Jump to content

mksspecial

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mksspecial

  • Ημ. Γέννησης 15/10/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

mksspecial's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ευτυχως τωρα ολα μια χαρα!!αλλα απο που μπορω να βρω ενα καλο προγραμμα για το gps?ποιο προγραμμα ειναι καλο και ενα δοκιμασμενο που να εχετε τεσταρει??:wacko:
  2. βασικα το σημα που εχω ειναι αρκετα καλο απλα με το που συνδεεται μετα απο 20 δευτερα χανει το σημα και βγαζει ενα στοπ οτι αποσυνδεθηκε δεν ξερω αλλα δεν εχω αλλα δικτυα απο εδω μαλλον θα το παω εκει στο πλαισιο να το δουν ευχομαι να μην ειναι θεμα hardware.Αν εχετε κατι κατα νου για να κανω βοηθηστε με:wacko:
  3. το μοντεμ δεν νομιζω να φταιει γιατι αμα βαζω με το laptop συνδεεται κανονικα ακομα και οταν βαζω αλλες συσκευες που εχουν wifi παλι συνδεοντε κανονικα:cry::cry:
  4. βοηθεια :cry::cry::cry:
  5. ναι εχει κωδικο τον βαζω και συνδεεται κανονικα και μετα κλεινει βγαζει ενα stop:( μου λεει οτι διακοπηκε η συνδεση και σταματαει:cry:
  6. Λοιπον.Εχω εδω και λιγες μερες στα χερια μου αυτο το κινητο καλο μεν αλλα εχω παρατηρησει οτι οταν το βαζω στο wifi συνδεεται αλλα μετα απο 5 δευτερα μου βγαζει οτι δεν υπαρχει δικτυο διαθεσιμο??:(:O Ενω οταν βαζω αλλα κινητα που εχω συνδεονται κανονικα χωρις διακοπες:wacko:λετε να φταιει το κινητο η το μοντεμ μου να μην ειναι συμβατο με το satio:O Βοηθηστε με ρε παιδια γιατι στεναχωρεθηκα που δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ:(
  7. Καλημερα σας εγω εχω περασει την πιο καινουρια ρομ αυτη που ειναι με windows 6.5 αλλα εχω παρατηρησει οτι τραβαει πολλη μνημη και μονο αμα βγαλεις το touch flow σου απελευθερωνει καποιο χωρο.Δεν ειναι βεβαια οπως τα παλια windows mobile 6.1 που αμα εβγαζες το touch flo δουλευε σαν ρολοι. Βασικα θελει πιο καλο λειτουργικο δηλαδη να εχει πιο δυνατη μνημη ram και ρομ οπως ειναι του htc HD.Μηπως υπαρχει καποια ρομ που να εχουν φτιαξει και να μην τραβαει τοση μνημη????Ιδου το ερωτημα:worry::rolleyes:
  8. ευχαριστω φιλε μου.Βγηκε καμια καλη ρομ να περασουμε??:blink:
  9. Ρε παιδια για θυμιστε μου πως κανουμε hard reset στειλτε μου την σελιδα που λεει τα σχετικα το πως το κανεις γιατι εχω καιρο να ασχοληθω με το κινητο αυτο:p
  10. θελω να μου δωσετε το λινκ να κατεβασς το προγραμμα του gps για το gc900....ποιος μπορει να με βοηθησει??
  11. Μηπως ξερει καποιος να μας πει πως περναμε το προγραμμα με τους χαρτες???Στειλτε μου αμα ειναι το λινκ αμα μπορω να το κατεβασω κανεις δεν ξερει:(
  12. Το πως θα φτιαχτει θα φτιαχτει, το θεμα ειναι το ποτε:rolleyes:Εγω για παραδειγμα εχω κανει update και κλειδωθηκε παρολο που εκανα jailbreak το κινητο δεν αναγνωριζει την καρτα sim μου και ισως να φταει το firmware που ειναι 2.2.1 αν και εχει την sim unlock card παρολα αυτα δεν δουλευει ουτε με το yellosnow....και δεν ξερω και τι να κανω ειμαι σε διλημμα:confused:ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ:(
  13. Όσοι έχετε αγοράσει κλειδωμένες συσκευές 3G από το εξωτερικό, μπορείτε να ξεκλειδώσετε τις συσκευές σας μέσω του "yellowsn0w". Στην περίπτωση αυτή, το jailbreak στη συσκευή είναι επιβεβλημένο, ώστε να επιτραπεί η εγκατάσταση του πακέτου το οποίο θα διεκπεραιώσει το ξεκλείδωμα της συσκευής. εγω βασικα εχω και αυτο το πλακιδιο που βαζεις κατω απο την σιμ αλλα ειναι κλειδωμενο το κινητο δεν αναγνωριζει την καρτα sim μου τι θα επρεπε να κανω για να ξεκλειδωθει??εχω περασει και το yellosnow αλλα και παλι δεν ξεκλειδωνει βοηθηστε με....τι πρεπει να κανω???:cry:
  14. δυστυχως απο αμερικη το πηρα ας με βοηθησει καποιος ρε παιδια:(:(
  15. παιδια βοηθειαααααα εκανα update kai kleidwthike h syskeyh kai den dexetai thn karta mou sorry gia ta grreeekenglish alla panikovlithika twra ti kanw gia na to ksekleidwsw??????
×
×
  • Create New...