Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασικά, αναφερόμουν σε κάτι τέτοιο: http://cgi.ebay.com/2x-Battery-Desktop-Charger-fit-HTC-Touch-Diamond-P3700_W0QQitemZ290262536801QQcmdZViewItem?hash=item290262536801&_trkparms=72%3A1205|39%3A1|66%3A2|65%3A12|240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14.

Απλα, να έχω μόνιμα μια μπαταρία στο αμάξι και μία π.χ. στο εξοχικό, σε περίπτωση που κατα λάθος ξεμείνω. Δεν σκοπέυω να κάνω καθημερινή χρήση. Αρκεί να μην κάνει κάποια ζημιά στη συσκευή...

Δε νομίζω ότι μπορείς να πάθεις κάποια ζημιά εάν κάνεις χρήση άλλης μπαταρίας αλλά εγώ θα αγόραζα της HTC. Μόνο και μόνο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Εάν θέλεις να είσαι σίγουρος ότι δε θα μείνεις ποτέ από μπαταρία πάρε ένα φορτιστή για το αυτοκίνητο σου. Στο κάτω κάτω αφού λες ότι δεν πρόκειται να τη χρησημοποιείς πάρα πολύ δε χρειάζεται να το σκέφτεσαι τόσο πού. Αγόρασε τη. Εγώ πάντως με μία μπαταρία και τα καταφέρνω μία χαρά.

Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κάτι λάθος έχεις διαβάσει

οι li-ion (ιόντων λιθίου όχι ηλιθίου όπως λένε πολλοί...) είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με τις li-polymer που ολόκληρη η ονομασία τους είναι (ω τι περίεργο) li-ion polymer

με το πολυμερές η μπαταρία παίρνει ότι σχήμα θες (εξογκώματα, λεπτά σημεία, ότι χρειάζεται ένας κατασκευαστής για να προσαρμόσει το σχήμα στο σχέδιο του)

φυσικά τα χαρακτηριστικά τους σαν μπαταρίες είναι ακριβώς ίδια και οι δυο δεν αρέσκονται στο να είναι πολύ άδειες πολύ ώρα και δεν παρουσιάζουν φαινόμενα μνήμης

Μάλιστα. Εχεις δικιο. Δεν θυμαμαι που σκτ ειχα διαβάσει αυτό που ανέφερα για τις Li-Pol αλλα προφανός όποιος είχε γράψει το άρθρο δεν ήξερε τι έλεγε. Έκανα μια πρόχειρη έρευνα και δεν το βρήκα.

Γι' αυτό κι η επιφύλαξή μου...;)

Αυτό που θέλεις να αγοράσεις κάνει περίπου 8 ευρώ, συν περίπου 10 για τα μεταφορικά σύνολο 18 ευρώ. Καινούρια αυθεντική μπαταρία κοστίζει 40 ευρώ ενώ ο φορτιστής αυτοκινήτου (που θα τον χρειαστείς εάν κάνει χρήση του GPS) κοστίζει 20 ευρώ. Εγώ με αυτές τις τιμές δε θα αγόραζα με τίποτα το κινέζικο...

Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+

Αυτό που θέλεις να αγοράσεις κάνει περίπου 8 ευρώ, συν περίπου 10 για τα μεταφορικά σύνολο 18 ευρώ. Καινούρια αυθεντική μπαταρία κοστίζει 40 ευρώ ενώ ο φορτιστής αυτοκινήτου (που θα τον χρειαστείς εάν κάνει χρήση του GPS) κοστίζει 20 ευρώ. Εγώ με αυτές τις τιμές δε θα αγόραζα με τίποτα το κινέζικο...

Σωστά τα λες, αλλά έχει δωρεάν μεταφορικά. Συνεπώς, με 8€ έχεις 2 μπαταρίες και φορτιστή. Αρκετά συμφέρον, σωστά;

Παρ' όλ' αυτά, αν τίθεται θέμα αξιοπιστίας, δεν το συζητάω καν...

θα ήθελα να ρωτήσω αν καποιος απο το forum εχει αγορασει καποια απο τις μπαταριες που κυκλοφορουν και της htc αλλα και την αλλη την 1800αρα. Οποιος εχει αγορασει ας αναφερει τα αποτελεσματα και ποσο κραταει το κινητο με αυτες τις μπαταριες!!!

Εχω αγορασει την extented battery της htc απο το expansys με το back cover.Η ζωη της μπαταριας με απλη χρηση (οχι 3G, 20' wifi τη μερα,2-3 ωρες ομιλια) απο μια με μιαμιση μερα ανεβηκε στις 2 με δυομιση μερες.Αρκετα μεγαλη διαφορα.Επισης το πισω καπακι ειμαι ματ και δεν αφηνει δαχτυλιες αυξανοντας λιγο το παχος της συσκευης χωρις να ενοχλει.

Εχω αγορασει την extented battery της htc απο το expansys με το back cover.Η ζωη της μπαταριας με απλη χρηση (οχι 3G, 20' wifi τη μερα,2-3 ωρες ομιλια) απο μια με μιαμιση μερα ανεβηκε στις 2 με δυομιση μερες.Αρκετα μεγαλη διαφορα.Επισης το πισω καπακι ειμαι ματ και δεν αφηνει δαχτυλιες αυξανοντας λιγο το παχος της συσκευης χωρις να ενοχλει.

Για μ ενα δεν αξιζει να φουσκώσει η συσκευή για να κερδίσεις μιση ή μια μερα, αμα ηταν 3μερο θα το σκεφτόμουν.

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Λοιπον φιλοι εχω δυο προβληματα (το δευτερο ευτυχως που το εχω προς το παρων!).

Οταν προσπαθω να μπω στο νετ η να κανω ενημερωση τον καιρο προσπαθει να συνδεθει με GPRS παρολο που εχω WIFI ενεργοποιημενο και ειμαι συνδεδεμενος με το ασυρματο δικτυο μου, θελει καποια ιδιαιτερη ρυθμιση?

Το δευτερο (ειπαμε ευτυχως που το εχω) δεν μου συνδεετε μεσω GPRS καθολου (αν και εχω κανει τη διαδικασια για τις ρυθμισεις) μηπως θελει καμια ρυθμιση η ακομα χειροτερα μηπως πρεπει να κανω προφιλ μονος μου?

Παρακαλω για μια βοηθεια.

Συνεχιζω με το pTravelAlarm... :O

Το εβαλα να χτυπησει σημερα το πρωι και εκλεισα το κινητο και ...δεν χτυπησε... :X Πρεπει να χτυπαει μονο αν ειναι ανοιχτο? :blink:

:)

Συνεχιζω με το pTravelAlarm... :O

Το εβαλα να χτυπησει σημερα το πρωι και εκλεισα το κινητο και ...δεν χτυπησε... :X Πρεπει να χτυπαει μονο αν ειναι ανοιχτο? :blink:

Καμία Windows mobile συσκευή δεν ξεκινάει για να ηχήσει το ξυπνητήρι. Πρέπει να το έχεις συνέχεια ανοιχτό. Αν δεν θες να έχεις κλήσεις και sms μέσα στην νύχτα βαλ' το σε flight mode.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Λοιπον φιλοι εχω δυο προβληματα (το δευτερο ευτυχως που το εχω προς το παρων!).

Οταν προσπαθω να μπω στο νετ η να κανω ενημερωση τον καιρο προσπαθει να συνδεθει με GPRS παρολο που εχω WIFI ενεργοποιημενο και ειμαι συνδεδεμενος με το ασυρματο δικτυο μου, θελει καποια ιδιαιτερη ρυθμιση?

Νομιζω εχει απαντηθει σε προηγουμενες σελιδες. Χρεαιζεται ενα επιπλεον προγραμματακι, το nodata που αν εχω καταλαβει καλα κανει διαχειριση των συνδεσεων με περισσοτερες επιλογες. Αρα για την χρηση wifi χωρις GPRS ειναι απολυτως απαραιτητο ???

Οι ρυθμισεις της συσκευης δεν επαρκουν ??

Οι αρμοδιοι ας απαντησουν:)

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

"ξένε" ναι αλλά ο δικός σου τρόπος είναι λάθος όχι της microsoft

"κλείνω κάτι", σημαίνει το ΚΛΕΙΝΩ

στα κινητά που είναι... κινητά και δεν μπορείς να κλείσεις ΕΙΔΙΚΑ το κομμάτι "κινητό", έχει λογική ότι το κλείσιμο κλείνει το... κινητό (πόσες φορές το είπα στην ίδια φράση;...)

στα WM που είναι κάτι ΠΟΛΥ περισσότερο από κινητά και το "κινητό" είναι απλά ένα κομμάτι τους που μπορείς ανεξάρτητα να κλείσεις, δεν έχει νόημα αυτό που λες

όταν κλείνεις τα WM κλείνουν, αυτό σημαίνει και η λέξη

αλλιώς, κλείνεις τον ήχο, κλείνεις το τηλέφωνο, κλείνεις το wifi, το bluetooth, το 3G ή ότι τέσπα συνδιασμό θες

όταν πατάς να κλείσει ένα πραγματικό ξυπνητήρι (συνήθως έχουν power button πέρα από κάποιο πιθανό soft-off όπως και τα WM), κλείνει ή δεν κλείνει; θα σου πω εγώ... κλείνει και δεν ξεκινά μέχρι να το ανοίξεις (και καλά κάνει)

μην συγχέουμε ένα λάθος συνήθειο με το πως πρέπει να είναι τα πράγματα

---

NLS

ilogic.gr

Νομιζω εχει απαντηθει σε προηγουμενες σελιδες. Χρεαιζεται ενα επιπλεον προγραμματακι, το nodata που αν εχω καταλαβει καλα κανει διαχειριση των συνδεσεων με περισσοτερες επιλογες. Αρα για την χρηση wifi χωρις GPRS ειναι απολυτως απαραιτητο ???

Οι ρυθμισεις της συσκευης δεν επαρκουν ??

Οι αρμοδιοι ας απαντησουν:)

Διαβαζοντας καθε μερα 30+ σελοδες, αυτο μου διεφυγε... τωρα που το εγραψες θυμηθικα οτι καπου το ειχα δει, κανενα λινκ? Αν και φανταζομαι οτι θα το βρω, ευχαριστω παντως.

θα ήθελα να ρωτήσω αν καποιος απο το forum εχει αγορασει καποια απο τις μπαταριες που κυκλοφορουν και της htc αλλα και την αλλη την 1800αρα. Οποιος εχει αγορασει ας αναφερει τα αποτελεσματα και ποσο κραταει το κινητο με αυτες τις μπαταριες!!!

Έχω διαβάσει σε ξένα forums σχόλια για την 1800άρα ότι μπλοκάρει τη λειτουργία του gps και δεν δουλεύει σωστά. Μάλλον οφείλεται στο αυξημένο πάχος της.

Επίσης, μιλώντας για gps, επανέρχομαι στο πόσο καλά αποδίδει. Χτες το απόγευμα που δεν φαινόταν καθόλου ο ουρανός από τα σύννεφα και έβρεχε καταρακτωδώς, με το που το άνοιξα βρήκε αμέσως 9 δορυφόρους (με ενημερωμένο το quickgps) και έδωσε το στίγμα μου μέσα σε δευτερόλεπτα. Αυτό συνεχίστηκε καθ' όλη τη διάρκεια που χρησιμοποίησα το destinator.

Το Σάββατο είχα πάει από τα Public και είδα ότι το είχε με ελληνικό menu. Βασικά τώρα που το συνειδητοποιώ δεν είδα την έκδοση της rom (αν είναι swtos) αλλά στο ταμπελάκι έγραφε εγγύηση από ACE.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

"ξένε" ναι αλλά ο δικός σου τρόπος είναι λάθος όχι της microsoft

"κλείνω κάτι", σημαίνει το ΚΛΕΙΝΩ...

Καλα, δεν ειναι εκει το θεμα. Καταλαβαινω τι θελεις να πεις απλα σε "κινητο" (πες το οπως θες, για μενα το 50% εκει ειναι η χρηση του) μου φαινεται περιεργο το οτι πρεπει να ειναι ανοιχτο για να χτυπησει το ξυπνητηρι και για μενα που παντα κλεινω το "κινητο" το βραδυ, μου ειναι περιττο μιας κ δεν εξυπηρετει την αναγκη μου. Αυτο, τπτ παραπανω... :)

Καλα, δεν ειναι εκει το θεμα. Καταλαβαινω τι θελεις να πεις απλα σε "κινητο" (πες το οπως θες, για μενα το 50% εκει ειναι η χρηση του) μου φαινεται περιεργο το οτι πρεπει να ειναι ανοιχτο για να χτυπησει το ξυπνητηρι και για μενα που παντα κλεινω το "κινητο" το βραδυ, μου ειναι περιττο μιας κ δεν εξυπηρετει την αναγκη μου. Αυτο, τπτ παραπανω... :)

Η διαφορα ειναι οτι τα συμβατικα κινητα δεν κλεινουν ποτε. Στην ουσια μπαινουν σε ενα suspended flight mode οπου καποια πραγματα εξακολουθουν και λειτουργουν (αλλιως δεν θα χτυπαγε το ξυπνητηρι).

Τα WM οταν κλεινουν, κλεινουν και καλα κανουν. Με ρωτησαν εμενα αν θελω να καινε μπαταρια [εστω και λιγη] οταν τους εχω πει να σβησουν;

Οπως ειπε και ο NLS, αν αναζητας κατι παρομοιο με το κλεισιμο των συμβατικων κινητων, βαζε το σε Flight Mode :)

Η αγορα αναβαλεται μεχρι την Παρασκευη λογω μη επαρκειας συσκευων.

Ιδωμεν...

Και εγω που σκεπτομουν για καμμια ενδεχομενη πτωση τιμων........:lol::lol::lol:

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Εχετε να προτεινετε καποιο φορτιστη αυτοκινητου, διοτι η μπαταρια οταν χρησιμοποιω το gps........

Θελω ενα bluetooth handsfree που να μπορω να ακουω και μουσικη μεσω αυτου. Εχω το μοτορολα Η350, αλλα απ'οτι ψαχνω δεν πρεπει να παιζει αυτη η επιλογη (αληθεια πως το βρισκω αυτο?). Καμμια προταση? (οχι κανα πανακριβο) :blink:

Η οθονη καταναλωνει πολυ ρευμα. Με ενα προγραμματακι που μετραει το standby και το ποση ωρα ειναι ανοιχτη η οθονη, εχω τις παρακατω μετρησεις. Ναι, δεν ειναι τοσο καλη η μπαταρια για τετοια οθονη, αλλα αναμονη εχει μεχρι τωρα 5 μερες, με συνολικα 1 ωρα ανοιχτη την οθονη, και ειναι ακομη στο 40%. Εγω παντως δεν περιμενα τετοιο standby, για να λεω την αληθεια. Ομοιλια εχω περιπου 5 λεπτα.

Αυτο ειναι το δευτερο διαμαντι, που εχω μια γερμανικη καρτα μεσα, για αυτο και δεν το χρησιμοποιω πολυ. Το αλλο, που εχω την Ελληνικη καρτα και το πειραζω τρεις και λιγο, μου βγαζει ανετα την ημερα.

Κωστας - Κατερινη

Η οθονη καταναλωνει πολυ ρευμα. Με ενα προγραμματακι που μετραει το standby και το ποση ωρα ειναι ανοιχτη η οθονη, εχω τις παρακατω μετρησεις. Ναι, δεν ειναι τοσο καλη η μπαταρια για τετοια οθονη, αλλα αναμονη εχει μεχρι τωρα 5 μερες, με συνολικα 1 ωρα ανοιχτη την οθονη, και ειναι ακομη στο 40%. Εγω παντως δεν περιμενα τετοιο standby, για να λεω την αληθεια. Ομοιλια εχω περιπου 5 λεπτα.

Αυτο ειναι το δευτερο διαμαντι, που εχω μια γερμανικη καρτα μεσα, για αυτο και δεν το χρησιμοποιω πολυ. Το αλλο, που εχω την Ελληνικη καρτα και το πειραζω τρεις και λιγο, μου βγαζει ανετα την ημερα.

Ποιο προγραμματακι είναι αυτο που κανει αυτες τις μετρησεις? Κανενα link ?

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png