Jump to content

panosssj8

Members
  • Δημοσιεύσεις

    92
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panosssj8

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

panosssj8's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μαστορίλο μου,όσον αφορά το "στρώσιμο" των μπαταριών λιθίου ακούγονται πάρα πολλά... Πολλές φορές έχει σχέση με τον τύπο της συσκευής και τους "τρόπους" που διαχειρίζεται ο κάθε κατασκευαστής το θέμα της φόρτισης (πχ.Νοκια που μπαίνει σε φόρτιση συντήρησης μετά την πλήρη φόρτιση-χωρίς ο χρήστης να έχει σχετική ένδειξη...γι'αυτό και οι κρετίνοι της αλφα-κόπυ συνιστούν 16 ώρες αρχικής φόρτισης-χωρίς να ξέρουν το γιατί και για να μην τους επιστρέφουν τις συσκευές ως DOA!!!!!!!!!!!!!).

    Γενικά στις λιθίου μην περιμένεις τεράστια οφέλη από θέμα στρωσίματος,κυρίως βοηθάει στο να επιτευχθούν "γρηγορότερα" οι μέγιστες επιδόσεις της μπαταρίας.

    Ο συνήθης κανόνας έχει ως εξής: Αποσυσκευάζοντας λοιπόν μια καινούργια μπαταρία αν αυτή έχει ήδη κάποιο φορτίο την χρησιμοποιούμε μέχρι το δυνατά χαμηλότερο επίπεδο (΄λίγο πρωτού δηλαδή σβήσει η συσκευή) και μετά την αφήνουμε να φορτίσει ΠΛΗΡΩΣ και το πολύ κανα-δυο ώρες περισσότερο συνδεδεμένη στο φορτιστή. Τη διαδικασία αυτή την επαναλαμβάνουμε επίσης εώς δύο φορές στην αρχή (εκ των υστέρων τη χρησιμοποιούμε και τη φορτίζουμε όσο και όποτε θέλουμε χωρίς πρόβλημα) και μετά το πολύ μια φορά το μήνα για όλη τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας (για ιόντων,ή πολυμερούς λιθίου τύπο και μόνο)!!!

    Αν αρχικά η μπαταρία είναι τελείως άδεια ακολουθούμε την ανωτέρω και πάλι διαδικασία,απλά πιθανά να χρειαστεί πολύ περισσότερο χρόνο για να δείξει πλήρη φόρτιση.

    'Ετσι και αλλιώς θα χρειαστούν κάμποσοι κύκλοι φόρτισης-εκφόρτισης για να φτάσει στη μέγιστη αυτονομία της... και κάποια στιγμή που θα αρχίσει να εξαντλείται η ζωή της θα αρχίσει η αντίστροφη πορεία...

    Ελπίζω να σε κάλυψα σχετικά.

  2. Παιδιά θα τρελαθώ.Επειδή και η δικιά μου μπαταρία μετά την τρίτη φόρτιση έπεσε πολύ γρηγορα στο 20% (μέσα σε 5 ώρες βλέποντας ένα επεισόδιο heroes 45:00 λεπτών και ακούγοντας μουσική 2ώρες και την υπόλοιπη ώρα σε αναμονή).Πήρα την απόφαση να ψάξω μπας και είχε μείνει τίποτα ανοιχτό και μου έτρωγε την μπαταρία.Τελικά ήταν ανοιχτό το bluetooth και το HSDPA.Μόλις απενεργοποίησα το HSDPA μου έβγαλε ένα μύνημα που έλεγε να κάνω soft reset για να γίνει αποδεκτή η αλλαγή.Έκανα το soft reset και μόλις άνοιξε το κινητό παρατήρησα πως η μπαταρία είχε ανέβει στο 30% για κανά μισάωρο άκουγα τραγούδια και η μπαταρία έπεσε πάλι στο 20% επειδή όμως έκανα μια βλακεία και το κινητό κόλλησε αναγκάτηκα να ξανακάνω soft reset και μόλις άνοιξε πάλι το ίδιο η μπαταρία πήγε στο 30%.Γιατί λέτε να συμβαίνει αυτό? Συγγνώμη αν σας κούρασα με το μεγάλο μήνυμα μου.
  3. Παιδιά πριν βάζω το κινητό για φόρτιση να περιμένω η μπαταρία να πέσει στο 0% και το τηλέφωνο να σβήσει? Ευχαριστώ.
  4. Μεγάλε μου άνοιξες τα μάτια.Άλλα ντάλα έκανα. Ευχαριστώ πολύ.
  5. Όχι.Δεν λέω πως δεν λέει μενού στον file explorer αλλά στον φάκελο προγράμματα.
  6. Μεγάλε εκεί είναι το πρόβλημα ούτε μενού μου λέει κάτω.Υπάρχει κάποια λύση?
  7. Ναι έκανα copy το destinator.exe αλλά μετά όταν πήγα να κάνω την συντόμευση πάτησα παρατεταμένα σε κάποιο κενο μέρος στα προγράμματα αλλα τίποτα.
  8. Μεγάλε έχω προσπαθήσει με παρατεταμένω πάτημα αλλά τίποτα.Τι να κάνω? Ευχαριστώ πάντως.
  9. Παιδιά πως μπορώ να κάνω μία συντόμευση στο Έναρξη-προγράμματα (πχ του destinator)?Πατάω για λίγα δευτερόλεπτα σε κάποιο κενό σημείο αλλά δεν βγάζει τίποτα επίσης ούτε το μενού έχει κάτω. Ευχαριστώ.
  10. Παιδιά πρέπει να κάνουμε ασφαλης κατάργηση για να βγάλουμε το κινητό απο τον υπολογιστή?Επίσης γιατί όταν συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή το κινητό πάει κάποιες ώρες μπροστά? Ευχαριστώ.
  11. Παιδιά που ακριβώς αποθηκεύονται τα πράγματα που στέλνει κάποιος με bluetooth? Ευχαριστώ.
  12. Παιδιά πότε πρέπει να βγάλω το κινητό απο την πρώτη φόρτιση όταν το λαμπάκι γίνει πράσινο? Ευχαριστώ.
  13. Παιδιά τώρα που θα το βαλω για φόρτιση να είναι κλειστό ή ανοιχτό? Ευχαριστώ.
  14. Παιδιά άμα με βρισετε θα έχετε και δίκαιο.Η sim πως μπαίνει? Ευχαριστώ.
  15. Παιδιά μόλις το πήρα στα χέρια μου.Θα ήθελα να ρωτήσω:1.Πότε πρέπει να το βάλω να φορτίζει? 2.Έχει μπαταρία απο την αρχή ή πρέπει να το βάλω να φορτίζει κατευθείαν? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...