Administrators athanaso77 Δημ. September 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Για τα windows 6.1 απο που να κατεβασω flash player για να βλεπω flash videos on line? Μεσα απο internet explorer? Egw pali xrisimopoiw to kainourgio Flash Lite 3 kai den exw problima me ton Opera. Tha to breis efkola me mia apli anazitisi sto net. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 michpan,δυστυχως πρεπει να ξαναπερασεις μετα απο αλλαγη ρομ τα προγραμματα σου απο την αρχη για να εισαι σιγουρος οτι θα δουλευει καλα η συσκευη σου,για τα μηνυματα-επαφες(μπορεις και με τον συνχρονισμο βεβαια) υπαρχει προγραμμα που τα επαναφερεις οπως επισης μπορεις να το κανεις απο backup που εχεις παρει(απλα δεν κανεις foul restore) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Ευχαριστώ, αλλά εσείς τι κάνετε με όλα τα προγράμματα που έχετε μέσα, τα sms και τις ρυθμίσεις που έχετε κάνει μετά από αλλαγή ROM; Μιχάλης Οι επαφές και τα sms μπορούν να γίνουν restore αν τα έχεις πάρει backup με το pimbackup. Τα email και τα settings των email accounts εμένα δεν τα επαναφέρει σωστά γι' αυτό παίρνω backup μόνο τα email ξεχωριστά με το sprite και τα επαναφέρω με αυτά. Όσον αφορα τα προγράμματα είναι μεγάλη ιστορία. Αυτά που έχεις εγκαταστήσει στο system storage προφανώς δε σώζονται. Για τα άλλα που είναι στην Internal υπάρχει ολόκληρο debate για το αν είναι καλό απλά να κάνεις shortcut του .exe και να το πετάς στο Windows/Start Menu/Programs. Εγώ προσωπικά αυτό κάνω και μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα. Ό,τι προγράμματα έχω στην Internal μετά από φλασάρισμα πάω και κάνω shortcuts και τα πετάω στον φάκελο που σου είπα και τρέχουν έτσι. Μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα πρόβλημα (ή απλά κρατάς backup τον φάκελο Windows/Start Menu/Programs και μετά το φλασάρισμα τον κάνεις overwrite και απλά σβήνεις τα άχρηστα πράγματα αφού πρώτα προσέξεις αν ο καινούριος έχει μέσα shortcuts που πρέπει να περάσεις και στον παλιό πριν τον βάλεις). Άλλοι πάλι λένε ότι αυτές οι διαδικασίες μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον τρόπο που θα εκτελεστούν τα προγράμματα. Η απάντηση μου είναι ότι αφού πάντα έχεις ενημερωμένο backup και αφού μπορείς όποιο πρόγραμμα δε δουλέψει μετά από αυτή τη διαδικασία απλά να το απεγκαταστήσεις τότε κανένα πρόβλημα. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 LOIPON EXO TO DIAMOND EDO KAI ENA MINA KAI AFOU TO EPSAXA PARA POLI KAI TO DIAVASA OLO TO FORUM KAI AKOMA TO DIAVAZO MIN NOMIZETE MPORO NA PO OTI EIMAI PLIROS EYXARISTIMENOS ME TO DIAMANTAKI MOU Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 LOIPON EXO TO DIAMOND EDO KAI ENA MINA KAI AFOU TO EPSAXA PARA POLI KAI TO DIAVASA OLO TO FORUM KAI AKOMA TO DIAVAZO MIN NOMIZETE MPORO NA PO OTI EIMAI PLIROS EYXARISTIMENOS ME TO DIAMANTAKI MOU Πιό συγκεκριμένα; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Μπορεί να μου πεί κάποιος που πρέπει να μπεί η μουσική για να εμφανιστεί στο κεντρικό μενού (αυτό είναι το TouchFlo?) ? Έκανα search αλλά δεν βρήκα τίποτα.. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Μπορεί να μου πεί κάποιος που πρέπει να μπεί η μουσική για να εμφανιστεί στο κεντρικό μενού (αυτό είναι το TouchFlo?) ? Έκανα search αλλά δεν βρήκα τίποτα.. Οπουδήποτε και να την βάλεις μέσα τα 4GB την βρίσκει... Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Δοκιμασα το stowaway bluetooth keyboard και παροτι δεν υπαρχει ειδικο driver δουλευει μια χαρα με το diamond.Χρησιμοποιησα - Την εκδοση 4.51 του driver για wm5 - To AEKMap 1.2.1 για ελληνικα - Το layout ''Greek SMS 160, HTC Touch Pro'' για sms 160 χαρακτηρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 ενδιαφέρον (γενικώς) - thanks for the info Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Οπουδήποτε και να την βάλεις μέσα τα 4GB την βρίσκει... Αφού μόλις πηγαίνω στο 'Μουσική' μου γράφει 'Δεν βρέθηκε μουσική'. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Αφού μόλις πηγαίνω στο 'Μουσική' μου γράφει 'Δεν βρέθηκε μουσική'. Εγώ την πρώτη φορά που πέρασα μουσική πήγα στο Music Tab και πάτησα κάτω αριστερά στο Library [βιβλιοθήκη;] και μου τη βρήκε μόνο του. Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosworth Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Καλησπέρα, Εδώ και δύο μέρες το Dest7 αρνείται πεισματικά να ανοίξει. Φορτώνουν τα βελάκια και στο τελευταίο πάπαλα.... Ξαναπέρασα τους χάρτες και προς στιγμή έφτιαξε αλλά μετά από λίγο πάλι τα ίδια....Έχει κανείς συναντήσει παρόμοιο πρόβλημα? Πέρασα πρόσφατα και το τελευταίο firmware..Μήπως υπάρχει πρόβλημα από εκεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 A ok, δεν είχα δεί το βιβλιοθήκη.. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Παιδια μια γρηγορη απαντηση επειδη ειμαι ετοιμος να το παρο απο στιγμη σε στιγμη και δεν εχω χρονο να διαβασω ολο το θεμα.....εκτος απο τα 4gb μνημη εχει υποδοχη για επεκταση micro sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Παιδια μια γρηγορη απαντηση επειδη ειμαι ετοιμος να το παρο απο στιγμη σε στιγμη και δεν εχω χρονο να διαβασω ολο το θεμα.....εκτος απο τα 4gb μνημη εχει υποδοχη για επεκταση micro sd? Εισαι ετοιμος να το παρεις ,και δεν γνωριζεις τα χαρακτηριστικα του ?:worry: Οχι. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Τα χαρακτηριστικα του τα γνωριζω αλλα το μονο που μου διεφυγε ηταν αυτο που δεν ειχα δωση σημασια λογο των 4gb..αλλα το θεωρω και βασικο μειων τωρα ετσι?Ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Καλησπέρα, Εδώ και δύο μέρες το Dest7 αρνείται πεισματικά να ανοίξει. Φορτώνουν τα βελάκια και στο τελευταίο πάπαλα.... Ξαναπέρασα τους χάρτες και προς στιγμή έφτιαξε αλλά μετά από λίγο πάλι τα ίδια....Έχει κανείς συναντήσει παρόμοιο πρόβλημα? Πέρασα πρόσφατα και το τελευταίο firmware..Μήπως υπάρχει πρόβλημα από εκεί? Το αρχείο smsmodule.dll στο δημιουργεί το πρόβλημα! Σβηστο και θα είσαι οκ! Noμίζω οτι το όνομα που σου έδωσα είναι σωστό! Smsκατι.dll λέγεται το αρχείο! Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wizo Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Τα χαρακτηριστικα του τα γνωριζω αλλα το μονο που μου διεφυγε ηταν αυτο που δεν ειχα δωση σημασια λογο των 4gb..αλλα το θεωρω και βασικο μειων τωρα ετσι?Ευχαριστω:) 4GB δεν είναι και λίγα... Για "μεγάλες απαιτήσεις" το PRO είναι μονόδρομος Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 LOIPON EXO TO DIAMOND EDO KAI ENA MINA KAI AFOU TO EPSAXA PARA POLI KAI TO DIAVASA OLO TO FORUM KAI AKOMA TO DIAVAZO MIN NOMIZETE MPORO NA PO OTI EIMAI PLIROS EYXARISTIMENOS ME TO DIAMANTAKI MOU Αν σου είναι εύκολο να γραφεις στα Ελληνικά και οπωσδήποτε ΟΧΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, γιατι είναι σαν να φωναζεις !!!!!!!!!! Καλως ηλθες στο forum Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Δεν αμφιβαλω οτι ειναι λιγα τα 4GB αλλα ηθελα την επιλογη micro SD εαν μου την δωσει να του βαλω τουλαχιστον αλλα 4 για να μην πω 8...γιαυτο το θεωρω για μενα αυτο βασικο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 welcome to the club εδώ διάβασες; http://www.ilogic.gr/blog (το δεύτερο άρθρο που κάνω συγκριτικό) Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Στον Γερμανό δεν κανει 599; Το 570 που το ειδες; Γιατι θα το παρω κ εγω μαλλον αυτη την εβδομαδα απο γερμανο. 599 εχει, απλα λογω διαφορας φπα βγαινει 570 ;) Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fvidalis Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Το αρχείο smsmodule.dll στο δημιουργεί το πρόβλημα! Σβηστο και θα είσαι οκ! Noμίζω οτι το όνομα που σου έδωσα είναι σωστό! Smsκατι.dll λέγεται το αρχείο! Που βρισκεται αυτό γιατί αντιμετωπίζω και εγω αυτό το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Έχει κάνει κανείς disable power management μέσω registry explorer στην sd card να μας πει αν έχει δει διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 9, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 Έχει κάνει κανείς disable power management μέσω registry explorer στην sd card να μας πει αν έχει δει διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας; Όχι κάτι το ιδιαίτερο είναι αλήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts