katsiletra Δημ. April 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2022 28 minutes ago, geoponer said: Ερώτηση σε όσους έχουν Toyota Visa της Εθνικής: Μου ήρθε ο τελευταίος λογαριασμός, και η συναλλαγή που έκανα για service σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Toyota δεν έχει την ένδειξη # που σύμφωνα με τις πληροφορίες θα έπρεπε να έχει η συναλλαγή στον αναλυτικό λογαριασμό για να ληφθεί υπόψη για την επόμενη δωροεπιταγή. Ξέρει κανείς αν έχει σημασία ή όχι αυτό? Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και δήλωσαν άγνοια - με παρέπεμψαν σε υποκατάστημα της Εθνικής "που γνωρίζουν καλύτερα σχετικά με τις κάρτες"! Έχουν αρχίσει να μαζεύονται πολλά θέματα με την κάρτα και εκνευρίζομαι... Η συναλλαγή έγινε σε pos της Εθνικής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. April 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2022 5 ώρες πριν, andreasomageiras said: Όσες φορές έστειλα από Πειραιώς, είχα χρέωση 0,50€ (αν θυμάμαι καλά το ποσό) Αν αναφέρεσαι στο iris ναι η Πειραιώς είναι η μόνη που χρεώνει, αν κάνεις τη συναλλαγή από το κινητό μέχρι 50€ χρεώνει νομίζω 0,02€. Γενικά το χρησιμοποιώ από Εθνική και Άλφα για να στείλω στην Πειραιώς και δεν έχουν έξοδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. April 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2022 2 ώρες πριν, katsiletra said: Η συναλλαγή έγινε σε pos της Εθνικής; Ναι, το θυμάμαι γιατί πήρα αμέσως τους πόντους Go4More από τη συναλλαγή (από τρίτους αργεί λίγο η απόδοση των πόντων). Καλή παρατήρηση πάντως! 53 minutes ago, TypeRS said: Αν αναφέρεσαι στο iris ναι η Πειραιώς είναι η μόνη που χρεώνει, αν κάνεις τη συναλλαγή από το κινητό μέχρι 50€ χρεώνει νομίζω 0,02€. Γενικά το χρησιμοποιώ από Εθνική και Άλφα για να στείλω στην Πειραιώς και δεν έχουν έξοδα.. Aπό κινητό η Πειραιώς χρεώνει €0,05 για ποσά μέχρι €50. Οι χρεώσεις αναλυτικά είναι εδώ:https://www.piraeusbank.gr/~/media/Gr/Idiwtes/Files/Pricing-List/2021/Pricing_List_04-04-2022.pdf 2 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. April 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2022 1 ώρα πριν, geoponer said: Aπό κινητό η Πειραιώς χρεώνει €0,05 για ποσά μέχρι €50. Οι χρεώσεις αναλυτικά είναι εδώ:https://www.piraeusbank.gr/~/media/Gr/Idiwtes/Files/Pricing-List/2021/Pricing_List_04-04-2022.pdf Ευχαριστώ για την διόρθωση, έχω χρόνια να κάνω χρήση της υπηρεσίας γι'αυτό είπα νομίζω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. April 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2022 8 ώρες πριν, Dpan9 said: Έχεις δίκιο δεν το έχω κάνει. Και εσπαγα το κεφάλι μου. Το κινητό που θα δηλώσω στη μία θα αποσκοπεί μονο στο iris ή γενικά στις συναλλαγές μου με τη συγκεκριμένη τράπεζα. Δλδ otp codes κτλ; Από όσο βλέπω και η Εθνική στο i-bank Pay, αλλά και η Eurobank σου επιτρέπουν να αλλάξεις τον αριθμό που χρησιμοποιείς για το IRIS χωρίς να σε δεσμεύουν να χρησιμοποιείς τον ίδιο αριθμό για OTP. Νομίζω μόνο η Πειραιώς το "δένει" με τον αριθμό που χρησιμοποιείται για OTP. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2022 Σωστά, Εθνική και eurobank έχω 2 αριθμούς iris, ενώ και στις δύο για otp έχω έναν 3ο που τον έχω δηλωμένο για iris στην alpha.Sent from my TCL 20 5G 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodimis Δημ. April 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2022 Δε ξέρω αν έχει αναφερθεί νωρίτερα, πλέον και οι πιστωτικές της Εθνικής στο Apple Pay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2022 Καλημέρα, εχθές μου ήρθε νέα κάρτα της Πειραιώς, σε αντικατάσταση της υπάρχουσας που έληγε μέσα στο μήνα. Το παράξενο είναι ότι ενώ η υπάρχουσα κάρτα ήταν η κλασική κίτρινη VISA Debit χρεωστική, η νέα που ηρθε γράφει Πειραιώς Personal Banking Debit VISA και είναι σκούρο γκρι χρώμα.Αλλάζει κάτι στα προνόμια ή αλλού; Υπάρχει αυτό στο site της Πειραιώς βέβαια με λεπτομέρειες, τώρα που το έψαξα.... https://www.piraeusbank.gr/el/personal-banking/proionta/kartes/personal-debitPOCO X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. April 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2022 Παιδιά να ρωτήσω κάτι;Αν από alpha στείλεις πχ 100€ στη Πειραιώς, με ένδειξη SHA, θα χρεωθείς 1€. Ξέρουμε αν και πόσο θα χρεωθεί ο άλλος στη Πειραιώς;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2022 Παιδιά ενεργοποιήστε το IRIS PAYMENTS για ανέξοδη μεταφορά χρημάτων μεταξύ λογαριασμών άλλων τραπεζών. POCO X3 Pro via Tapatalk 1 Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2022 έως € 15,00 δωρεάν από € 15,01 έως € 12.500,00 4 ευρώ από € 12.500,01 έως € 50.000,00 6 ευρώ από € 50.000,01 και άνω 10 ευρώ. https://www.piraeusbank.gr/~/media/CFA37614FDB94126AE64DB1EA23AA195.ashx Just now, topmar said: Παιδιά ενεργοποιήστε το IRIS PAYMENTS για ανέξοδη μεταφορά χρημάτων μεταξύ λογαριασμών άλλων τραπεζών. POCO X3 Pro via Tapatalk Ανέξοδη ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. April 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2022 Ανέξοδη ; Ναι, έως 500€....και με 1€ κόστος για έως 12.500€....δηλαδή ανέξοδη.Λεπτομέρειες εδώ: https://www.moneyonline.gr/news/emvasmata-os-500-euro-dorean-i-me-elachisto-kostos-to-kolpo-gia-kourema-tis-promithias/ POCO X3 Pro via Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2022 To Άρθρο είναι του 2021. Το τιμολόγιο της Πειραιώς έχει αλλάξει. Οι τράπεζες Εθνική και Alpha στέλνουν ακόμα δωρεάν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2022 4 minutes ago, Vasileios said: To Άρθρο είναι του 2021. Το τιμολόγιο της Πειραιώς έχει αλλάξει. Οι τράπεζες Εθνική και Alpha στέλνουν ακόμα δωρεάν. και η Eurobank για αποστολη μεχρι 30€. Μεχρι 5 την ημερα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. April 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2022 Παιδιά ενεργοποιήστε το IRIS PAYMENTS για ανέξοδη μεταφορά χρημάτων μεταξύ λογαριασμών άλλων τραπεζών. POCO X3 Pro via TapatalkΣ ευχαριστώ πολύ, δεν το γνώριζα. Το έκανα.Μόνο που η Πειραιώς λέει έως 50€ χρέωση 0.05€ και 50€ μέχρι 500€ χρέωση 0.50€.Μπορείς να στείλεις και περισσότερα από 500€;;Επίσης από Alpha σε Πειραιώς που έστειλα για δοκιμή 10€ ήταν δωρεάν. Και από Εθνική σε Alpha 100€ δωρεάν.Update.. Δοκίμασα να στείλω 1000€ από Πειραιώς και δεν αφήνει. Εκτός κι αν μπορείς να αλλάξεις κάπως το όριο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2022 1 minute ago, agpol07 said: Μπορείς να στείλεις και περισσότερα από 500€;; Όχι Μεχρι 500€ ανα ημερα 1 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriska Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 On 4/4/2022 at 10:47 ΠΜ, Vasileios said: Το IRIS στην Εθνική λειτουργεί με την εφαρμογή i-Bank pay και όχι με το NBG Το IRIS δουλευει και απο το NBG mobile banking,απο το μενού των μεταφορών 