τι λες? Απ' όπου και να το κατεβάσεις το ίδιο είναι. Τα αρχεία είναι όντως μικρά. Κάτι γίνεται λάθος από το PC σου. Πέταξέ τα όπως είναι σαν .zip αρχεία στη συσκευή σου και άνοιξέ τα με το HTCzip για να τα αποσυμπιέσεις εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts