Jump to content

ausdim

Members
  • Δημοσιεύσεις

    197
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

ausdim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα, ενας φιλος μου αγορασε ενα Lenovo Vibe X S960 me με φουλ ελληνικο VibeUI v2.0-ausdim. Αναρωτιομουν ανα εσυ εχεις buιldarei αυτο το ROM κα ισως θα μπορουσα να εχω προσβαση και εγω για να το περασω στο δικο μου lenovo που εχει το κινεζικο version.

    Σου ειμαι ευγνωμων!

  2. Τώρα τι να σου πω... Πήγαινε Γαλατσίου και Πατησίων και θα πιάσει... Εμενα τουλάχιστον πριν 1 ώρα εκεί έπιανε. Αν πας και δεν πιάσει μην με βρίζεις και με πιάσει κάνας βήχας ;)
  3. Δυστυχώς ανεβάζει θερμοκρασίες η αλήθεια είναι. Βεβαια μετά από την έκδοση firmware MEA είναι κάπως καλύτερα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363518
  4. Γαλάτσι πιάνει.. Όχι παντού αλλα πιάνει.
  5. Στην ROM αν δεν απατώμαι στον kernel έχει αλλα firmware (tsp - sensor hub - touch key - sound). Αν είσαι με MEA firmware και πάνω τότε δεν έχεις ανάγκη.
  6. Και όπως είχα πει έκανα compile έναν kernel για το η9505 από τα σημερινά sources τις samsung. Είναι όλα default με την μονη διαφορα την απενεργοποίηση των root restrictions. Ευχαριστώ. http://s24.postimg.org/njv318sn9/Screenshot_2013_06_21_18_45_58.png https://docs.google.com/file/d/0B7S-bznVXd7BLVluaFQ0OXR5c3M/edit?usp=sharing Edit:Τεστάρω τώρα και τον 1.4 kernel του wanam με ενσωματωμένα τα καινούρια sources τις samsung. ;)
  7. Επιτελους βγηκε το GT-I9505_JB_Opensource_Update2.zip kernel source απο την samsung... http://opensource.samsung.com/ Ωταν επιτελους κατεβει και παω σπιτι θα κανω compile εναν kernel με ολα default εκτος απο το root restrictions και θα το ποσταρω εδω κ ελπιζω να μην αρπαχτουμαι παλι. :) :) (πλακα κανω το θεμα εχει ειδη ληξει).... Μωλις κατεβει θα ψαξω να δω διαφορες με το προηγουμενο. Εχω ενημερωσει ειδη τους guru wanam - faux - ktoonsez οποτε κ οσοι ειστε σε custom kernel περιμενεται κ το αναλογο Update. Μην μπειτε στον κοπο να το κατεβασετε αν δεν ξερετε καν τι ειναι. Απλα δεν θα σας χρησιμευσει σε τιποτα. Ευχαριστώ.
  8. Εισαι Moderator και πιστευω πως ειδες τις προηγουμενες συζητησεις μου με τον φιλο afilopou (posts τα οποια σβηστηκαν) και το υφος αυτων. Συμπεριλαμβανεωντας στο ερωτημα σου ενα απο τα ποστ του φιλου afilopou ισως να το πηρα λαθος και εγω απο την μερια μου. Ζητω συγνωμη σε σενα για τον τροπο που σου απαντησα αλλα πραγματικα εχουμε ανοιξει ενα μπιρι-μπιρι χωρις να υπαρχει λογος κανενας. Δεν επιτιθωμαι σε κανεναν να βοηθησω θελω κ να μοιραστω μαζι σας οτι μπορει να βοηθησει και εσας. Συγκεκριμενα αυτην την στιγμη ειμαι στην δουλεια και προσπαθω να φτιαξω κατι το οποιο θα περναμε χωρις CWM οχι ωμος για μενα γιατι δεν με ενδιαφερει, αλλα για οσους απλα δεν θελουν να φλασαρουν CWM. Ευχαριστω και συγνωμη κ παλι αν φανηκα λιγο επιθετικος.
  9. Πρεπει να εχει CWM η συσκευη για να μπορεσουμε να περασουμε το zipaki. Αν το περασουμε μετα μπορουμε να φλασαρουμε την μαμα recovery και παλι. Ναι δουλευει σε ολες τις εκδωσεις firmware. Ευχαριστω.
