Jump to content

Cosworth

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Cosworth

  1. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Στο λινκ που παρέθεσες συνιστά πρώτα πέρασμα GB και μετά την καινούργια (if you are on any other ICS/Custom ROM). Εσύ το δοκίμασες κατευθείαν? Σου στέλνω και ένα pm για μια διευκρίνηση για το συνδυασμό Chrack 's v9 και speedmod k3-10..
  2. Καλησπέρα, Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να μην κάνω καμιά βλακεία. Δεν ασχολούμαι συχνά με το κινητό (flashing new ROMs/ kernels) αλλά επειδή με έτρωγε να δω την ICS είχα βάλει πριν 2-3 μήνες την 4.0.3 και έχω τα εξής: - N7000XXLPT με Kernel 3.0.15-N700XXLPY-CL474507 με κατασκευή IML74K.XXLPY Τώρα που ήρθε η ελληνική 4.0.4 παρόλο που με ειδοποίησε μέσω OTA, το τηλέφωνο δεν έκανε αναβάθμιση, ενώ μέσω Kies δεν την υποστηρίζει. Τι πρέπει να κάνω για να βάλω την Stock ελληνική 4.0.4? Επειδή τώρα η μπαταρία μου κρατάει λιγότερο από μια μέρα (heavy user) μήπως υπάρχει κάποιος δοκιμασμένος και σταθερός συνδιασμός ROM/Kernel που να δίνει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας? Σας ευχαριστώ, /Α.
  3. Το ξεθαβω γιατί πάω για 1 εβδομάδα Γερμανία. Ποιές επιλογές υπάρχουν τώρα για φωνή? Για data η Cosmote που έχω, δινει ημερήσιο πάσο του Travel & Surf 10Ε / Απεριόριστη χρήση. Υπάρχει κάτι φθηνότερο?
  4. Καλησπέρα, Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ τους αντιπροσώπους της Sharp? Ψάχνω για κάτι κοντά σε Ν.Ηράκλειο..
  5. Καλησπέρα, Εδώ και δύο μέρες το Dest7 αρνείται πεισματικά να ανοίξει. Φορτώνουν τα βελάκια και στο τελευταίο πάπαλα.... Ξαναπέρασα τους χάρτες και προς στιγμή έφτιαξε αλλά μετά από λίγο πάλι τα ίδια....Έχει κανείς συναντήσει παρόμοιο πρόβλημα? Πέρασα πρόσφατα και το τελευταίο firmware..Μήπως υπάρχει πρόβλημα από εκεί?
  6. Νομίζω βρήκα τοπρόβλημα....Να σας ρωτήσω... Στο Ρυθμίσεις-->Συνδέσεις (Tab)--> sto Cosmote Internet (Διαχείριση υφιστάμενων συνδέσεων) εσάς έχει Αυτόματη επιλογή ή cosmote internet ή mms? Όταν βάζω αυτόματα δεν παίζει το internet, πάιζουν mms Εσας τί έχει?
  7. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με τα settings τις Cosmote .. ???? Κάτι άλλαξα και δεν έστελνα MMS και τώρα προσπαθώντας να το διορθώσω πάει και το νετ....:mad::mad: Που θα πάει θα τα μάθω....Βρήκα τις ρυθμίσεις από το Qtek 9090 ... Εί ίδιες ? να τις δημιουργήσω από την αρχή τουλάχιστον....
  8. Καλημέρα, Εαν μπορεί κάποιος να βοηθήσει..... Έχω το Diamond και κάποια ρύθμιση πρέπει να πείραξα και δεν μπορώ να στείλω MMS. Μου βγάζει το status bar με 0%...(Έχω Cosmote) Τον MMS Server δεν τον πείραξα.... Μπορεί κάποιος να γράψει τις ρυθμίσεις του για να τσεκάρω τις δικές μου???
  9. Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει η αλλαγή οθόνης του 8910ι?
  10. Τελικά, πώς γίνεται σε όλα τα μαγαζιά πλην expansys ( έχει το 6680 στα 450ευρώ εδώ και πολύ καιρό) να είναι το 6680 πιο ακριβό από το N70? Δεν εξηγείται τόσες μέρες μετά απο την κυκλοφορία του Ν70...Όχι τίποτα άλλο αλλά περιμένω πως και πως να πέσει η τιμή του 6680 αφού δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ η καλύτερη κάμερα και το ράδιο του Ν70...
  11. MSC(Mobile Switching Centre) . Οι βάσεις δεδομένων που λες βρισκονται στις HLR και VLR που αντιστοιχούν στα MSC...Το κόστος όμως για την διατήρηση τέτοιων αρχείων πίστεψέ με είναι αρκετά μεγάλο...Πέρα απο το γεγονός οτι εδώ κάπου μπαίνει και η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων....Επίσης δεν σκεφτηκες οτι τα κινητά μπορούν να "μεταναστεύσουν" στο εξωτερικό....Παντως οι εταιρειες να ξέρεις οτι έχουν την δυνατότητα να εντοπίσουν ακόμα και σε που περίπου βρίσκεται μια συσκευή...
×
×
  • Create New...