Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Diamond (P3700)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators

Για τα windows 6.1 απο που να κατεβασω flash player για να βλεπω flash videos on line?

Μεσα απο internet explorer?

Egw pali xrisimopoiw to kainourgio Flash Lite 3 kai den exw problima me ton Opera.

Tha to breis efkola me mia apli anazitisi sto net.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest lagoudakis
michpan,δυστυχως πρεπει να ξαναπερασεις μετα απο αλλαγη ρομ τα προγραμματα σου απο την αρχη για να εισαι σιγουρος οτι θα δουλευει καλα η συσκευη σου,για τα μηνυματα-επαφες(μπορεις και με τον συνχρονισμο βεβαια) υπαρχει προγραμμα που τα επαναφερεις οπως επισης μπορεις να το κανεις απο backup που εχεις παρει(απλα δεν κανεις foul restore)

Ευχαριστώ, αλλά εσείς τι κάνετε με όλα τα προγράμματα που έχετε μέσα, τα sms και τις ρυθμίσεις που έχετε κάνει μετά από αλλαγή ROM;

Μιχάλης

Οι επαφές και τα sms μπορούν να γίνουν restore αν τα έχεις πάρει backup με το pimbackup. Τα email και τα settings των email accounts εμένα δεν τα επαναφέρει σωστά γι' αυτό παίρνω backup μόνο τα email ξεχωριστά με το sprite και τα επαναφέρω με αυτά.

Όσον αφορα τα προγράμματα είναι μεγάλη ιστορία. Αυτά που έχεις εγκαταστήσει στο system storage προφανώς δε σώζονται. Για τα άλλα που είναι στην Internal υπάρχει ολόκληρο debate για το αν είναι καλό απλά να κάνεις shortcut του .exe και να το πετάς στο Windows/Start Menu/Programs. Εγώ προσωπικά αυτό κάνω και μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα. Ό,τι προγράμματα έχω στην Internal μετά από φλασάρισμα πάω και κάνω shortcuts και τα πετάω στον φάκελο που σου είπα και τρέχουν έτσι. Μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα πρόβλημα (ή απλά κρατάς backup τον φάκελο Windows/Start Menu/Programs και μετά το φλασάρισμα τον κάνεις overwrite και απλά σβήνεις τα άχρηστα πράγματα αφού πρώτα προσέξεις αν ο καινούριος έχει μέσα shortcuts που πρέπει να περάσεις και στον παλιό πριν τον βάλεις). Άλλοι πάλι λένε ότι αυτές οι διαδικασίες μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στον τρόπο που θα εκτελεστούν τα προγράμματα. Η απάντηση μου είναι ότι αφού πάντα έχεις ενημερωμένο backup και αφού μπορείς όποιο πρόγραμμα δε δουλέψει μετά από αυτή τη διαδικασία απλά να το απεγκαταστήσεις τότε κανένα πρόβλημα.

LOIPON EXO TO DIAMOND EDO KAI ENA MINA KAI AFOU TO EPSAXA PARA POLI KAI TO DIAVASA OLO TO FORUM KAI AKOMA TO DIAVAZO MIN NOMIZETE MPORO NA PO OTI EIMAI PLIROS EYXARISTIMENOS ME TO DIAMANTAKI MOU

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

LOIPON EXO TO DIAMOND EDO KAI ENA MINA KAI AFOU TO EPSAXA PARA POLI KAI TO DIAVASA OLO TO FORUM KAI AKOMA TO DIAVAZO MIN NOMIZETE MPORO NA PO OTI EIMAI PLIROS EYXARISTIMENOS ME TO DIAMANTAKI MOU

Πιό συγκεκριμένα;

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Μπορεί να μου πεί κάποιος που πρέπει να μπεί η μουσική για να εμφανιστεί στο κεντρικό μενού (αυτό είναι το TouchFlo?) ? Έκανα search αλλά δεν βρήκα τίποτα..

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Μπορεί να μου πεί κάποιος που πρέπει να μπεί η μουσική για να εμφανιστεί στο κεντρικό μενού (αυτό είναι το TouchFlo?) ? Έκανα search αλλά δεν βρήκα τίποτα..

Οπουδήποτε και να την βάλεις μέσα τα 4GB την βρίσκει...

Δοκιμασα το stowaway bluetooth keyboard και παροτι δεν υπαρχει ειδικο driver δουλευει μια χαρα με το diamond.Χρησιμοποιησα

- Την εκδοση 4.51 του driver για wm5

- To AEKMap 1.2.1 για ελληνικα

- Το layout ''Greek SMS 160, HTC Touch Pro'' για sms 160 χαρακτηρων.

Οπουδήποτε και να την βάλεις μέσα τα 4GB την βρίσκει...

Αφού μόλις πηγαίνω στο 'Μουσική' μου γράφει 'Δεν βρέθηκε μουσική'.

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Αφού μόλις πηγαίνω στο 'Μουσική' μου γράφει 'Δεν βρέθηκε μουσική'.

Εγώ την πρώτη φορά που πέρασα μουσική πήγα στο Music Tab και πάτησα κάτω αριστερά στο Library [βιβλιοθήκη;] και μου τη βρήκε μόνο του.

Καλησπέρα,

Εδώ και δύο μέρες το Dest7 αρνείται πεισματικά να ανοίξει. Φορτώνουν τα βελάκια και στο τελευταίο πάπαλα.... Ξαναπέρασα τους χάρτες και προς στιγμή έφτιαξε αλλά μετά από λίγο πάλι τα ίδια....Έχει κανείς συναντήσει παρόμοιο πρόβλημα?

Πέρασα πρόσφατα και το τελευταίο firmware..Μήπως υπάρχει πρόβλημα από εκεί?

A ok, δεν είχα δεί το βιβλιοθήκη..

Παιδια μια γρηγορη απαντηση επειδη ειμαι ετοιμος να το παρο απο στιγμη σε στιγμη και δεν εχω χρονο να διαβασω ολο το θεμα.....εκτος απο τα 4gb μνημη εχει υποδοχη για επεκταση micro sd?

Παιδια μια γρηγορη απαντηση επειδη ειμαι ετοιμος να το παρο απο στιγμη σε στιγμη και δεν εχω χρονο να διαβασω ολο το θεμα.....εκτος απο τα 4gb μνημη εχει υποδοχη για επεκταση micro sd?

Εισαι ετοιμος να το παρεις ,και δεν γνωριζεις τα χαρακτηριστικα του ?:worry:

Οχι.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Τα χαρακτηριστικα του τα γνωριζω αλλα το μονο που μου διεφυγε ηταν αυτο που δεν ειχα δωση σημασια λογο των 4gb..αλλα το θεωρω και βασικο μειων τωρα ετσι?Ευχαριστω:)

Καλησπέρα,

Εδώ και δύο μέρες το Dest7 αρνείται πεισματικά να ανοίξει. Φορτώνουν τα βελάκια και στο τελευταίο πάπαλα.... Ξαναπέρασα τους χάρτες και προς στιγμή έφτιαξε αλλά μετά από λίγο πάλι τα ίδια....Έχει κανείς συναντήσει παρόμοιο πρόβλημα?

Πέρασα πρόσφατα και το τελευταίο firmware..Μήπως υπάρχει πρόβλημα από εκεί?

Το αρχείο smsmodule.dll στο δημιουργεί το πρόβλημα!

Σβηστο και θα είσαι οκ!

Noμίζω οτι το όνομα που σου έδωσα είναι σωστό!

Smsκατι.dll λέγεται το αρχείο!

http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής

iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB

"Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι"

Τα χαρακτηριστικα του τα γνωριζω αλλα το μονο που μου διεφυγε ηταν αυτο που δεν ειχα δωση σημασια λογο των 4gb..αλλα το θεωρω και βασικο μειων τωρα ετσι?Ευχαριστω:)

4GB δεν είναι και λίγα...

Για "μεγάλες απαιτήσεις" το PRO είναι μονόδρομος

Δημήτρης

Αν σου είναι εύκολο να γραφεις στα Ελληνικά και οπωσδήποτε ΟΧΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, γιατι είναι σαν να φωναζεις !!!!!!!!!!

Καλως ηλθες στο forum

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Δεν αμφιβαλω οτι ειναι λιγα τα 4GB αλλα ηθελα την επιλογη micro SD εαν μου την δωσει να του βαλω τουλαχιστον αλλα 4 για να μην πω 8...γιαυτο το θεωρω για μενα αυτο βασικο:)

Στον Γερμανό δεν κανει 599; Το 570 που το ειδες; Γιατι θα το παρω κ εγω μαλλον αυτη την εβδομαδα απο γερμανο.

599 εχει, απλα λογω διαφορας φπα βγαινει 570 ;)

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Το αρχείο smsmodule.dll στο δημιουργεί το πρόβλημα!

Σβηστο και θα είσαι οκ!

Noμίζω οτι το όνομα που σου έδωσα είναι σωστό!

Smsκατι.dll λέγεται το αρχείο!

Που βρισκεται αυτό γιατί αντιμετωπίζω και εγω αυτό το πρόβλημα?

Έχει κάνει κανείς disable power management μέσω registry explorer στην sd card να μας πει αν έχει δει διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας;

• Administrators
Έχει κάνει κανείς disable power management μέσω registry explorer στην sd card να μας πει αν έχει δει διαφορά στη διάρκεια της μπαταρίας;

Όχι κάτι το ιδιαίτερο είναι αλήθεια.

Modpic.gif