  10. Α Οκ βλεπω περνουν μερος κ οι moderator στην τρελα καποιον... Οκ λοιπον βρειτε μου ολοι εσεις που προσπαθητε δεν ξερω για πιο ακριβως λογο να με πεισετε για κατι, ενα zipaki ετοιμο που να κανει αυτην δουλεια η στο xda η εδω. ;) Το οτι πολλοι το σκεφτηκατε και ισως να το κανατε ειναι πληρος κατανοητο lteon_netlist.xml (δεν θελει και πολυ μυαλο και πιστευω ουτε και google). Παλαιωτερα πετωντας τα 408.mui στις ρομ των windows και με καποια αλλαγη στην registry γυρναγε το μηχανακι στα Ελληνικα (εποχες P3600 αν θυμαστε) Λοιπον τοτε τα πακεταρα ολα αυτα σε ενα .cab και τα ανεβασα εδω και στο xda. Πιστευω πως και τοτε ηταν γνωστο σε ολους πως τα αρχεια .408.mui γυρνανε το λειτουργηκο σε Ελληνικα αλλα κανεις δεν μπηκε στον κοπο να το κανει τοσο απλο. Η διαφορα λοιπον Στρατο ειναι οτι εφτιαξα ενα zipaki το flasharis και με ενα reboot εισαι οκ. Το αμφυσβητει κανεις αυτο μηπως? Και ξαναροταω βρειτε μου καπου κατι παρομοιο με αυτο που εφτιαξα. Α και η διαφορα ειναι πως αν ακολουθησεις την μεθοδο του να πειραξης μονο το αρχειο lteon_netlist.xml και κανετε reboot απλα δεν θα αλλαξει τιποτα παρα μονο με hard reset. Η λυση λοιπον ειναι εκτος του παραπανω αρχειου κ εδω: delete("/data/property/persist.radio.lteon"); Και επειδη υπαρχει πολυ αρνητικη αυρα ας μου εξηγησει καποιος τον λογο. Εκανα η ειπα κατι κακο? Βοηθησα μηπως postarontas κατι που ειδη βοηθησε αρκετους? Και ξαναλεω ολα τα εκανα μονος μου δεν διαβασα πουθενα κ δεν εκλεψα κανενος την δουλεια. lteon_netlist.xml (δεν θελει και πολυ μυαλο και πιστευω ουτε και google). Βρειτε λοιπον κατι αλλο καινοτομο να κανετε εκτος απο το να τρωγεστε με τα ρουχαλακια σας και θα ειμαι ο πρωτος που θα σας ευχαριστησω. Ναι Ok ολοι μα ολοι το ξερατε και αλλοι τοσοι το εχετε κανει ειδη στειλτε μου ενα Link του ποστ σας λοιπον. Φιλικα Δημητρης
  11. Και για προσπαθησε να το κανεις αυτο χωρις hard reset και φυσικα οχι με Cosmote καρτα μεσα και ελα πες μου αν σου δουλεψε. Φιλικα παντα. Δημητρης
  12. Μονος μου φιλε ολα τα εκανα.. Ενταξει δεν πρεπει να εισαι κ γκουρου.. Ψαχνεις αλλαζεις δοκιμαζεις reboot κ παλι reboot και μετα χερεσαι μονος σου.... :) Βεβαια δεν ξερω αν εχει βγει κατι αντιστοιχο ενσωματεμενο σε καποια rom αλλα εγω που ειμαι official μονο root επρεπε να βρω μια λυση. Ναι πρεπει να ειναι root. Παιδια ουσιαστηκα δεν ειναι κατι που πειραζει τιποτα. Ωπος θα το κανει κ η samsung σε καποιο update τις ετσι το εκανα κ εγω.. ;)
  13. Παταμε Αρχειο πανω αριστερα και μετα Ληψη. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4761522#post4761522
  14. Απλα ενεργοποιησα την επιλογη αυτη χωρις να χρειαζεται να περιμενουμε update απο την samsung. Η LTE ρυθμιση θα φενεται σε: 20201 Cosmote 20209 Info Quest S.A. (Q-TELECOM) 20205 Vodafone 20210 WIND Hellas (STET,TIM) Τωρα απο οσο ξερω μονο η Cosmote και απο χθες και η Vodafone το υποστηριζουν. Οσοι εχουν Cosmote την επιλογη την εχουν ειδη και δεν χρειαζεται το patchaki που εφτιαξα. Στους υπολοιπους (WIND - Q-TELECOM) απλα θα υπαρχει σαν επιλογη οποτε αν το ενεργοποίηση ποτε ο παροχος σας θα πιασει κατευθειαν χωρις να περιμενεται καποιο update. Οσοι ομως ειναι σε Vodafone θα πρεπει να περιμενουν να μπει στην λιστα του αρχειου .xml και να βγει σαν αναβαθμισει απο την Samsuung οποτε με το patchaki πιανουν LTE χωρις να περιμενουμε sammy και vodafone. Εγκατασταση απο CWM και μετα reboot. https://docs.google.com/file/d/0B7S-bznVXd7BWm1kRGZvOEtMdjA/edit?pli=1 (Παταμε Αρχειο πανω αριστερα και μετα Ληψη). Και μετα θα ειναι ετσι: https://www.dropbox.com/s/...0-16-14-39.png Τωρα αν δεν το υποστιριζει ο παροχος σας αυτο ειναι δικο σας θεμα. Ευχαριστω.
  15. Οκ οποτε δουλευει κανονικα. Χαιρομαι... :D Οχι που θα κατσουμαι να περιμενουμε ποτε και αν θα βγαλει σε συνεννόηση με την Vodafone Hellas αναβαθμισει η samsung. :ninja: Ρε παιδια να φτιαξω λετε ενα thread καινουργιο με το zip για να το βρισκουν ολοι? Η οχι?
×
×
  • Create New...