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMJFK Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 (edited) Οταν προ κανα 2χρονο ελεγα οτι εχουν ξεφυγει οι Ελληνικες Τραπεζες με τις χρεωσεις τους καποιοι εδω μεσα ελεγαν δεν ειναι ακριβη η χρεωση εκδοσης, επανεκδοσης καρτας, η ετησια χρωση πιστωτικων και οι μεταφορες χρηματων! Καταθεση τραπεζικης επιταγης εχει χρεωση (οπως και η εκδοση της) Και η λιστα συνεχιζεται! Ετσι ειναι. ΑΝΤΙ να ξεσηκωθουμε ολοι και να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ οι πληρωμες μισθων, συνταξεων να γινεται και σε λογαριασμους του εξωτερικου προκειμενου να αποφυγουμε τετοιες χρεωσεις βλεπαμε τις χρεωσεις των αλληνικων σαπακιων λογικες! Περιττο να σας πω οτι ολα τα παραπανω ειναι δωρεαν σε πολλες χωρες ενω στο ΗΒ η μεταφορα μεχρι 25Κ (τη φορα ΟΧΙ ΟΡΙΟ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ) ειναι .... ΔΩΡΕΑΝ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΥΓ Τωρα ΚΑΙ η ΑΑΔΕ απαιτει κινητο για τον καθε φορολογουμενο. Δηλαδη ηλικιωμενοι με ενα κινητο (και αν) πρεπει τωρα να αποκτησουν και αυτοι κινητο, πληρωνοντας ελαχιστο 12 το μηνα! Να μου ζησεις Ελληνικη "Δημοκρατια" ΥΓ^2 Για τις δηλωσεις στην Ελλαδα χρειαζεσαι λογιστη οταν στο εξωτερικο ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ εχεις εξτρα εισοδημα (π.χ. ενοικια, investments, dividens, bonuses, capital gains etc αλλιως παιρνοντας εναν μισθο ΔΕΝ χρειαζεται δηλωση) ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. Η δε διαδικτυακη εφαρμογη του HMRC ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ σε καθοδηγει ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ οποτε οσο γκαγκα και να εισαι μπορεις να την κανεις μονος σου. ΦΥΣΙΚΑ μπορεις να την κανεις ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ με τη βοηθεια ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ της εφοριας! ΥΓ^3 Περσι ειχα επιστροφη χρηματων (πληρωσα παραπανω φορο). ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΠΙΣΩ? Ασε μην εχουμε συγκοπες εδω μεσα! ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΣΕΙΣ ΜΠΑΝΑΝΙΣΤΑΝ! Αλλα καλα κανεις αφου βρισκεις "εθελοντες" Σιγα τις χρεωσεις μωρε! Λογικες..., ενας καφες τη μερα..., ΣΧΕΔΟΝ ανεξοδα,.... κ.ο.κ. ΥΓ^4 Και το πιο σημαντικο ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ δεν χρειαζεται να μαζευω ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ! Μολις παρω το μισθο μου μπορω να τον φαω σε ΟΤΙ ΘΕΛΩ. Τα λεφτα στα χερια μου ειναι ΗΔΗ φορολογημενα ΑΝ ΘΕΛΩ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΩ ΟΛΑ! ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΜΑΞΙ δεν εχει ποθεν ΕΣΧε(Ο)Σ. ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ! Με καρτες με μετρητα με... Edited April 9, 2022 by JIMJFK 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 37 minutes ago, JIMJFK said: Οταν προ κανα 2χρονο ελεγα οτι εχουν ξεφυγει οι Ελληνικες Τραπεζες με τις χρεωσεις τους καποιοι εδω μεσα ελεγαν δεν ειναι ακριβη η χρεωση εκδοσης, επανεκδοσης καρτας, η ετησια χρωση πιστωτικων και οι μεταφορες χρηματων! Καταθεση τραπεζικης επιταγης εχει χρεωση (οπως και η εκδοση της) Και η λιστα συνεχιζεται! Ετσι ειναι. ΑΝΤΙ να ξεσηκωθουμε ολοι και να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ οι πληρωμες μισθων, συνταξεων να γινεται και σε λογαριασμους του εξωτερικου προκειμενου να αποφυγουμε τετοιες χρεωσεις βλεπαμε τις χρεωσεις των αλληνικων σαπακιων λογικες! Περιττο να σας πω οτι ολα τα παραπανω ειναι δωρεαν σε πολλες χωρες ενω στο ΗΒ η μεταφορα μεχρι 25Κ (τη φορα ΟΧΙ ΟΡΙΟ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ) ειναι .... ΔΩΡΕΑΝ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΥΓ Τωρα ΚΑΙ η ΑΑΔΕ απαιτει κινητο για τον καθε φορολογουμενο. Δηλαδη ηλικιωμενοι με ενα κινητο (και αν) πρεπει τωρα να αποκτησουν και αυτοι κινητο, πληρωνοντας ελαχιστο 12 το μηνα! Να μου ζησεις Ελληνικη "Δημοκρατια" ΥΓ^2 Για τις δηλωσεις στην Ελλαδα χρειαζεσαι λογιστη οταν στο εξωτερικο ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ εχεις εξτρα εισοδημα (π.χ. ενοικια, investments, dividens, bonuses, capital gains etc αλλιως παιρνοντας εναν μισθο ΔΕΝ χρειαζεται δηλωση) ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. Η δε διαδικτυακη εφαρμογη του HMRC ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ σε καθοδηγει ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ οποτε οσο γκαγκα και να εισαι μπορεις να την κανεις μονος σου. ΦΥΣΙΚΑ μπορεις να την κανεις ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ με τη βοηθεια ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ της εφοριας! ΥΓ^3 Περσι ειχα επιστροφη χρηματων (πληρωσα παραπανω φορο). ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΑ ΠΙΣΩ? Ασε μην εχουμε συγκοπες εδω μεσα! ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΣΕΙΣ ΜΠΑΝΑΝΙΣΤΑΝ! Αλλα καλα κανεις αφου βρισκεις "εθελοντες" Σιγα τις χρεωσεις μωρε! Λογικες..., ενας καφες τη μερα..., ΣΧΕΔΟΝ ανεξοδα,.... κ.ο.κ. ΥΓ^4 Και το πιο σημαντικο ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ δεν χρειαζεται να μαζευω ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ! Μολις παρω το μισθο μου μπορω να τον φαω σε ΟΤΙ ΘΕΛΩ. Τα λεφτα στα χερια μου ειναι ΗΔΗ φορολογημενα ΑΝ ΘΕΛΩ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΩ ΟΛΑ! ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΜΑΞΙ δεν εχει ποθεν ΕΣΧε(Ο)Σ. ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ! Με καρτες με μετρητα με... Εντάξει Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMJFK Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 Οι μονοι ευννοημενοι σημερα οι υπαλληλοι των (σαπακιων) Ελληνικων Τραπεζων και οι δημοσιοι υπαλληλοι! Ποσο ειπαμε εχει παει η ετησια συνδρομη των πιστωτικων καρτων (π.χ. Alpha) στην Ελλαδα? Α Ξεχασα εχει προγραμμα επιβραβευσης! Και μιλια! Και "επιστροφη" Μωρε καλα κανουν!!! ΥΓ Το φορουμ βριθει απο οτι βλεπω απο υπαλληλους τραπεζων! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 10 minutes ago, JIMJFK said: Οι μονοι ευννοημενοι σημερα οι υπαλληλοι των (σαπακιων) Ελληνικων Τραπεζων και οι δημοσιοι υπαλληλοι! Ποσο ειπαμε εχει παει η ετησια συνδρομη των πιστωτικων καρτων (π.χ. Alpha) στην Ελλαδα? Α Ξεχασα εχει προγραμμα επιβραβευσης! Και μιλια! Και "επιστροφη" Μωρε καλα κανουν!!! ΥΓ Το φορουμ βριθει απο οτι βλεπω απο υπαλληλους τραπεζων! Εσυ εισαι ευνοημενος, ζεις στο εξωτερικο. Μην ασχολεισαι με εμας 1 Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 (edited) Στην Κύπρο για να έχω λογαριασμό στην Ελληνική τράπεζα πλήρωνα 5 ευρώ τον χρόνο. Από την πρώτη Μαρτίου μου κρατάει 5 ευρώ το τρίμηνο δηλαδή 20 ευρώ τον χρόνο. Φυσικά αν κατέβω το καλοκαίρι θα τον κλείσω. Προς το παρόν έστειλα όλα τα χρήματα στην Ελλάδα και άφησα μηδέν στον λογαριασμό. Στην Μάλτα κάνουν τα ίδια. Έξοδα σε τραπεζικούς λογαριασμούς. Το ότι σε κάπιες χώρες είναι αλλιώς , δεν μου λέει τίποτα. Σιγά μην κάνω επανάσταση στο Σύνταγμα γιατί στην Αγγλία τα εμβάσματα έιναι δωρεάν. Edited April 9, 2022 by Vasileios 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 Οι μονοι ευννοημενοι σημερα οι υπαλληλοι των (σαπακιων) Ελληνικων Τραπεζων και οι δημοσιοι υπαλληλοι! Ποσο ειπαμε εχει παει η ετησια συνδρομη των πιστωτικων καρτων (π.χ. Alpha) στην Ελλαδα? Α Ξεχασα εχει προγραμμα επιβραβευσης! Και μιλια! Και "επιστροφη" Μωρε καλα κανουν!!! ΥΓ Το φορουμ βριθει απο οτι βλεπω απο υπαλληλους τραπεζων!αυτό το κομπλεξικό ότι όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου, είναι τραπεζικός υπάλληλος, να το προσέξεις Στάλθηκε από το SM-G996B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 (edited) Έχουμε ελευθερία λόγου (φτάνει να συμφωνούν μαζί μας. Και επειδή γράφτηκαν μερικές ανακρίβιες. όποιος θέλει ένα νούμερο για να επικοινωνεί με την εφορία χρειάζεται 12 ευρώ τον χρόνο και όχι 12 ευρώ τον μήνα. ΟΙ σημερινοί ηλικιωμένοι έχουν στην πλειοψηφία τους κινητό. Αρκετά πια με τον μύθο του καϋμένου του ηλικιωμένου. Αν δεν έχει κινητό , την δήλωση σίγουρα την κάνει ο λογιστής. Εκτός να θεωρεί κανείς ότι ένας ηλικιωμένος δεν έχει κινητό αλά έχει τις γνώσεις να διαβάσει τον οδηγό της εφορίας (Ελληνικής ή Βρετανικής. ) Δεν χρειάζεται να μαζευεις αποδείξεις στην Ελλάδα. Αρκεί να πληρώνεις με ηλεκτρονικά μέσα. Και φυσικά μπορεις να φάς τα χρήματα σου σε ότι θές. Απλά δεν θα έχεις έκπτωση στην εφορία. Μπορείς να το κάνεις. Η έκπτωση είναι επιβράβευση και όχι τιμωρία αν δεν ξοδεύσεις ηλεκτρονικά. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες στην Ελλάδα δεν μαζευουν αποδείξεις (ηλεκτρονικές συναλλαγές ) διότι δεν έχουν έκπτωση . Αντιθέτως οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι ευνοημένοι γιατί πρέπει να μαζεύουν αποδείξεις (ηλεκτρονικές συναλλαγές ) μπορεις να μην το κάνεις και να πληρώσεις απλά τον φόρο σου. Θέλεις να πάρεις αμάξι με τον μισθό σου, κανείς δεν σε εμποδίζε. Το πόθεν έσχες πιάνει αυτούς που δεν έχουν τάχα μου εισοδήματα. Αν έχεις εισοδήματα δηλωμένα κάνεις ότι θές. Δεν υπάρχει χώρα στον κοσμο στην οποία μπορείς να αποταμιεύσεις όλα σου τα χρήματα ή και περισσότερα και να μην σε καλέσουν για έλεγχο. Ο μύθος ότι μπορεις να αποταμιεύεις όλα σου τα χρήματα χωρίς να ξοδεύεις τίποτα , είναι καλός αλλά μύθος. Εκτός αν ζεις με αέρα. Οι τράπεζες στην Αγγλία έχουν έξοδα , και προγράμματα επιβάρυνσης και υπερβολικά επιτόκια. Το ότι ελάχιστες έχουν δωρεάν λογαριασμό είναι εξαίρεση στον κανόνα. Για λεπτομερή παρουσίαση μπορεί καινείς να δει εδώ.https://www.moneyhelper.org.uk/en/everyday-money/banking/compare-bank-account-fees-and-charges Οι δωρεαν λογαριασμοί είναι 17 από 174.......... Edited April 9, 2022 by Vasileios 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMJFK Δημ. April 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2022 (edited) 56 minutes ago, Vasileios said: Έχουμε ελευθερία λόγου (φτάνει να συμφωνούν μαζί μας. Και επειδή γράφτηκαν μερικές ανακρίβιες. Δεν χρειάζεται να μαζευεις αποδείξεις στην Ελλάδα. Αρκεί να πληρώνεις με ηλεκτρονικά μέσα. Και φυσικά μπορεις να φάς τα χρήματα σου σε ότι θές. Απλά δεν θα έχεις έκπτωση στην εφορία. Μπορείς να το κάνεις. Φυσικα ΟΧΙ Οποιος δεν συγκεντρωνει 20-30% (δε θυμαμαι ακριβως) του ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ το χρονο σε ΑΠΟΔΕΙΞΕΙς (να ξοδεψει κοινως τα χρηματα του σε αχρηστα πολλες φορες πραγματα) ΤΟΤΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΜΕ 20% (η 24%) ΦΟΡΟ. Το κρατος ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΤΡΑ ΦΟΡΟ (ΦΠΑ) ΑΠΟ ΠΑΝΩ Quote Δεν υπάρχει χώρα στον κοσμο στην οποία μπορείς να αποταμιεύσεις όλα σου τα χρήματα ή και περισσότερα και να μην σε καλέσουν για έλεγχο. Ο μύθος ότι μπορεις να αποταμιεύεις όλα σου τα χρήματα χωρίς να ξοδεύεις τίποτα , είναι καλός αλλά μύθος. Εκτός αν ζεις με αέρα. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. Εγω μπορει να ειμαι αγροτης και να μην ξοδευω. ΑΛΛΑ φυσικα ΠΕΤΑΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ. Κανενας δε σου επιβαλλει π.χ. στο ΗΒ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΘΕΣ ΝΑ ΤΑ ΦΑΣ. Στην Ελλαδα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ. Τα εξοδα για ΔΕΗ, τηλεφωνο (που πλεον το καναν υποχρεωτικο να φερει ο καθενας) ενοικια ΔΕΝ ΕΚΠΙΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ! Δηλαδη ΣΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ (καρτες) ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ διοτι αλλιως θα φας προστιμο 24% (το ΦΠΑ που θα πληρωνες με τις καρτες) 56 minutes ago, Vasileios said: Οι τράπεζες στην Αγγλία έχουν έξοδα , και προγράμματα επιβάρυνσης και υπερβολικά επιτόκια. Το ότι ελάχιστες έχουν δωρεάν λογαριασμό είναι εξαίρεση στον κανόνα. Για λεπτομερή παρουσίαση μπορεί καινείς να δει εδώ.https://www.moneyhelper.org.uk/en/everyday-money/banking/compare-bank-account-fees-and-charges Θα το θελανε καποιοι τραπεζικοι στην Ελλαδα αυτο ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ (που πληρωνει τη θεσουλα τους) ΑΛΛΑ ΔΕΝ Μπες εδω για να δεις ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ (moneysavingexpert.com) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥΣ (cashback to open an account). ΦΥΣΙΚΑ faster payments UPTO 25K FREE, DEBIT CARD NO CHARGE, WITHDRAW CASH FROM ANY ATM FREE OF CHARGE, INCENTIVES (wordlwide travel insurance, mobile insurance etc με ΚΑΘΟΛΟΥ Ή ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΧΡΕΩΣΗ ΤΟ ΧΡΟΝΟ), να σταματησω Ή ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΝΤΡΑΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ? Quote Για λεπτομερή παρουσίαση μπορεί καινείς να δει εδώ.https://www.moneyhelper.org.uk/en/everyday-money/banking/compare-bank-account-fees-and-charges Οι δωρεαν λογαριασμοί είναι 17 από 174.......... Οπως λενε στο χωριο μου ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ καλο ειναι να μην εκτιθεται! Το φιλτρο που χρησιμοποιησες ειναι για FEE FREE BASIC ACCOUNTS. Μαθε πρωτα τι σημαινει BASIC BANK ACCOUNT στο ΗΒ και μετα τα λεμε! Ειναι βασικος λογαριασμος για καποιον κυριως που ΕΧΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ και δεν εχει δικαιωμα να ανοιξει CURRENT ACCOUNT! Αλλα ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ... Ποσο ειπαμε πηγε η ετησια συνδρομη των πιστωτικων της alpha bank (με τα μιλια και τις προσφορες ΔΩΡΕΑΝ!!!) ΥΓ Καταλαβαινω οτι καποιοι δοπυλευουν στις ελληνικες τραπεζες αλλα να τους πληρωνουμε καποιοι μεσω τςη φορολογιας και απο πανω με καταχρηστικες χρεωσεις ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ. Οταν μαλιστα οι τραπεζικοι υπαλληλοι το μονο που κανουν ειναι γραφειοκρατικη δουλεια ΚΑΙ δεν εχουν καμμια σχεση with investments! Edited April 9, 2022 by JIMJFK 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts