rigasnic1982 Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 γεια σας παιδια θα ηθελα να μου απαντησετε σε αυτεσ τις ερωτησεις λοιπον οταν στελνω απο αλλο κινητο στο διαμαντι ενα τραγουδι με μπλε δοντι που το βρισκω στο διαμαντι; επισης πως μπορω να μπαινω στον καιρο και να μην πληρωνω; και τελοςπως διαγραφω ενα τραγουδι απο την μουσικη α και υπαρχει τροπος να γραφω με ελληνικα ενα μηνυμα ειναι ACE HELLAS το κινητο μου σας ευχαριστω παδια:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 1)το βρισκεις στο mydocuments 2)me sindesi activesynk και εχοντας βαλει το nodata για να μην μπαινει μεσω gprs τα ελληνικα δεν καταλαβα την ερωτηση Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 1)το βρισκεις στο mydocuments 2)me sindesi activesynk και εχοντας βαλει το nodata για να μην μπαινει μεσω gprs τα ελληνικα δεν καταλαβα την ερωτηση σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου φιλε μου λεω οταν παω να στειλω ενα sms ενω ειναι ace hellas το κινητο μου εχει αγγλικα γραμματα ξερεις που μπορω να βρω ελληνικο πληκτρολογιο για να γραφω με ελληνικα γραμματα; thanks:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis55 Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου φιλε μου λεω οταν παω να στειλω ενα sms ενω ειναι ace hellas το κινητο μου εχει αγγλικα γραμματα ξερεις που μπορω να βρω ελληνικο πληκτρολογιο για να γραφω με ελληνικα γραμματα; thanks:) Κάτω κάτω στο κέντρο έχει ένα μικρό βελάκι προς τα πάνω. Το πατάς και διαλέγεις και πληκτρολόγιο και γλώσσα! Για διαγραφή τραγουδιού πας στη διαχείριση αρχείων, βρίσκεις το κομμάτι και πατάς παρατεταμένα πάνω του. Διαγραφή και είσαι εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου φιλε μου λεω οταν παω να στειλω ενα sms ενω ειναι ace hellas το κινητο μου εχει αγγλικα γραμματα ξερεις που μπορω να βρω ελληνικο πληκτρολογιο για να γραφω με ελληνικα γραμματα; thanks:) Στο κάτω μέρος της οθόνης μαζί με το εικονίδιο του πληκτρολογίου υπάρχει και ένα βελάκι , κάνεις κλικ σε αυτό και στο μενού που βγαίνει έχει επιλογή για να αλλάξεις την γλώσσα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου φιλε μου λεω οταν παω να στειλω ενα sms ενω ειναι ace hellas το κινητο μου εχει αγγλικα γραμματα ξερεις που μπορω να βρω ελληνικο πληκτρολογιο για να γραφω με ελληνικα γραμματα; thanks:) Δίπλα στο εικονίδιο που βγαίνει το popup παράθυρο με το πληκτρολόγιο έχει ένα βελάκι. Όταν το πατήσεις η πρώτη επιλογή που έχει είναι για αλλαγή γλώσσας απο αγγλικά σε ελληνικα. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 kala γιατι τα πουλανε ολοι τα diamond?> xazoi einai ? κ αντε τα πουλανε , ειναι δυνατον να τα σκοτωνουν 280 ευρω, εστω κ με αγγλικο μενου ?? ο κοσμος εχει χασει πλεον την αισθηση του χρηματος κ αποτι φαινεται η κριση χτυπαει μονο μερικους, κ αυτους στον εγκεφαλο μονο τι να πω δηλαδη. η κατασταση εχει ξεφτιλιστει γιαυτο πλεον κ το εμποριο εχει διαλυθει ! off topic i know. αλλα ΗΜΑΡΤΟΝ !!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Παιδιά κάπου είχα βρει αυτό το screenshot στο xda αλλα δν θυμάμαι που. Μήπώς έχει κάποιος την taskbar και τα icons; Ααα και σας είχα ρωτίσει αν υπάρχει κάποιος τρόπος να αποθηκεύσω τις επαφές μου στο Outlook για να μην γίνει καμιά στραβή, αλλά δν πείρα απάντηση. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; http://i35.tinypic.com/1zcdevp.jpg Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaraole Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 λοιπόν...έχω στα χέρια μου ένα διαμάντι το όποιο είχε κάποιο πρόβλημα προφανώς με την οθόνη...αφού το έκανα restore κάνει επανεκίνηση κανονικά και κολλάει σε ένα συγκεκριμένο σημειο στο align screen αφού κάνω αυτά που λέει επαναλαμβάνει συνεχώς τον ίδιο κύκλο..(στις 4 γώνιες και στο κέντρο)...ξέρει κανείς τι μπορεί να βοηθήσει και πως??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας οσο φιλε μου που εχεις την απορια οτι τα δινουνε πολλοι δεν μπορω να καταλαβω γιατι .Ειναι εκπληκτικο τηλεφωνο και οσο περναω καιρο μαζι του εξακολουθει να μαρεσει αυτα ελπιζω να μην σας κουρασα. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Παιδιά κάπου είχα βρει αυτό το screenshot στο xda αλλα δν θυμάμαι που. Μήπώς έχει κάποιος την taskbar και τα icons; Ααα και σας είχα ρωτίσει αν υπάρχει κάποιος τρόπος να αποθηκεύσω τις επαφές μου στο Outlook για να μην γίνει καμιά στραβή, αλλά δν πείρα απάντηση. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Για την πανω μπαρα δες εδώ :p Για να αποθηκευσεις τις επαφες σου στο Outlook θα χρησιμοποιησεις το Microsoft ActiveSync 4.5 αν τρεχεις στον Η/Υ σου Windows XP ή το Microsoft Windows Mobile Device Center αν τρεχεις Windows Vista Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 το taskbar που προτεινει ο φιλος ktsak δουλευει μια χαρα και ειναι πολυ ομορφο το μονο που παρατηρησα στο diamond ειναι οτι μετα τη εγκατασταση του αλλαζει το μεγεθος της γραμματοσειρας στο μενου αυξηση/μειωση της εντασης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Για την πανω μπαρα δες εδώ :p Για να αποθηκευσεις τις επαφες σου στο Outlook θα χρησιμοποιησεις το Microsoft ActiveSync 4.5 αν τρεχεις στον Η/Υ σου Windows XP ή το Microsoft Windows Mobile Device Center αν τρεχεις Windows Vista Αυτή τη μπάρα την έχω. Αυτή που ψάχνω είναι διαφορετική. Όσο για τις επαφές μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Εχω κάνει συγχρονισμο με το outlook, αλλά θέλω να βρω 1 τρόπο να τις αποθηκεύσω σε 1 αρχείο ώστε να μην τις χάσω μετά απο hard reset και format sto pc. Για τον φίλο που έχει πρόβλημα με το μεγάλο φόντο στην οθόνη του ήχου ας τσεκάρει το παρακάτω link. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2837651&postcount=233 Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 το taskbar που προτεινει ο φιλος ktsak δουλευει μια χαρα και ειναι πολυ ομορφο το μονο που παρατηρησα στο diamond ειναι οτι μετα τη εγκατασταση του αλλαζει το μεγεθος της γραμματοσειρας στο μενου αυξηση/μειωση της εντασης Δοκίμασε και αυτό... Colored Top Bar WWE Call.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 θέλω να βρω 1 τρόπο να τις αποθηκεύσω σε 1 αρχείο ώστε να μην τις χάσω μετά απο hard reset και format sto pc. PIM Backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Δοκίμασε και αυτό... Colored Top Bar WWE Call.cab Αυτό είναι; http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=2834673&postcount=193 Αν ναι το έχω. PIM Backup ευχαριστώ. δουλεύει άψογα!;) Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Αυτό είναι; Ναι... αυτό είναι. Δουλεύει άψογα σε Diamond, Pro και HD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Ναι... αυτό είναι. Δουλεύει άψογα σε Diamond, Pro και HD. Φίλε athanaso77 όπως είπα και πρίν αυτό το έχω. Άλλo ψάχνω. Τσέκαρε την εικόνα που έχω σε προηγούμενο post. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 ειναι δυνατον να τα σκοτωνουν 280 ευρω, εστω κ με αγγλικο μενου ?? για μια συσκευη που κοστιζει πλεον 450 ευρω καινουρια ,που υπαρχει στην αγορα 7 περιπου μηνες,και που εχει να αντιμετωπισει εσωτερικο ανταγωνισμο απο το το HD τα 280 δεν τα βρισκω καθολου ασχημα για μεταχειρισμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 ευχαριστω athanaso77 και lefmangr το ειχα βαλει και παλιοτερα,και τωρα αλλα τα ιδια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 PIM Backup To pim-backup αποθηκεύει επαφές, σμσ, αποθηκευμένα προγράμματα και ρυθμίσεις τηλεφώνου? :confused::O Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 To pim-backup αποθηκεύει επαφές, σμσ, αποθηκευμένα προγράμματα και ρυθμίσεις τηλεφώνου? :confused::O Oxi... afto apothikevei mono tin PIM pliroforia, diladi epafes, sms, e-mail, calendar, tasks, ktl. Ean thes backup gia ta panta... synistw anepifylakta tin teleftaia ekdosi (v6.5.0) tou Sprite Backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Oxi... afto apothikevei mono tin PIM pliroforia, diladi epafes, sms, e-mail, calendar, tasks, ktl. Ean thes backup gia ta panta... synistw anepifylakta tin teleftaia ekdosi (v6.5.0) tou Sprite Backup. Aυτό έχω, αλλά μου βγάζεi το μήνυμα: "Failed to back up system settings" :confused: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_od Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Ρε παιδια εκανα εγκατασταση του αρχείου sdkcerts.cab και του προγραμματος "Colored Top Bar WWE Call.cab" , εκανα και επανεκκινηση το τηλεφωνο ,αλλα δεν εμφανιζεται πουθενα κατι.. Δεν θα επρεπε να ειναι στα προγραμματα?? Ολα αυτα απο το site: http://www.navimania.gr/showpost.php?p=146693&postcount=211 που αναφερετε επανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Aυτό έχω, αλλά μου βγάζεi το μήνυμα: "Failed to back up system settings" :confused: Eisai sigouros oti exeis tin teleftaia ekdosi? :confused: Ean den bgaleis akri dokimase me tin ekdosi tou Sprite pou yparxei sto CD tis syskevasias tis syskevis sou. Me afto logika den tha exeis problima. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts