Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Αν θυμάμαι καλά όμως... αν πας μέσω του TF3D πάλι έτσι το δείχνει, δεν κρατάει αυτή τη ρύθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleley Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Χρησιμοποιείς την έκδοση με τα ελληνικά που υπάρχει εδώ; Αυτήν την έκδοση με ελληνικά χρησιμοποιώ: FingerKeyb-2.1.1 VGA by Giannis86.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Δοκίμασε και αυτή που υπάρχει στο link που δίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis_21 Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 παιδια να ζητησω τη βοηθεια σας εκανα φορματ στον υπολογιστη και ξαναπερασα to outlook τωρα ομως θελω να συγχρονισω τις επαφες μου απο το κινητο στο outlook. μου βγαζει το εξης μηνυμα cannot synchronize with outlook profile you are using ,because a diferrent profile was previously set up or the profile is pasword protected please open outlook using the appropriate profile support code 850300 1f καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerinaeten Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 τελικα εβαλα ενα μπλουτουθ gps κ δουλεψε κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 μεγαλυτερη μπαταρια απο αυτη που εχει που μπορουμε να βρουμε,απο καταστημα εννοω.ποσο στοιχιζει; ποσο αυξανει την αυτονομια; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 μεγαλυτερη μπαταρια απο αυτη που εχει που μπορουμε να βρουμε,απο καταστημα εννοω.ποσο στοιχιζει; ποσο αυξανει την αυτονομια; απο browser ποιος νομιζετε οτι ειναι ο καλυτερος opera 9.5 ή firefox Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Αυτήν την έκδοση με ελληνικά χρησιμοποιώ: FingerKeyb-2.1.1 VGA by Giannis86.cab Αν βάλεις την έκδοση που προτείνει ο athanaso77 είναι ΟΚ. Είχα την ίδια με αυτή που έχεις και και είχε το ίδιο πρόβλημα,... τώρα λύθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sYn Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 μεγαλυτερη μπαταρια απο αυτη που εχει που μπορουμε να βρουμε,απο καταστημα εννοω.ποσο στοιχιζει; ποσο αυξανει την αυτονομια; Ναι, υπάρχει μπαταρία/καπάκι (1340mAh) στο e-shop, στα 60€. Η χρήση που κάνεις στη συσκευή επηρεάζει την αυτονομία. Αν συνεχίσεις την ίδια χρήση που έκανες και πριν, θα δεις διαφορά της τάξης πολλών ωρών.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. May 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 Εγώ έχω αγοράσει αυτά απο το ebay αλλά δεν μπορώ να πώ ακόμα κάτι,γιατί τα περιμένω αύριο! Και το κόστος τους είναι 13-14 € με τα μεταφορικά! Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2009 τελικα εβαλα ενα μπλουτουθ gps κ δουλεψε κανονικα Φυσικά δεν αποτελεί λύση αυτό... το θέμα είναι να μην έχει πρόβλημα το ενσωματωμένο GPS της συσκευής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 καλημερα παιδες! μιας κ εχω καιρο να ασχολειθω με το διαμαντι εχω χασει καπια επισοδια!! πια θεωρειται η καλητερη ROM που κυκλοφωρει αυτη τη στιγμη? εχω την τελευτεα του swtoy αλλα δεν την εχω δουλεψει καθολου απλα την περασα κ αφησα το διαμαντι στο συρταρι για αρκετο καιρο... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 υπαρχει καποιος τροπος οταν ανοιγουμε το ημερολογιο να μην μας πηγαινει στο επομενο ραντεβου αλλα στην ημερα την οποια βρισκομαστε ? ευχαριστω Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Εάν ανοίξεις το Ημερολόγιο από τα προγράμματα σε πηγαίνει εκεί που του έχεις ορίσει. Το πρόβλημα είναι όταν το ανοίγεις από το manila και αυτό δεν ξέρω εάν πλέον έχει βρεθεί τρόπος να αλλάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Στο δικό μου κ απο το manila με πάει εκεί που του έχω ορίσει απο τις ρυθμίσεις! Φωράει την rom του zerocool81, TIR V12.1D WWE Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Εάν ανοίξεις το Ημερολόγιο από τα προγράμματα σε πηγαίνει εκεί που του έχεις ορίσει. Το πρόβλημα είναι όταν το ανοίγεις από το manila και αυτό δεν ξέρω εάν πλέον έχει βρεθεί τρόπος να αλλάξει. δεν το ανοιγω απο το μανιλα. εχω καταργησει το TF3d. απο που το οριζω αυο που λες ? το μονο που βρισκω εγω ειναι αν θα ανοιγει στο dayview η στο week view, οπου κ οποιο απο τα δυο κ αν διαλεξω παλι στο επομενο ραντεβου με βγαζει κ οχι στην ερα που βρισκομαστε. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Απο εδώ ρυθμίζετε! Πάς Calendar\Menu\Tools\\options\ και στηνν καρτέλα general έχει πάνω-πάνω την επιλογή που θέλεις και απο εκεί το αλλάζεις κ το βάζεις ότι θες! Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Απο εδώ ρυθμίζετε! Πάς Calendar\Menu\Tools\\options\ και στηνν καρτέλα general έχει πάνω-πάνω την επιλογή που θέλεις και απο εκεί το αλλάζεις κ το βάζεις ότι θες! e αυτο λεω κ εγω το μενου.εχω start in day view 1st day monday week view 5 days μολισ βαζω ραντεβου την τεταρτη με πηγαινει στην τεταρτη μολις κανω κλικ πανω του κ οχι στην μερα που εχουμε σημερα. δηλαδη τριτη:worry::blink: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papadopoy Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Γεια σας θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση εχω μια επιδοτηση απο vodafone γυρω 450 ευρω κ λεω να παρω το diamond το θεμα ειναι να το παρω απο την vodafone η απο το πλαισιο...?? Εχει βαλει η vodafone το χερι της στο software της συσκευης?? Ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Η Vodafone έχει όντως βάλει το χέρι της στις συσκευές και το αποτέλεσμα δεν είναι και το καλύτερο. Πάρτο από το Πλαίσιο και φρόντισε η συσκευασία να έχει τις σφραγίδες της ACE Hellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papadopoy Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Παντως οταν πηρε ο μπαμπας μου πριν απο εναν χρονο το cruise απο vodafone του ηρθε κανονικα με την σφραγιδα της ACE Hellas λες να μην τους ρωτησω καθολου να παω κατευθειαν πλαισιο???Σε ρωταω γιατι ειναι εταιρικη επιδοτηση κ εγω ειμαι φοιτητης σε αλλη πολη απο την εταιρια κ θελει μια διαδικασια...αλλα αν ξερεις σηγουρα πως εχει βαλει οντως το χερακι της η vodafone tote θα παω πλαισιο...Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Στο Cruise δεν είχε φτιάξει η Vodafone δικιά της ROM για το Cruise, για το Diamond όμως έχει και στέλνει τις συσκευές της με αυτή. H ROM αυτή είναι σίγουρα υποδεέστερη από την επίσημη ευρωπαϊκή με τα ελληνικά της ACE Hellas και γιαυτό δεν τη συνιστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Στο Cruise δεν είχε φτιάξει η Vodafone δικιά της ROM για το Cruise, για το Diamond όμως έχει και στέλνει τις συσκευές της με αυτή. H ROM αυτή είναι σίγουρα υποδεέστερη από την επίσημη ευρωπαϊκή με τα ελληνικά της ACE Hellas και γιαυτό δεν τη συνιστώ. εγω παλι δεν συνιστω ουτε της ACE . ας ειναι καλα ο panoshA !!!! :D τελικα λυση στο προβλημα μου υπαρχει με το ημερολογιο ? η δεν ειναι προβλημα κ το κανει σε ολους :cry: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 εγω παλι δεν συνιστω ουτε της ACE . ας ειναι καλα ο panoshA !!!! :D Μα ο φίλος δεν ενδιαφέρεται για ROM, αλλά για συσκευή. Όποια ROM και να βάλει μετά, είναι πολλοί οι λόγοι που είναι προτιμότερο να έχει συσκευή της ACE Hellas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papadopoy Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Μα ο φίλος δεν ενδιαφέρεται για ROM, αλλά για συσκευή. Όποια ROM και να βάλει μετά, είναι πολλοί οι λόγοι που είναι προτιμότερο να έχει συσκευή της ACE Hellas. Kai Service μακαρι να μην χρειαστει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts