Jump to content

thodorisgr77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About thodorisgr77

  • Ημ. Γέννησης 23/12/1977

thodorisgr77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κατά την γνώμη μου,τo tatoo στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο αποδεκτό εάν είναι σε εμφανές σημείο δια το λόγο ότι ακόμη υπάρχει λογοκρισία και δεν είσαι επιθυμητός είτε σε κοινωνικές υποχρεώσεις,είτε σε επαγγελματικά ζητήματα.
  2. Καλό είναι να υπάρχει σχέση μεταξύ Έλληνα και ξένου άλλα δεν υποφέρεται και η απόσταση όταν φεύγει ο καθένας για την χώρα του!
  3. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διαπίστωσε ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι «καίγονται» από το κάπνισμα, κυρίως τις βραδινές ώρες, όταν ο καπνιστής αποκοιμάται με το τσιγάρο να καίει, προκαλώντας συχνά εγκαύματα ή και περαιτέρω φλεγμονή. Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής ιστοσελίδας Welt.de, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θέλοντας να εξασφαλίσει την ανθρώπινη ασφάλεια, επιδιώκει μέσα στα επόμενα τρία χρόνια να πωλούνται στην αγορά τσιγάρα, τα οποία μετά από λίγα λεπτά θα σβήνουν μόνα τους! Οι ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ η Φινλανδία προετοιμάζει ήδη τη θέσπιση σχετικού νόμου. Η αρμόδια Επίτροπος για την Προστασία Καταναλωτών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μεγκλένα Κούνεβα, δήλωσε ότι «μέσω αυτής της αλλαγής σώζονται 2000 ανθρώπινες ζωές ετησίως» και υποστήριξε ότι «δε θα υπάρξουν αυξήσεις στις τιμές πώλησης των νέων τσιγάρων». Παράλληλα, ένας υπάλληλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υπογράμμισε ότι «δοκίμασε το νέο τσιγάρο στο γραφείο του μαζί με άλλους συναδέλφους και πράγματι το τσιγάρο έσβησε ένα λεπτό μετά την τελευταία χρήση του». Οι μεγάλες εταιρίες στο χώρο των καπνοβιομηχανιών, συμφωνούν με τις μεταρρυθμίσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καθώς το νέο αυτό τσιγάρο δεν αποτελεί καινοτομία για τις βιομηχανίες. Σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ έχει καθιερωθεί το νέο τσιγάρο, ενώ έως το 2010 θα πωλείται σε 22 αμερικανικές πολιτείες. http://www.kathimerini.gr με πληροφορίες από welt.de Πως σας φαίνεται η συγκεκριμένη ιδέα;;; :)
  4. Αυτή την απάντηση ενδέχεται να λάβουν τα παχύσαρκα άτομα στην πολιτεία Mississippi των ΗΠΑ την επόμενη φορά που θα βρεθούν σε κάποιο εστιατόριο. Όχι! Δεν σας κάνουμε πλάκα! Ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής John Read προσπαθεί να περάσει ένα νέο σχέδιο πολιτειακού νόμου, βάσει του οποίου θα απαγορεύεται στα εστιατόρια και τους λοιπούς χώρους διάθεσης φαγητού να εξυπηρετήσουν τα άτομα που πάσχουν από παχυσαρκία. Ο γερουσιαστής, όντας ο ίδιος παχύσαρκος, προσπαθεί-όπως αναφέρει και ο ίδιος- να ρίξει φως σε ένα μείζων πρόβλημα που βασανίζει μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Για την ώρα, ο υπεύθυνος για θέματα δημόσιας υγείας της πολιτείας, Steve Holland, υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται να νομιμοποιήσει την πρόταση του Read. Στις επίσημες δηλώσεις του ανέφερε ότι δεν πρόκειται να υποστηρίξει ένα νόμο που προσβάλλει τόσο έντονα την ελευθερία του ατόμου στο να επιλέγει τον προσωπικό τρόπο ζωής του. Παράλληλα, το σχέδιο νόμου, όπως αυτό δημοσιεύθηκε, έχει τεράστια ερμηνευτικά κενά. Δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια προσδιορισμού της παχυσαρκίας, ενώ δεν δίνεται καμία οδηγία στο πώς οι εστιάτορες θα μπορούσαν να αποφασίσουν ποιός είναι παχύσαρκος και ποιος όχι. Καλώς ή κακώς, η παχυσαρκία είναι μια σοβαρή ασθένεια της σύγχρονης εποχής και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη λεπτότητα και προσοχή και όχι ως έγκλημα. Από τον Ηλία Κουντούπη http://www.fe-mail.gr Κατά την γνώμη σας,θα έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο και στην Ελλάδα ώστε να προστατευτεί το συγκεκριμένο άτομο ή θα ήταν ανώφελο;
  5. ποια είναι η ιστοσελίδα της εταιρίας?
  6. Πήγα στις brussels airlines ήδη και ακόμη την Athens στην ιστοσελίδα τους την έχουν με κόκκινα γράμματα που σημαίνει ότι ακόμα δεν εκτελούνται δρομολόγια :(
  7. Mπορώ από εκεί να πάω στο Αμστερντάμ ή της Βρυξέλλες? Ποιο είναι πιο κοντά?
  8. Θέλω να πάω Βρυξέλλες ή Αμστέρνταμ 28 Απριλίου εώς 1 Μαίου και η virgin express δεν υποστηρίζει πλέον τις πτήσεις προς Βρυξέλλες,υπάρχει κάποια άλλη ιδέα?
  9. Νομίζω ότι θα επιλεγεί ο Δάντης λόγω εμπειρίας του στο χώρο της μουσικής και επειδή αυτός έγραψε το Νumber one που μας έφερε την πρώτη θέση στην Eurovision . Εγώ όμως έχω την εντύπωση ότι η Τάμτα αν επιλεγεί θα μας φέρει την καλή θέση λόγω της καταγωγής της...μπορεί να πάρουμε καμία ψήφο παραπάνω :)
  10. Εταιρία που πάει Βέλγιο-Ολλανδία από Αθήνα και φτηνό εισιτήριο;:p Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)
  11. Eγώ γενικά φοράω φθηνά ρολόγια μάρκας Q & Q :lol:
  12. Aν είσαι στο εξωτερικό από που κάνεις ανανέωση ?
×
×
  • Create New...