Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πρόβλημα που,και εγώ αντιμετώπιζα,λύνεται ,ως δια μαγείας,με τον ακόλουθο τρόπο:

1)Ανοίγουμε τον Internet Explorer στο Diamond(Έναρξη--->Internet Explorer)

2)Πηγαίνουμε στα "αγαπημένα" και ανοίγουμε την σελίδα της HTC(λογικά θα φορτώσει κανονικά)

Αυτό ήταν!Ανοίγουμε τώρα το Quick GPS και κάνει update κανονικά!!!

(Προφανώς με κάποιον τρόπο αποπροσανατολίζεται η συσκευή μας σε σχέση με την σύνδεση που πρέπει να χρησιμοποιήσει.Αφού της το υποδείξουμε με τις ενέργειες που αναφέρθηκαν παραπάνω όλα λειτουργούν ρολόι!)

"LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!"

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το πρόβλημα που,και εγώ αντιμετώπιζα,λύνεται ,ως δια μαγείας,με τον ακόλουθο τρόπο:

1)Ανοίγουμε τον Internet Explorer στο Diamond(Έναρξη--->Internet Explorer)

2)Πηγαίνουμε στα "αγαπημένα" και ανοίγουμε την σελίδα της HTC(λογικά θα φορτώσει κανονικά)

Αυτό ήταν!Ανοίγουμε τώρα το Quick GPS και κάνει update κανονικά!!!

(Προφανώς με κάποιον τρόπο αποπροσανατολίζεται η συσκευή μας σε σχέση με την σύνδεση που πρέπει να χρησιμοποιήσει.Αφού της το υποδείξουμε με τις ενέργειες που αναφέρθηκαν παραπάνω όλα λειτουργούν ρολόι!)

Στο ειπα 3 σελιδες ποιο πισω και λογικα ισχύει αυτο που εχεις στην παρενθεση.

Δεν ειναι απαραίτητη η σελιδα της htc, με οποια δηποτε, αρκεί να κανει connect o IE

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Δεν είναι πρόβλημα!

Ετσι είναι στο νέο firmware Και δε διορθώνεται!

Εκτός και αν επανέλθεις πάλι στο παλιό αλλά πρέπει να γνωρίζεις απο το θέμα!

πως μπορω να βάλω το παλιό firmware

δοκιμασατε καμια νεα εκδοση του HomeScreen_Plus(batτerystatus) να ενεργοποιουνται ολα τα row οπως παλια?εχω στο s.today ακομα το 1.05ext γιατι το νεο εχει πολλες ανενεργες λειτουργιες

Τα έχει, δεν βλεπει την internal storage αλλα υπαρχει λυση αμα το ψαξεις, πριν λιγο καιρό υπηρχε ασυμβατότητα με το διαμαντι (καταναλωση μπαταριας ) με τις τελευταίες εκδοσεις δεν ξερω τι παιζει.

πως μπορω να βάλω το παλιό firmware

Να βάλεις ποιο παλια ρομ?

Καλυτερα αστο οπως ειναι.

Δοκιμασε να απενεργοποιησεις το phone skin μήπως σε βολεψει.

Μήπως έπρεπε να πάρεις iphone;http://www.laymark.com/i/m/m013.gif

den trellathika na parw to i-phone me tosa provlhmata p exxei kai einai kai pantofle:lol::lol::lol:

den trellathika na parw to i-phone me tosa provlhmata p exxei kai einai kai pantofle:lol::lol::lol:

eksallou to opera exxei rotate epeidh einai beta kai exei ta kollhmata ayta.katse na kanoun ena kanoniko version kai tha s pw meta :D:p

Απλά δεν ξέρω αν είσαι διατεθειμένη να ασχολείσαι συνεχώς με ένα κινητό και να αφαιρείς προσθέτεις μήπως και δουλέψει σωστά. Αν έχεις όρεξη ok.

τι προβλήματα έχει; (από αυτά που θα δεις μπροστά σου και καταλάβεις εννοώ)

δεν το λέω "μειωτικά" προς εσένα, απλά τα περισσότερα προβλήματα τα ανακαλύπτουν (και καταλαβαίνουν ότι τα βλέπουν) αυτοί που σκαλίζουν

ίσως δεν είσαι αυτό το είδος

υπόψη ότι στο WM τα προβλήματα τα βρίσκεις με... λιγότερο σκάλισμα

...και με ακόμα περισσότερο τα λύνεις

εγώ το έχω πει πολλές φορές και δεν αρέσει όταν το λέω... το WM ΔΕΝ είναι για όλους, μη παρασύρεστε από την πρόσφατη κομψότητα 1-2 συσκευών (γιατί οι άλλες δεν βλέπονται από πλευράς κομψότητας εδώ που τα λέμε) και πάτε κάπου που ποτέ δεν θα συνηθίσετε και τέλος πάντων δεν είναι αυτό που θέλατε τελικά (ένα εύχρηστο και εύκολο τηλέφωνο, με πολλές αυξημένες δυνατότητες που "just works" - ότι δηλαδή, γενικά μιλώντας ΔΕΝ είναι το WM)

αν τώρα σου αρέσει το σκάλισμα, σου αρέσει να διαμορφώνεις εσύ την "εμπειρία", αγνοώντας κάποια πράγματα που τραυματίζουν την τηλεφωνική του πλευρά, ώστε τελικά να ξετυλιχτεί από κάτω αυτό που ΕΙΝΑΙ το WM (δηλ. ένα πλήρης υπολογιστής τσέπης), τότε πάσο

welcome to the club

---

NLS

ilogic.gr

Απλά δεν ξέρω αν είσαι διατεθειμένη να ασχολείσαι συνεχώς με ένα κινητό και να αφαιρείς προσθέτεις μήπως και δουλέψει σωστά. Αν έχεις όρεξη ok.

Τι εννοεις μηπως και δουλεψει σωστα?

Έχει έρθει με τη γνωστή swtos rom.:D

:blink::blink:

iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Τι εννοεις μηπως και δουλεψει σωστα?

Εννοώ οτι χρειάζονται τουλάχιστον 10 εφαρμογές και άλλα τόσα tweaks για να δουλέψουν καλά αυτές οι συσκευές, σε αντίθεση με ένα iphone, το οποίο το παίρνεις και φεύγεις.

Να μη μιλήσω για το ψάξιμο για να βρεις καμιά καλή Rom.

Εννοώ οτι χρειάζονται τουλάχιστον 10 εφαρμογές και άλλα τόσα tweaks για να δουλέψουν καλά αυτές οι συσκευές, σε αντίθεση με ένα iphone, το οποίο το παίρνεις και φεύγεις.

Να μη μιλήσω για το ψάξιμο για να βρεις καμιά καλή Rom.

nai to pernis to iphone kai eisai mia xara, kala to jailbreak to 3exases? ase na agoraso kinhto kai gia na doule4o ta vasika na xrizete na to kano hack kai istories.
NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge

Έχει έρθει με τη γνωστή swtos rom.:D

Συγγνώμη φίλε μου αλλά δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.Μπορείς αν θες να το εξηγίσεις λίγο.

Ευχαριστώ

Ο Γερμανός τώρα τελευταία πουλούσε συσκευές ξεκλείδωτες με swtos ROM (ελληνική με τα mui της microsoft) ως ελληνικές συσκευές της ace έτσι ούτε τα καλύπτει η εγγύηση. Δεν ξέρω αν το κάνει η wind αλλά ο Γερμανός το έκανε.
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

τελικα θα το στειλω το stoday παρατηρω συχνα freezing αρκετα συχνα και με τιε τελευταιες version πανω,επισης παρατηρω το προβλημα με το unistall του.το δουλευει απροβληματιστα κανενας?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

τελικα θα το στειλω το stoday παρατηρω συχνα freezing αρκετα συχνα και με τιε τελευταιες version πανω,επισης παρατηρω το προβλημα με το unistall του.το δουλευει απροβληματιστα κανενας?

Γινε λιγο ποιο σαφης, ;)

Καταρχάς θα το φέρει ή έχει έρθει στην wind το htc touch diamond?Γιατί δεν το έχει πάρει το μάτι μου σε κάποιο απο τα καταστήματα της ούτε στο τελευταίο φυλλάδιο της που είχα δει εγώ.

Ευχαριστώ

Παιδία ορισμένες φορές το κινήτο κολλάει και δεν μπορώ να πραγαμτοποιήσω κλήση, ενώ το οι υπόλοιπες λειτουργείες δουλεύουν.

Επίσης το pda δεν κλείνει και αναγκάζομαι να βγάλω την μπαταρία

με today 0.40 καποιες φορες οταν σβησει η οθονη και ανοιγει το manilla δεν ανταποκρινεται και πρεπει να κανω restart για να στρωσει,η παγωνει το stoday με spb weather,b/status/spb shell πανω,επισης και με 0.3.9.η εναλλαγη γινεται ok με αλλαγη registry στο manilla αλλα τα παγωματα ειναι πολυ συχνα 3-4 στις 10 οταν μπαινει αναμονη

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Παιδία ορισμένες φορές το κινήτο κολλάει και δεν μπορώ να πραγαμτοποιήσω κλήση, ενώ το οι υπόλοιπες λειτουργείες δουλεύουν.

Επίσης το pda δεν κλείνει και αναγκάζομαι να βγάλω την μπαταρία

Εχεις περασει την τελευταια rom? που ακριβως κολλαει και ποτε?

Αν κρατησεις πατημενο το on/off δεν κλεινει?:confused:

Με το να του βγαζεις την μπαταρια το σκοτωνεις.

Εχεις περασει την τελευταια rom? που ακριβως κολλαει και ποτε?

Αν κρατησεις πατημενο το on/off δεν κλεινει?:confused:

Με το να του βγαζεις την μπαταρια το σκοτωνεις.

Ναι την τελευταία φοράω, νομίζω πως κολλάει όταν μου κάνουν πολύ σύντομη αναπάντητη.

Αν κρατήσω το on/off βγάζει το μήνυμα πατάω yes και μετα αφου δω και το animation της htc με ξαναπετάει στην οθόνη που βρισκόμουνα πριν πάω να το κλείσω.

Τι εννοείς όταν λες το σκοτώνω;

με today 0.40 καποιες φορες οταν σβησει η οθονη και ανοιγει το manilla δεν ανταποκρινεται και πρεπει να κανω restart για να στρωσει,η παγωνει το stoday με spb weather,b/status/spb shell πανω,επισης και με 0.3.9.η εναλλαγη γινεται ok με αλλαγη registry στο manilla αλλα τα παγωματα ειναι πολυ συχνα 3-4 στις 10 οταν μπαινει αναμονη

Μαλλον εχεις πολυ φορτωμενο το today για να τρεχεις παραλληλα και το manila και σε γονατιζει, εχεις κοιταξει ποση ram σου μενει με ολα αυτα φορτωμενα?

Δοκιμασε να περασεις το toggle manila που σου ανεβαζω, κανε εγκατασταση το MortScript.cab- βαλε το ToggleManila.mscr σε καποιο φακελο και κανε μια συντομευση στο start menu, καλο ειναι να αναθεσεις την συντομευση σε καποιο κουμπι (παρατεταμενα το πρασινο ακουστικο). Με αυτο τον τροπο το manila ανοιγοκλείνει και δεν γινεται minimize.

Κοιταξε μηπως δημιουργει προβληματα το battery status.

Ναι την τελευταία φοράω, νομίζω πως κολλάει όταν μου κάνουν πολύ σύντομη αναπάντητη.

Αν κρατήσω το on/off βγάζει το μήνυμα πατάω yes και μετα αφου δω και το animation της htc με ξαναπετάει στην οθόνη που βρισκόμουνα πριν πάω να το κλείσω.

Τι εννοείς όταν λες το σκοτώνω;

Κανε ενα hard reset και δοκιμασε το χωρις να εγκαταστησεις καποιο προγραμμα.

Ειναι σαν να τραβας την μπριζα απο το pc σου οταν ειναι σε λειτουργεια.